Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Rajevac ili Baždarević... Smijem kuću stavit da će biti jedan od ove dvojice
imas li vikendicu? ili da te smjestimo negdje drugo posto ostade bez kuce
Čuj to
Meni potpuno nejasno zašto su se u javnosti svih ovih dana lomila koplja oko Hadžibegića, Osima i Barbareza, kad su ova dvojica bili realno najozbiljniji kandidati... Na anketi sam istina glaso za Rajevca, jer sam mislio da će ključ prevagnuti...
cyprus wrote:Rajevac ili Baždarević... Smijem kuću stavit da će biti jedan od ove dvojice
imas li vikendicu? ili da te smjestimo negdje drugo posto ostade bez kuce
Čuj to
Meni potpuno nejasno zašto su se u javnosti svih ovih dana lomila koplja oko Hadžibegića, Osima i Barbareza, kad su ova dvojica bili realno najozbiljniji kandidati... Na anketi sam istina glaso za Rajevca, jer sam mislio da će ključ prevagnuti...
Pa sergej cisto zbog raje, mislim oni su digli hajku nikada nije bio ozbiljan kandidat, licno misljenje
Pa sergej cisto zbog raje, mislim oni su digli hajku nikada nije bio ozbiljan kandidat, licno misljenje
Hadzibegic jer se uvlaci svima i ranije je
Jasno je da je Hadžibegić bio jedna od nanepopularnijih opcija među rajom, a obzirom da opšte neraspoloženje prema savezu polako ali sigurno raste, oni su morali biti totalno ludi da njega izaberu, bez obzira na njegovo uvlačenje... Šta je on to njima mogo donijet, a za šta bi se njima isplatilo uzdrmat vlastitu stolicu? Zbog toga sam znao da mahalska o tome kako je Hadžija već izabran nema 1 promil šanse da bude istinita...