Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8726 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

duminjo wrote:onda kao i ja prestanes da ides na utakmice i odjebes sve u neku stvar. i
kada odrastem :mrgreen:
mistek

#8727 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by mistek »

Ok je dobra zezancija i podbadanje na relaciji Sarajevo-Željo, ali mislim da i vi vidjeste danas ovu lakrdiju.
Pa čovjek rukom primi loptu, opali je bezveze, znajući da je ruka, a 6 sudija to ne vidi :lol: I hajd, kontam, nismo ni zaslužili bolje s onako jadnom postavkom. Međutim, krene Suljić prema golu, lik mu kičmu odvali, sudija nonšalantno žuti pokaza. Onda Bertoša Tatomirovića maksuz sastavi džonom po cjevanici (haman namjera da se noga slomi), još se unosi u facu, žuti. Roskam, ima žuti, vuče za dres u kontri - faul bez kartona. I na kraju ko vrhunac, Hadžić ima put pred sobom ka golu, a on zaustavlja igru radi faula, a ne poštuje prednost.
Ovo mu je posljednja sezona u PL i hvala Bogu da jeste. Nevjerovatno je kako čovjek sudi. Ne mislim da je danas išao maksuz da nas ošteti, ali očito je kako uvijek to radi.
snaga_znanja

#8728 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by snaga_znanja »

Od lakrdije Celik Zeljo sve je jasno ciji je to sudija i za koga radi.
lajk

#8729 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by lajk »

:brmbrm: odosmo mi , povuci cemo i Vukasovica nas je igrac ! Jel to problem vidjeti da su vas ljudi nadigrali ? :-)
MOSALJOZE

#8730 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by MOSALJOZE »

Jel vas to sudija nešto zeznuo???Al ozb. pitam nisam gledao utakmicu???
LSD

#8731 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Vukase bitango što im to radiš :? :P pa imaj mjere nekad.

A mi prodaje kuci bodove, da bi ih kupovali na strani...kakav ingeniozan plan brkatog velemajstora 8-) ....golman naš dodaje lopte protivnicima i poklanja ofirno golove, ali zato imamo para da kupujemo bodove od ovih nižih klubova koji jedva cekaju da nam se prodaju za male pare.
A može nam se jbg, dok je svetog Oca i Sina.
Djubre_

#8732 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Djubre_ »

popokatepetl_com wrote:
andr0id wrote:Zeljo da bih nesto ocekivao od evrope, mora prvo pobjediti Celika :lol:

Cuj zeljo je real madrid za celik.. one djecije suplje price kad se djeca na igralistu raspravljaju ko je bolji messi ili ronaldo... real ili barcelona..

Idi balo obrisi sline pa dodji za par godina ovdje.

Sent from my GT-i9001
Da, ti si upravu Celik i Zeljo su tu negdje. Jer Celik je izborio najvise zahvaljujuci sreci remi na Grbavici i to je dokaz svega, hebo tabelu tu su oni negdje.
Pa radnik, slavija, celik.. sve sam to gledao na tv-u kad je zeljo igrao. Patio se sa svim ekipama. Niko ne pljuje zelju, barem ja. Niti pljujem bilo koji drugi klub. Ali vidim da vecina, celik smatra nekom kantom. Ok mozda je kanta. Ali ta kanta je uzela bod na grbavici. Vlado "ako" ostane na klupi, a vjerujem da ce ostati, jer on vjeruje u ovu ekipu i vrijedno radi na njoj. Ova ekipa je godinama bila dno. Toliko dugova imaju da u tome drze prvo mjesto. On je sa nule digao klub sa dna na sredinu. Ove sezone, sredina je i dobra. Nadati se naredne vrhu tabele. Amar je godinama na klupi, i to je dalo rezultate i trofeje. Volio bih da vlado ostane u celiku. Koliko god celik mrzili, ovaj grad ovu situaciju ne zasluzuje. Kao ni ovaj stadion, navijaci, itd.. tako i sloboda, jedinstvo.. navijate za nekakav gosk.. leotar.. travnik da ispadne jer je kod kuce tvrd orah.. gdje je tu realnost? Nije bolje napraviti atmosferu u tuzli, bihacu.. a bolje je u gabeli.. e jbg sad.. njih je lakse otresti, pa neka ih..

Treba nama balkanska liga. Da vidimo te nase klubove sa zvezdom, partizanom, dinamom, hajdukom itd.. pa onda sanjati o pretkolima lp. Gosk, leotar, radnik, travnik, rudar itd.. sve to treba posutati.. u kantonalnu svesti i prvu ligu drugu rs itd..

