Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#6826 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Nismo mi jos dovoljno pobjegli da se mozemo opustiti. Veceras nam je teska utakmica ...
salle_eh1986

#6827 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Plavih_11 wrote:Nismo mi jos dovoljno pobjegli da se mozemo opustiti. Veceras nam je teska utakmica ...
ne govorim o opuštanju već strahu...toga nema, sve je u našim rukama na svu sreću ;)
veljaca

#6828 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

Joj Travnika ..... u zadnjim minutama opet daju gol ....

Volio bih da su komsije uzele bod u Sirokom ..... ali nisu .....

Veceras pobijediti AJ i nastaviti sampionski niz ...
todd_smith

#6829 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

Sad kad "treba" rezultat, draze je da Sarajevo dobije :lol: :lol: :lol: (ovo vazi SAMO za neke forumase ovdje)

Zeljo i dalje osvaja, titula je sada samo za izgubiti a ne osvojiti sto se Zelje tice

Da li je tezak protivnik veceras? Ne bih bas rekao, rutinski ce se zavrsiti vjerovatno kao i svaki drugi put ove/prosle sezone

Siroki ima malo tezi raspored pri kraju, tako da ne vjerujem da ce biti prilika za kakvo iznenadjenje
BHF_Manijak

#6830 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Ocekujem tesku utakmicu veceras, nesto slicno kao u kupu sto je bilo, samo se nadam da necu morati cekati do 90-te i one infarktne zavrsnice, jes da su te pobjede najsladje ali brate ode zdravlje. :roll:

A vidim komsama sad ne valja Krpic, car ljubavi sto bi jedan forumas imo obicaj reci, kloc ovo ono...Sto ti se mijenja misljenje u samo mjesec-dva... :mrgreen:
ovaj krpic bogme pravi pogodak..ne da pardona nikom .bilo da su oko njega 2 ili 3 igraca..snazan i zeljan igre koliko se vidi
5 mu gol u 5 tekmi
od toga u 3 igrao samo po 45min

Ovo mirise na dobro. Fakat je momak odlican
Ovaj Krpić će izgleda biti pravo otkrovljenje. Samo buši :D
Hvala ti Sarajevo, popravište mi jako depresivan dan!

Jel rano az euforiju? :D
salle_eh1986

#6831 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

todd_smith wrote:Sad kad "treba" rezultat, draze je da Sarajevo dobije :lol: :lol: :lol: (ovo vazi SAMO za neke forumase ovdje)
veze ti pojmu nemaš ;)
zna se red po kojem se simpatišu odnosno nesimpatišu neki klubovi...a čim ti je neko mrzak onda ti je draže da ovaj drugi dobije...pa ti skontaj
LSD

#6832 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

todd_smith wrote:Sad kad "treba" rezultat, draze je da Sarajevo dobije :lol: :lol: :lol: (ovo vazi SAMO za neke forumase ovdje)

Zeljo i dalje osvaja, titula je sada samo za izgubiti a ne osvojiti sto se Zelje tice

Da li je tezak protivnik veceras? Ne bih bas rekao, rutinski ce se zavrsiti vjerovatno kao i svaki drugi put ove/prosle sezone

Siroki ima malo tezi raspored pri kraju, tako da ne vjerujem da ce biti prilika za kakvo iznenadjenje
:-) :D :lol: Samo kad protiv Lištice ili Borca igrate ;-) jer valja baš bolestan u vugla biti pa navijati za takve klubove.
Arteta

#6833 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Arteta »

LSD wrote:

:-) :D :lol: Samo kad protiv Lištice ili Borca igrate ;-) jer valja baš bolestan u vugla biti pa navijati za takve klubove.
:thumbup:
JosMalo.

#6834 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JosMalo. »

Jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i proljece sada proslo jeee NEMA TITULE.

Sta reci kome poruku poslat na ovo sve ?

