Prijateljska u augustu

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

#176 Re: Prijateljska u augustu

Post by Neelix »

jeste zapeli za stilica, a covjek panj zesci :D da valja cemu igrao bi.

jos su mi smjesniji ovi sto nakon prijateljskih utakmica razmisljaju o nekakvim katastrofama, tjeraju najboljeg trenera koja je nasa reprezentacija ikad imala - a vjerovatno i kojeg ce imati.

dodjite sebi ljudi.
Last edited by Neelix on 12/08/2009 23:49, edited 1 time in total.
princ_hercegovine

#177 Re: Prijateljska u augustu

Post by princ_hercegovine »

seln wrote:Poistiha, ljudi. Prvo smo ciru kudili, pa ga u zvijezde kovali, a sad je opet supak. Nije belaj u izgubljenoj utakmici, ali ova je otkrila neke slabosti i ako ih ciro ne otkloni, onda je fakat analan.
Po meni, neki od vecerasnjih nikada vise ne bi trebali obuci dres...a kako ce biti, bomo videli.
To si ga ti digao u zvijezde koji evidentno nemas pojma sta se radi u repki, i ko dovodi ove anonimuse da igra za bih i dizu lovu jashari ciro i jos tu usranovic koji drma i cak mladom selekcijom....
Bosanski_kralj

#178 Re: Prijateljska u augustu

Post by Bosanski_kralj »

Jes mi žao Štilića. :(
princ_hercegovine

#179 Re: Prijateljska u augustu

and wrote:
princ_hercegovine wrote:
and wrote:ćiro za večeras čista jedinica.
štilić je morao igrati mjesto ibričića.
izvesti jedinog igrača koji je gradio igru i nabacio za oba gola,a uvesti damjanovića?
neozbiljno,ali bolje da se to sada desilo nego ne daj bože u armeniji.
A sta mislis da cemo pobjediti armeniju ma nema sanse a od turaka ce biti katastrofa jedna petica u zenici.....
mislim da ćemo poderati armeniju
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....
princ_hercegovine

#180 Re: Prijateljska u augustu

Neelix wrote:jeste zapeli za stilica, a covjek panj zesci :D da valja cemu igrao bi.

jos su mi smjesniji ovi sto nakon prijateljskih utakmica razmisljaju o nekakvim katastrofama, tjeraju najboljeg trenera koja je nasa reprezentacija ikad imala - a vjerovatno i kojeg ce imati.

dodjite sebi ljudi.
Ti dodji sebi ti si napusen ili si kucni prijatelj od jasharija i cire pa nas tjeras da nevidimo sto citav normalan svijet vidi.......
seln

#181 Re: Prijateljska u augustu

Post by seln »

princ_hercegovine wrote:
seln wrote:Poistiha, ljudi. Prvo smo ciru kudili, pa ga u zvijezde kovali, a sad je opet supak. Nije belaj u izgubljenoj utakmici, ali ova je otkrila neke slabosti i ako ih ciro ne otkloni, onda je fakat analan.
Po meni, neki od vecerasnjih nikada vise ne bi trebali obuci dres...a kako ce biti, bomo videli.
To si ga ti digao u zvijezde koji evidentno nemas pojma sta se radi u repki, i ko dovodi ove anonimuse da igra za bih i dizu lovu jashari ciro i jos tu usranovic koji drma i cak mladom selekcijom....
Brz si sa optuzbama. Niti sam ga diago u zvijezde, niti ga sad kudim. Njegova mjera ce biti odlazak ili neodlazak na prvenstvo.
pOZz

#182 Re: Prijateljska u augustu

Post by pOZz »

Štilić ne igra jer ima boljih. :oops:

Iran bez 7 penzionisanih mladića :oops: dobi već unaprijed planiranog učesnika na SP 2010. :oops: 8-)

P.S. Opet se skupilo (Sportin 10.000; Avaz 20.000 - srednja vrijednost :razz: :arrow: ) 15.000 patriota. :bih: :run: Fuj. :x
damir 28

#183 Re: Prijateljska u augustu

Post by damir 28 »

stilic je jedini koji moze zamijeniti misimovica igra u dobroj formi i nije mi jasno da nije dobio bar 10 min pa glavni je igrac u lechu u prvoj utakmici lige uefa covjek je imao 4 asistencije
M-16

