Zrinjski, osim na desnom beku, ima jace igrace na svakoj poziciji u odnosu i na vas i nas. Jednostavno ljudi selektiraju ekipu, neko to radi ko zna i umije, a nama jebu majku iz godine u godinu nasi!Grean wrote: Imamo bolji igracki kadar od Zelje, uz Zrinjski najbolji u ligi.
To sam govorio kad smo najgori bili i i sad stojim iza toga a ostaje da se vidi do kraja sezone ko je gdje.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#53151 Re: Premijer liga BiH
-
sumirprimus
#53152 Re: Premijer liga BiH
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0296873199
buahahhs
metroplaaa
aaa sta veli ćopaj malo gdje su gosti ovde prvo ba ahahahhahaha
bogami i ja ogladnio

buahahhs
metroplaaa
bogami i ja ogladnio
-
sumirprimus
#53153 Re: Premijer liga BiH
al je caparise
majstorski mora se priznat 
- Artest
#53154 Re: Premijer liga BiH
Najveci bh klub, pisa po sarajevskoj sirotinji..
- Grean
#53155 Re: Premijer liga BiH
Saric, Ahmetovic, Velkoski pa mozda i Hodzic i Novakovic bi bili nezamjenjivi u tom Zrinjskom koji je prije svega napravio kolektiv koji pobjedjuje.BHF_Manijak wrote:Zrinjski, osim na desnom beku, ima jace igrace na svakoj poziciji u odnosu i na vas i nas. Jednostavno ljudi selektiraju ekipu, neko to radi ko zna i umije, a nama jebu majku iz godine u godinu nasi!Grean wrote: Imamo bolji igracki kadar od Zelje, uz Zrinjski najbolji u ligi.
To sam govorio kad smo najgori bili i i sad stojim iza toga a ostaje da se vidi do kraja sezone ko je gdje.
Uz to imamo prilicnu sirinu u odnosu na npr. Zelju. Stanojevic, Rahmanovic, Hebibovic, Ivetic su vise nego dobri igraci za ovu ligu a ovi mladi koji konkurisu kao Mihojevic, Kuzmanovic, Kadusic, Hadzic su najbolje sto imamo u njihovoj generaciji.
Nas problem je sto lutamo i sto se trazimo evo dvije i po godine. Krenulo je bolje sa Husrefom ali realno i ova igra je losija nego sto treba biti sa ovim igrackim kadrom. Hoce li doci na svoje, vidjet cemo.
Last edited by Grean on 01/10/2017 00:01, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#53156 Re: Premijer liga BiH
jel ovo premier liga tema???
pa sto sutite momci
pa sto sutite momci
- Charuga
- Globalni moderator
- BHF_Manijak
#53158 Re: Premijer liga BiH
Legendo, Saric im ne bi imao mjesta pored trenutnih veznjaka, Ahmetovic aposlutno nije njihov tip napadaca i ne bi ga nikad ni doveli, njima treba neko ko nije klasicna devetka, neko ko ce se i spustiti nize, neko ko ce moci i krilo odigrati, brz igrac itd... Velkoski im je u kombinaciji krila prespor, eventualno u napadu da zaigra.Grean wrote: Saric, Ahmetovic, Velkoski pa mozda i Hodzic i Novakovic bi bili nezamjenjivi u tom Zrinjskom koji je prije svega napravio kolektiv koji pobjedjuje.
Hodzic jedino, jer i sam rekoh da su tanki na desnom beku. Novakovic pravi u prosjeku vise gresaka po utakmici od Jakovljevica i Kataneca, tako da sumnjam da bi i on igrao ispred njih.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#53159 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo je toliko kvalitetno da je i Duljevic jedva pronasao angazman a on je tri svjetslosne godine ispred svakog sadasnjeg igraca Sarajeva!BHF_Manijak wrote:Legendo, Saric im ne bi imao mjesta pored trenutnih veznjaka, Ahmetovic aposlutno nije njihov tip napadaca i ne bi ga nikad ni doveli, njima treba neko ko nije klasicna devetka, neko ko ce se i spustiti nize, neko ko ce moci i krilo odigrati, brz igrac itd... Velkoski im je u kombinaciji krila prespor, eventualno u napadu da zaigra.Grean wrote: Saric, Ahmetovic, Velkoski pa mozda i Hodzic i Novakovic bi bili nezamjenjivi u tom Zrinjskom koji je prije svega napravio kolektiv koji pobjedjuje.
