Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#60401 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Logovan wrote:
Charuga wrote:Jebeš kup, to treba igrati sa kombinovanim drugim timom. Igrači koji malo igraju u prvenstvu, plus koji junior pa šta bude.

Zrinjski se godinama odriče kupa, ali zato jedan po jedan pehar za prvaka slažu.
Ne bih se složio s tim "jebeš kup" i "pa šta bude". Trofej je trofej, recimo meni je bitan, ne kao titula naravno, ali je bitan. :D
U ovoj sad situaciji, kada je gust raspored, i igraš sve jake utakmice, kup je pod "ako bude dobro je". I dalje mislim da ga ne treba igrati sa najjačim sastavom.
BlueBlood

#60402 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Tomahawk11 wrote:To ti žao Husrefa ili?
Samo nek mi neko rekne da pitari ne silaze sa komšijske tarabe.
Iskreno mi je zao Husrefa, kao sto Hrasno rece Husref je legenda grada Sarajeva. Covjek redovno ispija kafe na Grbavici pored stadiona bez problema. Koliko god mi bili "ljuti rivali" neke stvari se moraju cijeniti i postovati, za razliku od nekih uhljupa na koje cu se sad nadovezati zbog ovog tvog drugog posta
Tomahawk11 wrote:Neću, nisam rekao da mi smeta, nego je bila priča kako samo pitari gledaju u tuđu avliju.
kad smo kod avlija i taraba, sjetimo se 2012. i obrusavanja krova na zapadnoj tribini. Za tu vijest saznajem uz ovu sliku. Komsije prve poletile da se slikaju "pruze podrsku,solidarisu". Samo par godina poslije pocinje jedna lijepa prica oko izgranje istocne tribine u kojoj su ucestvovali svi koji su culi za nju, osim komsija naravno. Tribina se izgradila prije tacno godinu dana. Nisam vidio da su dosli da se slikaju, sto li?
Image

;-)
leškarenje

#60403 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:lol:

Od sportskih kolektiva učestvovali samo vasi športski frendovi :thumbup: sto li ?
BlueBlood

#60404 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Fulio si poentu price, sto li? Bas to je ta razlika izmedju vas i nas ;-)

Hvala ti Boze sto ne navijam za sarajevo 8-)
leškarenje

#60405 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Ja fulio poenta dok ti pišeš kako su učestvovali svi koji su culi .....ucestvovalo je pitara bruku,pisalo se o tome...samo što to takvi ko ti nece spomenuti,neće ni onakvi ko hrasno :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#60406 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

hrasno38

#60407 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Ja fulio poenta dok ti pišeš kako su učestvovali svi koji su culi .....ucestvovalo je pitara bruku,pisalo se o tome...samo što to takvi ko ti nece spomenuti,neće ni onakvi ko hrasno :thumbup:
Hoce Hrasno uvijek spomenuti ono sto valja pa makar to bilo i iz FK Sarajevo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#60408 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

BlueBlood wrote:
Iskreno mi je zao Husrefa, kao sto Hrasno rece Husref je legenda grada Sarajeva. Covjek redovno ispija kafe na Grbavici pored stadiona bez problema. Koliko god mi bili "ljuti rivali" neke stvari se moraju cijeniti i postovati, za razliku od nekih uhljupa na koje cu se sad nadovezati zbog ovog tvog drugog posta
Tomahawk11 wrote:Neću, nisam rekao da mi smeta, nego je bila priča kako samo pitari gledaju u tuđu avliju.
kad smo kod avlija i taraba, sjetimo se 2012. i obrusavanja krova na zapadnoj tribini. Za tu vijest saznajem uz ovu sliku. Komsije prve poletile da se slikaju "pruze podrsku,solidarisu". Samo par godina poslije pocinje jedna lijepa prica oko izgranje istocne tribine u kojoj su ucestvovali svi koji su culi za nju, osim komsija naravno. Tribina se izgradila prije tacno godinu dana. Nisam vidio da su dosli da se slikaju, sto li?
Image

;-)
Što, to bi trebao imati problema? Pa i ja se često zadesim u krugu oko stadiona, pijem kafu, uzmem teletinu ispod sača, niko me ne dira, zamisli :mrgreen:
Na stranu to za Husrefa, naravno, slažem se.
Ma vidi, ja sam se osvrnuo na tu čestu forumsku priču, neko prigovara nekom kako ne silazi sa komšijske tarabe, a i on sam visi. Dakle, zanimanje je obostrano. Te odnose uživo nisam ni komentarisao.
BlueBlood

#60409 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

hrasno38 wrote:http://scsport.ba/disciplinska-komisija ... zrinjskom/

Ja se slazem 100% sa ovim!
:thumbup: dokaz da nemamo nikog u savezu da vrsi pritisak da ih se kazni po pravilniku za ovu vrstu prekrsaja. Neki bi to jedva docekali s merakom ;-) Titulu kao i do sad ganjati samo na terenu posteno pa sta bude.
Korisničkoime

#60410 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

BlueBlood wrote:
Image

;-)
U nekom prijeratnom FKS kojeg se ja jos pomalo sjecam ova bi slika s ovim osmjehom bio kraj Dine u FKS. Ljudi bi ga pustili niz vodu samo zbog ove slike bez ustezanja ali ... neka prijasnja vremena ... nije za poredit ...
decko_sa_kovaca

#60411 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Husref je ucestvovao i u dokumentarnom filmu o fati.
Jednostavno covjek je :thumbup:
vryzas

#60412 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

decko_sa_kovaca wrote:Husref je ucestvovao i u dokumentarnom filmu o fati.

