Prvak BiH ??

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sampioni ????

Zeljo
13
54%
Zrinjski
7
29%
Sarajevo
2
8%
Siroki
2
8%

Total votes: 24

livadic

Post by livadic »

elviss83 wrote:
livadic wrote:
elviss83 wrote:Image

ja ba livadicu i ja sam mudjahidic :D
sasvim mlad ... :D

... jos bi te se dalo prevaspitati ... :oops: :oops: :oops:

:D

;)
sta bi postao nakon prevaspitanja??? :?
cafircugetina ... :oops: ... par excellence ... :oops: :oops: :oops:

;)

Na Dinamo

-------------------

hladno ... :shock:

;)
manijak1

Post by manijak1 »

Gluho bilo nije Istok :D :D u pitanju :D
HZSA

Post by HZSA »

Sto vi znate usrati temu, to niko ne zna, pa ako vec nemate nista pametno i vezano za temu reci, onda bolje sutite.
A sto se tice onog naseg gostovanja u mostaru...neznam sta da kazem, opet...imam osjecaj da smo bolje prosli sta nismo usli na stadion, iako bi bilo zanimljivo, a ako vam je ono najbolje sto mozete (bar sto se tice huliganizma), onda ste fakat zaostali, jos da vam "katolika" i onog drugog "lika" (iz torce) nije bilo...ko bi primio batine :D
Realno, zrinjski bi trebao uzati titulu ove godine, najvise su pokazali, a seljo sto neko rece "ko ljubicica", pisam vam se na tu igru, a sad malo o vama kao o navijacima, u velikoj ste krizi, u odnosu na poziciju na tabeli.

P.S. Jakih vam gostovanja (travnik, glasinac... :lol: ), nadam se da cete doci i na koshevo, da se obracunamo za one "ispade". ;-)
Ero

Post by Ero »

Ja sam rekao izmedju ostalih i u tim smo vukojebinama bili ... kontas :-) , a za gostovanje jasta nego se ide opet , docemo i na kosevo , tako su nam govorili manijaci da ce nas pobit pa bili tocno ispod njih kuda su ulazili nije nas ni jedan krivo pogledao :D , a ono sto se tice huliganizma sa vama pitarima je bila mala zajebancija bolje da niste usli jer bi bilo tek onda

O organizaciji mozes pogledat sve na http://www.ultras-zrinjski.net ili http://www.zrinjski.info

Sto se tice navijacke tribine jedna od najljepsih u BiH transparenti se svaki dan prave a nasa brojnost uvjek veca

Ocekujem spektakl protiv Zelje u Mostaru samo takav i protiv Sarajeva u finalu kupa :-D
nostalgicar

Post by nostalgicar »

VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HZSA

Post by HZSA »

Sta sve tastatura moze podnijeti :lol:
A to na sugavici ti je slicna stvar kao i u mostaru, da ste dosli ranije, prije nego su raja znala da cete biti tu, bilo bi baceno par kamenica, mozda jos neki uzaludni pokusaj da dodje do kontakta i drotovi bi to sve rastjerali, tako ti to ide u glavnom gradu.
Samo obrukali ste se (po meni) do bola sto niste poduzeli nista da gledate tekmu...pa bili ste skoro na ulazu...samo niste izasli iz busa.
Nevjerujem da ce na kosevu doci do nekog veceg incidenta, jer drotova ce biti bezbroj i zavrsit ce se kao sto bi bilo i na sugavici, samo uzaludnim pokusajima, nadam se da nece biti tako. Nego hajde da se mi nadjemo na nekoj neutralnoj sredini pa se pomarisemo ko ljudi, najbolje rjesenje :D
Ero

Post by Ero »

Ma moze npr u Konjicu :D, imam osjecaj da si bio u Mostaru hordo zla , znas zbog cega ste bili onako docekani , jer se pederisete s nekim tko je nas veliki suparnik ..... pa sad pogodi tko je to :-) , da ste sami dosli bilo bi u dure ..... to ti je isto da mi povedemo skripare sa sobom :D ....nedo Bog .... uglavnom vidimo se na tom kosevu , ne znam u kolikom broju ali nadam se da nece zavrsiti ko sa zeljom , dosli do stadiona i nemozomo uci :-) :-D ..... ali dobro obiljezili smo 10 mjesta sa pipsom bar
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

Glasao i ja......za koga ? ZNA SE :-) :-)
Bit će Zrinjski prvak, iako mi je drago što mu Željo puše za vratom. Bit će uzbudljiv drugi dio! :x
HZSA

Post by HZSA »

Pa narvano da sam bio, inace ne bih raspravljao na ovu temu.
Ali vi ste ti koji su se krili iza imena grupe i bacali kamenice, flase, s tim da svaka cast katoliku i onom drugom frajeru (iako su dobili po nosu), ispali su pravi mangupi i da vam njih nije bilo, neznam kako bi imao obraza da bilo sta kazes na ovu temu. ;-)
A razlog doceka nije bitan...vazno je da je bilo zanimljivo, treba to doziviti, a ne puhati se po net-u i na osnovu slika i supljih prica praviti se navijac.
E je*iga, skrenusmo mi s teme daleko :D
Ero

