Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
batara

#29576 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

hrasno38 wrote:
batara wrote:Pjenis li pjenis, neka ziv bio popij kakav lijek, pozlice ti :lol:

Uvijek bili i ostali, institucija i gospoda za vas! A sitnosicarske i prevarantske radnje znamo kome nisu strane, mi imamo stadion isto ko sto i vi imate, u cijem je vlasnistvu sjeverna tribina? :lol:

Ocekujete dozvolu za istok, a u koverti ce doci debeli qurko :D

a sto se tice djece, jeste ih uhljebili nema sta, vas tri djecacica(Bajic,hadziahmetovic, kvesic sveukupno 1mil eura) a nas jedan Cimirot(1,3mil Eurica) :izet: I da ne zaboravim, sa noge na nogu nabijanje ove nove djece brace Sadikovica, i sl.koji odron od uskotracnice, nije vas dzabe skutorska udruga osnovala ;-)

:run:
heheheheh nemas pojma kakva mi je uzivancija i smirenje imati za sagovornike takve kao ti...ja kad bi pjenio na takve ubio bi se momentalno. Covjek pjeni kad je neko inferiorniji od njega a ne obratno hahahaha...Dzeko, Visca, Sehic, Cocalic, Stilic, Bajic, Jahic, Hadziahmetovic, Zolotic...ma mrsko mi dalje nabrajati...de mi ti nabroj posljeratne internacionalce iz FK Sarajeva hahahahahahahahaha
Dzeku ste otjerali ;-) A od ti svih ostali nijedan ne moze u istu recenicu sa Safetom Susicem, pa kad bi jos tih anonimusa stanjcali narednih 100godina, idi slikaj bager i divi se ledu :gunjastajl:

Alen Skoro, institucija za sve te futavce nedojebane!
Last edited by batara on 05/08/2016 12:34, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#29577 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Batara uzeo Benku na PS-u i siluje plavu nejač, ne ometaj ga :mrgreen:
batara

#29578 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

ultima_palabra wrote:Batara uzeo Benku na PS-u i siluje plavu nejač, ne ometaj ga :mrgreen:
Samo silujem vas uskotracnicare, i prosirujem vam vidike..da bolje vidite bagere i led, posto je istina za vas misaona imenica :lol:
Last edited by batara on 05/08/2016 12:36, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29579 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:heheheheh nemas pojma kakva mi je uzivancija i smirenje imati za sagovornike takve kao ti...ja kad bi pjenio na takve ubio bi se momentalno. Covjek pjeni kad je neko inferiorniji od njega a ne obratno hahahaha...Dzeko, Visca, Sehic, Cocalic, Stilic, Bajic, Jahic, Hadziahmetovic, Zolotic...ma mrsko mi dalje nabrajati...de mi ti nabroj posljeratne internacionalce iz FK Sarajeva hahahahahahahahaha
batara wrote:Dzeku ste otjerali ;-) A od ti svih ostali nijedan ne moze u istu recenicu sa Safetom Susicem, pa kad bi jos tih anonimusa stanjcali narednih 100godina, idi slikaj bager i divi se ledu :gunjastajl:
ma lutka moja kako ono ne zna sta bi napisalo pa se ufati jadnog Papeta. Ja napisah posljeratnih transfera ali dobro razumijem ja to kad covjek nema koga da napise. Prije rata to je bio samo Pape a poslije rata Cimirot i tu se prica zavrsava.

Evo ti pa sabiraj malo hahahahahahah

1. Gojko Cimirot, iz Sarajeva u PAOK za 1,3 miliona eura
2. Said Husejinović, iz Slobode u Werder Bremen za 900 hiljada eura
3. Mirko Hrgović, iz Širokog Brijega u Wolfsburg za 800 hiljada eura
4. Semir Štilić, iz Željezničara u Poznan Lech za 600 hiljada eura
5. Rijad Bajić, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura
6. Amir Hadžiahmetović, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura
7. Ibrahim Šehić, iz Željezničara u Mersin za 425 hiljada eura
8. Edin Višća, iz Željezničara u Basaksehir za 400 hiljada eura
9. Nermin Zolotić, iz Željezničara u Gent za 300 hiljada eura
10. Goran Zakarić, iz Širokog Brijega u Dinamo Zagreb za 300 hiljada eura
11. Darko Maletić, iz Borca u Aktobe za 300 hiljada eura
12. Dalibor Pandža, iz Sarajeva u Lokomotivu Zagreb za 300 hiljada eura
13. Boubacar Dialiba, iz Željezničara u Murciju za 300 hiljada eura
14. Semjon Milošević, iz Leotara u Cracoviju za 300 hiljada eura
15. Haris Harba, iz Olimpica u Hradec Kralove za 250 hiljada eura
16. Samir Bekrić, iz Željezničara u Incheon United za 250 hiljada eura
17. Miloš Stojčev, iz Sarajeva u Atromitos za 200 hiljada eura
18. Amer Dupovac, iz Sarajeva u Sheriff Tiraspol za 200 hiljada eura
19. Matija Katanec, iz Zrinjskog u Speziju za 200 hiljada eura
20. Vule Trivunović, iz Borca u Cracoviju za 200 hiljada eura
batara