BH Fudbal (sport) = Raspad Sistema !
just principe

#6835 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:
A vidim komsama sad ne valja Krpic, car ljubavi sto bi jedan forumas imo obicaj reci, kloc ovo ono...Sto ti se mijenja misljenje u samo mjesec-dva... :mrgreen

ja, i :roll:
veljaca

#6836 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

Kako je lijepo vidjeti :

+ 7
+12
+ 13
+ 15

ŽELJO ŠAMPION !!!!

megaman4

#6837 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by megaman4 »

čestitam Željzničaru na novoj tituli prvaka BiH, a čestitka ide od jednog VELEŽOVCA, i nadam se da će u Mostaru biti revijalna tekma, i da mi naravno uzmemo bodove, a da vi do tada obezbjedite titulu i teoretski....... :)
veljaca

#6838 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

megaman4 wrote:čestitam Željzničaru na novoj tituli prvaka BiH, a čestitka ide od jednog VELEŽOVCA, i nadam se da će u Mostaru biti revijalna tekma, i da mi naravno uzmemo bodove, a da vi do tada obezbjedite titulu i teoretski....... :)
:thumbup:

Hvala .....
Tvrtko II Kotromanić

#6839 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Tvrtko II Kotromanić »

JosMalo. wrote:Jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i proljece sada proslo jeee NEMA TITULE.

Sta reci kome poruku poslat na ovo sve ?

BH Fudbal (sport) = Raspad Sistema !
nije bio raspad sistema u prvih par kola jelde? :D
armin071

#6840 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

Šipovac: Jeste vidjeli šta nam je na Grbavici uradio Čuić!?
Nije bilo ofsajda kada je Stajić sam krenuo ka golu Želje. Nije sankcionisao gaženje Ivetića od Bešlije, tvrdio je Radmilo Šipovac, direktor Borca

Uprava Borca nije zadovoljna suđenjem Čuića
U FK Borac ogorčeni na suđenje
Piše: SportCentar 21.04.2012 u 22:30 sati.

Nova drama u našem fudbalu! Nakon večerašnjeg derbija na Grbavici našoj redakciji sa stadiona direktno se putem mobilnog telefona javio čelnik FK Borac, koji je bio ogorčen na suđenje Tomislava Čuića iz Tomislavgrada.

„Da li ste gledali utakmicu“, bilo je prvo pitanje koje nam je postavio Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

Na naš potvrdan odgovor, Šipovac je nastavio:

„Pa, jeste li vidjeli šta su nam uradili Čuić i njegovi pomćnici. Pa, dokle više!? Ovo je nečuveno! Kap je prelila čašu. Imamo razloga da sumnjamo na onoga ko je delegirao sudije da je svjesno poslao za pomoćnika Nikicu Tomasa, zbog toga što je nedavno pogođen kamenom u Banjoj Luci, te se Borcu večeras želio osvetiti. Vidjet ćemo da li u N/FS BiH postoje isti kriteriji i imaju li poštene namjere. Naš Boris Raspudić kažnjen je sa tri utakmice zbog udaranja laktom igrača Sarajeva. E, vidjet ćemo hoće li iko od Željinih igrača biti kažnjen!? Ovdje se udaralo lakotom i sjevalo je na sve strane. Isključenja su zaslužili Bešlija, Svraka i Bogičević“.

Na pitanje šta tačno zamjeraju arbitru Čuiću i njegovih asistentima, Šipovac je odgovorio:

„Nije bilo ofsajda kada je Stajić u šestom minutu sam krenuo ka golu Želje. Nije sankcionisao gaženje Ivetića od Bešlije dok je naš igrač ležao na terenu. Nije kaznio ni udaranje Radulovića kod je ležao na zemlji u 25. minutu meča. Nije bilo prekršaja na Kajkutu, kada je đonom na njega startovao jedan od igrača domaćih u 32. minutu. Sedam minuta kasnije Žarić je centrirao, Bešlija igrao rukom, a sudija ništa nije pokazao“.