Hodzic jedino, jer i sam rekoh da su tanki na desnom beku. Novakovic pravi u prosjeku vise gresaka po utakmici od Jakovljevica i Kataneca, tako da sumnjam da bi i on igrao ispred njih.
- Maharadza
#53160 Re: Premijer liga BiH
"ĆOPAJ MALO!"sumirprimus wrote:https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0296873199
buahahhs
metroplaaa![]()
bogami i ja ogladnio![]()
![]()
PS. "Ko postigne prvi pogodak, on je u prednosti." by Adžem
- BHF_Manijak
#53161 Re: Premijer liga BiH
To vise govori o (ne)kvalitetu, nego o igracima pojedinacno... Tri najbolja igraca lige, i to ubjedljivo, su zavrsila redom u drugoligasima! Duljevic, Stevanovic, Lendric. I mi kao nesto hocemo, zanosimo se, pricamo, mastamo?!hrasno38 wrote:
Sarajevo je toliko kvalitetno da je i Duljevic jedva pronasao angazman a on je tri svjetslosne godine ispred svakog sadasnjeg igraca Sarajeva!
- Grean
#53162 Re: Premijer liga BiH
Ma najveci su u qurcu. Kome su interesantne njihove titule.Artest wrote:Najveci bh klub, pisa po sarajevskoj sirotinji..
Evo da ja stanem u odbranu kona. Zeljo je nakon rata afirmisao Dzeku, Hodzica, Bajica, Viscu. Koga je afirmisao taj Zrinjski sem raspalog Sunjica koji je u rangu Cocalica.
Kone su u poratnom periodu najuspjesniji bh klub jer vrjednije je ovo nego pet pisljivih naslova prvaka koji te dovedu do drugog pretkola i onda mahanje.
A najveci bh klub je Sarajevo sa 8800 registrovanih clanova
Last edited by Grean on 01/10/2017 00:46, edited 1 time in total.
-
north
#53163 Re: Premijer liga BiH
Ja sam ubijeđen da 11 igrača Zrinjskog zamijeni dresove sa Željom ili Sarajevom da danas opet ne bi ovakva tabela bila u smislu da bi Željo ili Sarajevo ovako bježalo i uzimalo trofeje zadnje tri godine....Čak pitanje je opet bi li Željo ili Sarajevo bilo prvo i sa bodom prednosti a kamoli 8 ili 10 , o titulama u kontinuitetu da ne pričamo
...jednostavno stvar je u sistemu, lagodnijem igranju dole, kontinuitetu sa trenerom, ne mijenjanjem puno igrača, veći mir na tribinama, mediji ne udaraju toliko na njih kad malo kiksaju, drže se bolje nego ovi naši ublehaši, ne padaju lako mentalno niti kod njih ima razdora i raspada u klubu kod kod nas svako malo......Uostalom Bilbija je najbolje opisao razliku igranja u Sarajevu I Zrinjskom...Bilbija, Handžić, Barić, Todorović, Jamak....sve bivši igrači Sarajeva i Želje, bi li sa njima i eventualno još dva igrača iz Zrinjskog danas Sarajevo dominiralo, bi al u qrcu
Današnji Zrinjski jeste jači od Želje ili Sarajeva, ali ne mislim da je realna razlika koju prave...to je vise do nesposobnosti sarajevskih klubova I dosadašnjih trenera I uprava klubova, nego što na terenu sad Zrinjski toliko dominira....ali da zasluženo uzimaju trofeje i gaze, u to nema sumnje..
Današnji Zrinjski jeste jači od Želje ili Sarajeva, ali ne mislim da je realna razlika koju prave...to je vise do nesposobnosti sarajevskih klubova I dosadašnjih trenera I uprava klubova, nego što na terenu sad Zrinjski toliko dominira....ali da zasluženo uzimaju trofeje i gaze, u to nema sumnje..
