Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
JasminHurić
#3101 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovo na 20. sekundi je čist penal, a vrlo vjerovatno i na 1:30.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... G0dJQPJwnA
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... G0dJQPJwnA
- Salah ad-Din
#3102 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jagodiću kapa do poda, zasigurno najveći stručnjak u BIH, od Čelika je napravio fenomenalnu ekipu.
A komšije ne bih da komentarišem, na ovo smo navikli.
A komšije ne bih da komentarišem, na ovo smo navikli.
-
frontline
#3103 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
a sutra samo naprijed siroki samo naprijed siroki makar 0-1 nek bude
- Charuga
- Globalni moderator
#3104 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Bez obzira na ishod, jesi li ti uopste gledao danasnju utakmicu? Jesi li gledao utakmicu Čelik-Borac? Kakva crna fenomenalna ekipa, daleko su oni od toga jos. A plus sto nemaju kuveta da igraju vise od 65 minuta. Ne znam na osnovu cega zakljucak da je napravio "fenomenalnu" ekipu ...Salah ad-Din wrote:Jagodiću kapa do poda, zasigurno najveći stručnjak u BIH, od Čelika je napravio fenomenalnu ekipu.
-
JasminHurić
#3105 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa na osnovu toga što su izgubili samo 2:1 od najbolje ekipe u BiH.Plavih_11 wrote:Bez obzira na ishod, jesi li ti uopste gledao danasnju utakmicu? Jesi li gledao utakmicu Čelik-Borac? Kakva crna fenomenalna ekipa, daleko su oni od toga jos. A plus sto nemaju kuveta da igraju vise od 65 minuta. Ne znam na osnovu cega zakljucak da je napravio "fenomenalnu" ekipu ...Salah ad-Din wrote:Jagodiću kapa do poda, zasigurno najveći stručnjak u BIH, od Čelika je napravio fenomenalnu ekipu.
-
donja_crtica
#3106 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ova sezona pokazuje da su ostali jaki samo kad smo mi truba.
SARAJEVOOOOOOOO
SARAJEVOOOOOOOO
- Salah ad-Din
#3107 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nemoj zezati, ljudi su vam parirali svih 90 minuta. Dobro igraju ove sezone.Plavih_11 wrote: Bez obzira na ishod, jesi li ti uopste gledao danasnju utakmicu? Jesi li gledao utakmicu Čelik-Borac? Kakva crna fenomenalna ekipa, daleko su oni od toga jos. A plus sto nemaju kuveta da igraju vise od 65 minuta. Ne znam na osnovu cega zakljucak da je napravio "fenomenalnu" ekipu ...
- Distortion
#3108 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kakvo samo sudjenje ima Zeljeznicar na strani, pa nije ni cudo sto uzimaju bodove. Kakva lakrdija od utakmice u reziji sudijske trojke. Sramota da se ovakve stvari desavaju pred ovoliko ljudi koji su dosli da gledaju utakmicu u finom ambijentu, a jos se tekma prenosila na Arena Sport...strasno...
Kako sudije odradise posao, koliko li je Vukasovic para dobio...uostalom koliko je utakmica Zelji nasiljio...
Sramota!!!!
P.S. I da se razumijemo, Čelik ne igra dobro ove sezone...to smo govorili i na pocetku!
Kako sudije odradise posao, koliko li je Vukasovic para dobio...uostalom koliko je utakmica Zelji nasiljio...
Sramota!!!!
P.S. I da se razumijemo, Čelik ne igra dobro ove sezone...to smo govorili i na pocetku!
Last edited by Distortion on 30/09/2012 00:09, edited 1 time in total.
- strong69
#3109 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
frontline wrote:a sutra samo naprijed siroki samo naprijed siroki makar 0-1 nek bude
-
JasminHurić
#3110 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Čovjek u startu lažeDistortion wrote:Kakvo samo sudjenje ima Zeljeznicar na strani, pa nije ni cudo sto uzimaju bodove. Kakva lakrdija od utakmice u reziji sudijske trojke. Sramota da se ovakve stvari desavaju pred ovoliko ljudi koji su dosli da gledaju utakmicu u finom ambijentu, a jos se tekma prenosila na Arena Sport...strasno...
Sramota!!!!
- veljaca
#3111 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ja volim i navijam za FK Zeljeznicar i ocekujem adekvatnu kaznu zbog komentarisanja sudjenja - iako je on selektor U-21. Vidjecemo da li N/FS BiH ima isti kriterije prema svim trenerima i kaznjavanjima ....Baltazar_khan wrote:ja da sam navijač željezničara bilo bi me STID.Bit ću sportista i čestitati gostima, ali mi se čini da je omjer na terenu bio 11 na prema 14“, očigledno je aludirao selektor mlade reprezentacije BiH na suđenje.
