Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#3026 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Zar nisi u školi?
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#3028 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pobjego iz skole, nije mogao izdrzati da se ne javi 
- Logovan
#3029 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hahahahahaha

- ganjeta
#3030 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Troprstaši pucaju po šavovima. 
- veljaca
#3031 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da li je to ovo:ganjeta wrote:Troprstaši pucaju po šavovima.
Dojučerašnji trener Borca, Zvezdan Cvjetković, održao je oproštajnu press konferenciju na kojoj je direktora banjalučkog kluba Radmila Šipovca direktno optužio za organizaciju nereda na utakmici Borac - Željezničar.
- ganjeta
-
north
#3033 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ničija nije do zore....
- Impavidus
#3034 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
bingov buraz wrote:Sukobile se prve ekipe i jednih i drugih.......i doso policajac i sve cetvorici izvuko usitazmaniaBAN4 wrote:Vucovi ih napali 100%, provjerena informacija!
Ne čudi me nimalo. Dalo se naslutiti od početka sezone da im ne štima baš sve...ganjeta wrote:Troprstaši pucaju po šavovima.
Po mom nekom mišljenju, široki, Željezničar i Sarajevo su kandidati za titulu - s tim da ovi prvi očito imaju najveći vjetar u leđa od početka (a još i njihov red). Ali polako ima još da se igra.
P.s: Ne zezajte nam druga Laktašenka, danas je dan profesora - samim tim je i on morao da ode, recitacija na priredbi...
- respo
#3035 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
citas li ti sta piseMax Bunker wrote:Ako su ih Manijaci napali zato sto su Hrvati, onda bi svaku utakmicu Zeljeznicara na Grbavici pola stadiona trebalo zavrsiti na CUM-u ili u Hitnoj pomoci jer medju navijacima Zeljeznicara imas i Hrvata i Srba i ostalih, zato se zagrijte i ne pokusavajte preko TM-a i Hz, zaraditi jeftine bodove i pokusati izjednaciti te navijacke grupe ( koje imaju mana ) sa SkuTorcidom ( Ultrasima ) i Lesinarima.respo wrote:ovo je sigurno tacno
napali su nas jer smo hrvati
al ovo sada da su manijaci iz sarajeva isli dole malo smijesno
ko je uradio valjda ce se otkriti i za slucaj i za konkretno manijake da se obrise sljam sa imena ako ne budu oni
zasto mislim da je ovo prvo tacno je zato sto su oni mali klub da bi bilo neko fudbalsko rivalstvo kao npr spram sirokog ili zrinjskog
cak se ne sjecam da ni napadani navijaci posusja i orasja od strane sarajevskih navijaca cak i od ostalih
al eto
jebem ti politiku kad se mjesa u sve
Cisti marketinski potez, da malo pred utakmicu sa Zeljeznicarom se digu tenzije, dodje vise ljudi na utakmicu i u takvoj atmosferi uzme bod ili tri, plus, koji politicki razlog.
ako su uradili neki manijaci iz konjica ili odakle vec ovi pravi se trebaju ograditi
ako je uradio bilo ko drugi a to bi trebali otkriti policija ili ko vec to otkriva i vidjeti pravu pozadinu
zar je tesko procitati tekst od pocetka do kraja
i za tvoju informaciju i ja sam iz sarajeva
- respo
#3036 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
govorim o ovim napadacimaJThomas wrote:pričaš o nečemu o čemu NIŠTA ne znaš, jer jedva ima mjesec dana kako se upravo to desilo, i više od toga, samo što nije bilo zanimljivo onima koji to zloupotrebljavaju u političke svrhe.respo wrote:da je prosao red army nesto ne vjerujem da bi se bacio i kamencic
znači pogrešno vjeruješ i žrtva si propagande.
citas li sta pisem
ovi su napali ove s razlogom jer u hrvati da bi se digla tenzija bilo politicka bilo oko sljedece utakmice i to je to
- respo
#3037 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
da i ja tebi odgovorim-LIBERO- wrote: Ma sve se dvoumim da odgovorim na ovu "tezu" forumaca @respo,pa hajd' samo malo da repliciram![]()
Ta teza da su napadnuti jer su Hrvati,i da bi bili npadnuti i Srbi,ali da "Bosnjacke grupe" (naglasak na navodnicima jer ne mislim da su Bosnjacke)ne napadaju se izmedju sebe,i to nisu radili do sada je supljak i glupost planetarnih razmjera.
