Da ti kažem nešto , ovu utakmicu nisi gledao , inače ne bi rekao da se Željo unaprijed predao Borcu tj. kako modernistički danas papagajišete 'skinuo gaće' , gaće skidaš i kad vršiš veliku nuždu , a neko i kadizvrsni direktor wrote:Zasto igraci zelje skinu gace kad idu u banja luku a zapnu u tuzli i protiv veleza? Pojede vas mrznja. Nek su vama oni koji velicaju ratne zlocince drazi od tuzlaka ili mostaraca...
Dakle
A da se redovno patio i pati se protiv Slobode .Protiv Veleža su utakmice većinom bile fer i korektne .
O kakvoj ti mržnji pričaš s naše strane , jel' mi dižemo tri prsta kad neko dođe u Sarajevo il' se nama dizalo tri prsta kad dođemo u Zenicu , spominjale Markale od nekoliko navijačkih grupa koje ti definišeš kao 'naše' .
Ne vidim nikakvu povezanost da lešinarima
Kamenje sa dvije strane stadiona , nas ste u Kupu gađali ko zadnje pičke , prvo iza leđa potom na putu do Mostara pravili čekeSirokiB wrote:[
Ko bola gađa kamenjem? Jesi normalan ti? Kako izvrćete tako i lažete. Kakvo kamenje?
Ja samo ne znam kada vam je sve ovdje mrsko što ne aplicirate za HNL :?A nije vam mrsko guzit preko Saveza ostale timove i redovito
Ultraši su za vas gospoda
Dakle , Lištico daleko od mene.