#184 Re: Prijateljska u augustu

Post by M-16 »

Neelix wrote:jeste zapeli za stilica, a covjek panj zesci :D da valja cemu igrao bi.
ti si bas komad hrastovine :D :D ..a to lupas samo zato jer se radi o bivsem igarcu Zelje ccc, ko te ne zna...
Bosanski_kralj

#185 Re: Prijateljska u augustu

Post by Bosanski_kralj »

Pa gdje je sad našao pozivati Radeljića kad čovjek, čini mi se, nema ni kluba. Sa Damjanivićem samo Bog zna kakav mu je status u klubu, a o Pandži da ne govorimo.
Ono što me tješi je to što Iranci nisu kako treba zapucali na go dok je u igri bio početni sastav.
Zanima me ko će od ovog trojca: Rahimić, Muratović i Bajramović na klupu, pošto je mjesto u ekipi za Ibričića zagarantovano
Neelix

#186 Re: Prijateljska u augustu

Post by Neelix »

princ_hercegovine wrote:
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....
ko je jashari pojma nemam, a ni taj nurkovic (nisam ni gledao utakmicu, vidio rezultat samo :D ) ali tih 10 minuta prijateljske utakmice apsolutno nista ne govori o igri reprezentacije. da je utakmica odlucivala o bilo cemu, sigurno ne bi bilo ovakvih zajebancija na kraju.

za ovog bukvu -

i Dzeko je bivsi igrac selje, pa ne kazem da ne treba igrati. stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.
bijelo_dugme

#187 Re: Prijateljska u augustu

Post by bijelo_dugme »

Neelix wrote:
princ_hercegovine wrote:
ko je jashari pojma nemam, a ni taj nurkovic (nisam ni gledao utakmicu, vidio rezultat samo :D ) ali tih 10 minuta prijateljske utakmice apsolutno nista ne govori o igri reprezentacije. da je utakmica odlucivala o bilo cemu, sigurno ne bi bilo ovakvih zajebancija na kraju.

za ovog bukvu -

i Dzeko je bivsi igrac selje, pa ne kazem da ne treba igrati. stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.
Kao na primjer?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#188 Re: Prijateljska u augustu

Post by Admir_1984 »

Neelix wrote:
princ_hercegovine wrote:

za ovog bukvu -

:-) :-)

Panj, a proglashen medju najboljim strancima Poljske lige
alphonse kauders

#189 Re: Prijateljska u augustu

Post by alphonse kauders »

Bosanski_kralj wrote:Pa gdje je sad našao pozivati Radeljića kad čovjek, čini mi se, nema ni kluba. Sa Damjanivićem samo Bog zna kakav mu je status u klubu, a o Pandži da ne govorimo.
Ono što me tješi je to što Iranci nisu kako treba zapucali na go dok je u igri bio početni sastav.
Zanima me ko će od ovog trojca: Rahimić, Muratović i Bajramović na klupu, pošto je mjesto u ekipi za Ibričića zagarantovano
Pa vidiš da Bajramovića šteli na desnog beka ne bi li kako-tako ugurao Ibru u prvih 11:))

99% sastav protiv Armenije

-----------------------------Supić-----------------------------
-----------Spahić-------Nadarević--------Mravac------
Bajramović---Rahimić---Pjanić-----Ibričić-----Salihović-
-----------------------Džeko------Ibišević------------------

ono 1% je da Jahić počne desno, a Bajramović umjesto Ibričića, ali taj film nećemo gledati (prije će pjanić letiti iz postave nego sinovac Ibro).
poostar

#190 Re: Prijateljska u augustu

Post by poostar »

princ_hercegovine wrote:
A sta mislis da cemo pobjediti armeniju ma nema sanse a od turaka ce biti katastrofa jedna petica u zenici.....
evo da ti nacrtam

11.02.2009 Rijeka-BiH 3:2

28.03.2009 Belgija - BiH 2:4

1.04.2009 BiH - Belgija 2:1

Glupost je praviti zakljucke i prognozirati rezultate na osnovu prijateljskih utakmica. Real Madrid je nedavno odigrao 1 : 1 sa nekim arapskim timom, da li to znaci da ce oni primiti petaka od Gijona i Almeire?! :run:
silencepain

