Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6101 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Image

"Oslobodjenje"

Image

"Avaz"
LSD

#6102 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Mene zanima na šta su Sloboda i Čelik nabili ovolike dugove :?
Lištica bez dugovanja jbt :shock:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6103 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

LSD wrote:Mene zanima na šta su Sloboda i Čelik nabili ovolike dugove :?
Lištica bez dugovanja jbt :shock:
Mi i Vi makar u vecini sezona izadjemo u Evropu, pa tu ima ulaganja, ima i neke zarade...mjenjaju se igraci, dovode se pojacanja iz susjednih zemalja..nesto bi se i moglo shvatiti i opravdati, plus titule , osvojeni KUP-ovi.

Ali dobro si, Sloboda i Celik...crna rupa bez dna....NA ZALOST.

A vala ni ovaj Olimpikov dug nije pomal kada se skonta sve vezano za taj klub.
salle_eh1986

#6104 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

jebo dug, al kamate čelika meni upadaju u oči
pa haman 2.5 miliona kamata samo...gdje se to nabi toliko
-LIBERO-
Čiča Gliša

#6105 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

„Stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru za narednu sezone takmičenja pod okriljem UEFA pod velikim je upitnikom. Konkretno, prema trenutnom stanju ne vjerujem da će se na njemu moći igrati i mečevi kvalifikacija za Evropa ligu. U narednoj sedmici dolazi nam ispekcija UEFA koja će izvršiti kontrolu spomenutog, ali i stadiona Pecara u Širokom Brijegu, kao i Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase – Koševo u Sarajevu“, rekao je Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu N/FS BiH, naglasivši:

„Na Pecari se trebaju uraditi sitnice i ne bi trebalo biti problema oko licence za igranje ino utakmica u Širokom Brijegu. Na Koševu i u Mostaru nije takva situacija, ali sačekajmo UEFA inspektore da vidimo šta se treba uraditi na tim stadionima. Uglavnom, ako bi se desilo da Mostar ne dobije dozvoli, a Zrinjski izađe u Evropu, vjerovatno, domaće susrete igrat će u Širokom Brijegu. Uglavnom, još ništa nije gotovo. Vremena nema puno, ali ima za dovođenje svih stadiona u stanje da se na njima mogu igrati kvalifikacije za Ligu prvaka i Evropa ligu“.

Hodžić je kazao i kako Bilino polje u Zenici i Gradski stadion u Banjoj Luci ispunjavaju sve uslove za odigravanje kvalifikacionih klupskih utakmica.
Kosevo nije sigurno za evropske tekme. Ako se nesto ne uradi ozbiljno po tom pitanju oba sarajevska kluba bi mogli svoje evropske utekmice igrati u Zenici :-) :D
veljaca

#6106 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

-LIBERO- wrote:
„Stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru za narednu sezone takmičenja pod okriljem UEFA pod velikim je upitnikom. Konkretno, prema trenutnom stanju ne vjerujem da će se na njemu moći igrati i mečevi kvalifikacija za Evropa ligu. U narednoj sedmici dolazi nam ispekcija UEFA koja će izvršiti kontrolu spomenutog, ali i stadiona Pecara u Širokom Brijegu, kao i Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase – Koševo u Sarajevu“, rekao je Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu N/FS BiH, naglasivši:

„Na Pecari se trebaju uraditi sitnice i ne bi trebalo biti problema oko licence za igranje ino utakmica u Širokom Brijegu. Na Koševu i u Mostaru nije takva situacija, ali sačekajmo UEFA inspektore da vidimo šta se treba uraditi na tim stadionima. Uglavnom, ako bi se desilo da Mostar ne dobije dozvoli, a Zrinjski izađe u Evropu, vjerovatno, domaće susrete igrat će u Širokom Brijegu. Uglavnom, još ništa nije gotovo. Vremena nema puno, ali ima za dovođenje svih stadiona u stanje da se na njima mogu igrati kvalifikacije za Ligu prvaka i Evropa ligu“.

Hodžić je kazao i kako Bilino polje u Zenici i Gradski stadion u Banjoj Luci ispunjavaju sve uslove za odigravanje kvalifikacionih klupskih utakmica.
Kosevo nije sigurno za evropske tekme. Ako se nesto ne uradi ozbiljno po tom pitanju oba sarajevska kluba bi mogli svoje evropske utekmice igrati u Zenici :-) :D
Nista od Zenice ..... Opcina Centar ce to pogurati i sve ce biti O.K. :mrgreen:
El_comadante

#6107 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by El_comadante »

a šta je sa Grbavicom? šta se tu treba uraditi da se osbosobi za igranje u Europi? i šta kad bi se nekim čudom naš predstavnik (bilo koji) našao u grupnoj fazi Europa lige da li bi mogao igrati u BiH ikako?
Charuga
Globalni moderator

#6108 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

El_comadante wrote:a šta je sa Grbavicom? šta se tu treba uraditi da se osbosobi za igranje u Europi?
Treba se srusiti i krenuti od temelja ... 8-)
veljaca

#6109 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

Plavih_11 wrote:
El_comadante wrote:a šta je sa Grbavicom? šta se tu treba uraditi da se osbosobi za igranje u Europi?
A to nije nikakav problem za jednog uspjesnog menadzera ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#6110 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

veljaca wrote:
Plavih_11 wrote:
A to nije nikakav problem za jednog uspjesnog menadzera ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3 miliona za "njega" nisu nikakve pare ... 8-)
ganjeta

#6111 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Sramota za grad Sarajevo da će se uskoro morati ići iz grada da bi igrao neko Evropsko takmičenje. Nek se stide silni Ministri za sport, a znam da hoće :-) .
RusmirBurek

#6112 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by RusmirBurek »