- Charuga
- Globalni moderator
#3112 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prvih pola sata su bili bolji a onda je Željo uzeo posljednjih 15 minuta prvog poluvremena. U drugom se Čelik nije vidio, a posebno nakon 15 minuta nastavka. Nemaju kuveta kad ti kazem ..Salah ad-Din wrote:Nemoj zezati, ljudi su vam parirali svih 90 minuta. Dobro igraju ove sezone.Plavih_11 wrote: Bez obzira na ishod, jesi li ti uopste gledao danasnju utakmicu? Jesi li gledao utakmicu Čelik-Borac? Kakva crna fenomenalna ekipa, daleko su oni od toga jos. A plus sto nemaju kuveta da igraju vise od 65 minuta. Ne znam na osnovu cega zakljucak da je napravio "fenomenalnu" ekipu ...
Sumnjam da si ti gledao utakmicu.
- Distortion
#3113 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
JasminHurić wrote:Čovjek u startu lažeDistortion wrote:Kakvo samo sudjenje ima Zeljeznicar na strani, pa nije ni cudo sto uzimaju bodove. Kakva lakrdija od utakmice u reziji sudijske trojke. Sramota da se ovakve stvari desavaju pred ovoliko ljudi koji su dosli da gledaju utakmicu u finom ambijentu, a jos se tekma prenosila na Arena Sport...strasno...
Sramota!!!!
Nebitno koji kanal...
Pobjeda totalno nezasluzena ali takav je fudbal. Zeljo jest bolja ekipa, tu nema dileme ali veceras nije pokazao taj kvalitet da mozemo reci zasluzena pobjeda. Ne kazem da je Čelik odigrao nesto ali poraz nije zasluzio.
Uglavnom sudjenje lose, ofirni faulovi kod 16m gostiju, ofsajd za Čelik nidje veze...ofsajd kod drugog gola...
Last edited by Distortion on 30/09/2012 00:14, edited 1 time in total.
-
LSD
#3114 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vidim okupili se komšije pa se raskukale na sve strane zbog Čelika
više kukaju nego sami čelikovci
pominje se stanradni Vukasović (on im je omiljen u fanzatijama), familija Osim, neke slike transova onih troprstaša šta misle o Osimu, urote, zavjere, suđenje, cak se i Meša pominjao...a ludila

- strong69
#3115 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne kukamo. Niko ne kuka. Samo konstatujemo da je Zeljeznicar zahvaljujuci sudiji dosao do pobjede veceras. Bod je bio realan. Ovo je vec drugi put da Zeljeznicar dobija 3 boda zahvaljujuci sudijama i moramo se zapitati hoce li nam to ici na stetu. Za sada nam preostaje da igramo i pobjedujemo a vama kao i do sada...LSD wrote:Vidim okupili se komšije pa se raskukale na sve strane zbog Čelikaviše kukaju nego sami čelikovci
![]()
pominje se stanradni Vukasović (on im je omiljen u fanzatijama), familija Osim, neke slike transova onih troprstaša šta misle o Osimu, urote, zavjere, suđenje, cak se i Meša pominjao...a ludila
![]()
-
LSD
#3116 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ma jašta...vazda je sudija kriv i nas gurastrong69 wrote:Ne kukamo. Niko ne kuka. Samo konstatujemo da je Zeljeznicar zahvaljujuci sudiji dosao do pobjede veceras. Bod je bio realan. Ovo je vec drugi put da Zeljeznicar dobija 3 boda zahvaljujuci sudijama i moramo se zapitati hoce li nam to ici na stetu. Za sada nam preostaje da igramo i pobjedujemo a vama kao i do sada...LSD wrote:Vidim okupili se komšije pa se raskukale na sve strane zbog Čelikaviše kukaju nego sami čelikovci
![]()
![]()
- adnansax
#3117 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Bez spominjana ikoga i ikakvih zavjera i sranja, gol je postignut nakon ofsajda i to je nedvojbeno..ako za onu liniju se moze nesto i seruckati ali ovo je ofsajd i za sasu matica..
