Sa_u_srcu wrote:Zao mi je sto cu vas razocarati, Velez je odlucio pokloniti bodobe, velikanu sa grbavice
Sta ima prognozer?! Pa ovaj isti je prognoziro da cemo mi kup uzeti, dogovorili se sa Sirokim ha hu! Je l' te stid bruko jedna, kisu Boziju promasis i opet se javljas?!

Stea sto je banovan, sjeba mi dan, tacno bih ga mezetio do sabah! Sramoto jedna!
A sad jebem mater Nijazu, onom ljigavcu, usljivom supku, mafijasu i gnjidi od covjeka! Nijaze, supcino jedna! Imas li jos kome dati bodove, smradu jedan klosarski?
Sto se nas tice, mi nismo izgubili titulu u Mostaru, vec protiv vukojebina Slavije i Radnika. Sraotna 4 boda iz 4 utakmice!
Inace, nisu nam Velezovci trebali pustiti, normalno da nisu, ali zapeli su k'o da im zivot o pobjedi ovisi, nikad razigraniji Velez nisam gledao!
E posto je tako, onda cu s apetitom gledati kako se usred Vrapcica raduju sampionskoj tituli. Nikad se ne vratili pod Bijeli Brijeg. AMIN!
I zalosno je gledati pitare kako se oni kao ibrete nasoj prici, a likovi svako jebeno kolo kukaju "sta zapinju protiv nas, ubise nas, jebli majku sta ste se razigrali" i slicno! Znaci svaki fucking kiks koji ste imali, ova je prica isla, ali SVAKI i sad kao vi nesto se Manijacima ibretite, jeste dobri vi s glavom ba, kako vas nije stid?!