Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- samo_ti
#7977 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Liga je za kurac jer ekipe moraju igrati na livadama i kokosinjcima tipa Grbavicanosara wrote:Liga je kurac jer sampion mora igrat sa kojekakvim celicima, a svega par puta godisnje sa ekipama koje su, za nase uslove, koliko toliko, ponekad, uz nadljudske napore, zahtjevniji za oderat (siroki, borac, sarajevo)...
Kako ces motivirat ekipu protiv celika...? Smijesno...Divim se i igracima i Amaru...
Kako nekoga motivisati da igra negdje gdje je sve sruseno, prljavo, oronulo ?
Ja se divim svima koji hoce da igraju na tome, a i onima sto rizikuju zivot i glave ispod limova i nekih supljih konstrukcija.
Zivio !
- Šibicar
#7978 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Do juče imali najgori teren na Balkanu,a danas im teško igrati na ostalim "oranicama" jer nisu navikli
Ali džaba i da su svi tereni napucani do maksimuma opet bi vam derali guzove k'o što vam deremo guzove i na tom vašem napucanom terenu godinama. 
-
LSD
#7979 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Do juce ste igrali na oranici i sad neko ismijavanje drugihsamo_ti wrote:Liga je za kurac jer ekipe moraju igrati na livadama i kokosinjcima tipa Grbavicanosara wrote:Liga je kurac jer sampion mora igrat sa kojekakvim celicima, a svega par puta godisnje sa ekipama koje su, za nase uslove, koliko toliko, ponekad, uz nadljudske napore, zahtjevniji za oderat (siroki, borac, sarajevo)...
Kako ces motivirat ekipu protiv celika...? Smijesno...Divim se i igracima i Amaru...
![]()
Ja se divim svima koji hoce da igraju na tome, a i onima sto rizikuju zivot i glave ispod limova i nekih supljih konstrukcija.
Zivio !
Godinama ne znaju šta znaci uzeti bod šampionima iz Doline.
Borba za opstanak dugogodišnja neminovnost.
- samo_ti
#7980 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A ja mi sampiona i doline i qurca. Sjest i Bogu plakat kada to sve zajedno pogledas 
- Erzsebet
#7981 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa dobro, ali zavisi iz kojeg ugla gledaš. Iz ugla čelika smo Mančester Junajtedsamo_ti wrote:A ja mi sampiona i doline i qurca. Sjest i Bogu plakat kada to sve zajedno pogledas
- Šibicar
#7982 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa naravno da se tebi plače,i ja bih plakao k'o malo dijete na tvom mjestu,treba decenijama trpiti dominaciju i taslačinu.
S druge strane mi ne plačemo,već slavimo titule i trofeje koji se svake godine redaju u našu prepunu vitrinu
Kako život zna biti gorak,imaš sve preduslove da se boriš za titulu,dobar stadion,igrače,trenera,a na kraju uvijek bude borba za goli opstanak,tuga brate,sad možeš plakati i uživati gledajući zenički Vembli,a o trofejima na istom možeš samo maštati ili ako ih poželiš vidjeti svrati do Doline...
- Partijaner
#7983 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Koliko se puta mora ponavljati da savez nije dao ni feninga, mi smo nekako obezbjedili sredstva, a to sto vas grad nista ne cini po pitanju stadiona ne moras izvaljivati gluposti po pitanju BP.LSD wrote:Do juce ste igrali na oranici i sad neko ismijavanje drugihsamo_ti wrote:Liga je za kurac jer ekipe moraju igrati na livadama i kokosinjcima tipa Grbavicanosara wrote:Liga je kurac jer sampion mora igrat sa kojekakvim celicima, a svega par puta godisnje sa ekipama koje su, za nase uslove, koliko toliko, ponekad, uz nadljudske napore, zahtjevniji za oderat (siroki, borac, sarajevo)...
![]()
Zivio !![]()
pogurali ih kanton, opcina, savez ,nacelnik i ko sve ne i ono se našlo nešto drugima spocitavati
ali svejedno opet deremo taj isprdak od kluba i na napucanom terenu.
Godinama ne znaju šta znaci uzeti bod šampionima iz Doline.
Borba za opstanak dugogodišnja neminovnost.
-
LSD
#7984 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Uglavnom nije Čelik kao klub dao pare za renoviranje terena, to je poenta...odakle ce i dati kad su frontalni kokuzi koji nemaju za kifle, koji mjenjaju uprave i trenere svaka tri mjeseca.