Hoće li se uopće igrati ta utakmica Sarajevo - Slavija? Znam da se mora neki keš uplatiti.
roboth

#6113 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by roboth »

.
Last edited by roboth on 30/03/2012 18:27, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#6114 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

RusmirBurek wrote:Hoće li se uopće igrati ta utakmica Sarajevo - Slavija? Znam da se mora neki keš uplatiti.
nista se ti ne brini za kes i uplatu..tekma je 01.04.2012 u 15.30h
limeni

#6115 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by limeni »

ganjeta wrote:Sramota za grad Sarajevo da će se uskoro morati ići iz grada da bi igrao neko Evropsko takmičenje. Nek se stide silni Ministri za sport, a znam da hoće :-) .
ma jebo im ja sve po spisku, prvo uniste rukomet i kosarku u ovom gradu pa sad ce i fudbal...
splend

#6116 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by splend »

-LIBERO- wrote:
:mrgreen:

da se ja pitam, pustio bih gradski sarajevski klub da igra u zenici. onaj seoski, nek ide u siroki, i ovako im je mentalitet isti :mrgreen:
ultima_palabra

#6117 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Hvala Bogu pa se ništa ne pitaš, a niti će se takvi ikad išta pitati.
ganjeta

#6118 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Na trenutak sam pomislio da piše Šaban, ali vidim ne spominje sandžaklije i šiptare. Mada, sve je to isti q... samo dugo pakovanje.
splend

#6119 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by splend »

mislio sam da necete skontat koji je gradski, a koji seoski klub :shock: :mrgreen:

PS, salim se naravno, dabogda grupnu fazu lige prvaka igrali ;-)
Charuga
Globalni moderator

#6120 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

@samo_ti
@ostali

Hejbet puta do sada je receno da se ne koriste ti nekakvi divlji izrazi za nase klubove. Bilo je i forumasa koju su banovani radi toga ali opet se ponavlja isto. Ko ne zna ili nece pravilno napisati ime kluba neka ga radije i ne pise. Svaki sljedeci takav nadimak ce biti sankcionisan.
ganjeta

#6121 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Evo da probam tipovati naredno kolo :

Rudar - Borac 1x
Mislim da će Baja uspjeti da otkine jaja Bunkeru :D . Bivši trener Borca je novi trener Rudara i očekujem da ostane ne poražen

Olimpic - Čelik 1
Vucovi će upisati novu pobjedu nakon Zrinjskog i dobro se uključiti u borbi za Evropu, Čelik smiješna ekipa.

Široki Brijeg - Sloboda 1
Mislim da nakon u kisa protiv Zvijezde ovdje će glatko dobiti. Volio bi da kiksaju, ali teško.

Kozara - Velež 1
Kozari gori pod nogama, i ako ovdje ne pobjede očekuje ih teška borba za opstanak, Velež se neće toliko trošiti jer igraju revanš kupa u srijedu.

Leotar - GOŠK 1
Ovdje se nikad ne zna sa Trebinjcima, borba za opstanak, dobili su Borca i trebali bi dobiti i Gabeljane koji osokoljeni pobjedom na Koševu, mada ovdje nemaju šta tražiti i jače ekipe od njih.

Sarajevo - Slavija 1
Slavija nakon dvije pobjede u gostima dolazi na Koševo, Sarajevo nema pravo na kiks ako hoće u Evropu.

Travnik - Zvijezda X
Domaćin se dobro pokazao na Grbavici, dok Zvijezda igra odlično u drugom dijelu, nemaju poraza i 7. boba na kontu. Remi mi je najrealniji.

Zrinjski - Željezničar 2
Da nije ovog tačkanja sa Bragom bio bi i bodom zadovoljan, bolja smo ekipa i trebali bi dobiti, mada moramo dokazati na terenu. I ako nas čeka revanš kupa, mislim da će Amar igrati na 12. po redu pobjedu koja mnogo donosi.

Najbolji niz na svijetu!
Charuga
Globalni moderator

#6122 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Ko i kako sudi u Premijer ligi BiH: Za Velež ima nade, Željo je već izgubio u Mostaru?

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/8 ... staru.html
todd_smith

#6123 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by todd_smith »

Plavih_11 wrote:Ko i kako sudi u Premijer ligi BiH: Za Velež ima nade, Željo je već izgubio u Mostaru?

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/8 ... staru.html
ko sad pocinje sa zavjerama :-) :roll:

zezam se, smirite se :mrgreen: :lol: :lol:
Ko to smat

#6124 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ko to smat »

Jao jesu ovi pitari namazani.3 kola ranije ide se na titulu sad kad su vidili da imaju truba igrace poput matka i ostalih lafo u inat svima protiv svih i te fore.neko im dobro zamaze oci sa ovim satrama jer kad uvidis da si los tj,nikakav normalno da bacas udicu na drugu stranu a to je takozvani patritizam ljubav prema klubu i onda se sve lose strane zaborave kao i ona obecavajuca o tituli i sir Jovicu.
strong69

#6125 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by strong69 »

Ko to smat wrote:Jao jesu ovi pitari namazani.3 kola ranije ide se na titulu sad kad su vidili da imaju truba igrace poput matka i ostalih lafo u inat svima protiv svih i te fore.neko im dobro zamaze oci sa ovim satrama jer kad uvidis da si los tj,nikakav normalno da bacas udicu na drugu stranu a to je takozvani patritizam ljubav prema klubu i onda se sve lose strane zaborave kao i ona obecavajuca o tituli i sir Jovicu.
Ti napisa da su Pitari namazani jer i pored toga sto su svjesni da nece osvojiti titulu navijaju za svoj klub i daju mu podrsku? Sram ih bilo!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Locked