Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#10051 Re: Premijer liga BiH
Kokot je za cezara leo martin...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10052 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Nisam, ja sam ti fino dijeteplain vanilla wrote:Ih, ako nisi koji put uletio u teren i razbio nekoliko protivnickih glOva, nisi nikakav navijacTomahawk11 wrote:@sumirprimus, nemam pojma, nisam ti ja u tom fazonu, zapad i lagano. Utakmica i to....nista nasilje, marisana.....a nadam se da nece biti toga, da ce biti preduzete sve mjere kako bi samo utakmica bila u fokusu, a nikako navijaci.
Usijanih glava je uvijek bilo i bice. Samo treba preventivno djelovati i gledacemo utakmicu umjesto okrsaja navijaca.![]()
Ne vjerujem da ce biti nereda, kako mi vec znamo da se poziva na nekakvu osvetu, tako zna i policija![]()
Ne volim ni petarde, topovske udare i ostalu pirotehniku.
Dosta mi je u ratu pucalo![]()
Naravno, cim se nesto najavljuje, obicno ne bude nista od toga.
-
Ras Al Ghul
#10053 Re: Premijer liga BiH
IVAN LENDRIĆ VELIKI PLODITELJ PREMIJER LIGE BIH. KAKVA IGRAČINA 
- Bianconeri1988
#10054 Re: Premijer liga BiH
Kažu da onaj Cesar iz Sarajeva nije uopšte dao 104 gola, već mu onaj menadžer njegov sa B nešto, na vrh mi jezika
, montirao video kako zabija neke golove da ga uvale Sarajevu. 
- nosara
- MOSALJOZE
#10056 Re: Premijer liga BiH
Jel to taj punac?nosara wrote:
- nosara
#10058 Re: Premijer liga BiH
Jeni... Ovo je generator bordo proljeca... Snabdijeva kone upitnicima...
Ovaj do njega... Ne treba ga predstavljati... Taj se nece maket iz Titove do peMzije...
Ovaj do njega... Ne treba ga predstavljati... Taj se nece maket iz Titove do peMzije...
- ganjeta
#10059 Re: Premijer liga BiH
Koliko je ta liga mjerodavna vidimo iz ovog primjera, Admir Raščić je u sličnoj ili možda jačoj ligi od te Mijanmarske , zabio 26 golova u nešto više od 30. nastupaBianconeri1988 wrote:Kažu da onaj Cesar iz Sarajeva nije uopšte dao 104 gola, već mu onaj menadžer njegov sa B nešto, na vrh mi jezika, montirao video kako zabija neke golove da ga uvale Sarajevu.
Bolje da su Praščića doveli, nego ovog Ronalda
Emerson je kao Sedorf rekoše neki forumaši
- Bianconeri1988
#10060 Re: Premijer liga BiH
E ovo gore je onaj menadzer lafo, Bulic. 
- nosara
#10061 Re: Premijer liga BiH
Tako nekako...ganjeta wrote:Koliko je ta liga mjerodavna vidimo iz ovog primjera, Admir Raščić je u sličnoj ili možda jačoj ligi od te Mijanmarske , zabio 26 golova u nešto više od 30. nastupaBianconeri1988 wrote:Kažu da onaj Cesar iz Sarajeva nije uopšte dao 104 gola, već mu onaj menadžer njegov sa B nešto, na vrh mi jezika, montirao video kako zabija neke golove da ga uvale Sarajevu.
.
Bolje da su Praščića doveli, nego ovog Ronalda.
Emerson je kao Sedorf rekoše neki forumaši.
Ne tako davno (2014), Cezar i Emerson sa svojim tadašnjim klubom, iz kojeg su došli u Sarajevo, igrali su azijski AFC Cup i od indonezijskog Persipura izgubili 9:2, što dovoljno govori o jačini lige iz koje su stigli Ješić, Cezar i Emerson.
