Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kemal Malovčić

#2901 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

JThomas wrote:unprijed pravite izgovore za ono što znate da neminovno slijedi.
to da chemo biti naguzheni od strane vas, koji ste nam dali malo prednosti u ovih nekoliko kola, chisto da bi liga bila zanimljivija? :mrgreen:
dino84

#2902 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by dino84 »

Baltazar_khan wrote:ne da babo sina svog odmah se sredio vukas za ne daj bože :mrgreen:

dobro, pitanje je imaju li ovaj put komšije para da plate vukasa, igrači im ne dobivaju plate tugo golema pregolema :P
Upamti jedno,pare se broje na kraju.Vidjet cemo gdje ce ko biti krajem maja.

Sto se ovoga gore tice,nema potrebe za smileyem,to je tvoje misljenje i stani iza njega.Ono sto je tuzno je sto je to misljenje dosta starijih pitara u sto sam se licno uvjerio,znaci ljudi 50+.Jebi ga,valjda 2 trofeja u 10 godina stvorila paranoju i zavjeru kod ljudi.

Kako ono kazu,psi laju - karavane prolaze.Ja bih jos dodao i "trofeji ostaju".
Eborg

#2903 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Eborg »

Ja bih vam k'o FA uveo sankcije na ovom forumu da sam moderator. K'o progovori o sudijama - ide mu ban, pa se pušite.

U ovoj ligi čovjek ne može ni uživati u pobjedi niti biti realan u porazu jer se sve uvijek svaljuje na sudije. Hajde brate neka Željezničar pošalje svoje sudije, mi ćemo svoje pa neka se razračunaju u Visokom, džaba da ne trošimo teren "Bilinog polja".

Što se mene tiče mi se koncentriramo na bodove, a vi FKS, FKŽ i koji ste već se zabavite prepucavanjima o sudijama. Koji qrac onda igrate ovu ligu?
BlueBlood

#2904 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

vise je strah navijace sarajeva utakmice sa sirokim nego nas sa celikom
Kemal Malovčić

#2905 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

BlueBlood wrote:vise je strah navijace sarajeva utakmice sa sirokim nego nas sa celikom
pa je, je nas vishe strah,
znamo zbog chega,
ali usprkos tomu,
mi chemo dobiti :)
JThomas

#2906 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

za pitare ne znam, ali mi za trofeje...
vryzas

#2907 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Baltazar_khan wrote:ne da babo sina svog odmah se sredio vukas za ne daj bože :mrgreen:

dobro, pitanje je imaju li ovaj put komšije para da plate vukasa, igrači im ne dobivaju plate tugo golema pregolema :P

Izjavi navijac kluba ciji direktor danas u novinama spominje Olimpiju, finansijski krah, gasenje itd. :zzzz: :roll:

Al eto...nekima je vazda bilo bitnije sta se desava u tudjoj avliji i obavezno da komsiji crkne krava...cestitam :D
dino84

#2908 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by dino84 »

Eborg wrote:Ja bih vam k'o FA uveo sankcije na ovom forumu da sam moderator. K'o progovori o sudijama - ide mu ban, pa se pušite.

U ovoj ligi čovjek ne može ni uživati u pobjedi niti biti realan u porazu jer se sve uvijek svaljuje na sudije. Hajde brate neka Željezničar pošalje svoje sudije, mi ćemo svoje pa neka se razračunaju u Visokom, džaba da ne trošimo teren "Bilinog polja".

Što se mene tiče mi se koncentriramo na bodove, a vi FKS, FKŽ i koji ste već se zabavite prepucavanjima o sudijama. Koji qrac onda igrate ovu ligu?
Za ovo grijesis.

