Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#9976 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
ne znam kakav su cumur metnuli u lokomotivu, ali se nadam da ce ga potrositi do subote :mrgreen:
Bgm im ide na ruku, vama se valja pobiti sa nama u utorak, a oni ce gledati sa strane i odigrati svoju lagano, jer imaju rezultat.
zato ja rekoh da cu makar u turbe ubaciti :lol:
bit ce ovo najzanimljivija sedmica za Slobodu, ako ovo prezivimo, mashala
ganjeta

#9977 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

bjelave wrote:
spree wrote: sve super, nisam ni rekao za tebe. nego za ove sto komentarisu sudjenje. latentni zeljovci :kiss: samo je pitanje kada ce si to priznati. evo @bjelave puca po savovima :)
Ja nikada nisam skrivao svoju brigu za vas. Obaveza je voditi racuna o slabima, bolesnim...
:maca:
sumirprimus

#9978 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
Bgm im ide na ruku, vama se valja pobiti sa nama u utorak, a oni ce gledati sa strane i odigrati svoju lagano, jer imaju rezultat.
Pa nije ufc...
Igra se lopte..a tu smo trenutno bolji ko ekipa.. :mrgreen:
A mescini i oni igraju kup...
Tomahawk11
Globalni moderator

#9979 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:
Tomahawk11 wrote:
Od 380-383 ja nabrojah 8 zeljovaca....pa ti vidi ko se gubi 8-)
Ma ne branim nikog, svako za sebe, nego mi shega da je neko latentni zeljovac jer komentarise utakmicu Zelje, a ovamo citav opservatorij kad igra FKS.
Jarane danas nije bio prenos, šta ćeš koji kurac komentarisati? Kontaš?
Ma ok, rekoh forumasu spree, nisam bio kuci, nemam pojma je li ili nije bio.
Mozda su ljudi bas bili na tekmi :D
MensurM

#9980 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.

Po ovakvom vremenu i s ovakvim protivnikom

:thumbup:
spree

#9981 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

MensurM wrote:Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.

eh kad su i kone bile :D
bjelave

#9982 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

spree wrote:
jesi na jugu bio? fala ti za petaka :thumbup:
Ne pretjeruj, brinem izdaleka. Ne mogu tamo,iz higijenskih razloga. Iako cujem da ste se modernizirali, da vec imate i wc.

Dao sam petaka neki dan malom Romu, i on je gladan.
Jesam li pogrijesio, jesam li trebao poslati vama?
Last edited by bjelave on 13/03/2016 18:22, edited 2 times in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9983 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa nije ufc...
Pod pobiti nisam mislio da se bukvalno pobijemo.
Da se pobijemo sportski, na terenu. To zahtjeva napore, fizicku potrosenost, teska utakmica, moguce povrede, kartoni. I ne zaj....znas ti sta sam mislio :D
To bolji trebate dokazati na terenu. Zasad imate prednost, ali ono je tek prvo poluvrijeme.
Igraju, ali imaju 2-0 i igraju kuci. Moze izmjesati sastav i lagano. Ne moraju su lomiti ko Sa i Slo.
sumirprimus

#9984 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Fali vise tv prenosa...
spree

#9985 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

bjelave wrote:
spree wrote:
Ne pretjeruj, brinem izdaleka. Ne mogu tamo,iz higijenskih razloga. Iako cujem da ste se modernizirali, da vec imate i wc.

Dao sam petaka neki dan malom Romu, hebi ga i on je gladan.
oko moje sokolovo. iz daleka on vidi sudjenje :shock: . a vidi se da ima plave krvi u tebi cim si tako merhametli :kiss:
sumirprimus

#9986 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa nije ufc...
Pod pobiti nisam mislio da se bukvalno pobijemo.
Da se pobijemo sportski, na terenu. To zahtjeva napore, fizicku potrosenost, teska utakmica, moguce povrede, kartoni. I ne zaj....znas ti sta sam mislio :D
To bolji trebate dokazati na terenu. Zasad imate prednost, ali ono je tek prvo poluvrijeme.
Igraju, ali imaju 2-0 i igraju kuci. Moze izmjesati sastav i lagano. Ne moraju su lomiti ko Sa i Slo.
Ne znam ja.ovde pricaju i o neakvim obracunima...i na kosevu i na tusnju..nakva vracanja..nece muriji vracat sigurno...
Tomahawk11
Globalni moderator

