Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#3351 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nego znaju li statističari jesul kad prije gosti osvojili više bodova od domaćina u jednom kolu PL? Ja se ne mogu sjetit nijednog primjera 
- Pitarrr82
#3352 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Donese mi Bogicevic 150KM 
- ultima_palabra
#3353 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kakav su ono trans HZ razvile, nešto "nenormalni Komitet"? Bezze realno 
- cappy_tempo
#3354 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ultima_palabra wrote:Kakav su ono trans HZ razvile, nešto "nenormalni Komitet"? Bezze realno

a to je kao normalan? pa otkako su dosli samo repku drze i to je to,a liga nikad smjesnija i lafo neke kazne za koje ne znas bil se smijo ili bi plako. eto zivi bili pa vidjeli kako ce proci ovo sa zabranom,a pogotovo kad derbi dodje i kad bude belaj onda ce kriviti horde i manijake kako su to huligani bla bla bla kako treba djecu iz osnovne skole dovesti,dede i nane...
- ultima_palabra
#3355 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa očigledno da se u fudbal miješaju neki elementi koji nemaju veze sa njim (reakcije policije na ona 3 izgreda) i na koje Komitet kao fudbalska vlast nema ingerencije. Onda je bolje udariti preventivu nego da padne mrtva glava...
U slučaju derbija bi ta zabrana mogla donijeti više štete nego koristi u bezbjedonosnom smislu, tako da očekujem da Komitet tu napravi iznimku kao što je i najavljeno.
U slučaju derbija bi ta zabrana mogla donijeti više štete nego koristi u bezbjedonosnom smislu, tako da očekujem da Komitet tu napravi iznimku kao što je i najavljeno.
- veljaca
#3356 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mislio sam da ce i za proslo kolo Komitet za normalizaciju ukinuti zabranu organizovanog dolaska gostujucih navijaca - ali ne uradise to.
Sada kada to nisu uradili - onda svaka iznimka bi bila pogresna i time bi se uveli dupli arsini i majorizacija nekih i onda bi ucinili jos vecu glupost.
Gledajuci FK Zeljeznicar i FK Sarajevo, ovom odlukom plavi su osteceni u Gabeli, Otoci, Lukavici i Gradisci, a ovom odlukom bordo su osteceni u Prijedoru i na Grbavici ... Znaci plavi u 4 slucaja a bordo u 2 slucaja ....
Vezano za nadolazeci derbi: Bila bi greska da Komitet za normalizaciju ucini iznimku samo u ovom slucaju. Tada, ako ne bi bilo iznimke - na domacinu ( FK Zeljeznicar ) je da obezbjedi dio sjeverne i istocnu tribinu za goste. Svako mijesanje navijaca na Sjeveru - nece donijeti dobra. Jer kada atmosfera dodje do usijanja - tada se desavaju i nezeljene stvari. U tim situacijama lako se dolazi do sukoba. Za ove koji navode da ce biti 300 - 400 navijaca FK Zeljeznicar na Sjeveru, da im kazem da ce biti bar 3000-4000 ( ima indicija da ce pojedinci i sa Juga doci na Sjever - kao da odbrane svoju Grbavicu ) .... Mislim da bi nam neredi i eventualni sukobi najmanje trebali i zato sam se nadao da ce Komitet za normalizaciju ukinuti jos proslo kolo svoju zabranu. Nadam se i vjerujem da ima pametnih i razumnih i da ce se naci neko rjesenje ...
Da samo dodam da bih isto pisao i da se derbi igra na Kosevu. Da je ovakva situacija - ja ne bih isao na Kosevo da pratim svoj voljeni klub ... Takodjer, znam da ovako kako ja ne misli moj sin ( clan TM87 ) i jako puno njegovih drugara sa Juga .....
Sada kada to nisu uradili - onda svaka iznimka bi bila pogresna i time bi se uveli dupli arsini i majorizacija nekih i onda bi ucinili jos vecu glupost.
Gledajuci FK Zeljeznicar i FK Sarajevo, ovom odlukom plavi su osteceni u Gabeli, Otoci, Lukavici i Gradisci, a ovom odlukom bordo su osteceni u Prijedoru i na Grbavici ... Znaci plavi u 4 slucaja a bordo u 2 slucaja ....
