Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#2001 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mnogi su se pitali u temi "Stadion reprezentacije BiH", sto ce im ona velika zastitna ograda.. ???
Ti koji pitaju, kao da nikada nisu bili na nekoj utakmici u nasoj ligi.. Kao da nisu upoznati sa bosanskim mentalitetom?
Pa eto vi koji se pitate, dovoljno je da pogledate listu kaznjenih klubova.. skoro pa citava liga je kaznjena..
Nisu svi bacali stolice u teren i palili baklje.. ima kazni iz vec nama poznatih razloga.. ali vecina je zbog huliganstva, i savez i drzava hoce da stanu u kraj tome..
U jednu ruku ja jesam za takve stvari.. da se jedan huligan kazni sa 10 godina zatvora, primjer: Uros navijac partizana je li ili zvezde pomozite mi.. sto je napao policajca bakljom (pokusaj ubistva) i 10 godina dobio..
Trebaju kamere na svim stadionima.. treba da se kazni sve sto nerede stvara.. Ja jesam navijac, robijas iskren da budem, ali ako zelimo da nam se one ograde uklone sa stadiona, da sjedimo ko ljudi ili stojimo i pjevamo svom klubu, reprezentaciji.. onda se moraju neke stvari kaznjavati..
Ja vise nisam onaj navijac od 15 godina.. sad sam malo stariji.. skoro pa 30 godina.. Nekada povedem dijete od brata na utakmicu.. Zelja mu je na Jug da udje i navija sa navijacima.. radost je li.. ali ne mogu, ne smijem.. Brdo majmuna je na tribinama svih stadiona (navijacke tribine), bojim se nesto ce mu biti.. Pa hajde na zapad samnom..
Mislim i ne treba ici na Jug ili Sjever sa djetetom, to je navijacka tribina.. ali ti navijaci na tim tribinama moraju biti navijaci, a ne huligani.. dodatno uz to, stoji brdo specijalaca.. pa jebga i ja ih ne volim vidjeti tu, a kamo li ono dijete..
Djaba, mi imamo takav mentalitet.. Pogled na zadnje kolo, Travnik - Čelik.. ko je gledao slike.. na slikama se vidi nekakvih navijaca celika koje nikada nisam vidio.. to je sve coban do cobana da kazem.. koji je navukao dres nekakav crno crveni na sebe.. ok, neka je on dosao da navija.. ali sto je morao lomiti one stolice na tribini.. i eto tako 4.000 KM po djepu celika.. zbog nekih 100 indijanaca.. Ima takvih na svakom stadionu siguran sam..
Ti koji pitaju, kao da nikada nisu bili na nekoj utakmici u nasoj ligi.. Kao da nisu upoznati sa bosanskim mentalitetom?
Pa eto vi koji se pitate, dovoljno je da pogledate listu kaznjenih klubova.. skoro pa citava liga je kaznjena..
Nisu svi bacali stolice u teren i palili baklje.. ima kazni iz vec nama poznatih razloga.. ali vecina je zbog huliganstva, i savez i drzava hoce da stanu u kraj tome..
U jednu ruku ja jesam za takve stvari.. da se jedan huligan kazni sa 10 godina zatvora, primjer: Uros navijac partizana je li ili zvezde pomozite mi.. sto je napao policajca bakljom (pokusaj ubistva) i 10 godina dobio..
Trebaju kamere na svim stadionima.. treba da se kazni sve sto nerede stvara.. Ja jesam navijac, robijas iskren da budem, ali ako zelimo da nam se one ograde uklone sa stadiona, da sjedimo ko ljudi ili stojimo i pjevamo svom klubu, reprezentaciji.. onda se moraju neke stvari kaznjavati..
Ja vise nisam onaj navijac od 15 godina.. sad sam malo stariji.. skoro pa 30 godina.. Nekada povedem dijete od brata na utakmicu.. Zelja mu je na Jug da udje i navija sa navijacima.. radost je li.. ali ne mogu, ne smijem.. Brdo majmuna je na tribinama svih stadiona (navijacke tribine), bojim se nesto ce mu biti.. Pa hajde na zapad samnom..
Mislim i ne treba ici na Jug ili Sjever sa djetetom, to je navijacka tribina.. ali ti navijaci na tim tribinama moraju biti navijaci, a ne huligani.. dodatno uz to, stoji brdo specijalaca.. pa jebga i ja ih ne volim vidjeti tu, a kamo li ono dijete..
Djaba, mi imamo takav mentalitet.. Pogled na zadnje kolo, Travnik - Čelik.. ko je gledao slike.. na slikama se vidi nekakvih navijaca celika koje nikada nisam vidio.. to je sve coban do cobana da kazem.. koji je navukao dres nekakav crno crveni na sebe.. ok, neka je on dosao da navija.. ali sto je morao lomiti one stolice na tribini.. i eto tako 4.000 KM po djepu celika.. zbog nekih 100 indijanaca.. Ima takvih na svakom stadionu siguran sam..