Čelikovci su zadnja rupa na sviralu, i zadnji pozvani da nekoga prozivaju, a pogotovu da oni ismijavaju šampiona države
Ne može raspad ismijavati najbolje, to ne možemo dozvoliti....moraju se takvih pocaliti na svoje mjesto i spustiti na zemlju.
I cuj price, liga qrac, država qrac i sve to
a takmice se u toj istoj ligi, to jest bore se za opstanak...kakvi licemjeri 
Čelikovci su zadnja rupa na sviralu, i zadnji pozvani da nekoga prozivaju, a pogotovu da oni ismijavaju šampiona države
Ne može raspad ismijavati najbolje, to ne možemo dozvoliti....moraju se takvih pocaliti na svoje mjesto i spustiti na zemlju.
I cuj price, liga qrac, država qrac i sve to
- Partijaner
#7985 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Gdje sam ja rekao da je liga kurac ?
Liga je takva kakva je, jbg ne mozes ovdje nista ni ocekivati kad ima politike najvise.
Eto vi ste bili u Europi, zaradili ste kesha, mogli ste barem wc napraviti na stadionu, ali sto trositi, bolje prositi od saveza.
Liga je takva kakva je, jbg ne mozes ovdje nista ni ocekivati kad ima politike najvise.
Eto vi ste bili u Europi, zaradili ste kesha, mogli ste barem wc napraviti na stadionu, ali sto trositi, bolje prositi od saveza.
-
salle_eh1986
#7986 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
zanima me kakva bi priča bila da su kojim slučajem u top5, odma bi to bio njihov povratakLSD wrote:I cuj price, liga qrac, država qrac i sve to![]()
a takmice se u toj istoj ligi, to jest bore se za opstanak...kakvi licemjeri
jedino mi imamo pravo reći da je liga Qrac jer u takvoj ligi mi nemamo Bog zna kakvu konkurenciju, bude tu i tamo pokoja teška utakmica ali ništa što na kraju ne rezultira duplom krunom hhh
-
LSD
#7987 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa pricaju ovi tvoji iz radakova....liga qrac, država qrac, šampion qrac, sve je rinaka....samo naš travnjak valja u cijeloj državiPartijaner wrote:Gdje sam ja rekao da je liga kurac ?
Kad nemaš šta reci o svom neuspjelom klubiću, hajmo onda o tuđim travnjacima pricati
- samo_ti
#7988 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Odraz Lige i jeste kada vi takvi kakvi jeste ne mozete igrati na svome stadionu u bilo kojem takmicenju osim ove nase lige ( valjda uskoro bude kakav propis, pa ni to necete moci ), i da nas vi predstavljate u svijetu, ma kurac predstavljate, izblamirate i td td
Vas krajnji domet jeste predstavljanje novih stranica kluba po portalima, raznih maketa o stadionima i to ti je to
Jesam i ljubomoran na vas, a ?
Vas krajnji domet jeste predstavljanje novih stranica kluba po portalima, raznih maketa o stadionima i to ti je to
Jesam i ljubomoran na vas, a ?
- Šibicar
#7989 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dobar si ti momak,malko si ljubomoran,ali to je razumljivo
ali to nije poenta priče,već to da,otkako se renovirao travnjak na BP,postali ste nesnošljivi u traženju mana na drugim stadionima,k'o da npr. ja ili LSD nebitno,ne bi voljeli da je i na Grbavici teren k'o na Bilinom,i ne samo na Grbavici nego na svim našim terenima,ali sad za sad nije i šta se može,ne igra niko na terenu na kakvom bi volio nego gdje mora,a mi moramo igrati na tom terenu i volimo ga kakav god da je.
- samo_ti
#7990 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Željo je dobar, Čelik je los. Nasa liga je katastrofa i to je tako. Nema tu nekog ekstra odudaranja ili sta ti ja znam vec.
Rasprava je pocela nakon posta @nosare i njegovog argumentovanja.
Da su tereni bolji, neki kvalitet bi mozda i isplivao
Da hoce u dogledno vrijeme svi biti kao na BP, onda bi neki merak bio i pogledati tekmu. Ovako, vasu iz Istocnog Sarajeva, ili nasu iz Banjaluke, ma daj bolan, cirkus
Zivio ti meni.
