Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
rumenige_brajtner

#29776 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

sreća naša pa nisu htjeli uzet 400 hiljada za onu prevaru od igrača.
vryzas

#29777 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:
MOSALJOZE wrote:Ispisa se pola stranice,a niko da spomene urbanističku,Hervasa,štrebere,ili još bolje pišanje po sirotinji...oh wait :zzzz:
A tek gledanje u supak :skoljka:

Supak meraklija je posebna vrsta pacijenta.
Logovan

#29778 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

MOSALJOZE wrote:Može malo tabela?
8)
A treće kolo. :lol: Mi 5 bodova, vi 7. :lol:

Kone odoše malo do naše teme da pokazuju komplekse. :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29779 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote: Naj klubovi.

Najtrofejniji i najnetrofejni. :D
najnetrofejniji je prvi :oops: :mrgreen:
MOSALJOZE

#29780 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

MOSALJOZE wrote:Vidi kona vidi kona što komentarišu
Koji su to kompleksaši,KLUB im pobijedi oni se više raduju našem remiju.
Ova nije bila još 8)
Ovo sinoć najavljeno :nargila:
Ricken

#29781 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote: Naj klubovi.

Najtrofejniji i najnetrofejni. :D
najnetrofejniji je prvi :oops: :mrgreen:
:thumbup:
Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
Ricken

#29782 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

vryzas wrote:
ultima_palabra wrote:
MOSALJOZE wrote:Ispisa se pola stranice,a niko da spomene urbanističku,Hervasa,štrebere,ili još bolje pišanje po sirotinji...oh wait :zzzz:
A tek gledanje u supak :skoljka:

Supak meraklija je posebna vrsta pacijenta.
:lol:
Kinaski

#29783 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:jedna digresija. nisam znao da ove sudije iz plbih sviraju i u nizem rangu?

citam ovo da je momak iz travnika slomio nogu. ima i slika tacno kad mu dzonom ide u cjevanicu igrac veleza. uglavnom, start se desio u 16ercu, a sudija se nije oglasio. :shock:

ovo mi bar sa slike izgleda kao start za crveni, ne samo za penal.

uglavnom, sudija je bio - nas vrhunski arbitar - edin jakupovic. :oops:
da sude derbije prve lige odavno vec, to nije samo sad
plain vanilla

#29784 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:
Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
da je ko drugi, pa da se covjek zeza, ovako me lijepo strah :mrgreen:
Ricken

#29785 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote:
mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
Ja ne prognoziram ništa. Ekipe su tu negdje i sve je moguće. Uvijek pobjede ili sretniji ili onaj koje više htio. Samo se nadam da će bit tekma puna tempa i dinamike.
plain vanilla

#29786 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:
plain vanilla wrote: mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
Ja ne prognoziram ništa. Ekipe su tu negdje i sve je moguće. Uvijek pobjede ili sretniji ili onaj koje više htio. Samo se nadam da će bit tekma puna tempa i dinamike.
dobra je Sloboda, ali jos uvijek se ne moze reci da smo jaki
namucismo se neki dan, jedva 1:0

neka bude dobra i zanimljiva utakmica bez incidenata i nek pobijedi bolji, meni dosta
avetinja

#29787 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

plain vanilla wrote:mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
Avetinja je realan, shvati to. Rekao sam da će biti remi na derbiju, bio remi. Rekao sam da ćemo uzeti Olimpic, uzeli Olimpic. Rekao sam da ćemo uzeti Široki, uzeli smo ga. U Tuzlu idemo po pobjedu, mada ja mislim da će biti remi, ali me pobjeda ne bi iznenadila.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#29788 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Iako je Celik sklepan pred sami pocetak prvenstva (sami to nabacuju ne bi li ih ostali podcjenivali) i prije utakmice u BN sam rekao da su Metalleghe drzali na konopcima nakon izjednacenja,ovi iz 16 nisu mogli izaci. Dvije mrtve sanse Celik imao i onda u sljedecoj akciji ni iz cega Metalleghe povede i sve se srusilo.
Protiv Radnika smo vidjeli sta se desilo i jucer protiv Sarajeva. Jos ce ekipa na njima slomiti zube.
al-em

#29789 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Zube ce lomiti vitez ili mladost, a ne zrinjski siroki i zeljo.
duminjo

#29790 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

Ricken wrote: Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
Ne znam Jesu li ista radili. Inace da bog sacuva. Na onoj livadi se ne moze nornalno ni igrati. Odmah se sjetim otoke I lukavice.

