Nek lože u ćenifi svojoj ko Balotelli
i protesti protiv toga su tragikomični, hej zamisli, taj civilizacijski iskorak ukinuti, pih savez, pih uefa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
...a, ja sam mislio da je navijačima ČAR i glavni razlog dolaska na stadion gledati svoj tim i navijati za njegtodd_smith wrote:ako ides na Sjever ili Jug da bi "rahat" gledao utakmicu onda nisi ni trebao dolaziti na te tribineal_akhisari wrote:...valjda cemo docekati i to da i na nasim terenima insan moze "ko covjek" sjest i rahat odgledat utakmicu; pod ovim, prije svega mislim na opasnost od kakvog suzavca, topovskog udara,...i inih stvari; sto se mene tice, u isti kos spadaju i baklje i ostala pirotehnika; stoga, pozdravljam namjeru komiteta da se bori i izbori i protiv ovih stvarcica; tiha voda brijeg valja-nadam se da ce i ljudi iz comiteta; mic po mic, malo po malo, stvari posloziti na pravo mjesto; nazalost, u ovoj zemlji nista ne moze brzo
...ujedno bih prokomentarisao i potpis huseinovica za fks; bez obzira u kakvom je stanju, koliko nije igrao, na koliko je potpisao,...mislim da je fks dobio znacajno pojacanje; s obzirom da jak fks znaci jos jaci zeljo, pozdravljam ovaj potez![]()
![]()
ne razumijem u cemu je problem imati baklje ako se pale u odredjenom vremenu ili da se odgovorno njima koristi...to se ne bi trebalo banovati niti kaznjavati, to je navijacka car....samo ako se utakmica zaustavi zbog bakljade ili nesto slicno onda neka se kazni tim...ali eto npr. Zeljo protiv Sirokog..ne razumijem sta je problem bio tu
niti je bilo kakvih problema na tribinama niti na terenu zbog bakljade, sta je slijedece? zabraniti zastavu ili sal ili bilo kakvo skakanje jer "mozda" slucajno okrznes navijaca pored sebe?
Bice interesantno ...Ko (ne)će dobiti licencu, rok za isplatu 31. mart, a ne 30. april
Mnogi fudbalski klubovi naći će se u novim problemima. Naime, nakon što je na preporuku Komiteta za normalizaciju Disciplinska komisija N/FS BiH donijela je odluku da Sloboda izmiri dugovanja prema igračima najkasnije do 30. aprila došlo je do novog pomjeranja datuma.
U konsulataciji sa UEFA najkasniji rok za izmirenje svih klubova je 31. mart do kada traje rok za ispunjenje uslova za dobijanja licenci.
Osim Gavarića i Smajlovića (dužni 71.000 KM), Slobodu su zadesili novi problemi, jer će još nekim igračima morati izmiriti dug. Osim tih 71.000 KM, Tuzlaci će morati isplatiti 4.500 KM Aldinu Karadži, 8.000 KM darki Raci, 1.400 KM Semjonu Miloševiću.
Fudbalski klub Sarajevo će morati Branislavu Arsenijeviću isplatiti 20.000 KM, Leotar Srđanu Bajiću 21.000 KM, NK Čelik 5.937 KM Modriči za obeštećenje Darija Purića, dok će GOŠK morati uplatiti 4.860 KM Fudbalskom savezu Federacije zbog crvenih kartona, koje su načinili 2010. godine dok su se takmičili u nižem rangu.
Rok je pomjeren na zahtjev UEFA. Sada bi se mogle pojaviti komplikacije kako za licence u domaćem prvenstvu, tako i za evropske nastupe, jer brojni treneri, igrači osim preko N/FSBiH svoja potraživanja traže i preko sudova. Ukoliko svi ne ispune ove zahtjeve do 31.marta bit će automatski suspendovani,dok oni koji ne bi vratili dugove i propustili dva kola bili izbačeni iz lige.
