Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#3326 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Baudelaire wrote:Pa nije, svi najavljujete da ćete na Otoku da podržite Želju protiv Olimpika, čak pojedinci smatraju i da bi Olimpik mogao biti kažnjen za lošu organizaciju bude li dosta navijača Želje na stadionu, a ovamo vam kao smeta da dođu navijači Sarajeva. Naravno, govorim o neorganizovanim dolascima.
Kome smeta?? Žuji koji bi zaradio na vama?? uozbilji se ;-) .
Inace, zanimljive su te teorije koje pokušavate razviti ti i Semir Hz u kojima pokušavate nešto nemoguce (a toga ste i sami svjesni) - izjednaciti utakmicu Željo - Sarajevo sa utakmicom Olimpic -Željo, znacaj tih utakmica, eventualne probleme oko sigurnosti na tim utakmicama, organizaciju utakmice, bezbjedonosni faktor oko navijaca i sve u vezi tih utakmica - vi stavljate pod znak jednakosti i služite se nekom obruntom analogijom i moralisanjem - ne ide :!: u ovom slucaju ne ide, niti je kad to moglo ici...te dvije utakmice se ne mogu porediti ni po cemu ,burazeru...ne mogu se porediti nikako...prema toma, tu neka nacela i principi padaju u vodu
north

#3327 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Lakat Jebić wrote:
Baudelaire wrote:Pa nije, svi najavljujete da ćete na Otoku da podržite Želju protiv Olimpika, čak pojedinci smatraju i da bi Olimpik mogao biti kažnjen za lošu organizaciju bude li dosta navijača Želje na stadionu, a ovamo vam kao smeta da dođu navijači Sarajeva. Naravno, govorim o neorganizovanim dolascima.
nikom ne smeta da dodju navijaci sarajeva, ako bi sve proslo mirno. a ti sam ocjeni koliko je to realna opcija.

ne mogu se te dvije utakmice porediti, iz prostog razloga sto olimpik nema navijace
Haj realno ocijeni da li bi isto pričao kad bi na proljeće se isto desilo navijačima Želje za derbi? Realno???

Nema tu nisu iste utakmice, ovi imaju navijače ovi nemaju itd.., ako ćemo pošteno rečeno je da nema gostujućih navijača, nisu imenovali na koje se utakmice to odnosi...... ne bi trebalo da bude dvostrukih aršina, zar ne :wink:

Ovako opet će navijači Sarajeva ostati uskraćeno za derbi, a onda će se na proljeće sve promijeniti....Naravno nije za to kriv Željo kao klub jer on nema ništa sa tom odlukom, ali pustite tu priču jedni mogu na gostovanje na Otoku jer kao tu nema domaćih navijača, a za derbi je kao druga priča....To mu ga dođe kao ono "uzeću samo ono što meni odgovara...."
FnatiC

#3328 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Navijac Sarajeva da kaze navijacu Zelje il obratno aj reci realno :D e komedije Boze.

Pa ako je zabranjeno ici gostujucim navijacima na tekmu onda je zabranjeno Igrali Zeljo Sarajevo il Olimpik Igman.
Baudelaire

#3329 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

LSD wrote:
Inace, zanimljive su te teorije koje pokušavate razviti ti i Semir Hz u kojima pokušavate nešto nemoguce (a toga ste i sami svjesni) - izjednaciti utakmicu Željo - Sarajevo sa utakmicom Olimpic -Željo, znacaj tih utakmica, eventualne probleme oko sigurnosti na tim utakmicama, organizaciju utakmice, bezbjedonosni faktor oko navijaca i sve u vezi tih utakmica - vi stavljate pod znak jednakosti i služite se nekom obruntom analogijom i moralisanjem - ne ide :!: u ovom slucaju ne ide, niti je kad to moglo ici...te dvije utakmice se ne mogu porediti ni po cemu ,burazeru...ne mogu se porediti nikako...prema toma, tu neka nacela i principi padaju u vodu
Ne poredim brate to, naravno da po značaju nije isto, međutim, ako jedan princip vrijedi za sve utakmice uključujući utakmicu ŽEljezničar - Sarajevo, onda isti taj princip mora da se primijeni i na utakmicu Olimpik - Željezničar.
LSD