#29580 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

koji si ti kompleksas, ne mogu da vjerujem :lol:
hrasno38

#29581 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

batara wrote:Alen Skoro, institucija za sve te futavce nedojebane!
evo samo ova recenica daje dovoljno jasnu sliku o tvom intelektualnom profilu. Gdje si vidio da sam ja i jednog igraca Sarajeva nazvao pogrdnim imenom ??? Ali sad ce pjena pocet pripremi maramice........
hrasno38

#29582 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

batara wrote:koji si ti kompleksas, ne mogu da vjerujem :lol:
Jel to sve sto si uspio da smislis ili ima jos???? Za tebe je kompleks kad ti neko lijepo napise nesto argumentovano....pa ja ne cudi me :-)
ultima_palabra

#29583 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

batara wrote:
ultima_palabra wrote:Batara uzeo Benku na PS-u i siluje plavu nejač, ne ometaj ga :mrgreen:
Samo silujem vas uskotracnicare, i prosirujem vam vidike..da bolje vidite bagere i led, posto je istina za vas misaona imenica :lol:
Super, post prijavljen ;-)
Stroj-2

#29584 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
evo samo ova recenica daje dovoljno jasnu sliku o tvom intelektualnom profilu. Gdje si vidio da sam ja i jednog igraca Sarajeva nazvao pogrdnim imenom ??? Ali sad ce pjena pocet pripremi maramice........
Potpisujem s pečatom još, igrat sa 19 godina u Marseju je nenadjebiva stvar za svakog igrača iz ove lige ikad...

Štilić + Bajić + Bekrić = Cimirot

LeZi
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#29585 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Cimirot ponikao u Sarajevu.
Safet Susic takodje.
:shock:
:(
:pisnuo:
Stroj-2

#29586 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Kakve ba veze ima jel poniko ili nije, ma visina transfera je bitna paša iz kluba u klub, novci, visina odštete, zalibo me jel poniko ili nije...

Pa jel Bekrić poniko u želji ?
mali_milojica

#29587 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Stroj-2 wrote:Kakve ba veze ima jel poniko ili nije, ma visina transfera je bitna paša iz kluba u klub, novci, visina odštete, zalibo me jel poniko ili nije...

Bitno je koliko je koji igrac donio klubu para. Kroz sve transfere Dzeko ce jos dugo biti nenadjebiv.
Po transfermarktu svi transferi Dzeke poslije Zelje su bili 52 mil €. 3% od sume je doslo Zelji,dakle cca 1.55 mil €.
Vidim i da ga je Roma otkupila pocetkom jula za 11 miliona,znaci trebalo bi jos malo kapnuti koji €. Nekih 330k €. Taman za tribinu :mrgreen:
Last edited by mali_milojica on 05/08/2016 14:22, edited 1 time in total.
Samprotivsviju

#29588 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Jel ovo opet neko uznemirio hrasnog :roll:

Cim iznosi "argumente" znaci da je neko dobro nasikirao :D
lakilaka

#29589 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

dzeko je najveci donator u bh poslijeratnoj eri. nesto kao zlatan u malmeu. ali tatarabatara to tesko moze shvatiti.
hrasno38

#29590 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Stroj-2 wrote:
hrasno38 wrote:
Potpisujem s pečatom još, igrat sa 19 godina u Marseju je nenadjebiva stvar za svakog igrača iz ove lige ikad...