Nije poenta u pirotehnici, vec da ima precih problema od toga!odesveuhonduras wrote:Apsolutno podržavam zabranu pirotehnike na stadionima, još da je hoće i za Novu godinu zabraniti..
Nek lože u ćenifi svojoj ko Balotelli![]()
i protesti protiv toga su tragikomični, hej zamisli, taj civilizacijski iskorak ukinuti, pih savez, pih uefa
ja mislim da će i fifa pomilovati sloboduLSD wrote:Opasno ovo zvuci....Sloboda ce nayebati izgleda...oni su kokuzi frontalni ,a moraju jednostavno platiti svoje dugove.
Iskreno buraz, ja UEFI i njihovim "casnim namjerama prema BH fudbalu" ne vjerujem ni sekunde...davno su oni mogli urediti ovi ligu, svojim uticajima i pritiscima - da su htjeli... ali nisu.BHF_Manijak wrote:Nije poenta u pirotehnici, vec da ima precih problema od toga!odesveuhonduras wrote:Apsolutno podržavam zabranu pirotehnike na stadionima, još da je hoće i za Novu godinu zabraniti..
Nek lože u ćenifi svojoj ko Balotelli![]()
i protesti protiv toga su tragikomični, hej zamisli, taj civilizacijski iskorak ukinuti, pih savez, pih uefa![]()
@LSD, slazem se, njima se moramo vjecno naguzivati, ali kad bi se UEFA-i obratili i rekli da to jesu fasisticka obiljezja i da se zbog toga sanckionisu klubovi, onda bi Dodik i slicni mogo usima mahati! Kako UEFA kazni hrvate radi svastike na utakmici koju napravise formiranjem navijaca u takav znak, tako isto bi i mi mogli uraditi a onda ne bi imo ko sta za reci jer je to fasizam. No problem je kod nas sto DRZAVA ne kaznjava takve stvari (citaj "desavanja u Srebrenici, ranogorski pokret" itd) a kamo li da Savez kazni!![]()
Nikad od nas normalne drzave!
Richard Wagner wrote:ja mislim da će i fifa pomilovati sloboduLSD wrote:Opasno ovo zvuci....Sloboda ce nayebati izgleda...oni su kokuzi frontalni ,a moraju jednostavno platiti svoje dugove.
ma mozes ti navijati, ali zna se ako ides iza gola da se bas navija, i ne sjedecial_akhisari wrote:...a, ja sam mislio da je navijačima ČAR i glavni razlog dolaska na stadion gledati svoj tim i navijati za njegtodd_smith wrote:ako ides na Sjever ili Jug da bi "rahat" gledao utakmicu onda nisi ni trebao dolaziti na te tribineal_akhisari wrote:...valjda cemo docekati i to da i na nasim terenima insan moze "ko covjek" sjest i rahat odgledat utakmicu; pod ovim, prije svega mislim na opasnost od kakvog suzavca, topovskog udara,...i inih stvari; sto se mene tice, u isti kos spadaju i baklje i ostala pirotehnika; stoga, pozdravljam namjeru komiteta da se bori i izbori i protiv ovih stvarcica; tiha voda brijeg valja-nadam se da ce i ljudi iz comiteta; mic po mic, malo po malo, stvari posloziti na pravo mjesto; nazalost, u ovoj zemlji nista ne moze brzo
...ujedno bih prokomentarisao i potpis huseinovica za fks; bez obzira u kakvom je stanju, koliko nije igrao, na koliko je potpisao,...mislim da je fks dobio znacajno pojacanje; s obzirom da jak fks znaci jos jaci zeljo, pozdravljam ovaj potez![]()
![]()
ne razumijem u cemu je problem imati baklje ako se pale u odredjenom vremenu ili da se odgovorno njima koristi...to se ne bi trebalo banovati niti kaznjavati, to je navijacka car....samo ako se utakmica zaustavi zbog bakljade ili nesto slicno onda neka se kazni tim...ali eto npr. Zeljo protiv Sirokog..ne razumijem sta je problem bio tu
