Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lordy00
#29002 Re: Premijer liga BiH
Jesam li osudio ova desavanja,haLSD wrote:Normalno, deratizacija ...šta treba1946--1987 wrote:deratizacija![]()
![]()
Nego, salu na stranu, kad vam se vracaju blagojevic i onaj golman?
Nadam se da ce vam protivnici maksimalno iskoristiti fejzica na golu, koji kloc
Bordo bruda radi vrhunski svoj posaoocistio vam je temu od mrskih lojavih željovaca i sad se možete ovdje rahat širiti, ismijavati parole i transparente manijaka i tako to
boli vas q
-
megaman4
#29003 Re: Premijer liga BiH
Velež dobio novu upravu na čelu sa legendama Marićem, Bajevićem i Čorbom Hadžiabdićem. Priključit će se i legendarni Ćurković i još mnogi drugi. Čestitke rođenima. 
-
LSD
#29004 Re: Premijer liga BiH
Nisam vala pratio forum, nakon što me Liberopulos šutnuo pred sami derbi, ali se iskreno nadam da više nikad necete prismrditi časnoj Dolini.lordy00 wrote:Jesam li osudio ova desavanja,haLSD wrote:Normalno, deratizacija ...šta treba1946--1987 wrote:deratizacija![]()
![]()
Nego, salu na stranu, kad vam se vracaju blagojevic i onaj golman?
Nadam se da ce vam protivnici maksimalno iskoristiti fejzica na golu, koji kloc
Bordo bruda radi vrhunski svoj posaoocistio vam je temu od mrskih lojavih željovaca i sad se možete ovdje rahat širiti, ismijavati parole i transparente manijaka i tako to
boli vas q
Nafatajte ponovo Blekića da vam sredi LED, platite mu karte i gore gledajte derbi....kao i prije par godina.
Necete više uništavati Grbavicu.
Last edited by LSD on 27/07/2016 21:37, edited 1 time in total.
-
Nadzorna_ploca
#29005 Re: Premijer liga BiH
Bumo vidjeli.
Ima li neko ko prati situaciju u Veležu, ima li hajra od ovih?
Ima li neko ko prati situaciju u Veležu, ima li hajra od ovih?
-
Tyke
#29006 Re: Premijer liga BiH
Pa nije bas, ali ima nekoliko bivsih igraca Slobode (Salihovic i Hamzabegovic su valjda na posudbi u SH, a moguce i Prses da dodje, kao i Selamovic ako se dobro sjecam), kao i nekoliko momaka koji su trenirali u Omladinskoj skoli Slobode.agnostic_front wrote:Simin Han je sad praktično Slobodina druga ekipa?
Ali Azmir je tu Tito, kao i u Slobodi, tako da ako SH bude stabilan u Federalnoj onda je vrlo moguce da postane nasa filijala gdje mozes omladince forsirsti, zasto da ne.
Samo je pitanje i dal' bi svaki talenat ili neko ko nije u formi igrao u Federalnoj.
Ja bih volio SH gledati u PLBiH, iz vise razloga.
Ježe - ha, Coro?
PS. Drago mi je ovo za Velez, obzirom da nemaju veliki dug, vrlo lahko bi se mogli vratiti u PL i biti u samom vrhu te se boriti i za Evropu.
-
lordy00
#29007 Re: Premijer liga BiH
Jes' to ti MiskeLSD wrote:Nisam vala pratio forum, nakon što me Liberopulos šutnuo pred sami derbi, ali se iskreno nadam da više nikad necete prismrditi časnoj Dolini.
Nafatajte ponovo Blekića da vam sredi LED, platite mu karte i gore gledajte derbi....kao i prije par godina.
Necete više uništavati Grbavicu.
-
LSD
#29008 Re: Premijer liga BiH
Kriteriji, jellordy00 wrote:Jes' to ti MiskeLSD wrote:Nisam vala pratio forum, nakon što me Liberopulos šutnuo pred sami derbi, ali se iskreno nadam da više nikad necete prismrditi časnoj Dolini.
Necete više uništavati Grbavicu.kako se ocjenjuje ko moze uci,a ko ne
koji su kriteriji
Ko nosi bordo šal, majicu, neko obilježje te boje - takav ne može....ostali mogu.
