damirc_sa wrote:
Ti ili se pravis lud ili ne zelis da citas sta su momci prije mene napisali. Klub ima zaokruzenu finansijsku konstrukciju vezanu za reprogram duga, samo se ceka odgovor Poreska da se vidi na koji nacin ce se to rijesiti. To je odmah znak da su steceni svi uslovi za dobijanje licence i za pozitivno poslovanje kluba.
Kada me pitas za Megamix, reci ti meni da li ti znas detalje sponzorskih ugovora sa TA ili Al Shidi ili slicnim vasim sponzorima, ne znas dakle odmah niste ni vi transparentni. Kako ti znas da nema nikakvih papira i da to nije legalan nacin sponzorstva daj mi jedan dokaz. Vama je Misimovic trn u oku jer covjek radi u interesu Želje i dovodi renomirana fudbalska imena, a ne neke brazilce iz Mijanmarske lige. Za razliku od vas mi se nismo nikome prodali i ne strepimo sta ce Amidža da uradi od naseg kluba.
Sto se tice igranja Evropskih utakmica, ja koliko znam do kraja ima jos 9 kola, ko vama garantuje da cete igrati Evropu niko kao ni nama, ali smo u dosta boljoj poziciji. Mi ne gradimo stadion samo za ovu godinu vec i za slijedecu i za naredne godine, jer zelimo na svom stadionu igrati prva dva pretkola.
Jaooooooooooo
Sta rece ziv ostade....cuj renomirana imena, a mi kao otpad
Pa gledaj doveli ste Stvanovica...lik koji je propao ko zeton, Bogicevica....isti igrac kojeg je Amar otjerao i kojeg ste panjem proglasili i primili 4nkomada od Maribora zbog istog, Zolotic lik koji se prodao u Belgiji imao minutazu oko 10 munuta sve ukupno...nije ga ni na klupi bilo...vise turisticki
Stanic sjena igraca kakav je bio...pljuvali po njemu....jer je otisao u Olimpik, lik koji nista u olimpiku nije pokazao...sad odjednom renomirano ime
Bekrica...lik ima preko 30...izgleda da mu jr jedino u Zelji i islo
Za Lendrica i Stevanovica drugog necu da se grijesim...ali unam da ni njima ruze nisu cvjetale
Ukratko doveli ste igrace koji su nekad i znali igrati, sad su spali na to da jos jedino u nasoj kukuruz ligi mogu igrati....i hvataju se za zadnju slamku spasa
U drugu ruku prodali ste za mizerne pare 2 najveca talenta...Bajica i Haziahmetovica...
Vama Misimovic nikoga doveo nije, doveli ste igrace besplatno...a dio od prodaje bajica i hadziahmetovica dali za dugove