#191 Re: Prijateljska u augustu

Post by silencepain »

Darko Maletic je ono utakmica sto je odigrao za reprezentaciju igrao sasvim solidno ne kontam sto njega ne zove bar je bolji od nekoliko ovih kloceva koji su usli
zalizani

#192 Re: Prijateljska u augustu

Post by zalizani »

Štilić mora promijeniti pristup na trenenigu. Postati agresivniji, više nametati i tada će dobiti priliku.
by Chiro nakon utakmice
Dan prije pocetka utakmice kaže : U igri su Štilić i Pjanić, ali za sada blagu prednost ima ovaj drugi. Protiv Irana će obojica dobiti priliku, pa ćemo vidjeti koliko mogu.

Izgleda zaboravio da je Štilić na klupi. ;-)
ulpinian

#193 Re: Prijateljska u augustu

Post by ulpinian »

zalizani wrote:
Štilić mora promijeniti pristup na trenenigu. Postati agresivniji, više nametati i tada će dobiti priliku.
by Chiro nakon utakmice
Dan prije pocetka utakmice kaže : U igri su Štilić i Pjanić, ali za sada blagu prednost ima ovaj drugi. Protiv Irana će obojica dobiti priliku, pa ćemo vidjeti koliko mogu.

Izgleda zaboravio da je Štilić na klupi. ;-)
a jbg, ako je morao birati izmedju pjanica i stilica - pjanic je klasa za njega. večeras prolaznu ocjenu mogu dobiti spahic, mravac, pjanic, salihovic i dzeko
M-16

#194 Re: Prijateljska u augustu

Post by M-16 »

Neelix wrote:
princ_hercegovine wrote:
stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.
jesi li ikad gledao stilica? kao avazlija, trebao si makar citati o njegovom briljiranju u poljskoj ligi (najbolji stranac lige) i na medjunarodnom planu (evropska liga, gdje na jednoj tekmi skupi tricavih 4 asista)

svi ovi igarci imaju prednost u odnosu na stilu (nebitno je sad sto neki nisu ista pozicija, imajuci u vidi kako ciro mjesa karte, tipa bajram na beku):

- damjanovic, stoper i k'lauternu, ima mjesto u vezi prije semira stilca?

- s. ibricic, decko koji moze igrat samo dvoranski fudbal, i igrac ciji klub nije prosao u dalju rundu takmicenju evropske lige (za razliku od superiornog prolaza stiliceve ekipe, uz ogroman doprinos samog stilica)

- jahic, koji se vecears zajebavao, nije spojio dva pasa
- muratovic, iz jedne austrijske lige (koja je na nivou druge njmacke) ima prednost u odnosu na stilica?

ti nikad nis otisao na domacu utakmicu sarajeva, a vidim veliki se poznavatelj stilceve igre. kako? jebo te ciro. siguran sam da ce se sutra sportska redakcija tvoje ex novine ubit od spasavanja Cire...a samo zato jer je savez dao reklamu u avazu i putuju o trosku saveza....

Ciiiiiiiro , majstoreeee :lol: :lol:
Last edited by M-16 on 13/08/2009 00:24, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#195 Re: Prijateljska u augustu

Post by hrasno38 »

