adnansax wrote:bachje wrote:adnansax wrote:samo se na ovoj temi jos moze procitati da je onaj gol svrake regularan, dvojben u najmanju ruku, da zelji nisu svirani penali u svakoj tekmi, da na svakoj tekmi treba iskljuciti odmah po dvojicu protivnickih igraca da sincina lakse probije bunker gostiju (uporedjuje se i sa barcom,jbt dokle je doslo

), da je uredu da se igra dok plavi ne zabiju gol pa makar i do sabaha bilo...
ali zato se odmah napada i serucka na svaku situaciju koja se desi oko Sarajeva, na svaki upitan faul ili sudjen ofsajd nema se komentara vec se sere o necemu desetom, na svako spominjanje sudaca i komiteta gleda se kao napad na licnost i ugled svakog plavog forumasa...
koji su to oni faktor da su toliko nedodirljivi na ovom forumu ?
sta ti buncas u ove nocne sate. kakvi penali kakva isljucenja

jeli vam priznat neregularan gol protiv borca ?
jeste li u travniku trazili dva penala ?
jeste u zenici trazili iskljucenje ?
jeste zadnju tekmu na grbavici igrali 6min nadoknade a u 5oj pao gol i to poslije nepostojeceg faula ?
Priznat nam je pogotak,lopta je udarila od precku,i ni na ponovljenom snimku se ne moze utvrditi tacno jeli usla u gol ili nije.
Kakve veze ima jesmo li trazili ?
Jeli u Zenici bio opravdan crveni karton ? i opet kakve veze ima jesmo li mi trazili?
Za ovo posljednje ti je neko vec stavio print screen,ja cu ti samo reci da je faul cist kao suza,onaj krvnik uletio sa dvije noge nasem igracu,i ti se nasao praviti pametan.
Sta je vama bilo protiv olimpika,dosudjen vam je penal,koji ne da nije bio diskutabilan,nego veze sa penalom nema.U Travniku sudija svira nesto cim igraci Travnika uzmu loptu u noge,i jos im svira nepostojeci offside,gdje je igrac travnika bio jedno metar izvan offsida,znaci direktno utice na rezultat,jer bi to 99% bio gol,zato sto bi izasao sam na golmana.
I ti komplekasau nasao nesto pricati,veze sa zivotom nemas,nego se redom okolo jadite,jer vam je prpa,sto ste od toliko laganih utakmica uspjeli pobjeci nama 2 boda.Nama koji smo u prvih 6 kola imali 4 gostovanja,i to sa daleko ozbiljnim protivnicima.Vi imate jaku ekipu fola,a naguzio vas je prvi ozbiljni tim,a u Travniku meda niste mogli.
Prave ste tetkice,samo okolo pricate nesto,svi vam krivi za nesto.