#3330 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Baudelaire wrote:
LSD wrote:
Ne poredim brate to, naravno da po značaju nije isto, međutim, ako jedan princip vrijedi za sve utakmice uključujući utakmicu ŽEljezničar - Sarajevo, onda isti taj princip mora da se primijeni i na utakmicu Olimpik - Željezničar.
Samo logicno i ništa više...prvo, ne znam da li uopšte ta zabrana važi i za Kup utakmice (ali eto uzmimo da važi).
U pitanju je uzvratna utakmica Kupa (prvi mec riješen 3-0 za Želju), dakle tu stvari oko prolaska dalje su manje više jasne, tako da nece biti nikakvog naboja na samom terenu....što se tice tribina, poznato je da Olimpic nema navijace i da je to (uz utakmicu sa Sarajevom) jedina prilika Graciću da dođe do kakvih para od karata....ne može biti nikakvih nereda jer i nama navijaca domacina (za razliku od utakmice Željo - Sarajevo gdje bi moglo itekako biti belaja ukoliko bi došlo do infiltiranja navijaca Sarajeva na sjeveru)...sve je to niz cinjenica koji prav razliku između ove dvije utakmice....vrlo je teško u tom slucaju, pricati o principijelnosti kad znamo da ce mnogi (ja prvi) otici na Otoku (naravno bez navijackih obilježja i davanja do znanja da sam gostujuci navijac)...niko me ne može otjerati sa stadiona, ako platim kartu uredno i dođem da gledam tekmu...ne piše mi na celu da sam navijac Želje.
Pa jel logicno :?
E sad zapitaj jel tako nešto izvodljivo navijacima Sarajeva na Grbavici :? i koliki je to rizik, usput receno.
To su te ogromne razlike između te dvije utakmice....možemo mi saad ovdje danima o pricipima, a realnost je nešto drugo.
Lakat Jebić

#3331 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Lakat Jebić »

north wrote:
Lakat Jebić wrote:
nikom ne smeta da dodju navijaci sarajeva, ako bi sve proslo mirno. a ti sam ocjeni koliko je to realna opcija.

ne mogu se te dvije utakmice porediti, iz prostog razloga sto olimpik nema navijace
Haj realno ocijeni da li bi isto pričao kad bi na proljeće se isto desilo navijačima Želje za derbi? Realno???

Nema tu nisu iste utakmice, ovi imaju navijače ovi nemaju itd.., ako ćemo pošteno rečeno je da nema gostujućih navijača, nisu imenovali na koje se utakmice to odnosi...... ne bi trebalo da bude dvostrukih aršina, zar ne :wink:

Ovako opet će navijači Sarajeva ostati uskraćeno za derbi, a onda će se na proljeće sve promijeniti....Naravno nije za to kriv Željo kao klub jer on nema ništa sa tom odlukom, ali pustite tu priču jedni mogu na gostovanje na Otoku jer kao tu nema domaćih navijača, a za derbi je kao druga priča....To mu ga dođe kao ono "uzeću samo ono što meni odgovara...."
druze, sto se mene tice, haj sa mnom na derbi. ja sam svakako na sjeveru vazda. ako se mozes suzdrzavat, da te neko ne pogodi flasom. isti fazon je s otokom, samo sto se tamo ne moras suzdrzavat, jer te nema ko flasom zdrmat.

da je derbi na kosevu, ja bih isao, hladno. sjednem u cosak gore na zapadu, nigdje nikog, a i nisam nesto vatren na tribini :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3332 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

Pitanje svih pitanja:

Sta ce se desiti kada nas 1000+ bez bilo kakvog obiljezja kupi karte i damo po 10-15 KM i udjemo na sjever Grbavice??
Ja sam prije svega gradjanin ove zemlje i ovoga grada,moje ljudsko pravo je da dodjem kupim kartu,jer mi je cejf,i da udjem da gledam utakmicu..jer to jednostavno zelim i moje je pravo kao individua da prisustvujem javnim sportskim manifestacijama.