- dino84
#2002 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Dobar pravo ovaj Komitet,haman 10 000 KM kazne Zelji od pocetka sezone i dva meca bez publike.
Prosle sezone opet su se na nama kola lomila kada su u pitanju kazne igracima (slucaj Beslija),ali eto,ako ce ostati principijelini do kraja i prema drugima onda ok.
Mada sumnjam,ako smo mi za ovo sto se desilo dobili dva meca kazne onda je Borac trebao prosle sezone dobiti jedno 3-4 sezone kazne igranja bez publike,imali su dugogodisnju istoriju belaja na svom stadionu za razliku od nas,imali su belaj kad je Sarajevo gore igralo,imali su belaj na mecu sa Slavijom kuci,protiv nas su imali jedni 3-4 veca belaja,od "Noz,zica,Srebrenica" za vrijeme Ramazana do pokusaja lincovanja ansih navijaca sa pripremljenima ciglama i ostavljenim otvorenim vratima od tribine,razbijanja sudijske glave itd itd mrsko mi pisati.
Pa oni fasisti dole u zapadnom dijelu Mostara,kakve su sve poruk bile,od Herceg Bosne do hrvatskog cvijeca ispod Trevevica,pa tek u Sirokom,majko mila pa dole se nacisticka zastava vijorila prije koju godinu a sada evo zastava sa ljiljanima postaje problem koji ulazi na mala vrata polako ali vjerujem da se nece jos malo pa ni ona moci unijeti,znaci zastava koja se vijorila na East Riveru ce zajedno sa svastikom upasti u istu pricu o kaznama.
Samo jos jednom da neko kaze da Komitet radi za Zelju ili neku slicnu nebulozu,sami se banujte ako vam bude ostalo imalo obraza.
Da se razumijemo,zasluzili smo kaznu,ali ovo je smijesno sto smo dobili,udar na zdrav mozak.
Pregurat cemo sve,idemo dalje a CILJ se zna !!!
Prosle sezone opet su se na nama kola lomila kada su u pitanju kazne igracima (slucaj Beslija),ali eto,ako ce ostati principijelini do kraja i prema drugima onda ok.
Mada sumnjam,ako smo mi za ovo sto se desilo dobili dva meca kazne onda je Borac trebao prosle sezone dobiti jedno 3-4 sezone kazne igranja bez publike,imali su dugogodisnju istoriju belaja na svom stadionu za razliku od nas,imali su belaj kad je Sarajevo gore igralo,imali su belaj na mecu sa Slavijom kuci,protiv nas su imali jedni 3-4 veca belaja,od "Noz,zica,Srebrenica" za vrijeme Ramazana do pokusaja lincovanja ansih navijaca sa pripremljenima ciglama i ostavljenim otvorenim vratima od tribine,razbijanja sudijske glave itd itd mrsko mi pisati.
Pa oni fasisti dole u zapadnom dijelu Mostara,kakve su sve poruk bile,od Herceg Bosne do hrvatskog cvijeca ispod Trevevica,pa tek u Sirokom,majko mila pa dole se nacisticka zastava vijorila prije koju godinu a sada evo zastava sa ljiljanima postaje problem koji ulazi na mala vrata polako ali vjerujem da se nece jos malo pa ni ona moci unijeti,znaci zastava koja se vijorila na East Riveru ce zajedno sa svastikom upasti u istu pricu o kaznama.
Samo jos jednom da neko kaze da Komitet radi za Zelju ili neku slicnu nebulozu,sami se banujte ako vam bude ostalo imalo obraza.
Da se razumijemo,zasluzili smo kaznu,ali ovo je smijesno sto smo dobili,udar na zdrav mozak.
Pregurat cemo sve,idemo dalje a CILJ se zna !!!
- slucajan
#2003 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Izuzetno blage kazne, primitivizam, nacionalizam i fasizam hitno treba iskorijeniti, ako vec ne mozre na nivou drzave, pokusati bar na nivou grada!
- Charuga
- Globalni moderator
#2004 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tako je, trebali su opaliti minimum pet utakmica bez publike ali na stadionu udaljenom minimum 130 km od Sarajeva i 39.000 KM da se opamete svi jednom za svagda.slucajan wrote:Izuzetno blage kazne, primitivizam, nacionalizam i fasizam hitno treba iskorijeniti, ako vec ne mozre na nivou drzave, pokusati bar na nivou grada!
- Charuga
- Globalni moderator
#2005 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Subota, 15.09.2012.
14:00 Rudar P.-Travnik
http://teletext.bhrt.ba/ (str.361)
19:00 Sarajevo - Velež
http://www.tvarenasport.com/vesti/11916 ... jevo-velez
Nedelja, 16.09.2012.
16:30 Radnik - Zvijezda
U subotu igraju Čelik - Borac a u nedelju Zrinjski - Željo ali mi cemo gledati spektakle iz Prijedora i Bijeljine ...
