Ne kopiram dio na koji imam odgovor vec ne vidim potrebu da na ostalo odgovaram, ja reko, ti odgovorio na isto i idemo dalje, ne zelim da budemo slucaj 2 ko sto su neki dan Acheron i Oridjidji kopisali postove pa na tanane odgovarali recenicu po recenicu, nije ovo msn!just principe wrote:
nema mi nista jace nego kad neko izdvoji dio posta za ono za sta ima odg al nebitno..
ismijavanje Amara i vaseg sastava ? Ne vidim nista cudno tu s obzirom rivalitet, jel to zabranjeno..I opcenito kakve sad ima veze prozivanje Amara i vasih igraca sa bilo cim.
Najave titula..Fkt ne vidim nista ni tu cudno..Kakav bi to bio navijac kad ne bi ukoliko ima i teoretske sanse za titulu istu ne bi prizeljkivao i najavljivao..
Evo ja sad najavljujem da ce FCS ukoliko izbori Uefa Cup pokoriti Evropu, a to jest za nase prilike izboriti grupnu fazu.. Nadam se da ces i ovo citirati nekad tamo u Septembru..Tebe ako je smjesno samo uzivaj i postavljaj postove..Vjerujem da ih odmah cim procitas kopiras u notepad pa pastiras ovdje kad bude vrijeme..Da nije zalosno bilo bi smjesno
I da, odgovirt cu ti na ovo "kakav si ti navijac ako...", ja sam realan navijac i ja nisam o tituli sanjo dok god se realne sanse nisu ukazale za istu. Onih godina kada je agonija vladala, kad je bilo rasulo, nisam ni pomisljo da kontam o titulu na pocetku sezone, iako tad ima i teoretskih sansi logicno jel...Bio sam svjestan da su nam igraci kar'ne, da nas vodi golubarnik neki tipa Hotic itd, nit sam sta najavljivao niti euforiju pravio, dakle nisam od onih koji bez podloge se nesto dizu, a takvi ste vi svake godine nanovo, o tome ti pricam.
Ja sak ne bi spektakularno odbranu titule najavljivo za npr iducu sezonu bar ne u onom vasem stilu "aaa pokorit cemo ligu, imamo jacu klupu nego neki prvi tim" i slicne floskule.
I ovo nije nikakva kurtoazija, vec pokusavam realno na stvari gledati i inace u zivotu.
Sto se sastava tice, naravno da je ok zajebancija i sve to, nisam pod tim podrazumijevao "ismijavanje" vec fraze tipa "jao cuj oni imaju najjaci tim u ligi a vidi im guzova u Svrake, vidi debelog Beslije, vidi glave u Adilovica, i oni seqrce da imaju najjaci tim a u pet deka smo sa njima", izvini ali meni su takve izjave nonsens totalni.
Naravno, ne mogu ja nti bilo ko drugi zabraniti nekome da ovo gore misli i spominje, ali malo realnosti nije na odmet. Smijat se nekome ko je ispred tebe, ko ti podobor bjezi i dosta je kvalitetniji tim, ako je to tebi ok, onda dobro.