Šipovac je potom naveo i sljedeće primjedbe:

„U 50. minutu Čuić nije sankcionisao lakat na Stuparu. U 54. isto je udaren Ivetić, a u 75. lakat je 'popio' i Kajkut. U sudijskom vremenu meča nije sudio dva faula, kada je na 16 metara od gola Guše oboren Bilbija, te kada je očito nepropisno zaustavljen Stupar. Dakle, kada je suđenje u pitanju sa punim pravom smatramo da nismo ravnopravni sa nekim drugim klubovima u BiH i žalit ćemo se opet zbog toga“, tvrdio je Šipovac.

Zanimljivo, za razliku od Šipovca, trener Banjalučana, Slaviša Božičić, neposredno nakon utakmice i nešto kasnije na press konferenciji, nije imao premjedbe na suđenje.

"Želji čestitam na zasluženoj pobjedi, a ne bi bilo nezasluženo da je bio i remi. Odigrali smo dobro, nismo iskoristili svoje šanse i preostaje nam da u nastavku prvenstva pokušamo izboriti plasman u euro kupove", rekao je Božičić.
ultima_palabra

#6841 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Gledam golove sa Pecare... pa ono je apsolutno amaterski, ona prva dva gola :-) Kad onako nešto primiš u prvih 20 minuta onda je se skoro nemoguće vratiti. Varea bio potpuno zaboravljen, sad se vraća u život sa dva gola. Treba mu Bogi u srijedu odmah staviti do znanja gdje je došao :D

S druge strane, onaj debeljko Said izgleda nije zaboravio igrati, biće zeznuto ako sleti koju kilu do derbija :-D
Charuga
Globalni moderator

#6842 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Radmila ubi nepravda protiv Želje. Ako ne dobije cir poslije ove sezone, ima da zivi 100 godina ... 8-)
ganjeta

#6843 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Šipuvac da ste zabili one stative nebi se ništa žalio, prema tome: Šipu ga Šipi :thumbup:
BHF_Manijak

#6844 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:
BHF_Manijak wrote:
A vidim komsama sad ne valja Krpic, car ljubavi sto bi jedan forumas imo obicaj reci, kloc ovo ono...Sto ti se mijenja misljenje u samo mjesec-dva... :mrgreen

ja, i :roll:
Pa smijesno mi je to sto se to iznova i iznova ponavlja! Ne sekiraj se, ostat cu vjeran svojoj tradiciji na kraju sezone i izvlacenju postova iz nafatlina pa ces vidjeti sta mi je sega. :mrgreen: Smijesno mi je jer ne ucite na svojim greskama nego svaki put hajmo Jovo nanovo...
just principe

#6845 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:
Pa smijesno mi je to sto se to iznova i iznova ponavlja! Ne sekiraj se, ostat cu vjeran svojoj tradiciji na kraju sezone i izvlacenju postova iz nafatlina pa ces vidjeti sta mi je sega. :mrgreen: Smijesno mi je jer ne ucite na svojim greskama nego svaki put hajmo Jovo nanovo...

kakvim greskama ? To sto su ljudi kad je u pitanju njihov klub previse optimisticni pa iako u dubini duse znaju da su losi i ne mogu mnogo ipak se potajno nadaju boljim stvarima tj pobjedi bez obzira ko je na drugoj polovici terena

drugo, ne vidim nista lose ili sumnjivo kad je pojedini igrac pohvali pa ako hoces i dize u nebesa a zatim u narednom kolu psuje i kudi.. Cist primjer je Cristiano u Realu ove sezone.. Valjda znas da su takvi navijaci u suprotnom ne bi postavljao ono sto si postavljao

trece, i da "uce na tim greskama" kakve to ima veze sa igracima..Da li ce klub bolje igrati ako mi pocnemo uciti na tim greskama

cetvrto, ja te fkt ne kontam.. Klub ti igra dobro ( pretpostavljam po rezultatima, jer nisam ni jednu utakmicu gledo ), bukvalno razvaljuje umjesto da uzivas u tome ti prije svega razlog za zadovoljstvo nadjes u postovima Pitara koji nicim izazvani bivaju prozivani zbog samo tebi slicnih gresaka i tvojih istomisljenika

peto, nemojte se cuditi ako vam Pitari ne cestitaju titulu ( znam, boli vas briga ) jer vi na forumu izuzev pojedinaca ne zasluzujete cestitke ( znam, boli vas briga ) upravo zbog takvih i sl postova i provokacija

sesto, nadam se da cete i vi tj vasi igraci nauciti na greskama pa ne primiti novu petaka u Evropi

i sedmo, samo se vi bavite nasim postovima i FCS. Mi necemo
salle_eh1986

#6846 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

just principe wrote:... i sedmo, samo se vi bavite nasim postovima i FCS. Mi necemo
moramo kad nemamo drugih briga...cvjetaju lale ;)
BHF_Manijak

