Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:
sve super, nisam ni rekao za tebe. nego za ove sto komentarisu sudjenje. latentni zeljovci samo je pitanje kada ce si to priznati. evo @bjelave puca po savovima
Ja nikada nisam skrivao svoju brigu za vas. Obaveza je voditi racuna o slabima, bolesnim...
Tomahawk11 wrote:
Od 380-383 ja nabrojah 8 zeljovaca....pa ti vidi ko se gubi
Ma ne branim nikog, svako za sebe, nego mi shega da je neko latentni zeljovac jer komentarise utakmicu Zelje, a ovamo citav opservatorij kad igra FKS.
Jarane danas nije bio prenos, šta ćeš koji kurac komentarisati? Kontaš?
Ma ok, rekoh forumasu spree, nisam bio kuci, nemam pojma je li ili nije bio.
Mozda su ljudi bas bili na tekmi
Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.
MensurM wrote:Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.
Tomahawk11 wrote:
Bgm im ide na ruku, vama se valja pobiti sa nama u utorak, a oni ce gledati sa strane i odigrati svoju lagano, jer imaju rezultat.
Pa nije ufc...
Igra se lopte..a tu smo trenutno bolji ko ekipa..
A mescini i oni igraju kup...
Pod pobiti nisam mislio da se bukvalno pobijemo.
Da se pobijemo sportski, na terenu. To zahtjeva napore, fizicku potrosenost, teska utakmica, moguce povrede, kartoni. I ne zaj....znas ti sta sam mislio
To bolji trebate dokazati na terenu. Zasad imate prednost, ali ono je tek prvo poluvrijeme.
Igraju, ali imaju 2-0 i igraju kuci. Moze izmjesati sastav i lagano. Ne moraju su lomiti ko Sa i Slo.
Tomahawk11 wrote:
Bgm im ide na ruku, vama se valja pobiti sa nama u utorak, a oni ce gledati sa strane i odigrati svoju lagano, jer imaju rezultat.
Pa nije ufc...
Igra se lopte..a tu smo trenutno bolji ko ekipa..
A mescini i oni igraju kup...
Pod pobiti nisam mislio da se bukvalno pobijemo.
Da se pobijemo sportski, na terenu. To zahtjeva napore, fizicku potrosenost, teska utakmica, moguce povrede, kartoni. I ne zaj....znas ti sta sam mislio
To bolji trebate dokazati na terenu. Zasad imate prednost, ali ono je tek prvo poluvrijeme.
Igraju, ali imaju 2-0 i igraju kuci. Moze izmjesati sastav i lagano. Ne moraju su lomiti ko Sa i Slo.
Ne znam ja.ovde pricaju i o neakvim obracunima...i na kosevu i na tusnju..nakva vracanja..nece muriji vracat sigurno...
@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Usijanih glava je uvijek bilo i bice. Samo treba preventivno djelovati i gledacemo utakmicu umjesto okrsaja navijaca.
MensurM wrote:Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.
Tomahawk11 wrote:@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Usijanih glava je uvijek bilo i bice. Samo treba preventivno djelovati i gledacemo utakmicu umjesto okrsaja navijaca.
Tomahawk11 wrote:@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Ih, ako nisi koji put uletio u teren i razbio nekoliko protivnickih glOva, nisi nikakav navijac
Ne vjerujem da ce biti nereda, kako mi vec znamo da se poziva na nekakvu osvetu, tako zna i policija
vryzas wrote:Lijepa foe lista ...ocigledno da je spodoba iz kaFeza a.k.a. cmar meraklija na aparatima.
P.S. selam za punca
Kakva foe lista. što kaže Ultima za negdje moraš platiti za ovo, ovdje uživaš i gledaš Dragana Čmara kako nam godinama gleda u taj isti čmar po broju trofeja .