Da je Celik recimo imao sezonu kao Zeljo prosle godine,da je osvojio najvise bodova otkad se igra zajednicka liga,da je postigao najvise golova i primio najmanje golova otkad se igra ta liga,da je imao najduzi niz bez poraza kroz 4 godisnja doba u najdomacinskijoj ligi na svijetu,da je imao najduzi niz pobjeda u najdomacinskijoj ligi na svijetu i bio na svjetskoj listi na prvom mjestu bar jedan dan i ostavio sve klubove iza sebe na zemaljskoj kugli,da je Celikov golman srusio rekord i bio bez primljenog gola preko 1600 minuta,da je Celik imao najvecu posjetu u ligi,da je imao jos jedno 4-5 slicnih rekorda nasla bi se opet fina masa u nasem drustvu ili na ovom forumu i rekla da je Huso Smajlovic dao pare,da je Sabic dao pare,da je mafija dala pare,da je Tarik Filipovic rezirao prvenstvo,da je bilo ne znam ti sta ali da je Celik sve to nastimao a znas li zasto?
Jer ovo je Bosna.
Iskreno,kada sam vidio da se dovodi u pitanje Zeljin uspjeh nakon onakve prosle sezone,onda sam skontao da se kriva Drina ne moze nikada u nasim glavama ispraviti i da ce uvijek ostati kriva.Vecinom zato vise i ne reagujem na ovakve ublehe ali nekada me povuce pa se iznerviram jer ne moze covjek uvijek do kraja oguglati.Kazem ti,da je Celik prvi na tabeli i da uzima neke trofeje,ista bi prica bila.

Zato i Amar kaze fino "Kraj price !",jer smo stoka od naroda i ne znamo drugacije.
Last edited by dino84 on 28/09/2012 13:22, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#2909 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

vryzas wrote:

Izjavi navijac kluba ciji direktor danas u novinama spominje Olimpiju, finansijski krah, gasenje itd. :zzzz: :roll:

Al eto...nekima je vazda bilo bitnije sta se desava u tudjoj avliji i obavezno da komsiji crkne krava...cestitam :D
ne brini se za direktora i budućnost bordo kluba, mi smo ono najteže prešli klub je stao na čvrste noge što je najbitnije ;-)

a kad ste kod toga šta se dešava u tuđoj avliji, pa pogledajte izjave jamaka poslije žrijebanja parova osmine finala kupa bih. izjave tipa pa sarajevo je gore prošlo, igraju sa zrinjskim, ili onda izjave kompleksaške izjave svrake o bodovnom zaostatku za liderom prvenstva :roll:
BlueBlood

#2910 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

:lol:
haj sve.... al najsmjesnije mi je kad simpatizeri/navijaci sarajeva spomenu rijeci "lider", "sampion", "serija pobjeda", pricaju o "bodovnom zaostatku" :lol: neide nekako... jelde da je i vama neobicno to izgovarati :mrgreen:
Last edited by BlueBlood on 28/09/2012 13:29, edited 1 time in total.
vryzas

#2911 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Baltazar_khan wrote:
vryzas wrote:

ne brini se za direktora i budućnost bordo kluba, mi smo ono najteže prešli klub je stao na čvrste noge što je najbitnije ;-)

a kad ste kod toga šta se dešava u tuđoj avliji, pa pogledajte izjave jamaka poslije žrijebanja parova osmine finala kupa bih. izjave tipa pa sarajevo je gore prošlo, igraju sa zrinjskim, ili onda izjave kompleksaške izjave svrake o bodovnom zaostatku za liderom prvenstva :roll:
U startu pravis gresku u koracima ali ajde de...kakve veze ima komentar izvucenih parova i podatak da ste po mnogima izvukli tezeg protivnika sa zaviranjem u tudju avliju :?
Kemal Malovčić

#2912 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

BlueBlood wrote::lol:
haj sve.... al najsmjesnije mi je kad simpatizeri/navijaci sarajeva spomenu rijeci "lider", "sampion", "serija pobjeda", pricaju o "bodovnom zaostatku" :lol: neide nekako... jelde da je i vama neobicno to izgovarati :mrgreen:
o tom potom :mrgreen:
BlueBlood

