megaman4 wrote:smiješno kolo. sada se može jasno zaključiti Željzničar prvak, Široki osvajač KUP - a, pošto ne može jedan klub iz iste nacionalnosti uzeti oba trofeja, FUj.....od početka narod vuku za nos. mogu još malo, ovo svakao niko i ne prati smijuriju od lige, ugasit će se ova liga, jer je ovo lagano umiranje fudbala, ionako nam stadioni ne služe ničemu drugom..
dokaz je današnje kolo gdje je široki pustio slaviji pobjedu, pošto Slavija mora opstati, tako valjda komitet odlučio jer u tokm istom smiješnom komitetu sjedi anonimus Dragan Kulina, upravo čovjek iz slavije. ko ovo ne skonta taj je ili ćorav ili ne želi da sazna neke stvari......sve ove promjene su obična kozmetika.......KOMITET NAPOLJE.....

Otkud sad to da se dijeli na LIGA/KUP?

Ja sam sve kont'o da se dijeli samo titula,i da se svake godine redoslijedom smijenjuju prvaci(bošnjački,srpski,hrvatski).

Valjda se to od ove godine promijenilo,a ja nisam bio upoznat,u svakom slučaju hvala što si nas prosvijetlio.

Jedino što mi nije logično u svemu je da su u pitanju TRI(3) naroda,a samo 2 trofeja,

ne znam kako i po kojem kriteriju su odabrali ko će se ove godine sušiti od trofeja

,ali valjda su izvlačili slamke prije početka prvenstva,a da nas nisu upoznali o tome,sreća pa imamo tebe.