Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Jes' me to stavio na ignore listu ha, ha?
Nisam ali bio si blizu par puta imam jos 4-5 komsinica cije postove mogu citati... kontam lakse je staviti na ignore, nego stalno raspravljati o istim stvarima
47 nickova na ignore listi, ima i par ovih s moje tribine
ali nisu svi sa sporta, zalutao sam par puta na religiju i razne diskusije
@jeza ne pali to, davao sam im drugu sansu sa klikom na "display this post" ali se uvijek pokajem sto to uradim...
uglavnom dosta offtopica od mene da me plavi ne stavi svima na ignore listu
jeza u ledja wrote:Da mi osvajamo trofeje kao oni ni mi ne bi pricali o prljavom vesu.
Ne krije se to toliko koliko njihovu raju ne zanima.
Tragikomicno je lagati sebe uvjeravajuci druge da oni lazu sebe.
Cini ti se...prica se i kod nas, a nije bas da su svi zadovoljni i da nikoga nista ne zanima. Jbg. nekad ni tofeji nisu dovoljni da "pokriju" neke stvari
Dovoljno je da nekome dozvolis dvije-tri godine da mesetari&krade i komotno mozes kljuc u bravu! Tako su opljackali KK Bosna
Jos su mi gori ovi kako igraci, tako i treneri koji nakon jos jedne ocajne tekme naseg prvenstva pricaju o kvalitetnoj predstavi i slicno. Po prici covjek bi reko da je ovo EPL. Ovaj je barem iskren, zna i sam kako se dobija.
vicious wrote:Ma hajde, bar je iskren, ne folira sa onim uobičajenim frazama, da očekuje dobru fudbalsku predstavu, pravi derbi, fer navijanje blablabla
Bogi priželjkuje prekid u smislu slobodnjaka, da opet zavuce evrogol....a ne prekid utakmice.
vicious wrote:Ma hajde, bar je iskren, ne folira sa onim uobičajenim frazama, da očekuje dobru fudbalsku predstavu, pravi derbi, fer navijanje blablabla
Bogi priželjkuje prekid u smislu slobodnjaka, da opet zavuce evrogol....a ne prekid utakmice.
Pa je li stvarno moguće da ovo lik izjavi javno? mislim vjerujem ja da neko može pomisliti u stilu "što bi nam dobro došle 3 bobe uslijed prekida", ali javno da igrač izađe u medije i ovo ispali, e to je već novina ove sjajne lige....mislim možda je greška u citiranju igrača, ako jeste onda ok....
sad će uslijediti repliciranja košpi i vađenje iz naftalina nekih ranijih izjava u vezi FCS, ali bez ljutnje, ko god ovo da ozbiljno izjavi za medije je odron žešći....zamisli večeras izjavu Ronalda kako bi volio da ulete navijači MAN UTD i prekinu tekmu, te tako Real prođe dalje?