#6847 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote: peto, nemojte se cuditi ako vam Pitari ne cestitaju titulu ( znam, boli vas briga ) jer vi na forumu izuzev pojedinaca ne zasluzujete cestitke ( znam, boli vas briga ) upravo zbog takvih i sl postova i provokacija
Da naravno, nije me briga, ali ne pravi se slijep pored ociju sto kazu. Pa ni vi sem par pojedinaca nemate likove za pohvalit, sjeti se slag pjene i slicnih slika, malo malo pa prozivanje Amara i slicih stvari i da nakon toga ne vadim smijesne postove i najave titula? Naravnod a cu vaditi.

Zao mi je fakat korektnih likova, s njih nekoliko sam se i preko poruka podobro isprico jer su sasvim normala ljudi, ali pojedinim volim krv na slamku pit zbog njihovih ismijavanja sa nasim sastavom(a ko vas je idealan i bajan :roll: ), sa nasim trenerom, stadionom, sa otpisivanjem nase titule i borbe za istu nakon 3-4 kola, podcjenjivanja i slicnih stvari, da sad dalje ne nabrajam.
just principe

#6848 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:
Da naravno, nije me briga, ali ne pravi se slijep pored ociju sto kazu. Pa ni vi sem par pojedinaca nemate likove za pohvalit, sjeti se slag pjene i slicnih slika, malo malo pa prozivanje Amara i slicih stvari i da nakon toga ne vadim smijesne postove i najave titula? Naravnod a cu vaditi.

Zao mi je fakat korektnih likova, s njih nekoliko sam se i preko poruka podobro isprico jer su sasvim normala ljudi, ali pojedinim volim krv na slamku pit zbog njihovih ismijavanja sa nasim sastavom(a ko vas je idealan i bajan :roll: ), sa nasim trenerom, stadionom, sa otpisivanjem nase titule i borbe za istu nakon 3-4 kola, podcjenjivanja i slicnih stvari, da sad dalje ne nabrajam.
nema mi nista jace nego kad neko izdvoji dio posta za ono za sta ima odg al nebitno..

ismijavanje Amara i vaseg sastava ? Ne vidim nista cudno tu s obzirom rivalitet, jel to zabranjeno..I opcenito kakve sad ima veze prozivanje Amara i vasih igraca sa bilo cim.

Najave titula..Fkt ne vidim nista ni tu cudno..Kakav bi to bio navijac kad ne bi ukoliko ima i teoretske sanse za titulu istu ne bi prizeljkivao i najavljivao..

Evo ja sad najavljujem da ce FCS ukoliko izbori Uefa Cup pokoriti Evropu, a to jest za nase prilike izboriti grupnu fazu.. Nadam se da ces i ovo citirati nekad tamo u Septembru..Tebe ako je smjesno samo uzivaj i postavljaj postove..Vjerujem da ih odmah cim procitas kopiras u notepad pa pastiras ovdje kad bude vrijeme..Da nije zalosno bilo bi smjesno
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6849 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Ma normala je da se prozivamo i zezamo jedni druge. Samo je razlika u tome ko je prava raja, a ko papak i kompleksas, u nacinu prozivanja i slifu diskusije, prozivke, provokacije...ali to je uvijek tako i bilo ;-)

A sto se tice naseg sportskog "novinarstva":

Prosječni „El Bosnio“: Željo nastavio gaziti ka tituli!
Utakmicu je odlučio Adilović u 31. minutu. Hrabri Borac pogodio dvije stative