:thumbup:
BlueBlood

#60413 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

vryzas wrote:

Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#60414 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Znaci ovako nastaju plavi mitovi i legende?!

Filozofija....
:zzzz:
Last edited by Pitar sa Kariba on 22/03/2018 10:56, edited 1 time in total.
zipoo

#60415 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

BlueBlood wrote:
vryzas wrote:

Tomahawk11
Globalni moderator

#60416 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Slagao se ili ne, ali ako ima elemenata, što im ne bi uzeli bodove? Pravilnik je tu, sve je jasno, ali ne vjerujem da će biti nešto više od ovih simboličnih kazni.
zipoo

#60417 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Pitar sa Kariba wrote:Znaci ovako nastaju plavi mitovi i legende?!

Filozofija....
koji su to mitovi ?
hrasno38

#60418 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

vryzas wrote:
Husref, Paja, Pape, Cala...su legende sarajevskog fudbala i tako ih i treba posmatrati. Svakom svojom utakmicom pored toga sto su reprezentovali svoj klub reprezentovali su i nas grad tako da samo idioti protiv takvih ljudi mogu imati neko lose misljenje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#60419 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

BlueBlood wrote:

:thumbup: dokaz da nemamo nikog u savezu da vrsi pritisak da ih se kazni po pravilniku za ovu vrstu prekrsaja. Neki bi to jedva docekali s merakom ;-) Titulu kao i do sad ganjati samo na terenu posteno pa sta bude.
Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.
Sad očekivati da Zrinjski drastično kazne u jeku sezone i borbe za titulu, nema šanse.
BHF_Manijak

#60420 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Husref je sa burazerom Vahidinom valjao i Manijacima, kad je ono sranje oko poplava bilo. Jednom rijecju - covjek! Jedan od onih koji je postovan na obje strane, bez obzira na boju. Ljudina.
vryzas

#60421 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:
BlueBlood wrote:

Pa Široki godinama prolazi nekažnjen, s normalnim savezom bi davno bili u nekoj regionalnoj ligi.
Sad očekivati da Zrinjski drastično kazne u jeku sezone i borbe za titulu, nema šanse.
Baka ce dobiti po dzepu i suspenzija par utakmica max.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#60422 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

zipoo wrote:

Filozofija....
koji su to mitovi ?
Pa evo recimo ovo oko Dine, jedino vi vidite nesto loše u posjeti i solidarisanju delegacije FK Sarajevo sa komsijama u nevolji. Vjerovatno je isto mišljenje i za onu posjetu kad ste se tek vratili na Grbavicu kad su vam donijeli nesto sportske opreme i rekvizita.
Onda za par godina, Dino uz pomoc aktuelne vlasti rusio stadion. :D I hop, eto kvalitetnog mita....

Šta sad treba da ja napišem da se vasi nisu slikali u kampu u Butmiru, a mi milione ulozili?
Smiješno zvuci jelde?
Logovan

#60423 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Pitar sa Kariba wrote: Šta sad treba da ja napišem da se vasi nisu slikali u kampu u Butmiru, a mi milione ulozili?
Smiješno zvuci jelde?
Sve nešto oni fini jebo te, a isti su što se ovoga tiče.
Ne kontam to plakanje zato što ti gradski rival nije došao zbog tribine ili zato što nije čestitao nešto. :-) :-)
zipoo

#60424 Re: Premijer liga BiH

Post by zipoo »

Pitar sa Kariba wrote:
zipoo wrote:

Filozofija....
koji su to mitovi ?
Pa evo recimo ovo oko Dine, jedino vi vidite nesto loše u posjeti i solidarisanju delegacije FK Sarajevo sa komsijama u nevolji. Vjerovatno je isto mišljenje i za onu posjetu kad ste se tek vratili na Grbavicu kad su vam donijeli nesto sportske opreme i rekvizita.
Onda za par godina, Dino uz pomoc aktuelne vlasti rusio stadion. :D I hop, eto kvalitetnog mita....

Šta sad treba da ja napišem da se vasi nisu slikali u kampu u Butmiru, a mi milione ulozili?
Smiješno zvuci jelde?
Bas je solidarnost kez od uha do uha. Ako hoces da se solidarises ima ljepsi, kulturniji, uljudniji nacin. Ono je dusmanska solidarnost bila
decko_sa_kovaca

#60425 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Pa i ja ne kontam sto se dino onoliko podrudio da dodje do grbavice pjeske napominjem pjeske da bi se fol sliko i ismijavo
Locked