Udjemo,svako za sebe ili u manjim grupama i onako SAMOINICIJATIVNO ustanemo,svak gdje sjedi ,a slucajno se svi grupisemu ublizu :D ,i pocnem pjevati i bodriti svoj klub.

Nije li krsenje elementarnih ljudskih prava da me neko sankcionise jer pjevam pjesme u podrsku svoga kluba,kluba iz ovog grada ja kao gradjanin ovoga grada ,jer sam platio kartu i legalno i legitimno usao na sportsku manifestaciju,i jer kao slobodan pojedinac i individua imam pravo na to..zar ne???
Elemntarno krsenje ljudskih prava bi bilo da se onda pojedinacno pocnu izvoditi navijaci samo zato sto daju podrsku svome klubu.

Ovi iz komiteta prave sranja i to opasna. Izjednacavaju NAVIJACE ,ljudska prava i huligane i njihove ispade. To sve jednostavno nije isto i ne moze se isto i jednako tretirati.

Ja hocu da gledam i bodrim svoj klub,bez incidenata i bilo cega slicnoga,a ovi sto dodju da rade sranja i dizu frku..bujrum izvedi ih sankcionisi,radi po zakonu.
Baudelaire

#3333 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baudelaire »

Neku noć je u gostovanju na TVSA Jasna Bajraktarević, psiholog, lijepo rekla da se u našem društvu konstantno prave elementarne greške, i baš joj je primjer bio oko navijača. Kaže žena: Mi uvijek trpamo sve u isti koš, pa tako i navijače i huligane, što je jako uvredljivo prema samim navijačima i prema njihovim klubovima, jer velika većina navijača nisu huligani, ali ih se kroz prizmu huligana posmatra. Nadam se da je čuo to neko iz Komiteta i da će donijeti jedinu logičnu odluku u vezi derbija, a da će i navijači Sarajeva i navijači Želje pokazati kakva smo gospoda prema ovim ostalim govnima.
LSD

#3334 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Pitanje svih pitanja:

Sta ce se desiti kada nas 1000+ bez bilo kakvog obiljezja kupi karte i damo po 10-15 KM i udjemo na sjever Grbavice??
ja sam prije svega gradjanin ove zemlje i ovoga grada,moje ljudsko pravo je da dodjem kupim kartu,jer mi je cejf,i da udjem da gledam utakmicu..jer to jednostavno zelim i moje je pravo kao individuu da prisustvujem javnim sportskim manifestacijama.

Udjemo,svako za sebe ili u manjim grupama i onako SAMOINICIJATIVNO ustanemo,svak gdje sjedi ,a slucajno se svi grupisemu ublizu :D ,i pocnem pjevati i bodriti svoj klub.

Nije li krsenje elementarnih ljudskih prava da me neko sankcionise jer pjevam pjesme u podrsku svoga kluba,kluba iz ovog grada ja kao gradjanin ovoga grada ,jer sam platio kartu i legalno i legitimno usao na sportsku manifestaciju,i jer kao slobodan pojedinac i individua imam pravo na to..zar ne???
Elemntarno krsenje ljudskih prava bi bilo da se onda pojedinacno pocnu izvoditi navijaci samo zato sto daju podrsku svome klubu.

Ovi iz komiteta prave sranja i to opasna. Izjednacavaju NAVIJACE ,ljudska prava i huligane i njihove ispade. To sve jednostavno nije isto i ne moze se isto i jednako tretirati.

Ja hocu da gledam i bodrim svoj klub,bez incidenata i bilo cega slicnoga,a ovi sto dodju da rade sranja i dizu frku..bujrum izvedi ih sankcionisi,radi po zakonu.
:thumbup: :thumbup: super pitanja koja treba proslijediti Komitetu.

Nisu englezi bezveze stavljali kamere na svakom cosku stadiona (davali tolike pare za to) samo da bi snimili glavne huškace i huligane....i njima su trajne zabrane nakon belaja (na osnovu video dokaza) to kasnije policija pohvata po kucnim adresama ako treba i nema više ulaska na stadione - završio svoju navijacku karijeru... i ne ispaštaju ostali nevini navijaci, njih 95% koji ne prave belaje, vec samo oni koje zabilježi kamera da prave sranja.
jeza u ledja

#3335 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

Ako se ne varam, komitet je zabranio ORGANIZOVANO gostovanje navijackih grupa.

