I mi ako ne stvorimo sebi kakvog "Amara", bilo Pašića, Sušića, Hadžibegića... uz obaveznu visoku poziciju babe mu u savezu
Zezam se
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I imali ste najbolje sudjenje na straniBHF_Manijak wrote:Bogami 9 uzastopnih pobjeda nije malo, da je 9 neporazenih bilo bi odlicno a ne 9 pobjeda!!!![]()
Nadam se da su sad oni kovaci teorija zavjere shvatili da ovaj tim ima i kvalitet a da nije ipakd do "babe u komitetu"!
Baltazar_khan wrote:bordo braćo zašto toliko galame oko toga jel bio penal ili ne na grbavici? bez brige, oni nisu nikakav konkurent ove sezone ni nama, a bogami ni ovom dvojcu borac - lištica. tri tima su se izdvojila, i do kraja će se boriti za titulu!
GandalfSivi wrote: dana 15/08/2011 00:20
Kod mene je to totalno jednostavno. Dva kola, sest bodova. sa gol razlikom 6:2. Znaci, titula.
IDEMOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni kolega i dalje nije jasno, hocete li promjeniti iskaz mozda?!Goblin wrote:dana 24/08/2011 18:00
Znaci,perverzija
Ima li neko da mu nije jasno ko ce biti novi prvak BiH
Jedan grad,jedan klub.
SARAJEVO
Metereolozi najavili naglo otopljenje krajem Novembra, trenutna temperatura zraka je +6°C!Ibizza wrote:dana 24/08/2011 21:39
Trenutna temperatura na Grbavici je -6.Sljedece sedmice i do -9![]()
![]()
Kazu toplije nego ljeti...Cyprus wrote: A tek je ljeto kako li će biti na zimu![]()
Jesi li siguran?!Baltazar_khan wrote:dana 14/08/2011 18:23
jesmo ih poderali. ovo je sarajevo kakvo želimo![]()
![]()
naredno kolo obavezno idem na istok. ne želim da propustim "čestitke" za prandellija![]()
Tacno je druze, nemamo dvije ekipe, ali imamo jednu da valja!afannedim wrote:dana 26/08/2011 21:21
Nemaju oni dvije ekipe to su mali klubovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapitaj se i za brini za prvi tim, mani se drugog...Impavidus wrote:dana 31/08/2011 14:17
Radi se radi...![]()
Pa j.ebo me svak ako nam II tim ne bi bio među prvih 10 ekipa u ovoj ligi.
Hmmm...Nisam bas siguran, de ti to opet provjeri!RojasHz wrote:ma lijepo je, sto jes'-jes' ..ali bit' ce i ljepsehz__semir wrote:1. Sarajevo 6 5 1 0 19:5 16
A ljepote braćo draga, šta je ovo ovako
Svasta nesto napisano, vezano za Amarovu izjavu vezano za Suljica, ali samo na ovo boldirano da se osvrnem, Zeljnihi navijaca je 1% koji bi Amara "sad otjerali", a i takvi jako malo vole ZeljuPitari-CHWIILA wrote:..strateg nevidjeni...strasno !!
igra mu onaj lazo kloc citavu polusezonu...promasivao mrtve zicere...ne znam koliko je zabio al znam da je pravo malo...i sad mu ne bi suljic zaigro...izvini ferguson , dosta je tvoje ublehe a to sto te tvoji KUPCI (kako ih je zujo nazvo)jos podrzavaju (iako ima dosta navijaca zelje koji bi te odmah otjerali) samo pokazujes kakve procjene imas u odabiru igraca , naravno to su golovi i skupljeni bodovi mjerodavni ...a i jednih i drugih je jako jako MALO
tako , amare pssst i j svoj ionako tezak polozaj ne cini jos tezim.Ok , ne interesuje me tvoja arogancija ali barem malo se ugledaj na oca , gospodina u svakom smislu rijeci !!!
Da Bog da Semire, da Bog da...hz__semir wrote:Ma ja, Šele je kloc. Nije on igrač ala Lazar pa da igra u prvih 11, on je više kloc ala Džeko ili Zec
Dosli Galaktikosu na svoje haman, sad ko biva obrnuto...Baltazar_khan wrote:niste trebali postaviti riječi te persone. nebitan lik totalno. mi smo sa suljićem lider prvenstva, a on sa galaktikosom bešlijom ima -8 zaostatka za vodećim timom.
I tako "jedva" po "jedva", Bogami se naniza 9...todd_smith wrote:Zvijezdu kod kuce jedva, a da ocekujemo da Borac u BL uzmu![]()
Zato jer znam vas i vase euforije, kod nas su se samo rijetki zalijetali da nakon par kola pisu o kojekakvim titulama i slicno, a kod vas je to godinama slucaj, o tome je Bodeler vam konstantno piso, provjeri na temi o PL!hljebarnik wrote:@BHF_Manijak
Sto ovo sve nisi tad napisao ? Eto te u rangu Armina.
Uzivajte dok mozete, kada vam ode taj "trener" opet ce uslijediti godine bez europe, trofeja itd.
bježi ba nema srca čo'ek, grehota ocmsalle_eh1986 wrote:hahahaha kralju, ismijah se ovom tvom repliciranju, a što je najcrnje sve gola istina
al šta reći, kakvu posluku porati