Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Lakat Jebić

#7826 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Lakat Jebić »

BHF_Manijak wrote:Niko normalan nema namjeru da ugrozi nekome karijeru niti da mu slomi nogu, a nadam se da je ovaj moron normalan, no ono sto meni zapade za oci jeste da se imbecil nije ni izvinio, ma ni prisao momku, vec je poletio da se buni sudiji i da mase rukama, eh zbog toga mu ja jebem mamicu posred rupe! A nije da nije vidio o kakvoj groznoj povredi se radi!!!

alalio bih i titulu i kup da Zoli nije slomljena noga, to vam mirne duse kazem! :( :( :(
nemoj zajebavat, maloprije sam napisao, frajer se odmah za glavu uhvatio. ako se bunio, mozda se bunio za crveni, bunio bih se i ja da kontam da nisam kriv
Kemal Malovčić

#7827 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

BHF_Manijak wrote:Niko normalan nema namjeru da ugrozi nekome karijeru niti da mu slomi nogu, a nadam se da je ovaj moron normalan, no ono sto meni zapade za oci jeste da se imbecil nije ni izvinio, ma ni prisao momku, vec je poletio da se buni sudiji i da mase rukama, eh zbog toga mu ja jebem mamicu posred rupe! A nije da nije vidio o kakvoj groznoj povredi se radi!!!

alalio bih i titulu i kup da Zoli nije slomljena noga, to vam mirne duse kazem! :( :( :(
sječaš seonog igrača zvinjskog kakoe uklisavavo igraču veleža kasu ono ušli naviači štali je to bilo
Artest

#7828 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Artest »

wannabe_ultra wrote:Eto bas bi isao sa namjerom da mu slomi nogu, ne laprdajte Boga vam
Jos ces reci da nije imao namjeru da se buni na crveni karton i da je ustvari prisao momku kojem je mogao okoncati karijeru? Zar nam takvi (ne) postupci ne oslikavaju karakter doticne persone?

Ali jok. Hajmo drvit o namjeri. Kakvi dusebriznici mladog plemica.

Meni je ova povreda samo porucila da ne mozes praviti nikakve dugorocne prognoze. Ovaj malac bi, mozda brze nego sto je iko ocekivao, usao u repreztentaciju umjesto Zahirovica...Ali nebitno sad. Zelim mu sto brzi oporavak i sabura.
Kinaski

#7829 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kinaski »

Kolko je sarajvo igralo ?
Kemal Malovčić

#7830 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

Kinaski wrote:Kolko je sarajvo igralo ?
zero zero

VELIKI BOD UZET OD VRAPČIČA
Artest

#7831 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Artest »

Ako Kecbaja iz Kaknja ostane prvi strijelac, ja bih predlozio da se ova liga ukine. Nema smisla.
BHF_Manijak

#7832 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Kemal Malovčić wrote:

sječaš seonog igrača zvinjskog kakoe uklisavavo igraču veleža kasu ono ušli naviači štali je to bilo
Bjezi tamo Kemo, nasmijes covjeka i kad je ozbiljna situacija! :lol: :lol: :lol:
internazionale

#7833 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by internazionale »

Artest wrote:Ako Kecbaja iz Kaknja ostane prvi strijelac, ja bih predlozio da se ova liga ukine. Nema smisla.
slažem se
pored vierija sa grbavice nema smisla
Artest

#7834 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Artest »

leškarenje wrote:
Artest wrote:Ako Kecbaja iz Kaknja ostane prvi strijelac, ja bih predlozio da se ova liga ukine. Nema smisla.
Ma jasta,a u slucaju da prvi NOS Zenice to ostvari onda mu isto priznati narednih devet sezona :run:
Adilovic je Mario Gomez za cunjoglavca iz Kaknja. Da ste iole ozbiljan klub, sami bi ga potjerali nakon Zete.
MOSALJOZE

#7835 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by MOSALJOZE »

A mogli bi prestati sa prepucavanjem.Oba igrača su jako dobra.Adilović je prošle sezone bio 1 strijelac,Hadzić vjerovatno ove.Ende
Baltazar_khan

#7836 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

da ih čelik ima, bili bi šampioni :mrgreen:
internazionale

#7837 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by internazionale »

