Meni je jedan lik oko zatvorio na tekmi, tako sto sam ja spustio glavu i tijelo malo da udarim loptu, a on je prije na loptu dosao....Znaci polozaj tijela mi je bio spusten , kad hoces glavom loptu da samo lagano produzis ispred sebe...Ni faul nije bio, jer fakat kad skontas ja sam njegovu kopacku udario a on loptu izbio...Ja odmah izasao sa tekme, oko se zatvorilo u roku 3 minuta ....Zato vam ja kazem , nije isto kad seres pored kompa i kad si igrao...Jer sve je drugacije na terenu...Start Kadusica zavrsava karijeru igraca, a ovakav start nije strasno sto se tice posljedica...Zato ne dramite ko curice...Otkino mu glavuhrasno38 wrote:Cuj ide kopackom u glavuCompany85 wrote:Mislis poriv sportiste da ide glavom na kopackuomega369 wrote:Ja nikada necu razumjeti te porive jednog sportiste da ide kopackom u glavu drugom sportisti, igracu. mislim...ono..halloooo, o cemu pricamo![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#53726 Re: Premijer liga BiH
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#53727 Re: Premijer liga BiH
"Možeš ti izvući klub iz druge lige, ali drugoligaški mentalitet iz kluba nikad".
Brukate časnog Cvrleta i LSD-a. Oni će vam najviše zamjeriti!
Brukate časnog Cvrleta i LSD-a. Oni će vam najviše zamjeriti!
-
il dottore
#53728 Re: Premijer liga BiH
Pa navedi nam neko, ili je to humor koji ja ne mogu dokucitiplain vanilla wrote:Imail dottore wrote:Otkud ovolika mrznja prema Husrefu kod Tuzlaka na stadionu, ima li neko objasnjenjeplain vanilla wrote:Da nismo s igracem manje, ne bi oni prisli golu Slobode. Sloboda odlična, valja cijelu utakmicu odigrati s igracem manje.m
Nemojte se dzaba svadjati, besmisleno je.
-
il dottore
#53729 Re: Premijer liga BiH
Prije svega nadjite jedan post koji kaze da Kadusicev start nije crveniMelbourne_Australia wrote:Meni je jedan lik oko zatvorio na tekmi, tako sto sam ja spustio glavu i tijelo malo da udarim loptu, a on je prije na loptu dosao....Znaci polozaj tijela mi je bio spusten , kad hoces glavom loptu da samo lagano produzis ispred sebe...Ni faul nije bio, jer fakat kad skontas ja sam njegovu kopacku udario a on loptu izbio...Ja odmah izasao sa tekme, oko se zatvorilo u roku 3 minuta ....Zato vam ja kazem , nije isto kad seres pored kompa i kad si igrao...Jer sve je drugacije na terenu...Start Kadusica zavrsava karijeru igraca, a ovakav start nije strasno sto se tice posljedica...Zato ne dramite ko curice...Otkino mu glavuhrasno38 wrote:Cuj ide kopackom u glavuomega369 wrote:Ja nikada necu razumjeti te porive jednog sportiste da ide kopackom u glavu drugom sportisti, igracu. mislim...ono..halloooo, o cemu pricamo![]()
Pa sudar glavama se desava milion puta i opasnije je od ovog starta ...
Ovo podvuceno, znaci pri udarcu kopackom u glavu u zaru borbe splet okolnosti odlucuje hoce li biti samo ogrebotina ili posjekotina veca manja ili potres mozga... Znaci jebeni splet okolnosti
A ti se rasplak'o sto ti je neko felgu napravio
Hrasno i melbourne, jednostavno nije bolest sve sto boli
-
Melbourne_Australia
#53730 Re: Premijer liga BiH
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal na Kosevu za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....il dottore wrote:Melbourne_Australia wrote:Prije svega nadjite jedan post koji kaze da Kadusicev start nije crvenihrasno38 wrote:
Meni je jedan lik oko zatvorio na tekmi, tako sto sam ja spustio glavu i tijelo malo da udarim loptu, a on je prije na loptu dosao....Znaci polozaj tijela mi je bio spusten , kad hoces glavom loptu da samo lagano produzis ispred sebe...Ni faul nije bio, jer fakat kad skontas ja sam njegovu kopacku udario a on loptu izbio...Ja odmah izasao sa tekme, oko se zatvorilo u roku 3 minuta ....Zato vam ja kazem , nije isto kad seres pored kompa i kad si igrao...Jer sve je drugacije na terenu...Start Kadusica zavrsava karijeru igraca, a ovakav start nije strasno sto se tice posljedica...Zato ne dramite ko curice...Otkino mu glavuPa sudar glavama se desava milion puta i opasnije je od ovog starta ...