Tema je premier liga i nekontam sta strumphicima smeta ako se kaze ono sto se vidi na snimku, jeli to mi koji navijamo za Sarajevo nemozemo reci da je ovo kradja jer nije igrao nas tim ??? znaci cisto komentarisanje desavanja na utakmici plbih
Tema je premier liga i nekontam sta strumphicima smeta ako se kaze ono sto se vidi na snimku, jeli to mi koji navijamo za Sarajevo nemozemo reci da je ovo kradja jer nije igrao nas tim ??? znaci cisto komentarisanje desavanja na utakmici plbih
- strong69
#3118 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jbg, kad pogledas iz naseg ugla, ona precka protiv Borca 3 boda + veceras 3 boda = 6 bodova. Blizi ste nam nego sto bi mi to voljeli zahvaljujuci sudijama. Ne kazem da je namjerno od strane sudija, pogotovo kod one precke protiv Borca. Ovo veceras mi je sumnjivo jer je cista situacija Celika prije vaseg drugog gola svirana kao ofsajd. A drugi gol jeste ofsajd pa izgovorio to ja kao navijac Sarajeva ili neko sasvim deseti. Subjektivnost nema veze s tim.LSD wrote: Ma jašta...vazda je sudija kriv i nas gura![]()
pogotovu omiljeni Vukas
...ali što vi toliko dramite umjesto čelikovaca
, a niste vi igrali veceras sa Željom
pa da je vas neko oštetito...ne znam cemu ovaliko ostrašćenost kad ste prvi na tabeli
...da nema Vukasovića, morali bi drugog izmisliti.
- veljaca
#3119 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Imas pravo na svoje misljenje i da ga izneses. Isto tako imaju pravo da iznesu misljenje i drugi.strong69 wrote:Jbg, kad pogledas iz naseg ugla, ona precka protiv Borca 3 boda + veceras 3 boda = 6 bodova. Blizi ste nam nego sto bi mi to voljeli zahvaljujuci sudijama. Ne kazem da je namjerno od strane sudija, pogotovo kod one precke protiv Borca. Ovo veceras mi je sumnjivo jer je cista situacija Celika prije vaseg drugog gola svirana kao ofsajd. A drugi gol jeste ofsajd pa izgovorio to ja kao navijac Sarajeva ili neko sasvim deseti. Subjektivnost nema veze s tim.LSD wrote: Ma jašta...vazda je sudija kriv i nas gura![]()
pogotovu omiljeni Vukas
pa da je vas neko oštetito...ne znam cemu ovaliko ostrašćenost kad ste prvi na tabeli
Ja cu iznijeti CINJENICU - nije u pitanju 6 bodova ( cak ako si i u pravu sto tvrdis - a po meni nisi ) - nego 4 boda ....
- amoninan
#3120 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo koja razlika gledati tekmu na pravom terenu, makar i igra bila preloša. Bravo Zenico.
Jedva čekam Sarajevo na Bilinom
Jedva čekam Sarajevo na Bilinom
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
LSD
#3122 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Naravno, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali se apsolutno ne slažem sa tim konstatacijama da su nam sudije dale 6 bodovastrong69 wrote:Jbg, kad pogledas iz naseg ugla, ona precka protiv Borca 3 boda + veceras 3 boda = 6 bodova. Blizi ste nam nego sto bi mi to voljeli zahvaljujuci sudijama. Ne kazem da je namjerno od strane sudija, pogotovo kod one precke protiv Borca. Ovo veceras mi je sumnjivo jer je cista situacija Celika prije vaseg drugog gola svirana kao ofsajd. A drugi gol jeste ofsajd pa izgovorio to ja kao navijac Sarajeva ili neko sasvim deseti. Subjektivnost nema veze s tim.LSD wrote: Ma jašta...vazda je sudija kriv i nas gura![]()
pogotovu omiljeni Vukas
- strong69
#3123 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Svakako. Posteno s tvoje strane.veljaca wrote:
Imas pravo na svoje misljenje i da ga izneses. Isto tako imaju pravo da iznesu misljenje i drugi.
Ja cu iznijeti CINJENICU - nije u pitanju 6 bodova ( cak ako si i u pravu sto tvrdis - a po meni nisi ) - nego 4 boda ....
I u svom postu sam rekao da je tesko procijeniti precku protiv Borca.
- strong69
#3124 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Budi realan pa ces vidjeti da ne spominjem imena nego govorim samo "sudije". Zamolio sam ranije da postave tekme u kojima je Vukasovic sudio Zelji jer ga svi spominju i prakticno je zahvaljujuci prozivanju jedini sudija iz nase lige kojeg znam. Ne tvrdim da je vas niti to znam. Cisto je neobicno da sudi tolike tekme Zeljeznicaru. Mozda ima sudija koji su imali jos vise sudenja drugim ekipama.LSD wrote: Naravno, to je tvoje mišljenje koje poštujem, ali se apsolutno ne slažem sa tim konstatacijama da su nam sudije dale 6 bodovane možete Vukasovića (glavnog sudiju) kriviti ovdje kolektivno zbog ofsajda (posao linijskih sudija)...ali to vas ne zanima, mnogi ne razmišljaju o tome - vec onako po navici prozivaju Vukasa i kad treba i kad ne treba....Baltazar i Salahudin zapocnu svoje standardno pljuvanje po Vukasu , a vi za njima
onako po inerciji... nidje veze, realno.