Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#3976 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ahh to se podrazumjeva.. sponzori i ostalo bi bilo jako pozeljno.. jedan sokic ili porcija cevapa.. Znas u vecim mjestima poput zenice, imas cak i peceno janje kupiti pred utakmicu.. nisu vise cevapi u modi haha 
- Charuga
- Globalni moderator
#3977 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Necemo ovde o toj nekoj zajednickoj ligi, nije mjesto. Bila je nekad i tema ali je zakljucana jer se sa sporta preslo na politiku ...
- cvrčak_na_hedonizmu
#3978 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Oborio sam rekord, bio sam banovan 28 dana od 30 dana u mjesecu, tema je zlo
Doduše moram priznati da je uživanje slušati i čitati pitarsku kuknjavu koja je već počela, još jedan kiks i raspad sistema. Masonsko-vatikanska urota + NLO; Saidov penal je čist kao i isključenje a pljačka je u Travniku ili teze kako sve sudijske odluke idu na štetu mlađeg i neuspješnijeg sarajevskog prvoligaša ( ne pričam o OlimpiCu da se razumijemo ) uz pisanje kako ON štima utakmice svojih konkurenata i to neofirno a ne one ofirne utakmice za koje svi očekuju da će biti naštimane.

Doduše moram priznati da je uživanje slušati i čitati pitarsku kuknjavu koja je već počela, još jedan kiks i raspad sistema. Masonsko-vatikanska urota + NLO; Saidov penal je čist kao i isključenje a pljačka je u Travniku ili teze kako sve sudijske odluke idu na štetu mlađeg i neuspješnijeg sarajevskog prvoligaša ( ne pričam o OlimpiCu da se razumijemo ) uz pisanje kako ON štima utakmice svojih konkurenata i to neofirno a ne one ofirne utakmice za koje svi očekuju da će biti naštimane.
-
tcz
#3979 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
hahaha nakon mjesec pauzecvrčak_na_hedonizmu wrote:Oborio sam rekord, bio sam banovan 28 dana od 30 dana u mjesecu, tema je zlo![]()
-
Anti Anti Fa
#3980 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Naravno da cemo kukati kad nam na celu saveza sjedi neko ko namjesta utakmice.Nije ni cudo sto nam sve nase istinske legende okrecu ledja cim se spomene savez kad imas predsjednika osudjenog za namjestanje,sudije koje sviraju kako hoce uz minimalne kazne,svako kolo negdje nekog zakine.Ja sam jos i zadovoljan kvalitetom utakmica koje odgledam kada se uzmu svi ovi faktori u obzir.
- Charuga
- Globalni moderator
#3981 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Godinama se hudnici ("istinske legende") bore da vam pomognu a sad dodje taj pokvareni Komitet koji je otjerao one fine ljude (Iljo, Suljo & Co) i pokvari im sve planove. Prokletnici ...Anti Anti Fa wrote:Naravno da cemo kukati kad nam na celu saveza sjedi neko ko namjesta utakmice.Nije ni cudo sto nam sve nase istinske legende okrecu ledja cim se spomene savez kad imas predsjednika osudjenog za namjestanje,sudije koje sviraju kako hoce uz minimalne kazne,svako kolo negdje nekog zakine.Ja sam jos i zadovoljan kvalitetom utakmica koje odgledam kada se uzmu svi ovi faktori u obzir.
- ultima_palabra
#3982 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Meni je najbolje kad klinjo od 16 godina priča kako je Ivica Osim namještao utakmice nekad u 60-tim... i to tonom kao da je bio lično prisutan tuPlavih_11 wrote:Godinama se hudnici ("istinske legende") bore da vam pomognu a sad dodje taj pokvareni Komitet koji je otjerao one fine ljude (Iljo, Suljo & Co) i pokvari im sve planove. Prokletnici ...Anti Anti Fa wrote:Naravno da cemo kukati kad nam na celu saveza sjedi neko ko namjesta utakmice.Nije ni cudo sto nam sve nase istinske legende okrecu ledja cim se spomene savez kad imas predsjednika osudjenog za namjestanje,sudije koje sviraju kako hoce uz minimalne kazne,svako kolo negdje nekog zakine.Ja sam jos i zadovoljan kvalitetom utakmica koje odgledam kada se uzmu svi ovi faktori u obzir.