Jer samo ti primitivci redovno uništavaju i pale svetu Grbavicu....dosta više
Postaviti ispred stadiona redare i policiju i kad krenu prema stadionu samo im reci Odbij od ograde i vracaj se nazad.
Mi da odvajamo od usta za stadion, a vi da rušite i da se pišate po tome...ma nemoj mi reci.
-
lordy00
#29009 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Kriteriji, jellordy00 wrote:Jes' to ti MiskeLSD wrote:Nisam vala pratio forum, nakon što me Liberopulos šutnuo pred sami derbi, ali se iskreno nadam da više nikad necete prismrditi časnoj Dolini.
Necete više uništavati Grbavicu.kako se ocjenjuje ko moze uci,a ko ne
koji su kriteriji
Ko nosi bordo šal, majicu, neko obilježje te boje - takav ne može....ostali mogu.
Jer samo ti primitivci redovno uništavaju i pale svetu Grbavicu....dosta višeBasta, što bi rekli talijani
![]()
Postaviti ispred stadiona redare i policiju i kad krenu prema stadionu samo im reci Odbij od ograde i vracaj se nazad.
Mi da odvajamo od usta za stadion, a vi da rušite i da se pišate po tome...ma nemoj mi reci.
Dobro to za zapisavanje bi i ja zabranio
Cupalo se,cupace se....kako od jednih,tako od drugih i sve se placa u skladu sa propisima iz saveza
-
Samprotivsviju
#29010 Re: Premijer liga BiH
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba iz izvora bliskih klubu, Željezničar i Krško su bili napravili dogovor, no posao je propao zbog mjesečnih primanja igrača.
Sadiković će, koji je bio otpisan od strane trenera Miloša Kostića, nastaviti da radi zajedno sa Stanićem i Bogičevićem, koji su također otpisani i oni rade po posebnom planu i programu.
Znaci otpisu te, neces igrati vise...samo dolazis na trening i primas platu
-
lordy00
#29011 Re: Premijer liga BiH
Ako te ne uvale nekome,tako nekako dodje 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29012 Re: Premijer liga BiH
Samo nakon povratka iz banovica da pozdravim plavu i bordo naciju i da ukratko kazem da je derbi bio klasicna vec bezbroj puta vidjena cuna, Sarajevo je bilo bolje sto je i logicno s obzirom na igraca vise a cuo sam da je i Duljevic pogodio loptom Sabana u Palmi:) Atmosfera odlicna, naravno ako se izuzme ono sto se zove zesca psdiholoska devijacija kod pojedinih navijaca Sarajeva i zelja za unistavanjem a na sta naravno nisu imuni ni takodje pojedinci sa palvim navijackim rekvizitima. Uglavnom kako medjedima objasniti da kidaju ono sto ce im opet trabati? Vrlo jednostavno ima jedna sprava koja se zove "palica uzitka"
Ovaj derbi jednostavno ne daje neke mogucnosti ni jednima ni drugima za neko podjebavanje tako da cekamo sljedeci derbi koji ce doci vrlo vrlo brzo.
Kako god lijepo bi bilo da u subotu ili nedelju Sarajevo klepi Zrinjski a Zeljo Olimpika pa da idemo dalje.
Kako god lijepo bi bilo da u subotu ili nedelju Sarajevo klepi Zrinjski a Zeljo Olimpika pa da idemo dalje.
-
1946--1987
#29013 Re: Premijer liga BiH
realan osvrt, za promjenuhrasno38 wrote:Samo nakon povratka iz banovica da pozdravim plavu i bordo naciju i da ukratko kazem da je derbi bio klasicna vec bezbroj puta vidjena cuna, Sarajevo je bilo bolje sto je i logicno s obzirom na igraca vise a cuo sam da je i Duljevic pogodio loptom Sabana u Palmi:) Atmosfera odlicna, naravno ako se izuzme ono sto se zove zesca psdiholoska devijacija kod pojedinih navijaca Sarajeva i zelja za unistavanjem a na sta naravno nisu imuni ni takodje pojedinci sa palvim navijackim rekvizitima. Uglavnom kako medjedima objasniti da kidaju ono sto ce im opet trabati? Vrlo jednostavno ima jedna sprava koja se zove "palica uzitka"Ovaj derbi jednostavno ne daje neke mogucnosti ni jednima ni drugima za neko podjebavanje tako da cekamo sljedeci derbi koji ce doci vrlo vrlo brzo.