Rasprava je pocela nakon posta @nosare i njegovog argumentovanja.
Da su tereni bolji, neki kvalitet bi mozda i isplivao
Da hoce u dogledno vrijeme svi biti kao na BP, onda bi neki merak bio i pogledati tekmu. Ovako, vasu iz Istocnog Sarajeva, ili nasu iz Banjaluke, ma daj bolan, cirkus
Zivio ti meni.
- Lakat Jebić
#7991 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
aj kad zavrsite nek mi neko baci pp, cisto da do tad ne otvaram ovu temu
- Partijaner
#7992 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo smanjit na 12 klubova i poboljsace se liga, gledali bi kvalitetnije utakmice, svaka 2. tekma bi bio neki derby, bilo bi garant i dosta publike, al mozemo samo sanjat da se to desi.
-
salle_eh1986
#7993 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
kako ne kontate da se liga igra da bi na kraju mogli ocjeniti ko ima najbolji stadion
znači rezultati su u potpunosti nebitni, bitno je samo na kraju napraviti snimak od 15-ak utakmica na svakom stadionu, to sažeti na 3 minute i tročlani žiri će donijeti odluku kome dati prelazni pehar "najbolji stadion u BIH 2012/13"
znači rezultati su u potpunosti nebitni, bitno je samo na kraju napraviti snimak od 15-ak utakmica na svakom stadionu, to sažeti na 3 minute i tročlani žiri će donijeti odluku kome dati prelazni pehar "najbolji stadion u BIH 2012/13"
- nosara
#7994 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo 12...?Partijaner wrote:Samo smanjit na 12 klubova i poboljsace se liga, gledali bi kvalitetnije utakmice, svaka 2. tekma bi bio neki derby, bilo bi garant i dosta publike, al mozemo samo sanjat da se to desi.
Nisam siguran da bi celik bio u toj ligi...
- Partijaner
#7995 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A ko bi to igrao umjesto Celika, ajde navedi mi te klubove da se nasmijem ?nosara wrote:Samo 12...?Partijaner wrote:Samo smanjit na 12 klubova i poboljsace se liga, gledali bi kvalitetnije utakmice, svaka 2. tekma bi bio neki derby, bilo bi garant i dosta publike, al mozemo samo sanjat da se to desi.
Nisam siguran da bi celik bio u toj ligi...Mislim da u toj varijanti najbolji stadion dugo ne bi vidio najboljeg u drzavi...
- nosara
#7996 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Da pokusam... Zeljo, Sarajevo, siroki, borac, zrinjski, slavija, radnik, zvijezda, olimpičk, leotar... za preostala dva mjesta grcevita borba...Partijaner wrote:A ko bi to igrao umjesto Celika, ajde navedi mi te klubove da se nasmijem ?nosara wrote:Samo 12...?Partijaner wrote:Samo smanjit na 12 klubova i poboljsace se liga, gledali bi kvalitetnije utakmice, svaka 2. tekma bi bio neki derby, bilo bi garant i dosta publike, al mozemo samo sanjat da se to desi.
Nisam siguran da bi celik bio u toj ligi...Mislim da u toj varijanti najbolji stadion dugo ne bi vidio najboljeg u drzavi...
-
Mustang1
#7997 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sta ima ne bi igrao Celik

- Partijaner
#7998 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Radnik, Leotar, e svasta u Bozijoj basti

-
LSD
#7999 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Željo, Sarajevo, Čelik, Sloboda, Velež, Borac, Široki, Zrinjski, Zvijezda i Leotar.
10 timova taman, idealna liga gdje bi bilo kvalitete a i publike, zakljucati i ne dati drugima pristup, niti ispadanje nekog...nešto kao NBA liga
Naravno, ovo su samo snovi...od tog nema ništa sve dok je politike i nacionalnih interesa u našem fudbalu.
10 timova taman, idealna liga gdje bi bilo kvalitete a i publike, zakljucati i ne dati drugima pristup, niti ispadanje nekog...nešto kao NBA liga
Naravno, ovo su samo snovi...od tog nema ništa sve dok je politike i nacionalnih interesa u našem fudbalu.
-
salle_eh1986
#8000 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa šta fali Leotaru, koliko ste ih dobili nedavno ?Partijaner wrote:Radnik, Leotar, e svasta u Bozijoj basti![]()
![]()