Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni samo nije jasno kako je Šef mogao trpiti ovoga karića čitavu tekmu ako je imao npr. plakala na klupi! Isti ne bi SIGURNO gore odigrao od karića aka "meluna 2"!
Last edited by Maharadza on 12/08/2013 00:49, edited 1 time in total.
Drugi klubovi napreduju. FKS nije ni F od prijeratnog kluba. Jos nekima krivo sto ih Pape ne *ebe ni 2% posto
Doslo je vrijeme da placete za onim sto vam je nudio Gracic
Zato je "nekoga" *ebao na terenu kao igrač redovno! Dovoljno od njega za FKS!
De ba kralju, ne treba se raspravljati sa ovim balavcem, Nijaz mu amidža lii daidža pa ga stalno spominje, nema druge, i još prosipa folove u rangu desotogodišnjaka što vrlo vjerovatno i jeste...meni bi vrijeđalo inteleganciju sa njim se raspravljati...ovdje ima normalnih košpicara koji kad te podjebavaju to rade sa stilom i sa njima vrijedi ukrstiti koplje i njih se treba respektovati, ali je smiješno sa ovim dječačićem ulaziti u raspavu s obzirom kakve budalaštine piše...
1. B. Colic - prvi tim
2. Kvesic - prvi tim
3. Skaljic - prvi tim
4. Zola - prvi tim
5. Brkovic - rezerva
6. Hodzic - - ulazi sa klupe
7. Bajic - ulazi sa klupe
8. Hasanovic - ulazi sa klupe
edit:
9. D. Sadiković
Pametnom dovoljno
Kombinovani tim Željezničara hladno drži prvo mjesto u ligi
Pitari nisu u stanju da uzmu bod protiv Uskog na Gradskom stadionu. Koje tarabe. Treba to rasformirati na vrijeme
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 12/08/2013 01:01, edited 1 time in total.
antifascism wrote:
Drugi klubovi napreduju. FKS nije ni F od prijeratnog kluba. Jos nekima krivo sto ih Pape ne *ebe ni 2% posto
Doslo je vrijeme da placete za onim sto vam je nudio Gracic
Zato je "nekoga" *ebao na terenu kao igrač redovno! Dovoljno od njega za FKS!
De ba kralju, ne treba se raspravljati sa ovim balavcem, Nijaz mu amidža lii daidža pa ga stalno spominje, nema druge, i još prosipa folove u rangu desotogodišnjaka što vrlo vjerovatno i jeste...meni bi vrijeđalo inteleganciju sa njim se raspravljati...ovdje ima normalnih košpicara koji kad te podjebavaju to rade sa stilom i sa njima vrijedi ukrstiti koplje i njih se treba respektovati, ali je smiješno sa ovim dječačićem ulaziti u raspavu s obzirom kakve budalaštine piše...
U pravu si brate, a jbg kad' su mi ovi naši "puleni" uspjeli nanovo dići pritisak, a mes'cini da mi je sada i gore nego što je bilo poslije albanaca?!
Reče jedan momak, inače pitar (na njegovu žalost), ovi fudbaleri u našoj ligi da ono vremena što "treniraju" samo sjede ispred TV-a i gledaju utakmice iz liga petice bolje bi "stajali" na terenu...
Ima istine u tome zaista
Siroki i Zeljo bi trebali biti najveci favoriti za osvajanje titule. Kostur ekipe isti, iskustvo, uigranost. Kroz Sarajevo igraci prolaze kao putnici kroz londonski aerodrom. Nijedno pravo pojacanje, odlazak kljucnih igraca (Hadzic i Torlak), losa matematika i samouvjerenost da ce se bez dobrog napadaca proci Kuksi doveli nas da ostanemo bez para, igraca i rezultata.
Zanima me ovi malo upućeniji, znaju li, je l' se prilikom prodaje kupa ogradilo i sa bodovima u duelu sa Širokim? Biće jebeno dole uzeti tri boda, nadam se da je ON završio i bodove .
Ako nije mrka kapa, ništa od dominacije na svim poljima .
Kod svemiraca ništa novo, ove godine otresoše, mada nisu ni poletili .
strong69 wrote:Siroki i Zeljo bi trebali biti najveci favoriti za osvajanje titule. Kostur ekipe isti, iskustvo, uigranost. Kroz Sarajevo igraci prolaze kao putnici kroz londonski aerodrom. Nijedno pravo pojacanje, odlazak kljucnih igraca (Hadzic i Torlak), losa matematika i samouvjerenost da ce se bez dobrog napadaca proci Kuksi doveli nas da ostanemo bez para, igraca i rezultata.
Mislim da je Zeljo mnogo kvalitetniji i da ce uzeti titulu i ove sezone, jedino mozda zbog iskustva ce Siroki biti najblizi Zelji.
Gledajući ovih par tekmi, realno (i nažalost) široki jeste najkvalitenija ekipa. Da su iskoristili sve šanse sinoć su trebali uzeti 3 razlike. Između njih i želje će definitivno biti borba za titulu.
Mi? Za nas će biti uspjeh ako budemo među prvih 5, rekao sam i poslije libertasa i poslije kukesija da smo imali bolji tim 1995. godine
Melunović, Karić, Džakmić, Huseinbašić, Tatomirović, Radulović... Jbt tito da mi je samo znati ko ih ikad prozva igračima
Charuga wrote:Polako ljudi, tek je pocelo prvenstvo, niko jos nije siguran a ni otpisan. Sve se to moze promjeniti u par kola.
Pa da ako vidiš neki kvalitet, ako imaš opravdanje u kartonima, povredama i sl. Kod Sarajeva to na moju žalost nije slučaj, u Sarajevu trenutno igraju toliko limitirani igrači da je mene stid...