Vezano za nadolazeci derbi: Bila bi greska da Komitet za normalizaciju ucini iznimku samo u ovom slucaju. Tada, ako ne bi bilo iznimke - na domacinu ( FK Zeljeznicar ) je da obezbjedi dio sjeverne i istocnu tribinu za goste. Svako mijesanje navijaca na Sjeveru - nece donijeti dobra. Jer kada atmosfera dodje do usijanja - tada se desavaju i nezeljene stvari. U tim situacijama lako se dolazi do sukoba. Za ove koji navode da ce biti 300 - 400 navijaca FK Zeljeznicar na Sjeveru, da im kazem da ce biti bar 3000-4000 ( ima indicija da ce pojedinci i sa Juga doci na Sjever - kao da odbrane svoju Grbavicu ) .... Mislim da bi nam neredi i eventualni sukobi najmanje trebali i zato sam se nadao da ce Komitet za normalizaciju ukinuti jos proslo kolo svoju zabranu. Nadam se i vjerujem da ima pametnih i razumnih i da ce se naci neko rjesenje ...
Da samo dodam da bih isto pisao i da se derbi igra na Kosevu. Da je ovakva situacija - ja ne bih isao na Kosevo da pratim svoj voljeni klub ... Takodjer, znam da ovako kako ja ne misli moj sin ( clan TM87 ) i jako puno njegovih drugara sa Juga .....
- Obuca9
#3357 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nije u 2, nego u 3. Ima i Banjaluka i to u kakvim utakmicama, utakmicama protiv direktnih konkurenata za vrh (Željezničar, Borac).
I nije Željezničar u 4, nego takodjer u 3, jer navijači Željezničara će prisustvovati utakmici na Otoci i navijati za svoj klub. Živi bili pa vidjeli.
I nije Željezničar u 4, nego takodjer u 3, jer navijači Željezničara će prisustvovati utakmici na Otoci i navijati za svoj klub. Živi bili pa vidjeli.
- veljaca
#3358 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A zar nije stadion Borca suspendovan ..... i u utakmici sa Sarajevom .... Ako nije - onda je 3 ....
A sto se tice Zelje - ipak je 4 ..... ako racunas 3 - onda je i Sarajevo 2 ( mogu plavi na Otoku, isto tako mogu i bordo na Grbavicu ... )
Mada mislim da je sustina - da je Komitet ovim sa sebe skinuo ODGOVORNOST za eventualne nerede i nemile dogadjaje ....
A sto se tice Zelje - ipak je 4 ..... ako racunas 3 - onda je i Sarajevo 2 ( mogu plavi na Otoku, isto tako mogu i bordo na Grbavicu ... )
Mada mislim da je sustina - da je Komitet ovim sa sebe skinuo ODGOVORNOST za eventualne nerede i nemile dogadjaje ....
- Obuca9
#3359 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne mogu i nemoj porediti te dvije situacija, kad znamo i ja i ti da se ne mogu porediti. Mogu, ali da se pravimo budale. Eto ako cemo se praviti budale, onda cemo reci da ta odluka i ne postoji, novinari je izmislili.veljaca wrote:A zar nije stadion Borca suspendovan ..... i u utakmici sa Sarajevom .... Ako nije - onda je 3 ....
P.S.
Borcvu ističe kazna prije utakmice sa Sarajevom, jer dotad će imati jednu Kup utakmicu (četvrtfinale), dvije u Prvenstvu (11. i 13. kolo), a ostale su im jos dvije utakmice kazne (prvu od tri su već odradili protiv Zvijezde u Kupu).
-
lider
#3360 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ostetise i GOSK za cist penal juce
Kuda ide ovaj nas fudbal
Kuda ide ovaj nas fudbal
- veljaca
#3362 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nije samo za penal - nego i za nepostojeci korner ....lider wrote:Ostetise i GOSK za cist penal juce
Kuda ide ovaj nas fudbal
- veljaca
#3363 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
E da ne bi poredili - neko ovako, a neko onako, onda je najbolje reci da suhz__semir wrote:Ne mogu i nemoj porediti te dvije situacija, kad znamo i ja i ti da se ne mogu porediti. Mogu, ali da se pravimo budale. Eto ako cemo se praviti budale, onda cemo reci da ta odluka i ne postoji, novinari je izmislili.veljaca wrote:A zar nije stadion Borca suspendovan ..... i u utakmici sa Sarajevom .... Ako nije - onda je 3 ....
P.S.
Borcvu ističe kazna prije utakmice sa Sarajevom, jer dotad će imati jednu Kup utakmicu (četvrtfinale), dvije u Prvenstvu (11. i 13. kolo), a ostale su im jos dvije utakmice kazne (prvu od tri su već odradili protiv Zvijezde u Kupu).
- plavi osteceni za 4 utakmice ....
- bordo osteceni za 3 utakmice ....