Raspitaj se koliko je medjusobnih sukoba bilo na relaciji (idemo redom) : Hz-Robijasi,Robijasi-Manijaci,Red army -Manijaci,Hz-Manijaci itd. pa tek onda prosipaj pricu o "Bosnjackom" ne napadanju
.
Sedammiliona puta je vise bilo sukoba,obracuna,tenzija na relaciji ovih pobrojanih grupa nego na relaciji sa Ultrasima,Lesinarima itd. Zato ti je prica i razmisljanje nidje veze (kad' smo vec kod napada u Hercegovini)
A i raspitaj se koliko Hrvata ,Srba i svih ostalih ima u Manijacima i Hz pa ce ti se ta tvoja prica uciniti jos suludijom..ali eto,papir (forum) trpi sve
nisam pricao niti pricam da nije bilo medjusobnih dvoboja
govorim konkretno o ovom primjeru i to je to
- respo
#3038 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sto se mene tice niti sam hrvat niti sam iz hercegovine tolikoBHF_Manijak wrote:Laktasenko, gledaj da se negdje u mraku izgubis ziv bio! Koji smor...
@The 51st State , kako si ti jadan lik jarane, al' fakat ne mogu da vjerujem majkemi! Ovdje se sve ujedinilo da razjebe i ovo malo drzave sto je ostalo a ti ovdje dolazis sa svojim jadnim, ujedackim, komentarom kako su Manijaci bagra, fuj jarane!!!
A sto se Respe tice, jarane haj mi samo molim te reci ko ce bolan vas dole napasti, pa sem red Armya, nemate ozbiljne navijcke grupe, Ultrasi su samo pokusaj, sto ti rekose momci prije, pogledaj malo sukobe ostalih navijackih grupa, pa cces vidjeti da su nabrojniji na relaciji Manijaci-HZ-Robija-Fukare, tako da ti ta prica ne pije vode da su napadnuti samo zato sto su Hrvati, a znas sto?! Jel nas boli qrac za vama!
a sto se ovog napada tice opet kazem napadnuti su jer su hrvati iz politickog ili takmicarskog razloga pred sljedecu utakmicu i necu se vise ponavljati
- Impavidus
- karanana
#3040 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bez dlake na jeziku
Cvetković: Šipovac je navijačima platio da naprave nerede
Bivši trener banjalučkog Borca Zvjezdan Cvetković organizovao je danas konferenciju za medije na kojoj je optužio direktora kluba Radmila Šipovca za organizovanje nereda na utakmici sa Željom, potkupljivanje sudija i tjeranje iz kluba.
Cvetković je bez dlake na jeziku iznio teške optužbe na račun direktora Šipovca.
"Šipovac je dao pare navijačima da naprave nerede na utakmici protiv Željezničara. On je notorni alkoholičar koji gleda samo svoj interes, a ne interes kluba", rekao je Cvetković.
On je rekao da je Šipovac bio protiv dovođenja Seada Bučana, rekavši "da ne može dovesti baliju u klub".
Cvetković se nije zaustavio pa je Šipovca optužio i za potkupljivanje sudije na utakmici sa Zvijezdom u Gradačcu.
"Sreo sam ga slučajno na Vlašiću i pitao gdje ide. Rekao je da je krenuo srediti sudiju u Gradačcu. Imao je pet hiljada maraka da sredi pošteno suđenje. Sudija nas je uništio pa se pitam da li je novac uzeo sebi ili je platio sudiju da svira protiv nas kako bi me otjerao", rekao je Cvetković.
Cvetković kaže da je Šipovac išao toliko daleko da mu je želio dovesti policiju na trening da ga deportuje, jer nije imao radnu dozvolu.
Kako saznajemo, uskoro će se oglasiti i direktor bh. prvaka sa svojom verzijom priče.