#2913 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by BlueBlood »

:mrgreen:

shega mi, jutros mi kolega (simpatizer sarajeva) salje link "sarajevo pred rusenjem rekorda" :shock: citam,kontam kakav rekord ruse, sta to u PL ima a da Željo ne drzi rekord, kad ono ruse svoj vlastiti historijski rekord 6-7 utakmica,koliko vec, pobjeda za redom :lol:

samo sam ga ovako pogledao ---> :-D
JThomas

#2914 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

kad je jamak u avazu na pitanje šta biste bili da niste to što jeste odgovorio: klošar. :lol:

k'o biva ovako nije klošar... :lol:
Kemal Malovčić

#2915 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

JThomas wrote:kad je jamak u avazu na pitanje šta biste bili da niste to što jeste odgovorio: klošar. :lol:

joj hahahahaha :lol: :lol: :lol:

koji car pare magle i plina!!
vryzas

#2916 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

JThomas wrote:kad je jamak u avazu na pitanje šta biste bili da niste to što jeste odgovorio: klošar. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
amoninan

#2917 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by amoninan »

ultima_palabra wrote:Vukasović je sudio tekmu u Zenici kad je Isaković laktom pokušao ubistvo (Amarove riječi :D ) nad jednim našim igračem, ne mogu se sjetiti ko je bio u pitanju... nije dao ni žuti karton.
Vukasović je užasan sudac. Gdje on sudi tu nema fudbala. Nebitno ko igra. Ionako naše ekipe same od sebe jedva uvežu po 5 dodavanja i sastave neki period efektne igre, još kad suci poput njega počnu da sjeku igru to je muka za gledati. Nama je također sudio protiv Čelika, koliko bespotrebnih prekršaja na obje straen je dosudio to je nevjerovatno. :-) Ja fakat ne znam na osnovu čega se njemu dodjeljuju derbi utakmice već 2 godine
Pitarrr82

#2918 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Pitarrr82 »

Nesto ne pratim sudije, sudi li Pilav jos kod nas?
Rob_Atl

#2919 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Rob_Atl »

KOji derbi BHT prenosi nebi lose bilo Rudar-Zvijezda :D
Charuga
Globalni moderator

#2920 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Svako sljedece skretanje sa teme automatski povlaci sa sobom pauzu od najmanje jedan mjesec za sljedece forumase:

@slucajan
@BlueBlood
@ibizza
@dino84
@ja1977
@NeZatvaramPastu
@roboth
@vozač

Kao i pauzu od najmanje sedam dana za ove dole:

@ultima_palabra
@ganjeta
@Tomahawk11
@wannabe_ultra

Eto, sad bujrum pa nastavite sa raspravom ... :thumbup:
hypko_nurko

#2921 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by hypko_nurko »

a liste. bas bi bilo steta ostati bez pojedinaca na mjesec ili 7 dana 8-)
Mračajski proto

#2922 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Mračajski proto »

Ponosan sam na sebe! 8-)
Šibicar

#2923 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Šibicar »

:lol: :lol: :lol:
Frtalj_Duše

#2924 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Frtalj_Duše »

hypko_nurko wrote:a liste. bas bi bilo steta ostati bez pojedinaca na mjesec ili 7 dana 8-)
Da, pogotovu ovih koji ne znaju interpunkciju koristiti kako treba! :oops:

vryzas wrote:

Pa naravno da spominje, i treba spominjati ako misli dobro klubu, da malo probudi Bordo navijače sa kešom da pokažu svoju istinsku "ljubav" prema klubu! Neće valjda sve pod tepih gurati kao kod nekih drugih klubova gdje vlada anarhija i prijetiti kaznama ako se progovori negativno o stanju u klubu/svlačionici!? :oops:
Charuga
Globalni moderator

#2925 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, svasta nesto”
» NeZatvaramPastu

Trajni
Locked