Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:
Ne znam o kojem se ofsajdu radi, gledao sam utakmicu sa tribine. A sta kazes na dva faula za penal nad igracima Sarajeva a penal se nije svirao?
10 metara od mene se sve izdesavalo.
ne znam za te situacije, samo sam vidio da je mozda bilo igranje rukom u jednoj situaciji. a i nama je ista situacija bila u prvom kolu pa sudija nije svirao penal.
Nemoj se provaljivati Libero, pametan si momak. Cijelu utakmicu se brane, primirisali golu nisu, mi promašili hejbet prilika (ADil i peta ). Što se tiče faulova oko 16 metara, trebalo ih je biti još nekoliko ali ih nije svirao
- Bravo za parolu u Travniku ....
- Izgleda ovo domacinsko kolo ...
- Vidjelo se koliko Plavima nedostaju navijaci i koliko pogoduje gostima ova pozorisna atmosfera ....
- ooooooooooooooooooooooooooo Zeba Zajkoooooooooooooooooooooooooo
-LIBERO- wrote:A sta mislis o nepostojecem ofsajdu kojeg je sudija svirao Rudaru??? A covjek ide sam prema golmanu u sesnestercu vec..hmmmmm
Ma ja, znam sudijska greska
Fakat nemam pojma šta se tu desilo, šta više ne sjećam se da su se požalili sekunde. A isto tako čovjek nije išao sam prema golu, ispada kao da tu nije bio niko iz odbrane oko njega na 40metara. Također ne sjećam se ni da je ponovljeni snimak bio, a kamera vidio si odakle snima.
Vjerujte u teorije zavjere ili u šta god hoćete, ali mi se zahuktavamo, tresu vam se guzice
leškarenje wrote:Eh ako ono budu bili penali,a nisu svirani onda smo pokradeni pravo.Ofsajd za Rudar nije bio, ipak je bilo kriticno vrijeme tekme da bi se ta situacija pustila.
leškarenje wrote:Eh ako ono budu bili penali,a nisu svirani onda smo pokradeni pravo.Ofsajd za Rudar nije bio, ipak je bilo kriticno vrijeme tekme da bi se ta situacija pustila.
nije bio ofsajd ni za travnik
Jaro nisam vidio sa tribine,kao sto tvrdim i za penale da nisam siguran jesu li bili.Ovaj ofsajd sam vidio i zato tvrdim da nije bio.
vidio sam ja, i ono nije vidilo ofsajda u drugom poluvremenu.
a ovaj danas ofsajd sto je sviran rudaru nije bio ali je igrac rudara vec bio na zemlji trazeci faul ili penal tako da ne bi stigao loptu i da nije sviran ofsajd
Last edited by bachje on 06/10/2012 20:42, edited 2 times in total.
-LIBERO- wrote:A sta mislis o nepostojecem ofsajdu kojeg je sudija svirao Rudaru??? A covjek ide sam prema golmanu u sesnestercu vec..hmmmmm
Fakat nemam pojma šta se tu desilo, šta više ne sjećam se da su se požalili sekunde. A isto tako čovjek nije išao sam prema golu, ispada kao da tu nije bio niko iz odbrane oko njega na 40metara. Također ne sjećam se ni da je ponovljeni snimak bio, a kamera vidio si odakle snima.
Vjerujte u teorije zavjere ili u šta god hoćete, ali mi se zahuktavamo, tresu vam se guzice
Ocito pricas o nekoj drugoj situaciji, ofsajdu.
Ja te pitam za ofsajd koji je bio u vasem sesnestercu, gdje igrac Rudara prima loptu i krece prema golu. Sudija svira ofsajd, vraca se snimak dva puta, i vidi se fino da nema ni govora o ofsajdu.
Ne pricam na pamet, pricam o dva ponovljena snimka
Veliko iznenađenje u Travniku, koji je ispratio diva sa samo jednim golom kući, a trebalo je biti tri razlike. Utakmica je bila prava prvenstvena , gdje jeTravnik oštećen za jedan ofsajd nepostojeći.
Munibe vrati se, sve ti je oprošteno .
P.S
Zajko, Zajko majstore, citavu kafanu dizes na noge...
Ocito pricas o nekoj drugij situaciji, ofsajdu.
Ja te pitam za ofsajd koji je bio u vasem sesnestercu, gdje igrac Rudara prima loptu i krece prema golu. Sudija svira ofsajd, vraca se snimak dva puta, i vidi se fino da nema ni govora o ofsajdu.
Ne pricam na pamet, pricam o dva ponovljena snimka
Da me ubiješ ne sjećam se, al fkt. Biće snimak, ne brinem se, neko od vas će već napraviti , pa ću vidjeti
leškarenje wrote:Ok,ali kad si vec dobro vidio jesu li bili penali?
jedan je mozda bio zbog igranja rukom. to je ono sto sam ja vidio. nisam gledao utakmicu u kontinuitetu. malo sam gledao malo nisam. i ne znam za te druge faulove. ali i nama je u prvom kolu trebao biti sviran penal u travniku zbog igranja rukom pa nije