Nije mi bas najjasnije kako ste vi iz toga zakljucili da ce vam neko zabraniti da kupite kartu na Grbavici i navijate za svoj klub? Sta mislite da ce policija hodati okolo i izbacivati sve koji navijaju za Sarajevo? :-)

Sad, druga je stvar sta ce desiti kada i ako se pomjesaju navijaci na tribini i kakve bi to sigurnosne posljedice moglo imati. Mislim da Komitet nije bas najbolje razmislio o slucaju derbija prije nego je donio odluku. Pretpostavljam da ce to dva kluba rijesiti izmedju sebe.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3336 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by -LIBERO- »

jeza u ledja wrote:Ako se ne varam, komitet je zabranio ORGANIZOVANO gostovanje navijackih grupa.

Nije mi bas najjasnije kako ste vi iz toga zakljucili da ce vam neko zabraniti da kupite kartu na Grbavici i navijate za svoj klub? Sta mislite da ce policija hodati okolo i izbacivati sve koji navijaju za Sarajevo? :-)
Pa dobro i Dzelo je u jednom intervjuu rekao da Zeljeznicar ne vidi nacin kako da sprijeci navijace Sarajeva da pojedinacno uzmu karte i doju na utakmicu. I zaista je tako.

Samo mene interesuje reakcija zastitarskih sluzbi i policije ,jer momenat kada mi ustanemo i pocnemo pjevati navijacke pjesme prestajemo biti pojedinacni navijaci,tada smo vec neki vid navijacke skupine . Usli smo pojedinacno ili u manjim grupama,ali smo se na tribini grupisali i pocinjemo da navijamo..da l se tada mijenja nesto i da l' tada moze doci do konflikta sa policijom i zastitarima jer ce ovi pokusati da nas sprijece/izbace ili sta vec.

Dosta toga ovdje nije jasno. Tako da bi najbolje za sve nas bil da se suspenduje ta zabrana za derbi jer bi se tada i jedni i drugi i cijela situacija bolje mogla iskontrolisati. Ovo sa pojedinacnim upadima,i u manjim grupicama u kezual varijanti..opasno mi mirise na veliki potencijal za frke i frkice..realno je tako :)
kokuz_sa

#3337 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

-LIBERO- wrote:
jeza u ledja wrote:Ako se ne varam, komitet je zabranio ORGANIZOVANO gostovanje navijackih grupa.

Pa dobro i Dzelo je u jednom intervjuu rekao da Zeljeznicar ne vidi nacin kako da sprijeci navijace Sarajeva da pojedinacno uzmu karte i doju na utakmicu. I zaista je tako.

Samo mene interesuje reakcija zastitarskih sluzbi i policije ,jer momenat kada mi ustanemo i pocnemo pjevati navijacke pjesme prestajemo biti pojedinacni navijaci,tada smo vec neki vid navijacke skupine . Usli smo pojedinacno ili u manjim grupama,ali smo se na tribini grupisali i pocinjemo da navijamo..da l se tada mijenja nesto i da l' tada moze doci do konflikta sa policijom i zastitarima jer ce ovi pokusati da nas sprijece/izbace ili sta vec.

Dosta toga ovdje nije jasno. Tako da bi najbolje za sve nas bil da se suspenduje ta zabrana za derbi jer bi se tada i jedni i drugi i cijela situacija bolje mogla iskontrolisati. Ovo sa pojedinacnim upadima,i u manjim grupicama u kezual varijanti..opasno mi mirise na veliki potencijal za frke i frkice..realno je tako :)
kod nas na stadionima ova sluzba sluzi samo do kad je grupa navijaca brojem 10..sve preko tog broja zastitarske sluzbe sluze samo da stoje i izigravaju svijece bez ikakve akcije

ako nasi budu na sjeveru..garant ce mup poslat kornjace koje ce da hajmo reci prepolove tribinu(tj dio jedan9 i da lijepo odvoje navijace i to je to

a hebemu zivot do prije koju godinu na sjeveru grbavice navijaci su bili odvojeni onom zutim PTT trakama
i kad prostora bude malo lijepo prekoracis i sjednes sa manijacima i navijas..

