Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:Pogodi me argumentom a ne osmijehom logi
Nosioci igre su vam 2 slobodasa i polovni makedonac.c liga nacija.
Ima i onaj mrki dobar je.
Ovo ostalo ebes me ako znam ijednog.toliko upadaju u oci.
Prvi golman: Kovačević, prvi stoper Mujakić, prvi lijevi bek Pidro a priliku dobijaju još Šabanović, Mustafić, Kurdić i Resić. Ovo ja govorim.
2 Slobodaša, polovni Makedonac koji opet rastura po ligi i Tatar i još neki.
animus wrote:Koliko ja znam ima na proljece jos 3 tekme iz drugog kruga i onda 5 u trecem krugu. Ukupno 8 na proljece do kraja i ova jedna slijedece kolo.
Ha?
Cak ni ja ovu racunicu ne skonta??
18 kola jos 15 do kraja jer su 33 ukupno
Ove godine je trokruzni sistem. Drugi krug ima jos tri kola da se zavrsi. U trecem krugu liga za pobjednike i liga za luzere. Tu se igra samo po jednom svako sa svakim dakle 5 tekmi. Prosle godine smo imali i cetvrti krug koji je sada izbacen.
animus wrote:Koliko ja znam ima na proljece jos 3 tekme iz drugog kruga i onda 5 u trecem krugu. Ukupno 8 na proljece do kraja i ova jedna slijedece kolo.
Ha?
Ove godine je trokruzni sistem. Drugi krug ima jos tri kola da se zavrsi. U trecem krugu liga za pobjednike i liga za luzere. Tu se igra samo po jednom svako sa svakim dakle 5 tekmi. Prosle godine smo imali i cetvrti krug koji je sada izbacen.
Omasio si cijeli fudbal.
Ove godine nema LzP i LzO.
Liga ima 33 kola. 3x11.
Provjereno od igraca koji je nama jedan od drazih i ponajbolji igrac,na pitanje sta je sa nama kaze on drug vjeruj mi da je do Ode najvise ..istim ovim rijecima mi govori momak
Ha?
Nije druze boga mi mislim da nisi u pravu.
33 kola sad pislje 22og jos 11 kola stim da ce prvi dio tabele imat utakmicu vise kod kuce.kkako sam ja skonto ovu sezonu doduse jes crnjak sto non stop nesto mijenjaju pa se i ljudi zbunjuju.ima smisla.
Sp
Provjereno od igraca koji je nama jedan od drazih i ponajbolji igrac,na pitanje sta je sa nama kaze on drug vjeruj mi da je do Ode najvise ..istim ovim rijecima mi govori momak
eto vidite da nije do uprave, milimetar ostani
I ko sad laze.sve dupli nikovi a svi se prave englezima.a svi sve prate i svugdje pisu
sumirprimus wrote:Pa i ne izbacujete bas do juce ste.se hvalili onim momkom iz trebinja kako se zove sto je igro kod vas sezonu dvije al ko formiran igrac i oko njeg ima neka spletka oko transfera.neko nesto pronevjerio hapio zakebo?
Pa nismo izbacivali, to stoji ali smo ozbiljno poceli. Skoro cijela zadnja linija U21 reprezentacije je iz FKS.
A sto se tice Cimirota, Mihojevica, Catakovica, to su igraci koji su afirmisani kroz Akademiju i prvi tim Sarajeva, znaci opet nasi.
sumirprimus wrote:Pa i ne izbacujete bas do juce ste.se hvalili onim momkom iz trebinja kako se zove sto je igro kod vas sezonu dvije al ko formiran igrac i oko njeg ima neka spletka oko transfera.neko nesto pronevjerio hapio zakebo?
Pa nismo izbacivali, to stoji ali smo ozbiljno poceli. Skoro cijela zadnja linija U21 reprezentacije je iz FKS.
A sto se tice Cimirota, Mihojevica, Catakovica, to su igraci koji su afirmisani kroz Akademiju i prvi tim Sarajeva, znaci opet nasi.
Smajli sto mase kaziprstom
Amar Beganovic institucija!
Zamislite da se komšijama desi repriza našeg gubitka titule prije dvije sezone. Nije nemoguće.
Ne moze se desiti kad mi nismo ni blizu iste. Tek kada budemo 5 kola prije kraja imali 10 bodova ispred Zrinjskog onda se mozemo nadati tituli. Beusova brigada ne spava. Sabrija je isto bio na zadatku (cista dva penala nije svirao) ali ga je ujebalo Sarajevo sto je bilo duplo bolje.