Sent from my GT-i9001
todd_smith

#8733 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

wannabe_ultra wrote:I jos nesto, strah me sta ce da se dogodi u evropskim takmicenjima ove godine, fakat me strah :D
Bare bare sa dudelangeom ili nekom penarossom, ko god bude u evropi
Ma vala koliko god bili karina ove godine, kada prosle nismo sa onom ekipom fasovali 5-6 razlike, necemo vala ni ove :lol:
palermo

#8734 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

andr0id wrote:
Pa radnik, slavija, celik.. sve sam to gledao na tv-u kad je zeljo igrao. Patio se sa svim ekipama. Niko ne pljuje zelju, barem ja. Niti pljujem bilo koji drugi klub. Ali vidim da vecina, celik smatra nekom kantom. Ok mozda je kanta. Ali ta kanta je uzela bod na grbavici. Vlado "ako" ostane na klupi, a vjerujem da ce ostati, jer on vjeruje u ovu ekipu i vrijedno radi na njoj. Ova ekipa je godinama bila dno. Toliko dugova imaju da u tome drze prvo mjesto. On je sa nule digao klub sa dna na sredinu. Ove sezone, sredina je i dobra. Nadati se naredne vrhu tabele. Amar je godinama na klupi, i to je dalo rezultate i trofeje. Volio bih da vlado ostane u celiku. Koliko god celik mrzili, ovaj grad ovu situaciju ne zasluzuje. Kao ni ovaj stadion, navijaci, itd.. tako i sloboda, jedinstvo.. navijate za nekakav gosk.. leotar.. travnik da ispadne jer je kod kuce tvrd orah.. gdje je tu realnost? Nije bolje napraviti atmosferu u tuzli, bihacu.. a bolje je u gabeli.. e jbg sad.. njih je lakse otresti, pa neka ih..

Treba nama balkanska liga. Da vidimo te nase klubove sa zvezdom, partizanom, dinamom, hajdukom itd.. pa onda sanjati o pretkolima lp. Gosk, leotar, radnik, travnik, rudar itd.. sve to treba posutati.. u kantonalnu svesti i prvu ligu drugu rs itd..

Sent from my GT-i9001
Šta fali GOŠK-u, Leotaru, Travniku ????.....Zra ne vidiš ds primjenjuješ istu logiku koju zamjeraš navijačima Želje.
I kakva je to priča o šutanju nekoga u kantonalnu ligu, nisam čuo da je u Francuskoj neko razmišljao o šutanju Auxera u neku treću ligu, ili u njemačkoj o tome da se s noge na nogu izbaci Hofenhajm.

Teren je jedino mjesto gdje se dokazuješ, i pri tome je sasvim svejedno da li dolaziš iz velegrada ili sela.
Dead Man Walking

#8735 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Amar platio Silicu da se povrijedi i oslobodi prostor za Kordica.
MOSALJOZE

#8736 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by MOSALJOZE »

Ma liga se mora smanjiti,ako ne sad onda u budućnosti sigurno.Evo zašto:
Ako uzmemo da će ligu sačinjavati 12 klubova:Željo,Sarajevo,Široki,Zrinjski,Olimpic,Čelik,Borac,Velež,Slavija,Leotar,Zvijezda,Rudar/.Ove klubove sam uzeo za primjer zato jer tako kotiraju u ligi.Dakle osim kada bi klubovi igrali protiv Leotara,Zvijezde i Rudara ne bi imali derbije.Svakako da je derbi kad Željo igra sa Sarajevom,Širokim itd..Dakle ne bi bilo šaban ekipa.Mnogo bi bilo više kvalitetnijih utakmica.Ali nije tema o tome,pa neću više.
LSD

#8737 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

MOSALJOZE wrote:Ma liga se mora smanjiti,ako ne sad onda u budućnosti sigurno.Evo zašto:
Ako uzmemo da će ligu sačinjavati 12 klubova:Željo,Sarajevo,Široki,Zrinjski,Olimpic,Čelik,Borac,Velež,Slavija,Leotar,Zvijezda,Rudar/.Ove klubove sam uzeo za primjer zato jer tako kotiraju u ligi.Dakle osim kada bi klubovi igrali protiv Leotara,Zvijezde i Rudara ne bi imali derbije.Svakako da je derbi kad Željo igra sa Sarajevom,Širokim itd..Dakle ne bi bilo šaban ekipa.Mnogo bi bilo više kvalitetnijih utakmica.Ali nije tema o tome,pa neću više.
10 klubova je mjera za BiH.
Vec sam pisao o tome : Željo, Sarajevo, Čelik, Velež, Borac, Sloboda, Široki, Zrinjski, Leotar i Zvijezda (ili neki drugi tim, nebitno)....jedini nacin spasa našeg domaceg fudbala....ovo sa 16 klubova je samo produžetak agonije.
palermo