Nedelja, 16.09.2012.
U subotu igraju Čelik - Borac a u nedelju Zrinjski - Željo ali mi cemo gledati spektakle iz Prijedora i Bijeljine ...
- Mračajski proto
#2006 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Joj,nane mi istetovirane. Ludilo protiv Rođenih.
- Arteta
#2007 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Tri utakmice ove sedmice 
- veljaca
#2008 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Kako li oni biraju ove utakmice koje ce prenositi ? Zna li neko .....Plavih_11 wrote:Subota, 15.09.2012.
Nedelja, 16.09.2012.
- Mračajski proto
#2009 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
I onda ja dobijem ban zbog nekih provokacija.
I onda nas proglase kompleksašima. 
-
black_noke
#2010 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hrasnicka sminka.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2011 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zar i ti ultima 
- karanana
#2012 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
crvenaaaaa armijaaaa na kosevo je dosla saaaad, za svoj klub, za svoj grad, ako treba zivot daaat.
hocete li nas ranije tjerati s tribine? ako hocete, onda da sjedim na zapadu. mada ne bi trebali ali ovi sarajevski bastard drotovi su bas postali nesnosljivi otkad ih je onaj pocetnik ministar preuzeo, rade po knjizi a ne po filingu.
hocete li nas ranije tjerati s tribine? ako hocete, onda da sjedim na zapadu. mada ne bi trebali ali ovi sarajevski bastard drotovi su bas postali nesnosljivi otkad ih je onaj pocetnik ministar preuzeo, rade po knjizi a ne po filingu.
- Obuca9
#2013 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Prošle sezone je Komitet za normalizaciju birao koje će se utakmice prenositi na BHT-u.veljaca wrote:Kako li oni biraju ove utakmice koje ce prenositi ? Zna li neko .....Plavih_11 wrote:Subota, 15.09.2012.
Nedelja, 16.09.2012.
Vjerovatno je i ove sezone isti slučaj.
- Charuga
- Globalni moderator
#2014 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Upravo tako, ovo je promocija svih klubova u BiH. Samo im zamjeram sto nisu barem jednu "jacu" utakmicu dali na TV kad vec prenose dvije ...Obuca9 wrote:Prošle sezone je Komitet za normalizaciju birao koje će se utakmice prenositi na BHT-u.
-
sumirprimus
#2015 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa dobro sa-velez je zanimljivo... derbi kako nije...Plavih_11 wrote:Upravo tako, ovo je promocija svih klubova u BiH. Samo im zamjeram sto nisu barem jednu "jacu" utakmicu dali na TV kad vec prenose dvije ...Obuca9 wrote:Prošle sezone je Komitet za normalizaciju birao koje će se utakmice prenositi na BHT-u.
ima jos zrinjski zeljo i celik borac.... ha od tri jedna...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2016 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Al' mi smo na Areni a ne na BHTu 
- karanana
#2017 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ali on govori o javnom servisu i dvije tekme koje oni prenose. nema svako arene.
- Charuga
- Globalni moderator
#2018 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Upravo tako, BHT je u fokusu a ne Arena ...
- Charuga
- Globalni moderator
#2019 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Opet prica mimo teme i mimo godine. Dobra sam raspolozenja pa cemo ovo izbrisamo zaboravitii.
@casanova
@ultima_palabra
@Sarajevo_Grad
@KPNCTNJAH
@leet
@cvrčak_na_hedonizmu
@Kemal Malovčić
@wannabe_ultra
@dobar,ti?
@LSD
Ali, kandidata za odmor ima, bas da vidimo ko ce prvi da udje u autobus ...
@casanova
@ultima_palabra
@Sarajevo_Grad
@KPNCTNJAH
@leet
@cvrčak_na_hedonizmu
@Kemal Malovčić
@wannabe_ultra
@dobar,ti?
@LSD
Ali, kandidata za odmor ima, bas da vidimo ko ce prvi da udje u autobus ...
- Obuca9
#2020 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
http://fksinfo.com/novosti/derbi-bosne- ... ovine/1981
Derbi Bosne i Hercegovine
Dueli Sarajeva i Veleža u bivšoj državi imali su oznaku derbija Bosne i Hercegovine.
Derbi Bosne i Hercegovine
Dueli Sarajeva i Veleža u bivšoj državi imali su oznaku derbija Bosne i Hercegovine.
- BHF_Manijak
#2021 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Gledaj ovo kukala ti majka, cijeli sastav pred suspenzijom! Ohanite momci, nece imati ko prodiskutovati na forumu ako odletite svi za banovice!

- Mračajski proto
#2022 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Mene su navukli. 
-
Djubre_
- kokuz_sa
- phillie
#2025 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa gdje ce prenositi Sarajevo-Velez? Na kecu u 21:00 je najavljen Partizan - Hajduk (cini mi se). Jedino da nece na onoj hrvatskoj areni1