-
Anti Anti Fa
#3983 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne znam zasto se pozivate na Ilju i ostale stalno cim se Osim spomene.Prije nego sto si me banovo na dvije hefte sam ti postavio pitanje nisi mi odgovorio ni ti ni ostali komitet fanatici.Zasto je Osimovo govno bolje od Iljinog,lopvo jedan lopov drugi.Mislim ista stvar.
a ultima koji se poziva na godine je fulio podebelo al nema to veze.Lopov je lopov zar ne?Varo je Iljo i kompanija a varao je i Ivica.I sad kada su otisli jedni govnari ja se trebam pomiriti sa tim da su na celo dosli drugi ili sta? Ne razumijem bas najbolje
a ultima koji se poziva na godine je fulio podebelo al nema to veze.Lopov je lopov zar ne?Varo je Iljo i kompanija a varao je i Ivica.I sad kada su otisli jedni govnari ja se trebam pomiriti sa tim da su na celo dosli drugi ili sta? Ne razumijem bas najbolje
- irac300
#3984 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A možeš li ti navesti po čemu je tebi Ivica Osim lopov, osim po tim dječijim floskulama?? Imaš li neki konkretan primjer šta je to ivica ukrao??Anti Anti Fa wrote:Ne znam zasto se pozivate na Ilju i ostale stalno cim se Osim spomene.Prije nego sto si me banovo na dvije hefte sam ti postavio pitanje nisi mi odgovorio ni ti ni ostali komitet fanatici.Zasto je Osimovo govno bolje od Iljinog,lopvo jedan lopov drugi.Mislim ista stvar.
-
Anti Anti Fa
#3985 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mogu vrlo jednostavno. Prodao je utakmicu kao igrac,sto znaci da je moguce da sada isto tako utice na neke utakmice ili odluke.A ako je tebi prodaja tekme djecija floskula meni vala nije
- irac300
#3986 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Imaš dokaz? Ili ti se sve svodi na ''moguće je''???Anti Anti Fa wrote:Mogu vrlo jednostavno. Prodao je utakmicu kao igrac,sto znaci da je moguce da sada isto tako utice na neke utakmice ili odluke.A ako je tebi prodaja tekme djecija floskula meni vala nije
- ultima_palabra
#3987 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znači imaš bar 65 godina... hajd fino, reci nam onda ko je prodao, ko je kupio utakmicu, ko je kažnjen i po čijoj dojavi?
-
Anti Anti Fa
#3988 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dokaz za sta da je prodao tekmu ili da je sada dok je na celu nesto smuljao?
-
Anti Anti Fa
#3989 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
To je prezvakana tema davno i ti kao zaljubljenik u plavu boju si sigurno mnogo bolje upoznat sa tim nego ja.ultima_palabra wrote:Znači imaš bar 65 godina... hajd fino, reci nam onda ko je prodao, ko je kupio utakmicu, ko je kažnjen i po čijoj dojavi?
Imas i na Wikipedi dosta o tome pa procitas. google>wikipedia>ivica osim
- irac300
#3990 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Živimo u 21. vijeku u godini 2012., znači zanima me gdje su dokazi da Ivica danas krade, jer ako nekoga optužuješ onda trebaš predočiti neki dokaz, a ne da ti se optužba svodi na rekla kazala.Anti Anti Fa wrote:Dokaz za sta da je prodao tekmu ili da je sada dok je na celu nesto smuljao?
- ultima_palabra
#3991 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A šteta... mislio sam da ćeš nas ti upoznati sa činjenicama. Kad si već toliko kurčevit da nazivaš legendu bh. fudbala lopovom.Anti Anti Fa wrote:To je prezvakana tema davno i ti kao zaljubljenik u plavu boju si sigurno mnogo bolje upoznat sa tim nego ja.ultima_palabra wrote:Znači imaš bar 65 godina... hajd fino, reci nam onda ko je prodao, ko je kupio utakmicu, ko je kažnjen i po čijoj dojavi?
Imas i na Wikipedi dosta o tome pa procitas. google>wikipedia>ivica osim
-
vryzas
#3992 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Anti Anti Fa wrote:Dokaz za sta da je prodao tekmu ili da je sada dok je na celu nesto smuljao?