Sinoc na grbavici tepih :shock: bas Sam iznenadjen.
Zeljo ima nekoliko bas dobrih igraca. Kapiten (petica), Desni bek ( jos kad bi bio malo "normalan"), blagojevic, stevanovic, a cini mi se da ni bekric sinoc nije peglo loptu :lol: lendrica ne treba ni spominjati. Fejzic usra malo glumeci nojera a bogami je nekoliko pravo dobrih izvadio I bio siguran. Nikolic, cini mi se, dobar.... IMA zeljo finu ekipu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29791 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Manijaci su se po ko zna koji put sjetili ubijenog navijaca Sarajeva Vedrana Puljica......

http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/Haris/412021
ultima_palabra

#29792 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

mali_milojica wrote:Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Iako je Celik sklepan pred sami pocetak prvenstva (sami to nabacuju ne bi li ih ostali podcjenivali) i prije utakmice u BN sam rekao da su Metalleghe drzali na konopcima nakon izjednacenja,ovi iz 16 nisu mogli izaci. Dvije mrtve sanse Celik imao i onda u sljedecoj akciji ni iz cega Metalleghe povede i sve se srusilo.
Protiv Radnika smo vidjeli sta se desilo i jucer protiv Sarajeva. Jos ce ekipa na njima slomiti zube.
Ne dobiti ovakvog Celika je neuspjeh, nema tu price. S druge strane, u prva dva kola ja Sarajevu ne bih dao vise od jednog boda, a oni uzese 4... tako da je jos uvijek solidan start sezone.

Druga stvar je sto je kod njih zatrovana atmosfera jos od Jesica, i sto se samo ceka kiks pa da te stvari isplivaju na povrsinu.
bjelave

#29793 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:
mali_milojica wrote:Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Ne dobiti ovakvog Celika je neuspjeh, nema tu price. S druge strane, u prva dva kola ja Sarajevu ne bih dao vise od jednog boda, a oni uzese 4... tako da je jos uvijek solidan start sezone.

Druga stvar je sto je kod njih zatrovana atmosfera jos od Jesica, i sto se samo ceka kiks pa da te stvari isplivaju na povrsinu.
Da je kozi rep pobila bi cijeli svijet :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#29794 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:Ne znam Jesu li ista radili. Inace da bog sacuva. Na onoj livadi se ne moze nornalno ni igrati. Odmah se sjetim otoke I lukavice.

Sinoc na grbavici tepih :shock: bas Sam iznenadjen.
Zeljo ima nekoliko bas dobrih igraca. Kapiten (petica), Desni bek ( jos kad bi bio malo "normalan"), blagojevic, stevanovic, a cini mi se da ni bekric sinoc nije peglo loptu :lol: lendrica ne treba ni spominjati. Fejzic usra malo glumeci nojera a bogami je nekoliko pravo dobrih izvadio I bio siguran. Nikolic, cini mi se, dobar.... IMA zeljo finu ekipu
Radili su neki Nijemci teren na Grbavici. FKZ ih unajmio da srede teren.
ultima_palabra

#29795 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Fino je sto se sjecas izreka iz zavicaja... nedjelja, kisa, sjecanja naviru... trcanje za Saruljom po nepokosenoj travi :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29796 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

ultima_palabra wrote:Fino je sto se sjecas izreka iz zavicaja... nedjelja, kisa, sjecanja naviru... trcanje za Saruljom po nepokosenoj travi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
bjelave

#29797 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Otkos se otvorio i evocira uspomene s rodnih pasnjaka prije nego sto se strovalio u grad :-)
Mustang1

#29798 Re: Premijer liga BiH

Post by Mustang1 »

Ali koliko samo malo fali da se Bilino napuni. Bez obzira na bojkot. Mislim da ako dobiju Olimpic protiv Sirokog ce biti pun zapad i istok.
Logovan

#29799 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Mustang1 wrote:Ali koliko samo malo fali da se Bilino napuni. Bez obzira na bojkot. Mislim da ako dobiju Olimpic protiv Sirokog ce biti pun zapad i istok.
I to bi bilo to što se tiče bojkota. :D
Mustang1

#29800 Re: Premijer liga BiH

Post by Mustang1 »

Ma koliko me sjecanje sluzi jos par puta se ovako desavalo. Bojkot pa onda dohri rezultate pa se pomete sve pa losi rezultati pa bojkot.. :D
Locked