Kina, tan, amidza, brko... biraj...hrasno38 wrote:Kakve veze ima Kina sa Tanom
zut, ima kose oci, nije hirohito, dakle kina...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kina, tan, amidza, brko... biraj...hrasno38 wrote:Kakve veze ima Kina sa Tanom
Tako izgleda izdaleka... Ako grijesim, onda je nesto jos gore...Tomahawk11 wrote:Joj otvaraca ociju....![]()
Prijavite se, posaljite CV i pismo namjere.....kad vec sve znate.
Grean wrote:@damire, hvala na brizi ali pobrinite se vi za vasu Evropu, koja je daleko od sigurna. Tu su Siroki, Radnik i mi, kup vam nije nikakva garancija jos uvijek.
Mane rapa... niste još sve repove ni od prošlog prvenstva vratiliSamprotivsviju wrote:Izgleda da je ovo sve bilo namjestaljka, cisto da liga bude zanimljivija
Navodno bi sad trebao DZeno preuzeti i uzeti prvenstvo
Pa ovo smo sa slobodom prebili onih 20 miljaultima_palabra wrote:Mane rapa... niste još sve repove ni od prošlog prvenstva vratiliSamprotivsviju wrote:Izgleda da je ovo sve bilo namjestaljka, cisto da liga bude zanimljivija
Ti sa tv studijem, mnozina od studio je studiji... Pozdravi uciteljicu...vicious wrote:Pa ovo smo sa slobodom prebili onih 20 miljaultima_palabra wrote:Mane rapa... niste još sve repove ni od prošlog prvenstva vratiliSamprotivsviju wrote:Izgleda da je ovo sve bilo namjestaljka, cisto da liga bude zanimljivija
Punac reko ne da i kapak!
nosara wrote:
Stvarno?! Kod vas nikad nije bilo takvih situacija?!damirc_sa wrote:Grean wrote:@damire, hvala na brizi ali pobrinite se vi za vasu Evropu, koja je daleko od sigurna. Tu su Siroki, Radnik i mi, kup vam nije nikakva garancija jos uvijek.
Druze jesmo mi gradski rivali i decenijama postoji taj gradski rivalitete, ali ovo sto se sada kod vas desava je totalni amaterizam. Iz tog razloga sam dao samo kratki osvrt na cjelokupnu situaciju. Nama je Evropa jos daleko iako smo na dobrom putu, ali bi katastrofa bila da je vi ne izborite a u dosta ste dobroj situaciji bili na polusezoni cak i za titulu
Vrlo dobro, samo sto ti tamo pise TV studijnosara wrote: Ti sa tv studijem, mnozina od studio je studiji... Pozdravi uciteljicu...
Greska pri kopiranju...vicious wrote:Vrlo dobro, samo sto ti tamo pise TV studijnosara wrote: Ti sa tv studijem, mnozina od studio je studiji... Pozdravi uciteljicu...
Ovo mi je trebaloplain vanilla wrote:FK Sloboda će na Tušnju ugostiti Željezničara u subotu, 19. marta sa početkom od 15 sati. Ne u nedjelju, kako se to špekulisalo ovih dana.
Reci ce...Saki Sakinosara wrote:Zamisljam reakciju amidze kad mu stigne javka od choo-a da nesretnici ope' mijenjaju trenera...
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fsbih-i- ... rno/187728Potpisani klubovi: FK Borac, FK Sarajevo, NK Čelik, FK Slavija, FK Drina, FK Sloboda, FK Mladost, NK Travnik, FK Olimpic, NK Vitez, FK Rudar, HŠK Zrinjski, FK Radnik, FK Željezničar.
A ko je optuzeniinsaneinthebrain wrote:sutra feningas sjeda na klupu za svjedoke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-sv ... vic/187730
ko drugi nego punacSamprotivsviju wrote:A ko je optuzeniinsaneinthebrain wrote:sutra feningas sjeda na klupu za svjedoke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-sv ... vic/187730![]()