#8738 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by palermo »

Naravno da bi bilo bolje...........al u qursu
Charuga
Globalni moderator

#8739 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

J.bo i smanjenje lige kad su nam tereni gola voda ...
salle_eh1986

#8740 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by salle_eh1986 »

Haj sve to ali ko garantuje konama da će na kraju biti i među 3 ekipe :D
Borac kasni 3 a Olimpic 5 bodova uz povoljniji raspored do kraja

EDIT: aiiii drugog gola za Široki, a i starta nad Suljićem
mora se priznati konama da su u najmanju ruku obje sudijske odluke diskutabilne
Last edited by salle_eh1986 on 21/04/2013 22:39, edited 1 time in total.
Arteta

#8741 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Arteta »

Kakav je ono mec izmedju Zvijezde i Rudara, prema onom pregledu bilo je najmanje 20 prilika na mecu. :D
Baltazar_khan

#8742 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

start nad suljićem je brutalan. jadno dijete se okrenulo u zraku ko da je gimnastičar.. bože sačuvaj :run:
LSD

#8743 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Jao Antolovića lava, kakva xavijevska asistencija za Mešanovića :lol: :lol: bolje ga nisu proigravali ni njegovi suigraci za 90 minuta....uzelo se nešto pred tekmu garant, jer nema drugog objašnjenja za onakav prenos :shock:

Kad ce nama protivnici ovako poklanjati golove :-x
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8744 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

LSD wrote:Kad ce nama protivnici ovako poklanjati golove :-x
Šališ se? :roll: :lol:
LSD

#8745 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

Pa eto, kad su nam golmani protivnika davali onako precizne asistencije :?
veljaca

#8746 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by veljaca »

LSD wrote:Jao Antolovića lava, kakva xavijevska asistencija za Mešanovića :lol: :lol: bolje ga nisu proigravali ni njegovi suigraci za 90 minuta....uzelo se nešto pred tekmu garant, jer nema drugog objašnjenja za onakav prenos :shock:

Marijan je i pored ocigledne pogreske - previse dobrog uradio u ovoj sezoni .... :thumbup:

Nadam se da je samo uzeo dobru lovu za onu asistenciju .... :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#8747 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

LSD wrote:Pa eto, kad su nam golmani protivnika davali onako precizne asistencije :?
Pogledaj par zadnjih domaćih tekmi :zzzz:
LSD

#8748 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

veljaca wrote:
LSD wrote:Jao Antolovića lava, kakva xavijevska asistencija za Mešanovića :lol: :lol: bolje ga nisu proigravali ni njegovi suigraci za 90 minuta....uzelo se nešto pred tekmu garant, jer nema drugog objašnjenja za onakav prenos :shock:

Marijan je i pored ocigledne pogreske - previse dobrog uradio u ovoj sezoni .... :thumbup:

Nadam se da je samo uzeo dobru lovu za onu asistenciju .... :D
Ne kažem da nije dobar, svaka cast :thumbup: ali maloprije kad pregledah reportažu, morao sam smijati onome :lol: :lol:
Pa ono se ne viđa cesto cak i u ovoj našoj ligi...ali moramo baš mi biti taj raritet :P ...šta je on konto, to ni on zna :lol:
am2804

#8749 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by am2804 »

Baltazar_khan wrote:start nad suljićem je brutalan. jadno dijete se okrenulo u zraku ko da je gimnastičar.. bože sačuvaj :run:
Sreća da je mali "savitljiv".
Prebili su Vas, al doslovce. Nakon drugog gola, cilj im je bio polomiti noge. Sudija je morao sankcinosati bar jednog škripara sa crvenim.
Da je moj Željo igrao jebo bi im .......U svakom slučaju, Amar bi na kraju tekme apostrofirao sulude startove, dok je Husref to prećutao.
Opet ćemo Vas mi osvetiti :bih:
KPNCTNJAH

#8750 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by KPNCTNJAH »

Sta kaze trener Zrinjskog, igraci su izgledali kao da im je neko rekao naredio da se ne trude :mrgreen:
Locked