-
splinter
#53164 Re: Premijer liga BiH
Manje više si u pravu. S većim dijelom se slažem. Dodao bih još da u zadnje vrijeme rade odlično skautiranje i gotovo nikad ne fulaju s pojačanjima, za razliku od nas i vas kojima je transfer politika užasna.north wrote:Ja sam ubijeđen da 11 igrača Zrinjskog zamijeni dresove sa Željom ili Sarajevom da danas opet ne bi ovakva tabela bila u smislu da bi Željo ili Sarajevo ovako bježalo i uzimalo trofeje zadnje tri godine....Čak pitanje je opet bi li Željo ili Sarajevo bilo prvo i sa bodom prednosti a kamoli 8 ili 10 , o titulama u kontinuitetu da ne pričamo...jednostavno stvar je u sistemu, lagodnijem igranju dole, kontinuitetu sa trenerom, ne mijenjanjem puno igrača, veći mir na tribinama, mediji ne udaraju toliko na njih kad malo kiksaju, drže se bolje nego ovi naši ublehaši, ne padaju lako mentalno niti kod njih ima razdora i raspada u klubu kod kod nas svako malo......Uostalom Bilbija je najbolje opisao razliku igranja u Sarajevu I Zrinjskom...
-
Dead Man Walking
#53165 Re: Premijer liga BiH
Igracki kadar nije puno bolji, ali oni iz njega izvlace daleko vise. To je ekipa koja igra brzo, smisleno, ekipa koja igra fudbal. Takva odavno nije bila na nasim terenima gdje se sve svodi na izbij-nabij taktiku, mesare nazad, veznjake koji igraju samo u rikverc, spiceve grtalice, itd.
-
bjelave
#53166 Re: Premijer liga BiH
Ovo gore je klasicno vrijedjanje. Treba sacuvati obraz i dostojanstvo kad se gubi...hrasno38 wrote: he ali koji je onda smisao podjebavanja navijaca dva sarajevska kluba kada je u pitanju Zrinjski... kada su obadvije ekipe u prvenstvu dobili u gostimamislim pokusavam da skontam ovog @belave ali jednostavno ne mogu....njega ne bi skonto ni rahmetli Himzo Polovina!
Tacno, i mi i vi smo zijanili od zrinja. S tim da mi kad smo izgubili, bili smo potpuno pogubljeni. Nakon toga odlazi jedan trener a onda se mijenjaju jos 2 narednih par kola.
Na noge smo stali prije nekih mjesec dana tako da Zrinje sada ne bi dobile ovo Sarajevo. Uopstalom, igrat cemo ubrzo s njima u Mostaru za nekih 20 dana pa ce se onda vidjeti da li su bas toliko superiorni.
Vi ste do sada zahvajuci nizu faktora zivili u iluziji da nesto vrijedite i nesto mozete, malo sudijsko guranje, malo sreca, malo povoljan raspored. No, sada vam slijedi suocevanje sa istinom.
Otprilike nalazite se u onoj situaciji gdje je FKS bilo prije mjesec dana. Valja vam se pogledati u ogledalo a slika nije lijepa.
Mi smo se izvadili zahvaljujuci Husrefu a i vi bi mogli imati takvo rjesenje na klupi.Samo sto onda Upravi treba sageti siju.
Njegovo ime ne smije pomenuti ovdje na forumu, brisu se postovi odma jer nije u vezi sa PL.
A isti princip vam vazi i u klubu gdje to ne dozvoljava Hadzi kamatar. A bez njega ce ste se nastaviti batragati i patiti i lutati poput guski u magli sto je slucaj prethodnih godina.
Bice to zanimljivo posmatrati
-
Nadzorna_ploca
#53167 Re: Premijer liga BiH
Sad ce jos neko anonimno pojacanje pa nema brige za lendrica. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53168 Re: Premijer liga BiH
Zasto je Zrinjski bolji? Pa vi uzimate Slobodine, a oni sarajevske igracenorth wrote:Ja sam ubijeđen da 11 igrača Zrinjskog zamijeni dresove sa Željom ili Sarajevom da danas opet ne bi ovakva tabela bila u smislu da bi Željo ili Sarajevo ovako bježalo i uzimalo trofeje zadnje tri godine....Čak pitanje je opet bi li Željo ili Sarajevo bilo prvo i sa bodom prednosti a kamoli 8 ili 10 , o titulama u kontinuitetu da ne pričamo...jednostavno stvar je u sistemu, lagodnijem igranju dole, kontinuitetu sa trenerom, ne mijenjanjem puno igrača, veći mir na tribinama, mediji ne udaraju toliko na njih kad malo kiksaju, drže se bolje nego ovi naši ublehaši, ne padaju lako mentalno niti kod njih ima razdora i raspada u klubu kod kod nas svako malo......Uostalom Bilbija je najbolje opisao razliku igranja u Sarajevu I Zrinjskom...Bilbija, Handžić, Barić, Todorović, Jamak....sve bivši igrači Sarajeva i Želje, bi li sa njima i eventualno još dva igrača iz Zrinjskog danas Sarajevo dominiralo, bi al u qrcu
![]()
- Mea_parvitas
#53169 Re: Premijer liga BiH
Joooj al razbuca ono jagnje.... hahaha koji seljakluk, umjesto da donese ko insan, uredu druzenje i legende, sve je to super ali ono rokanje pred gostima je dno dna...
