na kosevu 4 utakmice, remi sa tankim celikom, pobjeda prosjecnog veleza, truhle gabele i izletnika gradine.
OPET sarajevo prvak nakon nekoliko kola, JEDNE gostujuce utakmice i bez i jednog jedinog PRAVOG protivnika
jao kako cete opet plakat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Boga mi, taj film ove godine neces gledati!duminjo wrote:u gostima 2 utakmice i to jedna protiv olimpika, bukvalno domaci teren
na kosevu 4 utakmice, remi sa tankim celikom, pobjeda prosjecnog veleza, truhle gabele i izletnika gradine.
OPET sarajevo prvak nakon nekoliko kola, JEDNE gostujuce utakmice i bez i jednog jedinog PRAVOG protivnika
jao kako cete opet plakat
tehnički problem ba, kani me seburek_in_space wrote:Jasno mi je shto si se neki dan uzbudio zbog one opklade i moguceg izlaska sa onom navijachicom, ali shta ti je vecheras, pa shaljesh duple postove?amoninan wrote:Ili o igri Olmpica. Buraz oni nisu ni Rudar na Otoci nadigrali
![]()
Pocelo je ...BHF_Manijak wrote:Jao 'bem li ti ligu i cunu, pa prosle godine mrtvi Leotar u zadnjem kolu MI i Bukvic-aga sacuvali a sad ljudi hladno konkurisu za nakve jesenje titule! Oooj sunce ti poljubim kakvu ligu ja pratim i gledam!![]()
![]()
da, pocelo jeOpetja033 wrote:Sada je vec sasvim ocito da je Sarajevo novi prvak BiH. Ostatak sezone se igra cisto pro forme radi. Hvala unaprijed na cestitkama.
Manje vise skoro toliko je i trebalo biti, jer precka torlaka, sanse karamatica (1na1 ide lik sa centra i fula),belosevica (top sa 16 pogadja golmana u nogu vise nego slucajno), krpica (glavom s metar pored gola) i huseinovica (ne sam saide), trebalo je zabit i popravljati gol razliku kad se vec velez nudio...leškarenje wrote:Ovaj Velez je bio zreo da primi 10 komada,hladno.
Bjez ba tamo, kad nisam presto prije 6-7 g. ne vidim razlog da sad prestanem kad ste malo ko furseta uzeli!KPNCTNJAH wrote:Pocelo je ...BHF_Manijak wrote:Jao 'bem li ti ligu i cunu, pa prosle godine mrtvi Leotar u zadnjem kolu MI i Bukvic-aga sacuvali a sad ljudi hladno konkurisu za nakve jesenje titule! Oooj sunce ti poljubim kakvu ligu ja pratim i gledam!![]()
![]()
![]()
Jeste, ali ko li probacuje te silne pasove da se penali dobiju, ili ko li osvaja te slobodnjakeledeni_caj wrote:U ovoj sezoni Beli>Saida pe nek Werderovac vidi sta ce. Mnogo kritikovan, ali zabija li zabija, svaka cast Zorane.![]()
![]()
Samo je krajnji rezultat bitan.todd_smith wrote:Jeste, ali ko li probacuje te silne pasove da se penali dobiju, ili ko li osvaja te slobodnjakeledeni_caj wrote:U ovoj sezoni Beli>Saida pe nek Werderovac vidi sta ce. Mnogo kritikovan, ali zabija li zabija, svaka cast Zorane.![]()
![]()
Čestitam na osvojenoj tituli nakon 6 kola, kao i svake godineOpetja033 wrote:Sada je vec sasvim ocito da je Sarajevo novi prvak BiH. Ostatak sezone se igra cisto pro forme radi. Hvala unaprijed na cestitkama.
hahaha, careultima_palabra wrote:Čestitam na osvojenoj tituli nakon 6 kola, kao i svake godineOpetja033 wrote:Sada je vec sasvim ocito da je Sarajevo novi prvak BiH. Ostatak sezone se igra cisto pro forme radi. Hvala unaprijed na cestitkama.![]()
Od 7.kola nadalje ionako je sve neregularno...
Nemaju dvije zaredom kuci, ovu polusezonu smo vec dvije zaredom gostovali u prvim kolima. Dolazi Radnik, idemo Čeliku, dolazi Rudar ...north wrote:Kako čitam komšinice nikakve na terenu u Mostaru, ali nafakali su pa sad imaju dvije zaredom kući protiv nekakvih metilja s dna tabele,
Nisam gledao onaj video do kraja ali nista nije za cuditi kad su oni u pitanju. Sad je samo pitanje hoce li neko iz Želje reagovati na to i dici hajku da se i oni kazne.leškarenje wrote:Eh sad,hoce li biti kakve kazne za Zrinjski za ovo jebavavnje drzave na stadionu u Mostaru ?
ok, do mene....Plavih_11 wrote:Nemaju dvije zaredom kuci, ovu polusezonu smo vec dvije zaredom gostovali u prvim kolima. Dolazi Radnik, idemo Čeliku, dolazi Rudar ...north wrote:Kako čitam komšinice nikakve na terenu u Mostaru, ali nafakali su pa sad imaju dvije zaredom kući protiv nekakvih metilja s dna tabele,
http://www.nfsbih.ba/nsbih/tabela.php
Ma hajde, radovat ćeš se u 14. kolu kad pobijedite taj strašni hit prvenstva iz Trebinja.BHF_Manijak wrote:Jao 'bem li ti ligu i cunu, pa prosle godine mrtvi Leotar u zadnjem kolu MI i Bukvic-aga sacuvali a sad ljudi hladno konkurisu za nakve jesenje titule! Oooj sunce ti poljubim kakvu ligu ja pratim i gledam!![]()
![]()
BHPL je jaca nego ikad.cyprus wrote:Haj da ja prozborim koju realnu...![]()
Jeste da je Sarajevo dosad imalo lagan raspored, ali to je odrađeno gotovo perfektno, pa mislim da je vrijeme za osvajanje nove titule.... Međutim, treba biti realan pa reći i ovo: BHPL je trenutno najslabija od svog nastanka... Rezultati u Evropi su to pokazali, a pokazuje to i ovih prvih nekoliko kola i stanje na tabeli, prema kojoj su SA i ŽE jedino konkurentni... Većina klubova iz ostatka lige je slabija nego što je prije bila... Ipak, treba sačekat i vidjeti mogu li špta značajnije pokazati Zrinjski, Olimpic ili taj Leotar, te da li se Široki i Borac mogu oporavit... Ali ne mislim da će od njihovih ovogodišnjih rezultata biti išta spektakularno...
A za Trebinje se slažem da bi bod bio dobar...