Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote: Mah bespredmetna rasprava , samo se pokušava ubjedljivo organizovaniji , sposobniji i neuporedivo bolji klub što više ocrniti.
Kad njima ide onda je to čisto ko flaširana voda, kad ne ide onda su tu hobotnice iz Miljacke.
I tako godinama , najizraženije od Zubana do ovih dana .
manijak1 wrote: Čuj sad hoćemo mi prevarit a oni napali Dinu za pare. Mašala pameti .
pa jeste koji dio nije jasan knjizaro, da sam mladji reko bi ti kompjuteru
vi varate, mi napadamo za prevare.
E moj Sumi, sad vidis kako je nama. Decenijama pokusavas da im objasnis aksiome i ne ide. Dzaba sav trud da napravis od mitomana (oba znacenja) razumno bice, kad je ono uprlo oboriti zdrav razum. Da je nebo kojim slucajem bordo, oni bi vristali da je plavo. A vidis mi i vi, kao razumna bica, priznajemo da je nebo plavo, jer ni atmosfera ne trpi bas sva zagadjenja, mogu mala, sumpor, co2, ovo, ono, e sad jos i plavu boju da primi, bilo bi previse.
ma ovaj je mlad..ima on jos pure pojest da krene sa mnom u dvoboj...
hrasno38 wrote:
pusti to ba rekla kazala.....ko je nas javno proziavo za pare ili koga smo mi javo prozivali za pare cuj raspitajte se....gdje kod Suhre na Skenderiji?
ihhh imali bi i pitari titula da su mudri ko vi...
cuj pusti rekla kazala, haloo sudija nisam vas prepoznaooo, mogul samo do notara da ovjerim?
a krupa,a titula vec proslavljena
I đe je tu štela ? Ja čuo i vidio Šuhru s Čaršije nisam znao da ima i na Skenderiji.
hrasno38 wrote:
pusti to ba rekla kazala.....ko je nas javno proziavo za pare ili koga smo mi javo prozivali za pare cuj raspitajte se....gdje kod Suhre na Skenderiji?
ihhh imali bi i pitari titula da su mudri ko vi...
cuj pusti rekla kazala, haloo sudija nisam vas prepoznaooo, mogul samo do notara da ovjerim?
a krupa,a titula vec proslavljena
Ja i Znaci po tebi kriminal je sto unaprijed kontas da si osvojio titulu ne racunajuci na sudijske lakrdije Izvini nisam te prepozno.....
manijak1 wrote: Mah bespredmetna rasprava , samo se pokušava ubjedljivo organizovaniji , sposobniji i neuporedivo bolji klub što više ocrniti.
Kad njima ide onda je to čisto ko flaširana voda, kad ne ide onda su tu hobotnice iz Miljacke.
hrasno38 wrote:
Ja i Znaci po tebi kriminal je sto unaprijed kontas da si osvojio titulu ne racunajuci na sudijske lakrdije Izvini nisam te prepozno.....
NE iii
niste vi kontali, hrasno... nego ste delali ali nedovoljno.. raspitaj se
zrinjski je za vas anderleht
Da nisi htio reć Standard ?
ma ko god, hajduk, partizan.rijeka dinamo zvezda vardar skopje realno..
hrasno38 wrote:
NE iii
niste vi kontali, hrasno... nego ste delali ali nedovoljno.. raspitaj se
Opet....raspitaj se Kod koga.....kod mahalasa kao sto si i sam! Jebo majku pa ti bolje znas sta se dogadja oko Zelje i Sarajeva nego 90% onih koji zive u glavnom gradu i navijaju za te klubove. Da nisi Punac
hrasno38 wrote:
Opet....raspitaj se Kod koga.....kod mahalasa kao sto si i sam! Jebo majku pa ti bolje znas sta se dogadja oko Zelje i Sarajeva nego 90% onih koji zive u glavnom gradu i navijaju za te klubove. Da nisi Punac
ma mos ti zivit i u njujorku al izgleda nisi u tijeku...
bok hrasno, ajmo na pice..
hrasno38 wrote:
Pusti meni ta supljiranja....to mozes mozda prodavati ovim maloljetnicima....
hrasno38 wrote:
Pusti meni ta supljiranja....to mozes mozda prodavati ovim maloljetnicima....
nisu supljiranja ti si cojk iz svijeta kosarke...razumijem te..
pitaj svoje sto im propade titula prosle godine...
Sliver wrote:opet si nesto pogresno skonto. kako ti to uspjeva nije mi jasno. slavili ste kupljenu titulu racunajuci na sudijske lakrdije, ali drugi je sutio i mutio, a ne ko vi mutili i na sav glas raspridili po mahali.
Aha to je izvinjavam se....nismo na vrijeme platili ko vi da nam se skinu gace za titulu!!!
manijak1 wrote:Ne kontam šta je hervas , a ko će bježat od koga to se ne zna sve do megdana .
ma kako vam se zvao onaj spanac sto ga cuke pocerase
a to nesto brko ti ko ljut,nesto prijetis jel? mojne prijetit masom,p rijeti sam. budi musko i izazovi me na dvoboj
hrasno je stariji cak i od mene, nije mu zamjerit,i ja stvarno gledam godina radi da mu ne proturijecim, al on sam pocne...
a realno najmanje o fudbalu i ligi prica.. stari provokator
Vidiš nisam znao da smo i Zubandan kupili od Nijemaca koji su sudili ?
Zar ne vidiš sumire da si odavno izazvan
Nego , lakše se diše sada kad se osigurao opstanak?
manijak1 wrote:Vidiš nisam znao da smo i Zubandan kupili od Nijemaca koji su sudili ?
Zar ne vidiš sumire da si odavno izazvan
Nego , lakše se diše sada kad se osigurao opstanak?
sumirprimus wrote:hrasno je stariji cak i od mene, nije mu zamjerit,i ja stvarno gledam godina radi da mu ne proturijecim, al on sam pocne...
Bitno je da u prici nema grubih rijeci ni uvreda....koliko god se razilazaimo nismo na bordo nivou
sumirprimus wrote:hrasno je stariji cak i od mene, nije mu zamjerit,i ja stvarno gledam godina radi da mu ne proturijecim, al on sam pocne...
Bitno je da u prici nema grubih rijeci ni uvreda....koliko god se razilazaimo nismo na bordo nivou
nema psovanja ok, malo ubijemo vrijeme i idemo ba dalje ne nalijeci bogati