- omega369
#53170 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote: Zasto je Zrinjski bolji? Pa vi uzimate Slobodine, a oni sarajevske igrace
Bravo legendo. Genijalno
Ali, salu na stranu. Sarajevski klubovi imaju problem sa "ambijentom" u i oko klubova. Razni mediokriteti se tu pokusavaju infiltrirati, i ta neozbiljnost i amaterizam se itekako osjeti, igraci se opuste, demotivisu...a igraci su opet lako kvarljiva roba, malo im fali, bas kao i radnicima na gradjevini gdje nema ozbiljne kontrole i nadzora
Eh da baja iz ustikoline cesce lomi janje u vipu..ko zna
-
missko
#53171 Re: Premijer liga BiH
A Modric ?Grean wrote:Ma najveci su u qurcu. Kome su interesantne njihove titule.Artest wrote:Najveci bh klub, pisa po sarajevskoj sirotinji..
Evo da ja stanem u odbranu kona. Zeljo je nakon rata afirmisao Dzeku, Hodzica, Bajica, Viscu. Koga je afirmisao taj Zrinjski sem raspalog Sunjica koji je u rangu Cocalica.
Kone su u poratnom periodu najuspjesniji bh klub jer vrjednije je ovo nego pet pisljivih naslova prvaka koji te dovedu do drugog pretkola i onda mahanje.
-
il dottore
#53172 Re: Premijer liga BiH
Oni tako zive od postanka, na guzove, u svakom rezimu profitirajuomega369 wrote:Ali luxi jesu bitni pogotovo kad su dzabalesku
- phillie
#53173 Re: Premijer liga BiH
Modric je bio samo na posudbi u Zrinjskom iz Dinama...missko wrote:A Modric ?Grean wrote:Ma najveci su u qurcu. Kome su interesantne njihove titule.Artest wrote:Najveci bh klub, pisa po sarajevskoj sirotinji..
btw, north objasnio.
- hrasno38
#53174 Re: Premijer liga BiH
Za Zrinjski igrao godinu tj. ukupno 22 utakmice i on nije dijete Zrinjskog nego Zadra i Dinama!missko wrote:A Modric ?Grean wrote:Ma najveci su u qurcu. Kome su interesantne njihove titule.Artest wrote:Najveci bh klub, pisa po sarajevskoj sirotinji..
- hrasno38
#53175 Re: Premijer liga BiH
U sridunorth wrote:Ja sam ubijeđen da 11 igrača Zrinjskog zamijeni dresove sa Željom ili Sarajevom da danas opet ne bi ovakva tabela bila u smislu da bi Željo ili Sarajevo ovako bježalo i uzimalo trofeje zadnje tri godine....Čak pitanje je opet bi li Željo ili Sarajevo bilo prvo i sa bodom prednosti a kamoli 8 ili 10 , o titulama u kontinuitetu da ne pričamo...jednostavno stvar je u sistemu, lagodnijem igranju dole, kontinuitetu sa trenerom, ne mijenjanjem puno igrača, veći mir na tribinama, mediji ne udaraju toliko na njih kad malo kiksaju, drže se bolje nego ovi naši ublehaši, ne padaju lako mentalno niti kod njih ima razdora i raspada u klubu kod kod nas svako malo......Uostalom Bilbija je najbolje opisao razliku igranja u Sarajevu I Zrinjskom...Bilbija, Handžić, Barić, Todorović, Jamak....sve bivši igrači Sarajeva i Želje, bi li sa njima i eventualno još dva igrača iz Zrinjskog danas Sarajevo dominiralo, bi al u qrcu
![]()