imamo osudjenog prevaranta na celu saveza, njegovog potomka na celu premijer ligasa, nadjite relgularnost u udzbeniku?cvrčak_na_hedonizmu wrote:The 51st State wrote: da, boli me kurac...vise vas boli sto ste provaljeni kao lopovi...Ima dva pitara kao primjere, nađite onog pravog iz udžbenikaAli_G wrote:Boli me neka stvar za komsije, al je penal cist. Pocinje da mi smeta sto se vecina nasih navijaca pocela ponasati kao slijepa masa. Samo mantramo jel kupljeno, nastimano. Bolje da se okrenemo analizama naseg strucnjaka i igraca. Mi zadnjim ekipama ne mozemo vise od 2 boda odbiti. Al glavna je rasprava jel penal il nije.
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#5626 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- cvrčak_na_hedonizmu
#5627 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Konstantno uzimanje trofejaThe 51st State wrote:imamo osudjenog prevaranta na celu saveza, njegovog potomka na celu premijer ligasa, nadjite relgularnost u udzbeniku?cvrčak_na_hedonizmu wrote:The 51st State wrote: da, boli me kurac...vise vas boli sto ste provaljeni kao lopovi...Ima dva pitara kao primjere, nađite onog pravog iz udžbenikaAli_G wrote:Boli me neka stvar za komsije, al je penal cist. Pocinje da mi smeta sto se vecina nasih navijaca pocela ponasati kao slijepa masa. Samo mantramo jel kupljeno, nastimano. Bolje da se okrenemo analizama naseg strucnjaka i igraca. Mi zadnjim ekipama ne mozemo vise od 2 boda odbiti. Al glavna je rasprava jel penal il nije.
Predlažem da izvadiš svoj kostim iz ormara, dovršiš kojeg god Marvela čitao i kreneš u osvetu
- BHF_Manijak
#5628 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dobro to, nego sta cemo sa prvim mandatom? Sta cemu sa 2009 godinom, tad nije bilo babuke na celu? Tonas ba sve vise, mojne sam sebi rupu kopat...The 51st State wrote:pa u ovoj drzavi sve se moze, sta ces opsta kriza morala, osudjenik na celu saveza, a sin mu slucajno trener, sve posteno...
Osudjenik? Kakav osudjenik, ko ga je osudio? Koji sud? Za to sta ti prigovoaras ljudi se suspenduju na kompletnu karijeru a ne na godinu dana kada treba da bude neko zrtveno janje.
- Mračajski proto
#5629 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A jeste dosadni više, u pm. Koji vam je više *****?
- Charuga
- Globalni moderator
#5630 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@BHF_Manijak
@The 51st State
Nece vas ta prica odvesti daleko, vratite se u ovu sezonu, manite se toga sta je bilo prije 4-5 decenija ...
@The 51st State
Nece vas ta prica odvesti daleko, vratite se u ovu sezonu, manite se toga sta je bilo prije 4-5 decenija ...
-
Adi_vp
#5631 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pročitah, ali ne vidim potrebu da završiš poentu kako nas na derbiju nigdje na terenu nije bilo do 70. minute, a vas je tobože bilo...Zato pjena drug...north wrote:
Ne čitamo dalje, nego odmah na prvu pjenimo....Nigdje ne navedoh da smo mi vas razvalili prijatelju, ako već citiraš, pročitaj malo dalje pa bi skontao da ne bi bilo potrebe da repliciraš uopšte, poenta je u odgovoru koji je izazvan tvrdnjom oko obilate sudijske pomoći Sarajevu i ekipi koja je haman za sredine tabele...pa samo napisah kako se takva ekipa ne razvali, nije poenta koliko smo mi šansi stvorili, nismo više od jedne jer mi ne možemo, jer smo sredina tabele, i opstanak je pod upitnikom, ali kako dominacija ne može????
O dominaciji neću da pričam jer je nema i to će ti svaki realan navijač Plavih i potvrditi...
Prošla sezona je već drugi par rukava
- uhljebljeni dvopek
- urban.
#5633 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ima li ijedna titula koju je Zeljo osvojio a da nije namjestena? i za proslu su govorili da je sve to namjesteno, pa zar se namjesta da se pobjegne 17 bodova sarajevu 
- burek_in_space
#5634 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Chestitke na jesenjoj tituli, plavom dijelu foruma.
Cvrle, nikad ti tobe necesh doci.
26 nov 2012, 12:32 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» cvrčak_na_hedonizmu
Mjesec dana
Cvrle, nikad ti tobe necesh doci.