slazem se sa napisanim
- avetinja
#29014 Re: Premijer liga BiH
Krajnje je vrijeme da se navijači prestanu ponašati kao divljaci. Možda je ovo Božija kazna što su prevarili narod za stolice.
-
1946--1987
#29015 Re: Premijer liga BiH
Avetinja kao i obicno, pravo u trepavicu

- agnostic_front
#29016 Re: Premijer liga BiH
Avetinja i trener profesionalac, uvijek u pravu 
- avetinja
#29017 Re: Premijer liga BiH
Za trenera profesionalca ne znam, ali ja sam često u pravu. Ne uvijek, ali često.
-
Samprotivsviju
#29018 Re: Premijer liga BiH
Avetinja je realanagnostic_front wrote:Avetinja i trener profesionalac, uvijek u pravu
Profesor ne zna recenicu sastaviti i nerelan je
- Raigor Stonehoof
#29019 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote:Samo nakon povratka iz banovica da pozdravim plavu i bordo naciju i da ukratko kazem da je derbi bio klasicna vec bezbroj puta vidjena cuna, Sarajevo je bilo bolje sto je i logicno s obzirom na igraca vise a cuo sam da je i Duljevic pogodio loptom Sabana u Palmi:) Atmosfera odlicna, naravno ako se izuzme ono sto se zove zesca psdiholoska devijacija kod pojedinih navijaca Sarajeva i zelja za unistavanjem a na sta naravno nisu imuni ni takodje pojedinci sa palvim navijackim rekvizitima. Uglavnom kako medjedima objasniti da kidaju ono sto ce im opet trabati? Vrlo jednostavno ima jedna sprava koja se zove "palica uzitka"Ovaj derbi jednostavno ne daje neke mogucnosti ni jednima ni drugima za neko podjebavanje tako da cekamo sljedeci derbi koji ce doci vrlo vrlo brzo.
-
lordy00
#29020 Re: Premijer liga BiH
Platicemo naravno, ali u skladu sa pravilima saveza a ne onako kako bi vi htjeli
cuj 800 stolica, betone nekakve. 
-
1946--1987
#29021 Re: Premijer liga BiH
Siljak kaze 800 i to je tako
Frajer mozda janpi bio
Al i da je jedna, slazem se da ne treba.Ni horde na grbavici ni manijaci na kosevu, sve je to isto ako cemo iskreno.Al valjda manijaci misle da mogu jer je drzavno.
Frajer mozda janpi bio
Al i da je jedna, slazem se da ne treba.Ni horde na grbavici ni manijaci na kosevu, sve je to isto ako cemo iskreno.Al valjda manijaci misle da mogu jer je drzavno.
- kakotakonikako
#29022 Re: Premijer liga BiH
Avetinja, ti cesce nisi u pravu, cim te hvale ovi bordo. Vidis da te navlace. A ti i dalje zivi u zabludi. Mozes. Smijes.avetinja wrote:Za trenera profesionalca ne znam, ali ja sam često u pravu. Ne uvijek, ali često.
- kakotakonikako
#29023 Re: Premijer liga BiH
Djesi lesko, advokatu NSBiH. Samo po pravilima. Po pravilima.lordy00 wrote:Platicemo naravno, ali u skladu sa pravilima saveza a ne onako kako bi vi htjelicuj 800 stolica, betone nekakve.
-
1946--1987
-
lordy00
#29025 Re: Premijer liga BiH
Jok, eto po Misketovim pravilima ćemo raditikakotakonikako wrote:Djesi lesko, advokatu NSBiH. Samo po pravilima. Po pravilima.lordy00 wrote:Platicemo naravno, ali u skladu sa pravilima saveza a ne onako kako bi vi htjelicuj 800 stolica, betone nekakve.