- cvrčak_na_hedonizmu
#10062 Re: Premijer liga BiH
Prodali klub liku koji haman da ne zna pravila fudbalske igre i kojeg fudbal zanima kao što mene zanima botanika
Dobili par miliona eura, vratili dugove, napravili kamp i kupili titulu, al su zato dobili vječni dug u vidu Tananog kineza. Prodali se igrači, play of EL, šampionska titula ( što je haman ekvivalent novca za koji su prodali klub i još sretni bili ), a para neJma, niti će ih biti, barem ne dovoljno za dominaciju i prekucavanja lige. Kada se Duljević proda na ljeto pare idu u Kinu. Klub će imati xy iznos koji je predviđen za normalno poslovanje i to je to, ni više, ni manje. Sve preko ide in Čajna
Problem je što nakon Duljevića komšinice nemaju više igrača koje mogu prodati, a ovaj puše za vratom i traži cash. Povratak u prosjek
Pa-pa, vidimo se nekada, možda
Strašni Željezničar
Dobili par miliona eura, vratili dugove, napravili kamp i kupili titulu, al su zato dobili vječni dug u vidu Tananog kineza. Prodali se igrači, play of EL, šampionska titula ( što je haman ekvivalent novca za koji su prodali klub i još sretni bili ), a para neJma, niti će ih biti, barem ne dovoljno za dominaciju i prekucavanja lige. Kada se Duljević proda na ljeto pare idu u Kinu. Klub će imati xy iznos koji je predviđen za normalno poslovanje i to je to, ni više, ni manje. Sve preko ide in Čajna
Problem je što nakon Duljevića komšinice nemaju više igrača koje mogu prodati, a ovaj puše za vratom i traži cash. Povratak u prosjek
Strašni Željezničar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10064 Re: Premijer liga BiH
He jos samo da Duljevic zaigra.......pa da se moze kroz njegove nastupe reci da je kvalitetan igrac. Pa on u nasoj jebenoj nikakvoj ligi u najskupljem timu nije najbolji igrac a kamo li sta visecvrčak_na_hedonizmu wrote:Prodali klub liku koji haman da ne zna pravila fudbalske igre i kojeg fudbal zanima kao što mene zanima botanika![]()
Dobili par miliona eura, vratili dugove, napravili kamp i kupili titulu, al su zato dobili vječni dug u vidu Tananog kineza. Prodali se igrači, play of EL, šampionska titula ( što je haman ekvivalent novca za koji su prodali klub i još sretni bili ), a para neJma, niti će ih biti, barem ne dovoljno za dominaciju i prekucavanja lige. Kada se Duljević proda na ljeto pare idu u Kinu. Klub će imati xy iznos koji je predviđen za normalno poslovanje i to je to, ni više, ni manje. Sve preko ide in Čajna![]()
Problem je što nakon Duljevića komšinice nemaju više igrača koje mogu prodati, a ovaj puše za vratom i traži cash. Povratak u prosjek![]()
Strašni Željezničar
- nosara
#10065 Re: Premijer liga BiH
A mi nudili 4 stoje za truta...
Sreca pa je bahatost komsinica spasila stvar...
- nosara
#10066 Re: Premijer liga BiH
Mea_parvitas wrote:![]()
![]()
- Mea_parvitas
#10067 Re: Premijer liga BiH
"Hej momci u plavom imam lošu vijest, ove godine ispada klubova šest."

- ganjeta
#10068 Re: Premijer liga BiH
Dulja je u januaru vrijedio 2. miliona evra a na ljeto vrijedi 4. miliona....znači sad je negdje na 3.miliona
.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10069 Re: Premijer liga BiH
Hvala Bogu pa svi oni sheici po Engleskoj imaju fudbal u malom prstucvrčak_na_hedonizmu wrote:Prodali klub liku koji haman da ne zna pravila fudbalske igre i kojeg fudbal zanima kao što mene zanima botanika![]()
Ne znam koliko je to bitno uopste za finansijski aspekt. Imas lovu, placas ljude koji se razumiju u fudbal.
- MOSALJOZE
#10070 Re: Premijer liga BiH
Dulja realno vrijedi 300 000 miljaganjeta wrote:Dulja je u januaru vrijedio 2. miliona evra a na ljeto vrijedi 4. miliona....znači sad je negdje na 3.miliona.
- nosara
#10071 Re: Premijer liga BiH
Jel' to on vezan za barel...?ganjeta wrote:Dulja je u januaru vrijedio 2. miliona evra a na ljeto vrijedi 4. miliona....znači sad je negdje na 3.miliona.
Konvertibilni dulja...
- nosara
#10072 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Hvala Bogu pa svi oni sheici po Engleskoj imaju fudbal u malom prstucvrčak_na_hedonizmu wrote:Prodali klub liku koji haman da ne zna pravila fudbalske igre i kojeg fudbal zanima kao što mene zanima botanika![]()
![]()
Ne znam koliko je to bitno uopste za finansijski aspekt. Imas lovu, placas ljude koji se razumiju u fudbal.
A sta je ovo kod vas, neki eksperiment...?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10073 Re: Premijer liga BiH
Ne kontam sta je smijesno. Konstatacija da su sheici generalno duduci za fudbal? Ili ovo da placas ljude koji se razumiju u fudbal?nosara wrote:Tomahawk11 wrote:Hvala Bogu pa svi oni sheici po Engleskoj imaju fudbal u malom prstucvrčak_na_hedonizmu wrote:Prodali klub liku koji haman da ne zna pravila fudbalske igre i kojeg fudbal zanima kao što mene zanima botanika![]()
![]()
Ne znam koliko je to bitno uopste za finansijski aspekt. Imas lovu, placas ljude koji se razumiju u fudbal.![]()
A sta je ovo kod vas, neki eksperiment...?
Ili samo sta je kod nas?
Kako mislis, sta je kod nas? Zasto eksperiment?
- cvrčak_na_hedonizmu
#10074 Re: Premijer liga BiH
Nije trut nego bosanski Hazardnosara wrote:A mi nudili 4 stoje za truta...![]()
@hrasno, najskuplji tim po tm, jer neki debil sa ibrakibrak foruma uređuje cijene, navijač komšinica naravno. To je slično da meni daju da sudim derbi za titulu
- nosara
#10075 Re: Premijer liga BiH
Haj' dobro...
Kod vas placa ljude koji se bas i NE razumiju... U fudbal...
Taj eksperiment...