26 nov 2012, 12:32 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» cvrčak_na_hedonizmu
Mjesec dana
-
salle_eh1986
#5635 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
čast je biti član najbolje navijačke skupine u BIH i navijati uz to za najbolji klub...dva u jednom
- KPNCTNJAH
#5636 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
...
Last edited by KPNCTNJAH on 26/11/2012 13:34, edited 2 times in total.
- burek_in_space
#5637 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovo je moj propust, shto sam preletio preko zadnjih 4-5 stranica teme, umjesto da sam sjeo i prochitao kako Bog zapovijeda.
Greshke se deshavaju, ali tu smo i da ih ispravljamo:
26 nov 2012, 13:19 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» ganjeta
Mjesec dana.
Greshke se deshavaju, ali tu smo i da ih ispravljamo:
26 nov 2012, 13:19 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» ganjeta
Mjesec dana.
-
todd_smith
#5638 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne znam sta se ovdje obje strane pale, cestitke konama na "jesenu". Rivalstvo ne bi bilo rivalstvo da nema kakvog prepucavanja, ali fkt ovdje ne znate ni jedni ni drugi sta je zajebancija, spominjati Vedrana ili zdravlje Ivice Osima je stvarno van rivalstva i zajebancije, ali jebi ga sta je to nekim osobama ovdje, samo par recenica na nekom forumu iza anonimus nicka, tastaturu pod ruke i kurci se 
-
lajk
#5639 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
E ova ne vrijedja ,ova pogadja u srž !

- al_akhisari
#5641 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
...prije svega, čestitke igračima oba tima na dobroj utakmici
da je sreće i malo preustroja lige, možda bi bilo i više ovakvih utakmica; što se tiče utakmice, mislim da je željo zasluženo dobio, ali i da je široki uzeo bod, ne bi bilo nezasluženo
generalno, ne volim da komentarišem suđenje, ali bih ipak rekao da je isto bilo solidno
penal po meni regularan, a isto je sudija mogao svirati i širokom za onu stanićevu ruku u I poluvremenu; sad slijedi pauza, u kojoj će čini se biti malo zanimljivije i u želji, u odnosu na prethodne godine;
p.s. ovaj valjić je čini mi se sudio i u travniku i nije vidio "istu" ruku,...uči čovjek, napreduje
p.s. ovaj valjić je čini mi se sudio i u travniku i nije vidio "istu" ruku,...uči čovjek, napreduje
-
JasminHurić
#5642 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Velika je stvar postati prvak već na polusezoni. Sada se možemo u potpunosti posvetiti Kupu, a u prvenstvu dati priliku mlađim igračima.
- veljaca
#5643 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja sam stajao tacno iza gola na Sjeveru. Kad je Bekrija opucao - Luka se bacio ali na srecu prodje ispod njega. Na snimku koji sam pregledao 10-tak puta vidi se da i nije bio Luka tako blizu, ali meni je na Sjeveru to izgledalo kao da ce odbraniti ...Plavih_11 wrote:Malo je falilo da mu odbrani penal, tresao se Bekric vise nego ja na tribini ...
Na proljece imam utisak da ce Brko
Sinoc me odusevio Stanic - pored Bekrije junak utakmice ....
Vidi se sirina nase klupe - uvijek bljesne neko od koga se ne nadas, uz standardne: Antolovica, Kvesica, Bogija, Vasilica, Smajic i Adilovica. Jos kada se Zebinjo vrati - pohod na DUPLU je dosta realan. A samo da se u formu vrati ovaj Papetov reprezentativac i kapiten Muamer ....
-
salle_eh1986
#5644 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
stanić već duži period igra na najvećem nivou od kad igra za Željuveljaca wrote:Sinoc me odusevio Stanic
pored zole, kvesića, antolovića i bekrića definitivno igrač koji je u ključnim utakmicama u finišu prvog dijela sezone donio 2 boda prednosti pred sarajevom i 10 pred širokim u nastavku sezone
- psy5000
#5645 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
svaka cast
- veljaca
#5646 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovo je za pohvalu .... Ali, na zalost, to po neki ne zele da vide i cuju ...psy5000 wrote:svaka cast![]()
R.I.P VEDRAN PULJIC ....
R.I.P. ANERE ....
R.I.P. PACO ....
-
Cienfuegos
#5647 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
Ovo sto "sportski radnici" s grbavice rade ce se kad tad kazniti, ne mozes lose raditi a dobrom se nadati, kazna ce sigurno stici a u kojem obliku ostaje da se vidi.
Slijedi pauza, fala qrtzu.