Artest wrote:
leškarenje wrote:
Ma jasta,a u slucaju da prvi NOS Zenice to ostvari onda mu isto priznati narednih devet sezona :run:
Adilovic je Mario Gomez za cunjoglavca iz Kaknja. Da ste iole ozbiljan klub, sami bi ga potjerali nakon Zete.
ima li ovo "mario gomez" veze sa ovim transferom u njemačku
pOZz

#7838 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by pOZz »

veljaca wrote:Drugo - navedite mi gdje sam ja rekao da je bila namjera ili nije .... Ja sam samo rekao da je bezobrazno prepirati se da li je bila namjera ili ne - kada je Zoli brutalno slomljena noga. Znam i licno toga momka. Komsije smo ...
ZOLA IZDRZI I DA NAM SE STO PRIJE VRATIS I U ZELJU A I U REPKU BIH .....
Nije bezobrazno, jer se može napraviti neka hajka na tog momka koji ga je faulirao, a po snimku se može vidjeti da ga nije namjerno povrijedio.

Naravno da ide velika podrška Nerminu i da se vrati još jači i bolji.
jeza u ledja

#7839 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by jeza u ledja »

pOZz wrote:
veljaca wrote:Drugo - navedite mi gdje sam ja rekao da je bila namjera ili nije .... Ja sam samo rekao da je bezobrazno prepirati se da li je bila namjera ili ne - kada je Zoli brutalno slomljena noga. Znam i licno toga momka. Komsije smo ...
Nije bezobrazno, jer se može napraviti neka hajka na tog momka koji ga je faulirao, a po snimku se može vidjeti da ga nije namjerno povrijedio.

Cuj moze se napraviti neka hajka na momka iz Zrinjskog...pa koga zaboli kurko za tim momkom? Kakva hajka? Sta, zabranice mu da igra fudbal? Poslace ga na Goli Otok? Cuj hajka! Cuj eto sad mi treba da se brinemo o igracu Zrinjskog?
Zar je to bitno, nama?
Jedino sto je bitno je sto je momku slomljena noga i mozda okoncana karijera. Apsolutno je nebitno je li ga neko namjerno skrpio ili ne. E upravo zbog toga je bezobrazno raspravljati o namjeri, al dobro, sta ocekivati od nekog ko raspravlja o tome da li je golman Slavije stao 5 cenata ljevlje nego sto je trebao.... :-)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#7840 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by F&N »

pOZz wrote: Nije bezobrazno, jer se može napraviti neka hajka na tog momka koji ga je faulirao, a po snimku se može vidjeti da ga nije namjerno povrijedio.

Ko ga jebe... vjerujem i onako da ce sada postati heroj ustasa iz mostara.
I kurac moj nije bila namjera cim je osjetio njegovu nogu ispod svoje, da je htio mogao je barem ublaziti taj udarac a ne onako da se navali ko sivonja.

Zoloticu izdrzi, oporavi se, sve najbolje ti zelim.
A zeljeznicaru da izgibu itulu :mrgreen:
JThomas

#7841 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

to je vrlo jednostavno, isto kao i saobraćajna nesreća. niko saobraćajnu nesreću ne pravi namjerno, inače se ne bi zvala nesreća. ali je opet najčešće neko KRIV, i može odležati i zatvor.

e tako i ovdje, ono je rijedak stepen bezobzirnosti i nebrige za tuđe zdravlje i karijeru i ja onakvima ne mogu željeti ništa dobro. moj unutrašnji kompas mi ne da. frajer je još protestvovao što je dobio crveni.
al_akhisari

#7842 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by al_akhisari »

...zoli sve najobolje od srca želim :thumbup: raduje da je operacija prošlo dobro i da su prognoze optimisticne; da nije bilo tog nesretnog slucaja sa zolom, osuo bih drvlje i kamenje o sinocnjoj igri zelje :x ; ovako, kratak komentar kola: dva iznenadjenja su obiljezila kolo (travnik i zeljo), razlika izmedju 1. i 2. je trebala biti 6 bodova i trka za prvaka bi bila skoro pa gotova; sto nije, pitati pola ekipe fcz :x
JThomas

#7843 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

mi smo po meni bolje odigrali nego ove neke koje smo dobili, ali u drugom poluvremenu jednostavno nije htjela u gol. jamak opet ostavlja ekipu na cjedilu, vasilić isto, imao je onu loptu ali je nije zagradio i onda je morao rušiti čovjeka...
ultima_palabra

#7844 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Ma nije bilo namjerno, fakat treba pet puta pogledati snimak da vidiš šta se desilo... baksuzluk i ništa drugo. Što nije prišao, a vjerovatno ga bilo strah pogledati ono ili se možda prepao da ga igrači Želje ne linčuju. Sinoć mi se fudbal ogadio...

