tazmaniaBAN4 wrote:pa pa panikaaaaaa...
uhhhhhhhh kakve ce tek price biti kad budemo na 1. mjestu

Moderators: Charuga, Tomahawk11
tazmaniaBAN4 wrote:pa pa panikaaaaaa...

pricace nam unuci valjdatazmaniaBAN4 wrote:pa pa panikaaaaaa...
Ma stipu bolan, nesto se ne sjecam kuknjave kad su derali Slaviju i GOSK sa 4 gola, tad je bila sampionska prica, a sad najugorezniji klub lafo u drzavi, iako su drugi i imaju bod manje od vodeceg...LSD wrote:![]()
jao parole
...iz nje izvire ocaj.
Otac i sin vas majoriziraju, pa su parole jedino preostale... a liga nikad zanimljivija....nikad ovoliko gosti nisu pobjeđivali, samo to mnogo ne primjecuju.
ko je ovdje uopste spomen'o korner ?ganjeta wrote:A korner?
e vidiš, hvala bogu na tražilici, pa se sve može naći. ja sam poslije tekme sa zrinjskim napisao da nam je sudija poklonio bod, poslije zvijezde sam napisao da je bio čist penal (mada sam nakon pogledanog snimka promijenio mišljenje). i ja ni u čije ime ne govorim - osim u svoje lično.leet wrote:nije dzaba doticni predsjednik komiteta bio suspendovan u bivsoj nam drzavi
@jthomas zato cujemo i citamo kada ste vi na vrhu
Jesi li siguran?JThomas wrote:i niko od vas nije bio pošten, pa recimo poslije tekme s borcem na koševu prošle godine napisao da nije bio penal...a nije.
Ništa neobično. Znalo se desiti i na istoku da se zviždi sudiji, ako dosudi penal Sarajevu, a nije trebao ili da se aplauzom isprati promašeni jedanaesterac.JThomas wrote:ovdje se ne može čuti samo skandiranje - ali reporter kaže, a ja se životom kunem da je istina - cijeli sjever je u po frke skandirao "sudija lopove" kad je ovaj počeo šiljiti za nas. izašlo je i narednog četvrtka u bh danima u barometru.
šta hoću da kažem? ništa posebno, ko razumije shvatiće...
Da li opravdano? Ja koliko sam vidio situaciju na Koševu, gol je opravdano poništen. Iz Trebinja nema dobrog snimka.-3 ponistena gola Sarajevu
Penal nije bio ni protiv Zvijezde a pogotovo protiv GOŠK-a-nesviranje penala Zeljinim protivnicima
Rekla-kazala.-desi se da dodje igrac iz HR i igra tekmu pod drugim imenom
Mislio sam na suđenje, komitet ne može raditi posao policije... mogu kazniti organizatora što su i uradili.-gosti su u toj mjeri zasticeni da moraju spasavat zivu glavu na gostovanju sto od domach igraca to od navijaca
Žalili su se i Jović i Odović, a ispalo je da nisu bili u pravu... iako su uvijek bili korektni. Šta reći, trenerski posao je stresan, pogotovo kad se boriš za opstanak-jagodic se zali na sudjenje..taj lik s enikad zalio nije koliko znam..eto koliko je onda poboljsana liga..
dobro dobro hajd..al sta je sa onim zrinjskim i penalom?ultima_palabra wrote:Da li opravdano? Ja koliko sam vidio situaciju na Koševu, gol je opravdano poništen. Iz Trebinja nema dobrog snimka.-3 ponistena gola SarajevuPenal nije bio ni protiv Zvijezde a pogotovo protiv GOŠK-a-nesviranje penala Zeljinim protivnicimaRekla-kazala.-desi se da dodje igrac iz HR i igra tekmu pod drugim imenomMislio sam na suđenje, komitet ne može raditi posao policije... mogu kazniti organizatora što su i uradili.-gosti su u toj mjeri zasticeni da moraju spasavat zivu glavu na gostovanju sto od domach igraca to od navijacaŽalili su se i Jović i Odović, a ispalo je da nisu bili u pravu... iako su uvijek bili korektni. Šta reći, trenerski posao je stresan, pogotovo kad se boriš za opstanak-jagodic se zali na sudjenje..taj lik s enikad zalio nije koliko znam..eto koliko je onda poboljsana liga..
Vala vazda je takav prijatelju, sav nekakav isprepadan sa uvijek istim izjavama....tazmaniaBAN4 wrote:Je li neko gledao sportski pregled na bht-u sinoc? Je li Mirza Varesanovic na horsu slucajno ?!sav mi je nervozan
Prvo kolo jedan go im je dao Željo, u trecem kolu im go dao Borac i u cetvrtom Sloboda (jedini poraz Širokog) i to je bilo to.tazmaniaBAN4 wrote:jel moguce da je ovaj siroki u 10 utakmica samo 3 gola primio ?
Meni baš šega lik ispao.tazmaniaBAN4 wrote:Je li neko gledao sportski pregled na bht-u sinoc? Je li Mirza Varesanovic na horsu slucajno ?!sav mi je nervozan
Lako je tebi kad si u Sarajevu ..karanana wrote:svi u dolinu cupova jer red army prestati nece nikadaaaaaaa