#9987 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Usijanih glava je uvijek bilo i bice. Samo treba preventivno djelovati i gledacemo utakmicu umjesto okrsaja navijaca.
bjelave

#9988 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

spree wrote:
oko moje sokolovo. iz daleka on vidi sudjenje :shock: . a vidi se da ima plave krvi u tebi cim si tako merhametli :kiss:
Vec se to iz iskustva zna. Procita se ponesto

http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... pim/187400

Krv mi je bordo boje, k'o u svakog insana. Za ostale nisam sugiran.
vryzas

#9989 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Lijepa foe lista :izet: ...ocigledno da je spodoba iz kaFeza a.k.a. cmar meraklija na aparatima. :sax:

P.S. selam za punca 8) :izet:
Charuga
Globalni moderator

#9990 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

MensurM wrote:Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelokupnu javnost da su na današnjoj utakmici prodate 4.102 ulaznice, a prihod Kluba je u iznosu od 28.182 KM.

Plus oni sa godišnjim kartama.
insaneinthebrain

#9991 Re: Premijer liga BiH

Post by insaneinthebrain »

spree wrote:
bjelave wrote:
spree wrote:

Dao sam petaka neki dan malom Romu, hebi ga i on je gladan.
odavno je belave provaljen, samo jos nije to sebi priznao. valja izaci iz ormara :lol:
Charuga
Globalni moderator

#9992 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Ibro je razocaran seljackim i primitivnim ponasanjem domacina,o sudjenje da ne govorimo....Ibrine rijeci 8)
Ako ne postaviš link za tu izjavu, ništa od nje ... 8-)
sumirprimus

#9993 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Usijanih glava je uvijek bilo i bice. Samo treba preventivno djelovati i gledacemo utakmicu umjesto okrsaja navijaca.
Aa kod vas je zapad sigurniji...?
bjelave

#9994 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

vryzas wrote:Lijepa foe lista :izet: ...ocigledno da je spodoba iz kaFeza a.k.a. cmar meraklija na aparatima. :sax:

Hoce li ovo administracija sankcionirat ili da uzvratim istom mjerom?

Zasto se ovdje nekim konstantno dozvoljava da primitivno vrijedjaju?
vryzas

#9995 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#9996 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ih, ako nisi koji put uletio u teren i razbio nekoliko protivnickih glOva, nisi nikakav navijac :mrgreen:

Ne vjerujem da ce biti nereda, kako mi vec znamo da se poziva na nekakvu osvetu, tako zna i policija
ganjeta

#9997 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Ibro nije htio para, Ibro će vazda biti fukara :strik: .

vryzas wrote:Lijepa foe lista :izet: ...ocigledno da je spodoba iz kaFeza a.k.a. cmar meraklija na aparatima. :sax:

:lol: Kakva foe lista. što kaže Ultima za negdje moraš platiti za ovo, ovdje uživaš i gledaš Dragana Čmara kako nam godinama gleda u taj isti čmar po broju trofeja :izet: .
spree

#9998 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

bjelave wrote:
spree wrote:
Vec se to iz iskustva zna. Procita se ponesto

http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... pim/187400

Krv mi je bordo boje, k'o u svakog insana. Za ostale nisam sugiran.
procita se, pa se na osnovu procitanog tvrdi. haj fino :thumbup: . ima li barem neki video ili slika. a to na iskustvo mislis kako se tvom klubu slilji?
todd_smith

#9999 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Charuga wrote:
leškarenje wrote:Ibro je razocaran seljackim i primitivnim ponasanjem domacina,o sudjenje da ne govorimo....Ibrine rijeci 8)
Ako ne postaviš link za tu izjavu, ništa od nje ... 8-)
E jebi ga i ti sad. Ljudi tvrde da se titule kupuju bez dokaza, pa svi govore da je tako. A za obicnu izjavu da ti se dokaz da.

A ja sve mislio ti ozbiljan momak.

:mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#10000 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

I za tebe isto, sada upozorenje da ne pitaš poslije zašto sam te banovao. I za sve one koji opet budu vezali kavez sa nekim od forumaša.

Samo me nemoj ružiti ko onaj lijek.
Locked