BHF_Manijak wrote:505sCrtom wrote:@BHF_Manijak:
odoh sad potraziti te proslogodisnje ikerove kiksove. a ako se ti mozes sjetiti nekog molim te napisi.
E jebi ga sad, jos da se utakmica sjetim.

Uglavnom bilo je prolijetanja, njegovih golova iz slobodnih itd... Pa samo je u ovoj polusezoni primio 7-8 skroz bezze golova.
opet, pogledaj tih 7-8 golova bez veze i izanaliziraj. pa mi onda reci koji je bio tacno njegova greska i koliko su bodova izgubili zahvaljujuci njegovim greskama. ja sam to napravio na bozic,
procitaj, pa ces vidjeti da i nije tako kako se cini.
iker je trenutno u primeri na 14 primljenih golova (0.84) 36 odbrana, dok je trenutno golman sa najmanje primljenih golova caballero na 12 (0.71) 49 odbrana. valdez je na 19 (1.12) 35 odbrana. iker ima utakmicu manje. znaci, po ovoj statistici, primljeni golovi nisu problem nego manjak datih golova. sto se ikeru ne moze zamjeriti.
dobro, ne mozes se sjetiti, ne mogu ni ja naci na yt nista iz 2012. a rekla-kazala je uzasno iscrpljujuce za argumentovani razgovor. za mene, iker je neprikosnoven u spanskoj reprezentaciji a i u madridu. kao golman i kao kapiten. da ima ponekad los dan, priznajem. ali da oscilira toliko tragicno, uz svo postovanje, prenapuhano.
@missko:
Iker Casillas has a 92% success rate in his saves (11 out 12) and is the least scored upon keeper with one conceded strike.
He tops the ranking over Buffon (84%) and Joe Hart (82%), and is also the least scored upon goalie with only one conceded strike.
Casillas' impressive save of Rakitic's header in the match against Croatia hasn't been his only stellar moment in the championship thus far; he made another two saves in that game, two against Ireland, five against Italy and one against France.