Post by Ero »

Slazem se u ovome treba se pobit a ne preko neta puhati kao sto rade neke navijacke skupine :D
elviss83

Post by elviss83 »

Ero wrote:Slazem se u ovome treba se pobit a ne preko neta puhati kao sto rade neke navijacke skupine :D
......ko oni navijaci zrinjskog npr kako se ono zovu U nesto :D

Image
Ero

Post by Ero »

elviss83 wrote:
Ero wrote:Slazem se u ovome treba se pobit a ne preko neta puhati kao sto rade neke navijacke skupine :D
......ko oni navijaci zrinjskog npr kako se ono zovu U nesto :D

Image
Da da sto ste bjezali od njih po mostaru ...ali nije za neta :D
elviss83

Post by elviss83 »

Volim ja vas jer ste jadna i smijesna navijacka skupina :D
Ero

Post by Ero »

elviss83 wrote:Volim ja vas jer ste jadna i smijesna navijacka skupina :D
Neka neka ocito nisi bio u Mo kad je trebalo :D rece ti momak lako je sret preko neta :-) , ajde vidit ces nas na kosevu ako nista

P.S http://www.bljesak.info/slike/ul11.jpg
http://www.zrinjski.info/galerija/album ... 1/1371.JPG
Last edited by Ero on 13/01/2005 19:46, edited 1 time in total.
elviss83

Post by elviss83 »

Ero prijatelju samo mi reci do kada cete biti tako mocni????
Gdje ste kada je zrinjski u sredini ili pri kraju tabele???I Buducnost iz Banovica je imala ko vi navijaca kada su igrali u kupu UAEFA
Nema vas za godinu nidje pasha moj
A HZ OSTAJU ZAUVIJEK
Ero

Post by Ero »

Zar mozes usporedjivat Mostar sa svojih 100 tisuca stanovnika sa Banovicima???

Ne budi smijesan , bit ce nas i vidit ces nas svuda i uvjek
elviss83

Post by elviss83 »

Zivi bili pa vidjeli
A najveci klub u Mostaru je Velez, bio i bice i ima najvise navijaca a vi i jeste u rangu jedne Buducnosti , Rudara iz Breze itd
Najveci ste I najbolji mozda u svom rejtingu
Ali sa Sarajevom Celikom Zeljom Slobodoom Borcem vi ste male maca
Vazda bili i ostali
Ero

Post by Ero »

Heheh samo nesto

Pogledaj tablicu :shock: :-D , kakav velez taj ne postoji vise :-) , nazalost ime mu uzese :-D , pa ga blate

Ej rang gledaj kad bude zrinjski zeljo onako posjetu i opcenito uzmi novine prelistaj pa mi javi dje je najveca posjeta :D

Sto je najzalije protiv zepca doslo 8000 ljudi a protiv vas 7000 :-) :lol:
elviss83

Post by elviss83 »

I Rudar je nekad bio prvi.....cak su i u doigravanju igrali :D
Ero

Post by Ero »

Ajde dosta price tema je prvak BiH?!

Ovde bi trebali raspravljati jaci timovi koji su u vrhu , ne pratim dole opstanak :D :D
elviss83

Post by elviss83 »

Pa Zepce je veliki klub :D zato je i bilo posjete na stadionu zar ne
isti rang...Zrinjski Zepce derbi :D sve je logicno
a prvak ce biti Zeljo :D
Ero

Post by Ero »

elviss83 wrote:Pa Zepce je veliki klub :D zato je i bilo posjete na stadionu zar ne
isti rang...Zrinjski Zepce derbi :D sve je logicno
a prvak ce biti Zeljo :D
Ja mislim da su nedje dole s vama ako ne grijesim ali haj dobro , pusticemo vam kup samo da znas , nismo ni mi losi pomognemo tako slabijem od sebe , kazu dobro se dobrim vraca :D
elviss83

Post by elviss83 »

Dobro se dobrim vraca...... tacno samo vama se nece vratit nista jer vas nece nigdje biti
tu gdje ste vi doci ce Velez
vidjeces
reko Pedi Esdaun tako :D
Ero

Post by Ero »

Ma kakav pedi je manijak nemoj lagat da je to reko

Ne igras play stationa pa da mjenjas tako lako imena klubova i njihove pozicije

Zna se tko je gore :D
elviss83

Post by elviss83 »

Jesili navijao i za Zrinjski nekad ono znas kada je Zrinjski bio malo losiji nego sada
ono kada je velez partizana mlatio a zrinjskog nidje nije bilo
koga si tada simpatiso???
Post Reply