al to su lijepa stara vremena..
sad kakvi smo plavo i bordo kod nekih navijaca je nezamislivo na istom stadionu a kamol na istoj tribinii
bosnovizija

#3338 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bosnovizija »

Da sumiramo 10.kolo:
Rezultati utakmica desetog kola nogometne Premijer ligi BiH:

subota:
Leotar - Široki Brijeg 0:0
Kozara - Rudar 1:0
Sarajevo - Travnik 1:0
Sloboda - Zvijezda 0:0
Čelik - Borac 0:0

nedjelja:
GOŠK - Željezničar 0:1
Slavija - Zrinjski 1:2
Velež - Olimpic 1:3

Tabela:

1. Široki Brijeg 10 7 2 1 16:3 23
2. Sarajevo 10 7 1 2 22:8 22
3. Željezničar 10 6 2 2 19:8 20
4. Zrinjski 10 5 3 2 20:14 18
5. Borac 10 5 2 3 14:11 17
6. Olimpic 10 4 2 4 15:11 14
7. Velež 10 4 2 4 12:10 14
8. Leotar 10 3 3 4 8:9 12
9. Čelik 10 3 3 4 10:14 12
10. Kozara 10 3 2 5 9:11 11
11. Travnik 10 3 2 5 13:17 11
12. Zvijezda 10 3 2 5 8:12 11
13. Rudar 10 3 2 4 8:14 11
14. GOŠK 10 2 4 4 7:10 10
15. Sloboda 10 3 1 6 5:16 10
16. Slavija 10 2 1 7 9:27 7

Parovi 11. kola (22. i 23. oktobra): Travnik - Kozara, Rudar - Leotar, Olimpic - Slavija, Zrinjski - Sarajevo, Široki Brijeg - Čelik, Borac - Sloboda, Željezničar - Velež, Zvijezda - GOŠK.

Izvor: Sarajevo-x.com :sax:

Inaće, 10. kolo je, najneefikasnije kolo do sada. Postignuto je samo 10 golova. Epitet najneefikasnijeg kola je ,do sada, nosilo 9. kolo sa 14 golova.
BHF_Manijak

#3339 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

@Libero, jel ti fakat mislis da nece biti nikakvih belaja ako se desi takav scenario tj da ustanete i pocnete pjevati svoje pjesme?! Nije problem u tome sto ce pojecinci doci, kupiti kartu i gledati utakmicu, to niko ne moze zabraniti, ali i sam znas da ce belaj ogroman biti na sjeveru kada i ukoliko navijaci sarajeva, pa cak i pojedinacno pocnu navijati, jos ako gol za vas padne, pa skoci vas nekih 300-400, tu je belaj zagarantovan, jer na stranu sve, koliko god inace derbiji miroljubivi bili(ili bar za takve slove), niko nece u svojoj avliji dopustiti da mu se drugi sepuri, tako bi isto bilo i na Kosevu, realno! :wink:
karanana

#3340 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by karanana »

a 100% ce napraviti izuzetak za taj vas derbi.
kokuz_sa

#3341 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

BHF_Manijak wrote:@Libero, jel ti fakat mislis da nece biti nikakvih belaja ako se desi takav scenario tj da ustanete i pocnete pjevati svoje pjesme?! Nije problem u tome sto ce pojecinci doci, kupiti kartu i gledati utakmicu, to niko ne moze zabraniti, ali i sam znas da ce belaj ogroman biti na sjeveru kada i ukoliko navijaci sarajeva, pa cak i pojedinacno pocnu navijati, jos ako gol za vas padne, pa skoci vas nekih 300-400, tu je belaj zagarantovan, jer na stranu sve, koliko god inace derbiji miroljubivi bili(ili bar za takve slove), niko nece u svojoj avliji dopustiti da mu se drugi sepuri, tako bi isto bilo i na Kosevu, realno! :wink:
cekaj sad ti hoces da kazes da ako se desi belaj bile bi krive horde jer su dosle na grbavicu da navijaju za svoj klub i zato sto slave gol ako ga sarajevo postigne a vama vokri radi toga?
:-) :-)

a za ovo boldirano bi ti rekao nesto al bolje presutiti
kokuz_sa

#3342 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

karanana wrote:a 100% ce napraviti izuzetak za taj vas derbi.
radi Vaseg derbija i zalizanog..trpi nas derbi :D
JThomas

