Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animus wrote:Sloboda svaka cast. Drago mi pravo za ovu pobjedu. Danas sve dobri rezultati mada je moglo bolje u Mostaru biti.
Moglo je da je svirao Zelji cist penal u produzetku
Ne isplati se komentarisati. Vi živite u paralelnom univerzumu. Ako ce ti biti bolje reci cu da ste bili bolji i da je Željo zaslužio tri boda. Jeli sad lakse?
Logovan wrote:Sloboda ne trenira, ali su pobijedili, nema logike haha
Ovako igraju od prve utakmice, izgidose djeca, a plata nemaju.
Kako bih voljela nasamarat sve redom, od gradocalnika, Predsjednika, pa svakog clana skupstine ponaosob.
Kako bih voljela nasamarat sve redom, od gradocalnika, Predsjednika, pa svakog clana skupstine ponaosob.
Niko, niko, samo Sloboda
Ma samo djecu gurajte, daleko se vise isplate, nego stariji.
Niko, niko, samo Sloboda
Kakva je ovo sada uprava? Jesu li prethodne krile probleme pod tepih pa ovi naletjeli kad su ga podigli ili je to ista skola i prica?
strong69 wrote:
Kakva je ovo sada uprava? Jesu li prethodne krile probleme pod tepih pa ovi naletjeli kad su ga podigli ili je to ista skola i prica?
Nova uprava nesposobna. Zatekli su probleme koje ne znaju rijesiti. Pare su potrosene za vrijeme prosle uprave,a novi ne znaju naci pare.
Ovim momcima kapa do poda, stvarno se trude, ginu svaku utakmicu. Bila sam na svakoj utakmici, ne valjaju se, zapinju, trce. I onda ne dobiju plate. Uzas.
Zadeverali se sudjenjem, a je li iko osim Amara spomenuo katastrofalnu igru Zelje? Sta ono bi, Velez vas pojeo. Ni s igracem vise se niste snasli, nije se ni primijetilo da vas je vise.
plain vanilla wrote:Zadeverali se sudjenjem, a je li iko osim Amara spomenuo katastrofalnu igru Zelje? Sta ono bi, Velez vas pojeo. Ni s igracem vise se niste snasli, nije se ni primijetilo da vas je vise.
Ne pratiš ...
Charuga wrote:Suma sumare, Velež je bio bolji, i ovaj bod je kao neboder.
Charuga wrote:Sa jednom razlikom, prošle sezone bi ovakve utakmice glat gubili.
Doduse, prosle sezone su vas sudije manje pazile
Halali, moradoh,
Salim se, ali poslije onakve pobjede nad Sarajevom od vas se ocekivalo puno, puno vise. Da se poigrate s Velezom, neku tricu ubacite i cao. Bar tako sam ja ocekivala. Dobro, Velezu gori i domacini su, ali vasi...ko izgubljeni, ne znam se ni izraziti. Izgleda su neozbiljno shvatili Velez, a u PL je razlika uglavnom u pet deka. Jedino su Pitari u jednom dijelu prosle sezone pokazali nadmoc, ali i oni ispuhase pred kraj.
S kim igrate sljedecu?
Charuga wrote:Nije im godila reprezentativna pauza ...
Dolazi nam Radnik, pa Zvijezda. Obje na Grbavici.
Izmorio ih Kiseljak a dobro, ne bi smjelo biti problema s ove dvije ekipe ili ce ih Amar podavit ko macice
Mislim da je danas bio na rubu ili da zaplace ili da ih posuta