niti je bilo kakvih problema na tribinama niti na terenu zbog bakljade, sta je slijedece? zabraniti zastavu ili sal ili bilo kakvo skakanje jer "mozda" slucajno okrznes navijaca pored sebe?no ofence; s obzirom na tvoje pitanje ( retoričko ) o zastavama i šalovima, mogli bismo ići u krajnost do sabaha razglabajući o ovom; mislim da jako dobro razumiješ razloge comiteta za ovakve mjere
ma koliko, oni koji su za pirotehniku na stadionu, pravdali istu, oni drugi imaju isto tako svoje razloge, koji nisu za baciti
što se tiče paralele pirotehnika-šal-zastava, jedino ako ne misliš da se šal koristi kao sredstvo davljenja
šala-mala
Štatebrigaba.Mr. Brightside wrote:covjeku space tipka ima prekide a vi tako![]()
To je vjerovatno lazni profil, mislim 99 posto da je.Baudelaire wrote:Sad sam mu gledao profil, plač majke miPa majku mu, mogao je makar nešto naučiti
Baudelaire wrote:Štatebrigaba.Mr. Brightside wrote:covjeku space tipka ima prekide a vi tako![]()
Baudelaire wrote:Štatebrigaba.Mr. Brightside wrote:covjeku space tipka ima prekide a vi tako![]()
Bogam' budu li se u Savezu ovoga pridrzavali, lako se moze desiti Slobodi da stavi kljuc u bravu.Plavih_11 wrote:Bice interesantno ...Ko (ne)će dobiti licencu, rok za isplatu 31. mart, a ne 30. april
Mnogi fudbalski klubovi naći će se u novim problemima. Naime, nakon što je na preporuku Komiteta za normalizaciju Disciplinska komisija N/FS BiH donijela je odluku da Sloboda izmiri dugovanja prema igračima najkasnije do 30. aprila došlo je do novog pomjeranja datuma.
U konsulataciji sa UEFA najkasniji rok za izmirenje svih klubova je 31. mart do kada traje rok za ispunjenje uslova za dobijanja licenci.
Osim Gavarića i Smajlovića (dužni 71.000 KM), Slobodu su zadesili novi problemi, jer će još nekim igračima morati izmiriti dug. Osim tih 71.000 KM, Tuzlaci će morati isplatiti 4.500 KM Aldinu Karadži, 8.000 KM darki Raci, 1.400 KM Semjonu Miloševiću.
Fudbalski klub Sarajevo će morati Branislavu Arsenijeviću isplatiti 20.000 KM, Leotar Srđanu Bajiću 21.000 KM, NK Čelik 5.937 KM Modriči za obeštećenje Darija Purića, dok će GOŠK morati uplatiti 4.860 KM Fudbalskom savezu Federacije zbog crvenih kartona, koje su načinili 2010. godine dok su se takmičili u nižem rangu.
Rok je pomjeren na zahtjev UEFA. Sada bi se mogle pojaviti komplikacije kako za licence u domaćem prvenstvu, tako i za evropske nastupe, jer brojni treneri, igrači osim preko N/FSBiH svoja potraživanja traže i preko sudova. Ukoliko svi ne ispune ove zahtjeve do 31.marta bit će automatski suspendovani,dok oni koji ne bi vratili dugove i propustili dva kola bili izbačeni iz lige.
ama fake, ono bas u svakom statusu je greska !BHF_Manijak wrote:Ja ne mogu vjerovati da je neko u ovolikoj mjeri nepismen, jednostavno ne mogu!![]()
Ili ono bijase nemogu? Hajd stamebriga!
![]()
![]()
Fakat ba, ja mislim isto da je ovo fake, da ima 4 osnovne ne bi ovolike greske pravio, mislim nidje veze!