Ovo podvuceno, znaci pri udarcu kopackom u glavu u zaru borbe splet okolnosti odlucuje hoce li biti samo ogrebotina ili posjekotina veca manja ili potres mozga... Znaci jebeni splet okolnosti
A ti se rasplak'o sto ti je neko felgu napravio
Hrasno i melbourne, jednostavno nije bolest sve sto boli
- ZonFon
#53731 Re: Premijer liga BiH
Ti ko da si sa klokanima igrao neki sport koji podsjeca na fudbal/nogomet.Melbourne_Australia wrote:
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
-
Melbourne_Australia
#53732 Re: Premijer liga BiH
Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...ZonFon wrote:Ti ko da si sa klokanima igrao neki sport koji podsjeca na fudbal/nogomet.Melbourne_Australia wrote:
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
- ZonFon
#53733 Re: Premijer liga BiH
Nisam ja tema al' ako te vec interesuje bio sam oslobodjen.Melbourne_Australia wrote:Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...
Nego izgleda da ti je taj udarac u glavu ostavio posljedica, pa se to sad odrazava na tvoje rasudjivanje o fudbalu/nogometu.
Klokane izdrzi
- leškarenje
#53734 Re: Premijer liga BiH
A da ti nisi DinoZonFon wrote:Nisam ja tema al' ako te vec interesuje bio sam oslobodjen.Melbourne_Australia wrote:Ti nisi mogao dvicu imati iz fizickog...
Nego izgleda da ti je taj udarac u glavu ostavio posljedica, pa se to sad odrazava na tvoje rasudjivanje o fudbalu/nogometu.
Klokane izdrzi
Placite ,cvilite ........
-
il dottore
#53735 Re: Premijer liga BiH
Skaces s teme na temu valjda uvidjas koliko se provaljujes, a "bio fudbaler"Melbourne_Australia wrote:
Znaci jedna je stvar da je start objektivno za crvenog kartona a druga stvar hoce li neki sudija u BH premijer ligi to tako "odsvirati"
- omega369
#53736 Re: Premijer liga BiH
Kao sto je sasvim normalno da je penal kad igrac radnika odbrani rukom na kosevu a ne svira se, ili krupe, ili ono sinoc, ili onaj u derbiju koji takodjer nije sviran...o tome govorimo
-
yasaq
#53737 Re: Premijer liga BiH
Šta očekujete od simpatizera kluba čiji trener mrtav-hladan izjavi da sudije nisu naviknute na njihovu agresivnu igru ! A svaki start za privođenja u stanicu !il dottore wrote:Skaces s teme na temu valjda uvidjas koliko se provaljujes, a "bio fudbaler"Melbourne_Australia wrote:
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....![]()
Znaci jedna je stvar da je start objektivno za crvenog kartona a druga stvar hoce li neki sudija u BH premijer ligi to tako "odsvirati"
- dulekrele
#53738 Re: Premijer liga BiH
Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
-
Sarlo Akrobata
#53739 Re: Premijer liga BiH
Melburne & Hrasno

- strong69
#53740 Re: Premijer liga BiH
Aaaa, ti si fudbalerMelbourne_Australia wrote:
Djecace kad budes u zivotu odigrao utakmicu a da imas dokaz , pricam stobom.....Ti zive veze nemas o fudbalu.....Poenta je da ne bi svaki sudija dao crveni za onaj start...Ja sam vas pitao a niko da odg, posto znate odg unaprijed...Da li bi igrac Sarajeva ili Zelje nije bitno za ovaj start?? dobio crveni karton na domacem terenu protiv nije bitno koje ekipe??? Nikad ....To je poenta ..Puno vise se tolerise Sarajevskim ekipama..Bili se Gosku svirao penal na Kosevu za ono fol igranje ruke u Bijeljini kao sto je vama??? Nikad ne bi i ti to znas.....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53741 Re: Premijer liga BiH
penal?dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
- studeni76
#53742 Re: Premijer liga BiH
Ma ovo je ba da se nesto napise, da ispadne pametan! A ni gledao nije...plain vanilla wrote:penal?dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
- armin071
#53743 Re: Premijer liga BiH
Dva dana rasprave o crvenom gdje frajer kramponima ide na glavu protivnickog igraca
Umjesto da se ovaj debil kazni sa jedno 4 utakmice, pa da i on sam skonta da su to sve sportisti koji zive i zaradjuju od fudbala a ne mrski neprijatelji iz Sarajeva kako mu je vjerovatno njegov uco Krmak objasnio pred tekmu. Zato normalni momci i bjeze glavom bez obzira iz ove debilne lige da im ne bi ovakvi livadici iz samo njima znanih poriva unistili karijere. A dokle se mi god budemo ibretili kako zaboga moze domaca ekipa dobiti crveni karton nema nama u Evropu osim turisticki. Mi smo izgleda kako na tribinama tako i na terenu " against modern football".....