#3343 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

da smo pametni k'o što nismo, mi koji ne mrzimo ovu državu - dogovorili bi se da sukoba ne bude, pa pustili službeno ili ne pustili.

al' znam ja nas, jebo ti nas.
ganjeta

#3344 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Ova sva priča je bespotrebna, ja sam ubjedjen da će HZ doći na derbi dobit zdenku i famozno slovo O,kao što sam i danas bio ubjedjen da ćemo ga zbiti :dance:. Znači bit ćete prisutni velikom derbiju koji će završiti fantastičnim rezultatom 0-0.

Jbg Žuji smo svi mi kupci, a on to neće propustiti da napuni džepove,i bit će vuk sit, ovce na broju.
CASUALE

#3345 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by CASUALE »

JThomas wrote:da smo pametni k'o što nismo, mi koji ne mrzimo ovu državu - dogovorili bi se da sukoba ne bude, pa pustili službeno ili ne pustili.

al' znam ja nas, jebo ti nas.
Pa kakvog ce veceg sukoba bit kad ga nije bilo 150 derbija unazad osim par nekih tuca izvan stadiona.
JThomas

#3346 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

al' ako službeno bude zabranjen dolazak hordama, a oni ipak dođu...e onda će biti.

za nadati se da je žujina pohlepa jača.
LSD

#3347 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Komšije, Žujo vas ceka raširenih ruku....zaboravite na navijacka obilježja, ali ne zaboravite ponijeti pare...Žuji se ne dolazi u goste praznih ruku.
JThomas

#3348 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

jah, ja rođeni belajsuz.

ima jebiga razloga što su inače navijači na derbijima odvojeni fizički i murijom, nisam ja to prvi skont'o...
BHF_Manijak

#3349 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

kokuz_sa wrote:
BHF_Manijak wrote:@Libero, jel ti fakat mislis da nece biti nikakvih belaja ako se desi takav scenario tj da ustanete i pocnete pjevati svoje pjesme?! Nije problem u tome sto ce pojecinci doci, kupiti kartu i gledati utakmicu, to niko ne moze zabraniti, ali i sam znas da ce belaj ogroman biti na sjeveru kada i ukoliko navijaci sarajeva, pa cak i pojedinacno pocnu navijati, jos ako gol za vas padne, pa skoci vas nekih 300-400, tu je belaj zagarantovan, jer na stranu sve, koliko god inace derbiji miroljubivi bili(ili bar za takve slove), niko nece u svojoj avliji dopustiti da mu se drugi sepuri, tako bi isto bilo i na Kosevu, realno! :wink:
cekaj sad ti hoces da kazes da ako se desi belaj bile bi krive horde jer su dosle na grbavicu da navijaju za svoj klub i zato sto slave gol ako ga sarajevo postigne a vama vokri radi toga?
:-) :-)

a za ovo boldirano bi ti rekao nesto al bolje presutiti
Ko je reko da ja prebacujem krivicu?! Ja samo kazem da ce belaj biti neizbjezan ukoliko veca grupa pitara bude na sjeveru u neutralnoj odjeci!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3350 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by bordo gandalf »

ganjeta wrote:Ova sva priča je bespotrebna, ja sam ubjedjen da će HZ doći na derbi dobit zdenku i famozno slovo O,kao što sam i danas bio ubjedjen da ćemo ga zbiti :dance:. Znači bit ćete prisutni velikom derbiju koji će završiti fantastičnim rezultatom 0-0.

Jbg Žuji smo svi mi kupci, a on to neće propustiti da napuni džepove,i bit će vuk sit, ovce na broju.
Da bar hoce dogovoriti 1:1 da se ima cemu radovati onako 0:0 patnja i za nas i za njih
Locked