-
LSD
#3041 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cvetko je moralna ništarija, sa ovim nakndadnim kukanjem je jasno pokazao...zaboravio Cvele da poslije yebanja nema kajanja i sad ispada pravi papak sa ovom pricom...nema tu naknadne pamet jer ga niko nije tjerao da ulazi u posao sa kretenom Šipovcem....sad se pere preko kretena Šipovca, a sve je to znao i kad je dolazio u Borac....kad je potpisivao ugovor sa Borcem i tada je znao da je ovaj notorni alkos ,interesdžija, prevarant i sve ovo što sad iznosi u javnost kao prljavi veš....ne zna se ko je gori bjednik ispao.
Kakve gnjide od ljudi ,bez imalo karaktera i dostojanstva, vode naše klubove.
- čoksa08
#3042 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
a fakat sto nema danas skoleEdoI wrote:Ne ide se sutra u školu.
- Ajatolah_
#3043 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dan učitelja.
- čoksa08
#3044 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
thxEdoI wrote:Dan učitelja.
zato je ovolika guzva u gradu
- M.Laktasenko
#3045 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cilj Veleza je izboriti mjesto koje vodi u evropu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3046 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
dje je ba guzva, jutros prazna trola, milinačoksa08 wrote:thxEdoI wrote:Dan učitelja.![]()
@laktasenko
mojne sad glumit' navijaca veleza
- čoksa08
#3047 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ne znam za jutros al danas popodne oko 1-2 raje po gradu, mozda su svi poletili da iskoriste jos par dana ovog sunca.leet wrote:dje je ba guzva, jutros prazna trola, milinačoksa08 wrote:thxEdoI wrote:Dan učitelja.![]()
@laktasenko
mojne sad glumit' navijaca veleza![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#3048 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Malo vas covjek pusti i vi dodjete do guzve u gradskom saobracaju i danu ucitelja i nastavnika ..
P.S. @Laktašenko navija za AIK ..
P.S. @Laktašenko navija za AIK ..
- ultima_palabra
#3049 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A zato je tako obavješten 
-
budzak
#3050 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jeli moralna ništarija samo zbog ovog naknadnog kukanja? Ako mu je samo to grijeh, onda je za mene pozitivan lik.LSD wrote:Cvetko je moralna ništarija, sa ovim nakndadnim kukanjem je jasno pokazao...zaboravio Cvele da poslije yebanja nema kajanja i sad ispada pravi papak sa ovom pricom...nema tu naknadne pamet jer ga niko nije tjerao da ulazi u posao sa kretenom Šipovcem....sad se pere preko kretena Šipovca, a sve je to znao i kad je dolazio u Borac....kad je potpisivao ugovor sa Borcem i tada je znao da je ovaj notorni alkos ,interesdžija, prevarant i sve ovo što sad iznosi u javnost kao prljavi veš....ne zna se ko je gori bjednik ispao.
A ovaj fuc... Šipovac, šta je on, neka konstanta, nedodirljiv, njegova funkcija se ne smije dovesti u pitanje? I možeš misliti, sad je taj Šipovac, seljober, nekulturni divljaner koji nema osnovne manire normalnog ponašanja, sišao ko zna odakle, stub Borca. Stalno to gledam, ali nikako da konačno skontam kakvi su likovi isplivali u ovom društvu, pa i sportu. Odvratno.
I jedno sam siguran - za Bućana. Cvetković je, bez obzira kakav trener bio, jedan gospodin, bez predrasuda, barem kada je nacionalnost u pitanju. Na kraju krajeva, živio je u Zagrebu kao pripadnik manjinskog naroda, a svi znamo šta je značilo biti nacionalna manjina na Balkanu.
Za razliku od ovog ljigavca Šipovca, koji se vodi onom novokomponovanom malograđanštinom sa predrasudama tipa: evo sad ću ja isturiti jednog Bošnjaka, pa pokazati ovima u Sarajevu kako je on lojalan jednom srpskom klubu. Uglavnom, taj Šipovac mi se nikako ne sviđa, možda i griješim u nekim stvarima, ali takav utisak ostavlja na mene.
Sada je sve ovo loše... nadam se da će doći ljudi dostojni imena Borca.