Prognoza selektora

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Novi selektor REprezentacije BiH ce biti:

Blaž Slišković
3
6%
Milovan Rajevac
5
10%
Mehmed Baždarević
8
15%
Faruk Hadžibegić
11
21%
Amar Osim
12
23%
Igor Štimac
0
No votes
Sergej Barbarez
13
25%

Total votes: 52

cyprus

#26 Re: Prognoza selektora

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
cyprus wrote:Rajevac ili Baždarević... Smijem kuću stavit da će biti jedan od ove dvojice :-D
imas li vikendicu? ili da te smjestimo negdje drugo posto ostade bez kuce :skoljka:
Čuj to :mrgreen: :mrgreen:

Meni potpuno nejasno zašto su se u javnosti svih ovih dana lomila koplja oko Hadžibegića, Osima i Barbareza, kad su ova dvojica bili realno najozbiljniji kandidati... Na anketi sam istina glaso za Rajevca, jer sam mislio da će ključ prevagnuti...
todd_smith

#27 Re: Prognoza selektora

Post by todd_smith »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:
cyprus wrote:Rajevac ili Baždarević... Smijem kuću stavit da će biti jedan od ove dvojice :-D
imas li vikendicu? ili da te smjestimo negdje drugo posto ostade bez kuce :skoljka:
Čuj to :mrgreen: :mrgreen:

Meni potpuno nejasno zašto su se u javnosti svih ovih dana lomila koplja oko Hadžibegića, Osima i Barbareza, kad su ova dvojica bili realno najozbiljniji kandidati... Na anketi sam istina glaso za Rajevca, jer sam mislio da će ključ prevagnuti...
Pa sergej cisto zbog raje, mislim oni su digli hajku nikada nije bio ozbiljan kandidat, licno misljenje

Hadzibegic jer se uvlaci svima i ranije je
cyprus

#28 Re: Prognoza selektora

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
cyprus wrote:Čuj to :mrgreen: :mrgreen:

Pa sergej cisto zbog raje, mislim oni su digli hajku nikada nije bio ozbiljan kandidat, licno misljenje

Hadzibegic jer se uvlaci svima i ranije je
Jasno je da je Hadžibegić bio jedna od nanepopularnijih opcija među rajom, a obzirom da opšte neraspoloženje prema savezu polako ali sigurno raste, oni su morali biti totalno ludi da njega izaberu, bez obzira na njegovo uvlačenje... Šta je on to njima mogo donijet, a za šta bi se njima isplatilo uzdrmat vlastitu stolicu? Zbog toga sam znao da mahalska o tome kako je Hadžija već izabran nema 1 promil šanse da bude istinita...
Locked