Cuj El Bosnio... :lol: :lol: :lol:
Gusztav

#6850 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Gusztav »

armin071 wrote:Šipovac: Jeste vidjeli šta nam je na Grbavici uradio Čuić!?
Nije bilo ofsajda kada je Stajić sam krenuo ka golu Želje. Nije sankcionisao gaženje Ivetića od Bešlije, tvrdio je Radmilo Šipovac, direktor Borca

Uprava Borca nije zadovoljna suđenjem Čuića
U FK Borac ogorčeni na suđenje
Piše: SportCentar 21.04.2012 u 22:30 sati.

Nova drama u našem fudbalu! Nakon večerašnjeg derbija na Grbavici našoj redakciji sa stadiona direktno se putem mobilnog telefona javio čelnik FK Borac, koji je bio ogorčen na suđenje Tomislava Čuića iz Tomislavgrada.

„Da li ste gledali utakmicu“, bilo je prvo pitanje koje nam je postavio Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

Na naš potvrdan odgovor, Šipovac je nastavio:

„Pa, jeste li vidjeli šta su nam uradili Čuić i njegovi pomćnici. Pa, dokle više!? Ovo je nečuveno! Kap je prelila čašu. Imamo razloga da sumnjamo na onoga ko je delegirao sudije da je svjesno poslao za pomoćnika Nikicu Tomasa, zbog toga što je nedavno pogođen kamenom u Banjoj Luci, te se Borcu večeras želio osvetiti. Vidjet ćemo da li u N/FS BiH postoje isti kriteriji i imaju li poštene namjere. Naš Boris Raspudić kažnjen je sa tri utakmice zbog udaranja laktom igrača Sarajeva. E, vidjet ćemo hoće li iko od Željinih igrača biti kažnjen!? Ovdje se udaralo lakotom i sjevalo je na sve strane. Isključenja su zaslužili Bešlija, Svraka i Bogičević“.

Na pitanje šta tačno zamjeraju arbitru Čuiću i njegovih asistentima, Šipovac je odgovorio:

„Nije bilo ofsajda kada je Stajić u šestom minutu sam krenuo ka golu Želje. Nije sankcionisao gaženje Ivetića od Bešlije dok je naš igrač ležao na terenu. Nije kaznio ni udaranje Radulovića kod je ležao na zemlji u 25. minutu meča. Nije bilo prekršaja na Kajkutu, kada je đonom na njega startovao jedan od igrača domaćih u 32. minutu. Sedam minuta kasnije Žarić je centrirao, Bešlija igrao rukom, a sudija ništa nije pokazao“.

Šipovac je potom naveo i sljedeće primjedbe:

„U 50. minutu Čuić nije sankcionisao lakat na Stuparu. U 54. isto je udaren Ivetić, a u 75. lakat je 'popio' i Kajkut. U sudijskom vremenu meča nije sudio dva faula, kada je na 16 metara od gola Guše oboren Bilbija, te kada je očito nepropisno zaustavljen Stupar. Dakle, kada je suđenje u pitanju sa punim pravom smatramo da nismo ravnopravni sa nekim drugim klubovima u BiH i žalit ćemo se opet zbog toga“, tvrdio je Šipovac.

Zanimljivo, za razliku od Šipovca, trener Banjalučana, Slaviša Božičić, neposredno nakon utakmice i nešto kasnije na press konferenciji, nije imao premjedbe na suđenje.

"Želji čestitam na zasluženoj pobjedi, a ne bi bilo nezasluženo da je bio i remi. Odigrali smo dobro, nismo iskoristili svoje šanse i preostaje nam da u nastavku prvenstva pokušamo izboriti plasman u euro kupove", rekao je Božičić.
Čuj, žali se Borac na suđenje :lol: .........da mi je još dočekati da se za istu stvar žale Zrinjski i Lištica :bih:........................sada imamo suđenje kako treba i odjednom se žale oni koji se nikada nisu žalili.....i naravno, ne žale se oni koji su se prije, uvijek žalili
Locked