- leškarenje
#53744 Re: Premijer liga BiH
Crveni....šta odmah napadas....jel bio?plain vanilla wrote:penal?dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#53745 Re: Premijer liga BiH
Penaldulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53746 Re: Premijer liga BiH
Dobro, lapsus linguae, šta sad....i vi tvrdite da nije bio crveni, pa nikom ništa....koji je to lapsus 
- hrasno38
#53747 Re: Premijer liga BiH
OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53748 Re: Premijer liga BiH
Napadam? Hahaleškarenje wrote:Crveni....šta odmah napadas....jel bio?plain vanilla wrote:penal?dulekrele wrote:Penal cist kao suza. Ovaj sivonja iz slobode nije imao sanse da dode do lopte prije Radovca ali je i pored toga krenuo na loptu citaj glavu kako bi ga povrijedio i ako jos jedan igrac slobode prati Radovca. sto ti je primitivizam seoske zajednice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53749 Re: Premijer liga BiH
Poenta je da je igrač Slobode napravio grub prekršaj, da li je bilo namjere ili ne, o tome niko ne priča niti je u ovom kontekstu bitno.hrasno38 wrote:OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
Bolan, čovjek završio u bolnici, šavovi, šta još treba, oko da mu je izbio pa da bi bio crveni??
Mogu razumjeti da su pojedini pristrasni, ali eto ugledajte se na LSD-a, i pored svog rivalstva i zajebancije, kaže čovjek da je čist crveni.
- hrasno38
#53750 Re: Premijer liga BiH
Covjece ja sam ovdje jedan od rijetkih koji je pisao da iVetic protiv Zelje nije trebao dobiti crveni. Ne moze uvijek biti voda na vas mlin. Ovdje je i coravom jasno da nije bila aposlutno namjera da se povrijedi Radovac za razliku recimo od starta Kadusica nad Stanicem jer igrac Slobode nije uopste isao prema Radovcu vec mu je ovaj dosao sa strane!!!!! Da nema snimak pa hajde ali vidi se iz aviona da ovo nije za crveni a nisam siguran da bi vecina evropskih sudija dala i zuti jer radi se o sudaru igraca a ne o ocitoj namjeri.Tomahawk11 wrote:Poenta je da je igrač Slobode napravio grub prekršaj, da li je bilo namjere ili ne, o tome niko ne priča niti je u ovom kontekstu bitno.hrasno38 wrote:OK evo neka je Hrasno glup, ovakav ili onakav ali ajde mi dokazite a postavio sam vam slike da je igrac Slobode isao na igraca Sarajeva a ne na Loptu koja je bila u zraku!!!! Polozaj tijela igraca slobode pokazuje das uopste nije okrenut prema igracu Sarajeva nego da ovaj mamlaz dolazi sa strane.......pa ovo ni Husref da je sudio ne bi dao crveni!!!
Bolan, čovjek završio u bolnici, šavovi, šta još treba, oko da mu je izbio pa da bi bio crveni??
Mogu razumjeti da su pojedini pristrasni, ali eto ugledajte se na LSD-a, i pored svog rivalstva i zajebancije, kaže čovjek da je čist crveni.