Sto na nasim prostorima moze biti poganog svijeta to ne moze nigdje diljem planete zemlje. Prije svega ovo je bilaprijateljska utakmica mada su Iranci bili vrlo cudno napaljeni. Kao drugo prvi tim nase zemlje je tu reprezentaciju pobjedio sa 2:0 i da je bila u pitanju neka bitna utakmica sasvim sigurno Ciro ne bi napravio one izmjene.Kao trece jebo vas vise Stilic. Ja sam navijac Zelje i taj momak jeste dobar i taj momak ce dobiti sigurno priliku ali kad bude vrijeme. Trenutno su na tom mjestu Misimovic pa Pjanic pa Bajramovic pa tek onda Stilic i od njih cetvorice Stila igra u najslabijem timu. Je li BiH dobila zadnje cetiri kvalifikacione utakmice.JESTE!!!Je li BiH po prvi puta do sada na cvrstom drugom mjestu u svojoj grupi.JESTE!!!!! Je li se sve to desava sa Cirom na celu. DESAVA!!!! Kako onda vise mozete srati protiv reprezentacije kad su nam sanse ogromne da odemo u baraz. OK "savez napolje" to i dalje stoji ali odjebite vise od Cire i igraca. Sve strucnjak do strucnjaka a naveci domet vecini igranje na kakvom parkiralistu na male sa po dva kamena kao golovima. Izgubili smo od usranije Rijeke pa smo onda napravili spektakl u Belgiji i Zenici o kojem je brujala citava Evropa. @princ hercegovine je toliko pametan da sve zivo zna ko i kako i s kim. Pa daj filozofe dokaze za tog usranog Jasarija i Ciru i sve to sto pricas pa da onda stvarno ima razloga za preseravanja. Nemoj ko nane sa pijace sto su u ratu prepricavale gdje ce nasi napasti i sta su naumili da napadnu.
Dakle do 70 minute kada je igrala nasa najjaca postava mi smo vodili vrlo sigurno sa 2:0 i Iranci nisu imali sanse i to bez Misimovica, Muratovica, Hasagica, Vladavica, Muslimovica, Rahimica,Berberovica..... Od ovih sto sam nabrojao 5 su iz prve postave.
Sve ste patriote do jaja i zelite tako dobro nasoj reprezentaciji i zemlji ali ako ikako moze da neko drugi to sve izravna a naravno podrska sa SAX-a nece nedostajati. Godinama kenjate protiv saveza i niste u stanju da istjerate iz one rupe par polupenzionera. Ne daj boze da od vas covjek ocekuje da branite ovu zemlju zivotima.
Unaprijed da istaknem, cast izuzetcima.
Topla voda

#196 Re: Prijateljska u augustu

Post by Topla voda »

dobro smo igrali,al nemamo srece :music:
:lol: :lol:
pOZz

#197 Re: Prijateljska u augustu

Post by pOZz »

@hrasno38

Ovaj Iran se neće plasirati na SP u narednih 10 godina. :) Znači, nikad slabiji. ;-)
M-16

#198 Re: Prijateljska u augustu

Post by M-16 »

alphonse kauders wrote:
Bosanski_kralj wrote:Pa gdje je sad našao pozivati Radeljića kad čovjek, čini mi se, nema ni kluba. Sa Damjanivićem samo Bog zna kakav mu je status u klubu, a o Pandži da ne govorimo.
Pa vidiš da Bajramovića šteli na desnog beka ne bi li kako-tako ugurao Ibru u prvih 11:))

99% sastav protiv Armenije

-----------------------------Supić-----------------------------
-----------Spahić-------Nadarević--------Mravac------
Bajramović---Rahimić---Pjanić-----Ibričić-----Salihović-
-----------------------Džeko------Ibišević------------------

ono 1% je da Jahić počne desno, a Bajramović umjesto Ibričića, ali taj film nećemo gledati (prije će pjanić letiti iz postave nego sinovac Ibro).
mislim da ce i ibisevica stavit na klupu, samo ako se muslimovic oporavi.

nevjerovatno je ofiran s ovim truhlom ibricicem, i ovim igracim koji se pozivaju samo zbog nacionalnog predznaka i popunjavanja kvote. (bolje da zovne jednog igraca sirokog i zrinjksog)
lerdi

#199 Re: Prijateljska u augustu

Post by lerdi »

Iskreno meni je drago što smo zijanili. Malo smo se uspavali nakon prethodnih pobjeda, a posebno poslije večerašnjeg vodstva od 2:0. Mislim da sad Ćiro ima materijala da ih dobro naruži i pokaže im šta je fudbal, tj. da ih napomene da opuštanje ide tek nakon posljednjeg zvižduka.
ibizza

#200 Re: Prijateljska u augustu

Post by ibizza »

dodjite sebi ljudi.
Stilic panj???
hahahahahaaaaaaaa...
Sjecam se,bio sam 7 razred,on se doselio u naselje,raja neka mi pocela govoriti..."joj,dosao jedan mali,najbolje igra u naselju",ja bio ljubomoran :D ...hahaha....sretnemo se jednom na igralistu,kad sam vidio kako igra,izgubio sam se....kao dijete je baratao sa loptom,e sad mogu samo zamisliti kako barata sa loptom...
Post Reply