Ovo sto "sportski radnici" s grbavice rade ce se kad tad kazniti, ne mozes lose raditi a dobrom se nadati, kazna ce sigurno stici a u kojem obliku ostaje da se vidi.
- veljaca
#5648 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Željezničar jesenji prvak BiH
Bekrić: Jesenju titulu uzeli smo sa pola snage
Piše: M. Dautbegović Danas, 13:51
Željezničar je u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone u BH Telecom Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine preskočio Sarajevo, te osvojio jesenju titulu.
Sarajevski plavi su u posljednjim trenucima utakmice protiv Širokog golom Samira Bekrića sa bijele tačke osvojili sva tri boda, te preskočili Sarajevo na prvom mjestu na tabeli.
"Iskreno, sve nam se poklopilo u ovom posljednjem kolu Premijer lige. Gledali smo sami sebe i mislim da smo sasvim zasluženo osvojili jesenju titulu. Međutim, moram reći da nam to i nije bio neki prioritet, jer je ipak najvažnije da na kraju sezone slavimo", kaže Bekrić u razgovoru za SportSport.ba.
Željezničar će tako prezimiti na prvom mjestu na tabeli, a Bekrić očekuje da i u drugom dijelu sezone njegova ekipa nastavi sa dobrim, pa čak i boljim igrama.
"Naš je cilj da do kraja sezone ostanemo na prvom mjestu i da uzmemo naslov prvaka države. Evo, uzeli smo jesenju titulu iako nismo bili na svom nivou. Rekao bih da smo ovu polusezonu odigrali sa 50 odsto svojih mogućnosti i uvjeren sam da ćemo biti mnogo bolji na proljeće", dodao je SAMIR BEKRIĆ ....
..................
Ovim zadnjim je dosta toga objasnio ....
Bekrić: Jesenju titulu uzeli smo sa pola snage
Piše: M. Dautbegović Danas, 13:51
Željezničar je u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone u BH Telecom Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine preskočio Sarajevo, te osvojio jesenju titulu.
Sarajevski plavi su u posljednjim trenucima utakmice protiv Širokog golom Samira Bekrića sa bijele tačke osvojili sva tri boda, te preskočili Sarajevo na prvom mjestu na tabeli.
"Iskreno, sve nam se poklopilo u ovom posljednjem kolu Premijer lige. Gledali smo sami sebe i mislim da smo sasvim zasluženo osvojili jesenju titulu. Međutim, moram reći da nam to i nije bio neki prioritet, jer je ipak najvažnije da na kraju sezone slavimo", kaže Bekrić u razgovoru za SportSport.ba.
Željezničar će tako prezimiti na prvom mjestu na tabeli, a Bekrić očekuje da i u drugom dijelu sezone njegova ekipa nastavi sa dobrim, pa čak i boljim igrama.
"Naš je cilj da do kraja sezone ostanemo na prvom mjestu i da uzmemo naslov prvaka države. Evo, uzeli smo jesenju titulu iako nismo bili na svom nivou. Rekao bih da smo ovu polusezonu odigrali sa 50 odsto svojih mogućnosti i uvjeren sam da ćemo biti mnogo bolji na proljeće", dodao je SAMIR BEKRIĆ ....
..................
Ovim zadnjim je dosta toga objasnio ....
- Erzsebet
#5649 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja ne mogu vjerovati da iko ozbiljan može ovakvu glupost napisati. Glupo mi je da ti sad nabrajam, ali vrati se koju stranicu unazad na ovoj temi, gdje su ti ljudi lijepo objasnili kako je i Sarajevo davalo nepoštene golove (recimo, penal protiv Olimpika koji je smiješan), kako su svugdje sudije griješile i kako je sve što si napisao obični jad, i to jad nekoga ko ne može da se pomiri da je Željo mnogo boljiCienfuegos wrote:Sami smo krivi za dosta toga ali da je sve regularno (a znamo da nije, hvala ti amare, ivica) ipak bi imali barem 4-5 bodova prednosti nad zeljeznicarom. Ne mogu im cestitati jer nisu zasluzili, igrom nismo ni mi, ali ono bodova sto smo osvojili su barem posteni i sa te strane nema griznje savjesti.
- Fuzzy Dunlop
#5650 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Fkt, jebo ovu "titulu". Ali citajuci ove komentare.. Nije mi zao svih utakmica koje smo kupili
Stara narodna: IMA SE, MOZE SE. Kupujemo, prodajemo

Stara narodna: IMA SE, MOZE SE. Kupujemo, prodajemo