LeZi
Igrati???? Za godinu dana sve ukupno 6 utakmica koje nije odigrao nego je samo nastupio posto ni jednu nije odigrao 90 minuta (ukupno 230 minuta) i niti jedan jedini gol hahahahahah...toliko je bio dobar u Marseju u koji je stigao 2000 godine da je vec 2001 zavrsio kao posudjeni igrac u Servette sa citavih 16 minuta u jednoj utakmici u citavoj sezoni i ekspresnim povratkom u FK Sarajevo. Strasan igrac nema sta hahaha..nekako se podrazumjeva ako odes u strani klub da igras..pa onda odes u bolji prodas se za vece pare itd te na zalasku karijere se vratis u maticni. Inace Skoro je u svojoj inozemnoj karijeri odigrao (i to kao napadac) 133 utakmice i postigao jadnih 28 golova i podjelio jos jadnih 10 asistencija. I nije otisao iz Sarajeva u Marsej nego iz Olimpije
E sad Cimirot Gojko koji za razliku od Skore jeste igracina.....28 utakmica, 1 gol (dobro njegovo nije da daje golove) i jadne i mrsave 3 asistencije od cega na prvenstvu niti jedna (tek dvije u play off-u).
Bajic...u prvoj sezoni u treceplasiranoj ekipi turske lige odigrao 49 utakmica, postigao 11 golova i podjelio 6 asistencija te mu je cijena za jednu godini skocila toliko da vas najskuplje prodani igrac Cimirot moze samo sanjati o njoj.
Stilic u svojoj inozemnoj karijeri je odigrao 263 utakmice (od toga 37 u raznim kvalifikacijama za evropska takmicenja), postigao 55 golova i podjelio 69 asistenicja.
Ova dva igraca su jednostavno neuporediva sa tvojim vitezovima sa Koseva jer fudbal se ne igra za ljepotu nego za publiku i statistiku.
Inace Marsej je te godine kada je Skoro dosao u njega bio bas onako zajebana ekipa u francuskom prvenstvu :lol: :lol: :lol: :lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%8 ... Division_1
hrasno38

#29591 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:Jel ovo opet neko uznemirio hrasnog :roll:

nije moj druze nego to je osnov svake ljudske konverzacije....nauci se to vremenom kad bude bitno u zivotu. Ne mozete vi mene nasekirati kad ste vi em mala raja em navijate za mali klub....vi ste meni samo simpaticni
relativno84

#29592 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

Uh opet veteran samara, jos ova vrucina, tacno mi zao kona :(

:nargila:
Samprotivsviju

#29593 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

hrasno38 wrote:

nije moj druze nego to je osnov svake ljudske konverzacije....nauci se to vremenom kad bude bitno u zivotu. Ne mozete vi mene nasekirati kad ste vi em mala raja em navijate za mali klub....vi ste meni samo simpaticni
To je ona tvoja "argumentacija" kad tvrdis meni da je zeljo u Zadnje 3 sezone promjenio manje trenera od Sarajeva, sto ja argumentovano , ono hladno samo tako pobijem...onda ti kazes e nemoj sad gledati 3 sezone, gledaj od 2009te :D :lol: :lol:
Stroj-2

#29594 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

mali_milojica wrote:
Stroj-2 wrote:Kakve ba veze ima jel poniko ili nije, ma visina transfera je bitna paša iz kluba u klub, novci, visina odštete, zalibo me jel poniko ili nije...

Bitno je koliko je koji igrac donio klubu para. Kroz sve transfere Dzeko ce jos dugo biti nenadjebiv.
Po transfermarktu svi transferi Dzeke poslije Zelje su bili 52 mil €. 3% od sume je doslo Zelji,dakle cca 1.55 mil €.
Vidim i da ga je Roma otkupila pocetkom jula za 11 miliona,znaci trebalo bi jos malo kapnuti koji €. Nekih 330k €. Taman za tribinu :mrgreen:
Pa šta lupaš onda da je poniko Cimi u Sarajevu, a vamo Bekrić šljego iz srebrenika u želju. Zaleti se pred rudu malo aaaa :lol:

Džeku vi niste prodali direktno, ni Romi, ni Wolfsburgu ni Man. C., nego Teplicama za mizernu cifru od 50.000 ili 75.000 eur, ne sjećam se, nego ste primali naknadu za treniranje, to su dva različita pojma i ne pripisujte sebi zasluge koje je neko drugi za vas uradio... 8-)
Stroj-2

#29595 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:[quote="Stroj-2"
hrasno38 wrote:

LeZi
Igrati???? Za godinu dana sve ukupno 6 utakmica koje nije odigrao nego je samo nastupio posto ni jednu nije odigrao 90 minuta (ukupno 230 minuta) i niti jedan jedini gol hahahahahah...toliko je bio dobar u Marseju u koji je stigao 2000 godine da je vec 2001 zavrsio kao posudjeni igrac u Servette sa citavih 16 minuta u jednoj utakmici u citavoj sezoni i ekspresnim povratkom u FK Sarajevo. Strasan igrac nema sta hahaha..nekako se podrazumjeva ako odes u strani klub da igras..pa onda odes u bolji prodas se za vece pare itd te na zalasku karijere se vratis u maticni. Inace Skoro je u svojoj inozemnoj karijeri odigrao (i to kao napadac) 133 utakmice i postigao jadnih 28 golova i podjelio jos jadnih 10 asistencija. I nije otisao iz Sarajeva u Marsej nego iz Olimpije
E sad Cimirot Gojko koji za razliku od Skore jeste igracina.....28 utakmica, 1 gol (dobro njegovo nije da daje golove) i jadne i mrsave 3 asistencije od cega na prvenstvu niti jedna (tek dvije u play off-u).
Bajic...u prvoj sezoni u treceplasiranoj ekipi turske lige odigrao 49 utakmica, postigao 11 golova i podjelio 6 asistencija te mu je cijena za jednu godini skocila toliko da vas najskuplje prodani igrac Cimirot moze samo sanjati o njoj.
Stilic u svojoj inozemnoj karijeri je odigrao 263 utakmice (od toga 37 u raznim kvalifikacijama za evropska takmicenja), postigao 55 golova i podjelio 69 asistenicja.
Ova dva igraca su jednostavno neuporediva sa tvojim vitezovima sa Koseva jer fudbal se ne igra za ljepotu nego za publiku i statistiku.
Inace Marsej je te godine kada je Skoro dosao u njega bio bas onako zajebana ekipa u francuskom prvenstvu :lol: :lol: :lol: :lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%8 ... Division_1
Nego hoš ti da ja tebi kakvo šerbe iznesem, oš sledom il bezleda !? :D
hrasno38

#29596 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:
hrasno38 wrote:

To je ona tvoja "argumentacija" kad tvrdis meni da je zeljo u Zadnje 3 sezone promjenio manje trenera od Sarajeva, sto ja argumentovano , ono hladno samo tako pobijem...onda ti kazes e nemoj sad gledati 3 sezone, gledaj od 2009te :D :lol: :lol:
???? o cemi ti to zivota ti milog i dragog. Kada navodim neki podatak onda za njega i stavim vremensku distancu jer se ti podaci naravno mijenjaju u odnosu na vrijeme. Ali upravo je obratno od toga sto si ti napisao jer vi ste ti koji uzimaju samo ono u prici sto vam odgovara
mali_milojica

#29597 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Stroj-2 wrote:
mali_milojica wrote:

Pa šta lupaš onda da je poniko Cimi u Sarajevu, a vamo Bekrić šljego iz srebrenika u želju. Zaleti se pred rudu malo aaaa :lol:

Džeku vi niste prodali direktno, ni Romi, ni Wolfsburgu ni Man. C., nego Teplicama za mizernu cifru od 50.000 ili 75.000 eur, ne sjećam se, nego ste primali naknadu za treniranje, to su dva različita pojma i ne pripisujte sebi zasluge koje je neko drugi za vas uradio... 8-)
Ja spominjao Bekrica? :lol:
Momcino,makni se sa sunca. Udarilo te dobro.
Transferi,naknada za treniranje,qrac palac,Dzeko je Zelji donio preko 1.6 miliona €. Ko te pita kako su pare dosle,vazno je da su u klub stigle. Jok eto trebali smo se odreci u ime Teplica :-)
hrasno38

#29598 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Stroj-2 wrote:
mali_milojica wrote:

Niste ni vi Skoru Marseju hahahahahaha nego Olimpija
Samprotivsviju

#29599 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

hrasno38 wrote: ???? o cemi ti to zivota ti milog i dragog. Kada navodim neki podatak onda za njega i stavim vremensku distancu jer se ti podaci naravno mijenjaju u odnosu na vrijeme. Ali upravo je obratno od toga sto si ti napisao jer vi ste ti koji uzimaju samo ono u prici sto vam odgovara
Eto opisao si i sebe u par rijeci :D
hrasno38

#29600 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:
hrasno38 wrote: ???? o cemi ti to zivota ti milog i dragog. Kada navodim neki podatak onda za njega i stavim vremensku distancu jer se ti podaci naravno mijenjaju u odnosu na vrijeme. Ali upravo je obratno od toga sto si ti napisao jer vi ste ti koji uzimaju samo ono u prici sto vam odgovara
Eto opisao si i sebe u par rijeci :D
ma ja..... :lol: :lol: :lol:
Locked