Mi možemo žaliti za propuštenim prilikama i opuštenim pristupom u prvom poluvremenu... sa vodstvom se ova povreda ne bi ni desila. Kasnije je bilo teško igrati, što se vidi iz poteza Jamaka i Vasilića.
ganjeta

#7845 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ganjeta »

jeza u ledja wrote:
pOZz wrote:

Cuj moze se napraviti neka hajka na momka iz Zrinjskog...pa koga zaboli kurko za tim momkom? Kakva hajka? Sta, zabranice mu da igra fudbal? Poslace ga na Goli Otok? Cuj hajka! Cuj eto sad mi treba da se brinemo o igracu Zrinjskog?
Zar je to bitno, nama?
Jedino sto je bitno je sto je momku slomljena noga i mozda okoncana karijera. Apsolutno je nebitno je li ga neko namjerno skrpio ili ne. E upravo zbog toga je bezobrazno raspravljati o namjeri, al dobro, sta ocekivati od nekog ko raspravlja o tome da li je golman Slavije stao 5 cenata ljevlje nego sto je trebao.... :-)

Nekad me stvarno nerviraš, ali za ovo palac gore :thumbup: .

Mogu samo zamisliti da je Zola njemu slomio nogu kakva bi se prašina digla, pričalo bi se o ugroženosti hrvata u BiH i sličnim sranjima.

Hrvoje Miličeviću želim ti sve najgore na ovom i onom svijetu!
tcz

#7846 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

tcz wrote:
veljaca wrote:Suska se suska, da ce jedna ekipa iz grada Sarajeva kupiti bodove od ekipe iz grada Mostara u narednom kolu PL ....

Nista tu ne bi bilo cudno, da nemaju dvije kombinacije:

- Zeljo od Zrinjskog

ili

- Sarajevo od Veleza ....

Kad vec kujete teorije zavjere .... :D
ko sad smije stisnut i pobjedit :lol: suska se da su obadvije dogovorene x :D

ma da mi hocemo Veleza uzet a eto vama ovaj x :bih:
ja vam fino dojavi a vi kujte zavjere :lol:

Zoloticu sve najbolje ti zelim :sad: nisam mogao pregledati do kraja onaj lom.
Charuga
Globalni moderator

#7847 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Rekoh ja sinoc, jutro je pametnije od noci!

Posto do sada nigdje na netu ne procitah da se neko iz Zrinjskog oglasio povodom loma noge. Niko nije ni pokusao da uputi neke lijepe rijeci, da kazu barem da im je zao ili nesto slicno. E zbog toga, a sve dok to ne urade, im se dobro NASEREM U USTA i naguram petom. Zelim im sve najgore u buducnosti kluba, da se ugase sto prije. GOVNA SMETLJARSKA!

Džeko: Zola, bh. reprezentacija je uz tebe

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-zo ... ebe/102423

Husejinović: Zole majstore izdrži, želim ti brz oporavak

http://sportsport.ba/bh_fudbal/husejino ... vak/102429
Kinaski

#7848 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kinaski »

Nek neko obrise ovaj gornji post . Ja zaista ne zelim da citam to
jazzer

#7849 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by jazzer »

Uzas!! :shock:

Jutros sam vidio ovaj snimak i ohladio iste sekunde i od fudbala, i Sarajeva i Zelje i cijele PL.

Nadam se da mu karijera nije ugrozena i da ce se vratiti fudbalu cim prije bude moguce.
Charuga
Globalni moderator

#7850 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Kinaski wrote:Nek neko obrise ovaj gornji post . Ja zaista ne zelim da citam to
Ako ne zelis da citas a ti preskoci. Kad iz Zrinjskog upute bilo kakav telegram podrske ili nesto slicno, post ce biti izbrisan.
Locked