Pricali ste nam taj
Btw. tema je PL BiH 2012/13 pa ako imas nesto konkretno sa nekim dokazom iz ove godine...za prosle sezone nema potrebe jer "strucnjaci" imaju "dokaze"...sve je kupljeno, a za duplu je prosle sezone kesirano 250 milja
Nego, kakav je raspored naredno kolo?
- lerdi
#3993 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nit je istorija počela 2012. nit je Ivica rođen 2012. tako da i događaji iz prošlosti govore neke stvari o čovjeku. Da se razumijemo poštujem Švabu kao trenera i sportskog radnika zbog dosta stvari koje je postigao u životu ali događaji iz 60-tih su velika mrlja u njegovoj karijeri. Ja kontam da je on legenda u plavih ali brate na takvoj je poziciji na kojoj mora trpiti kritiku. Njegovim i dolaskom komiteta ima nekog napretka ali definitivno ima i velikih propusta. Ako je komitet nekom sveta krava nekima, uključujući i mene, nije tako da kad god mislim da ih treba kritikovat lično ću ih kritikovati. Ne kontam samo čime su to zaslužili da dobiju status svetaca. Možda time što su spriječili suspenziju reprezentacije? Moje je mišljenje da ukoliko ne bude kvalitetnog domaćeg takmičenja reprezentacija će sama od sebe propasti kroz par ciklusa i vratiti se tamo gdje je bila prije nekoliko godina. Zbog toga mislim da su fulali cijeli fudbal i prioritete totalno pogrešno postavili. Za mene lično mogu biti sve, al neka sveta krava ni blizu.
-
Anti Anti Fa
#3994 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@irac prelistaj malo unazad pa mi kopiraj gdje sam napisao da Ivica i sada mulja ili krade kopiraj mi pa da se izvinem svima.
@ultima legenda je tebi,meni vala iskreno nije.Ja nisam kurcevit ni trunke,iznosim samo cinjenice.
Cinjenica je da je ucestvovao u namjestanju utakmice dobio godinu dana tarabe da se bavi fudbalom,i danas nam je na celu komiteta.Za mene to nema smisla.
Al da ne kvarimo temu dalje sa ovom pricom,otvori novu temu ako zelis pa mozemo nastaviti.
Mogu se samo jos jednom ponoviti ako se uzmu svi negativni faktori u obzir koji se vrte oko naseg fudbala klubovi su nam fantasticni
@ultima legenda je tebi,meni vala iskreno nije.Ja nisam kurcevit ni trunke,iznosim samo cinjenice.
Cinjenica je da je ucestvovao u namjestanju utakmice dobio godinu dana tarabe da se bavi fudbalom,i danas nam je na celu komiteta.Za mene to nema smisla.
Al da ne kvarimo temu dalje sa ovom pricom,otvori novu temu ako zelis pa mozemo nastaviti.
Mogu se samo jos jednom ponoviti ako se uzmu svi negativni faktori u obzir koji se vrte oko naseg fudbala klubovi su nam fantasticni
- ultima_palabra
#3995 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja samo ne mogu shvatiti ozbiljno ljude koje pišu o događajima od prije 50 godina, a nemaju nikakvog predznanja o tom vremenu, toj državi i tom fudbalu. To je isto ko kad se raspuca priča o Realu, Barceloni i Francovom vaktu, pa "činjenice" frcaju na sve strane 
-
Anti Anti Fa
#3996 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ako ti nije mrsko de nam napisi te neke stvari iz tog vremena da nam svima jasnije bude i time se odklone ruzne price o Osimu.mislim ak ti nije mrsko.
- ultima_palabra
- KPNCTNJAH
#3998 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tako ce i navijaci Juventusa pricati za 20-30 godina...
- hypko_nurko
#3999 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nema potrebe za 20 godina. danas se moze pricati komotno i prije pet istoKPNCTNJAH wrote:Tako ce i navijaci Juventusa pricati za 20-30 godina...
-
Anti Anti Fa
#4000 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dosta tragicna prica mladog Ivice,sta drugo reci. Previse tragedije u tekstu,bas nekako da se covjek raspilavi.