Ovo je prema suspenziji Komiteta i to je cinjenica .... Sve ostalo su spekulacije ( ko biva ovi ce doci a ovi drugi nece ... ) i prema "snalazenju" plavih i bordo navijaca ...
-
Ledenko
#3364 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Budući da su Hz u fazi raspadanja (po ko zna koji put), njima će ova "zabrana" odlično doći.
- FnatiC
#3365 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ledenko wrote:Budući da su Hz u fazi raspadanja (po ko zna koji put), njima će ova "zabrana" odlično doći.
- cappy_tempo
#3366 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
jel to info 1000% tacna od ljudi iz jezgra jezgre grupe?Ledenko wrote:Budući da su Hz u fazi raspadanja (po ko zna koji put), njima će ova "zabrana" odlično doći.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3367 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ledenko wrote:Budući da su Hz u fazi raspadanja (po ko zna koji put), njima će ova "zabrana" odlično doći.
opet si na nasim utakmicama i to na sjeveru
Last edited by Velkoski on 17/10/2011 12:47, edited 1 time in total.
- armin071
#3368 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma iz samog "zumanceta"cappy_tempo wrote:jel to info 1000% tacna od ljudi iz jezgra jezgre grupe?Ledenko wrote:Budući da su Hz u fazi raspadanja (po ko zna koji put), njima će ova "zabrana" odlično doći.
- Charuga
- Globalni moderator
#3369 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cak bi se moglo povuci pitanje bure i njen pravac kretanja u prvom poluvremenu. Ako je isla prema golu domacina i to bi mogao biti razlog njihovog poraza. Eh, ima tu jos svasta, masoni su jaki na svim poljima ..veljaca wrote:Nije samo za penal - nego i za nepostojeci korner ....lider wrote:Ostetise i GOSK za cist penal juce
Kuda ide ovaj nas fudbal
- veljaca
#3370 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bravo, vidis na buru sam zaboravio .....Plavih_11 wrote:Cak bi se moglo povuci pitanje bure i njen pravac kretanja u prvom poluvremenu. Ako je isla prema golu domacina i to bi mogao biti razlog njihovog poraza. Eh, ima tu jos svasta, masoni su jaki na svim poljima ..veljaca wrote:Nije samo za penal - nego i za nepostojeci korner ....lider wrote:Ostetise i GOSK za cist penal juce
Kuda ide ovaj nas fudbal
- JThomas
#3371 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

iz prve ruke - ja se riješio dioptrije...
- Charuga
- Globalni moderator
#3372 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Raspored posljednjih pet kola prvog djela sezone za prvih pet ekipa:
Široki B.
Široki B.-Čelik
Široki B.-Rudar P.
Travnik-Široki B.
Široki B.-Zrinjski
Olimpic-Široki B.
Sarajevo
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Olimpic
Željezničar-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Borac-Sarajevo
Željezničar
Željezničar-Velež
Slavija-Željezničar
Željezničar-Sarajevo
Kozara-Željezničar
Željezničar-Leotar
Borac
Borac-Sloboda
GOŠK-Borac
Borac-Velež
Slavija-Borac
Borac-Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski-Sarajevo
Kozara-Zrinjski
Zrinjski-Leotar
Široki B.-Zrinjski
Zrinjski-Rudar P.
Široki B.
Široki B.-Čelik
Široki B.-Rudar P.
Travnik-Široki B.
Široki B.-Zrinjski
Olimpic-Široki B.
Sarajevo
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Olimpic
Željezničar-Sarajevo
Sarajevo-Zvijezda
Borac-Sarajevo
Željezničar
Željezničar-Velež
Slavija-Željezničar
Željezničar-Sarajevo
Kozara-Željezničar
Željezničar-Leotar
Borac
Borac-Sloboda
GOŠK-Borac
Borac-Velež
Slavija-Borac
Borac-Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski-Sarajevo
Kozara-Zrinjski
Zrinjski-Leotar
Široki B.-Zrinjski
Zrinjski-Rudar P.
- ganjeta
#3373 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Imamo najlakši raspored do kraja uz Zrinjski, i nadam se da ćemo to maksimalno iskoristit. Idemo tekmu po tekmu uz nesavladivog Adnana, maestralnog Zebu i jednog jedinog Amara, minuse pretvaramo u pluseve i nabijamo komplekse
.
- KPNCTNJAH
#3374 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
0:41
Sta sve fulise igraci GOSK-a
Last edited by KPNCTNJAH on 17/10/2011 13:26, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#3375 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Široki i Borac imaju poprilično dobar raspored...