Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#2926 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
a sta je sa manijacima konjic? vise ni ne vidjam onaj trans Zeljo Konjic. mozda su ljudi presli na pravi put.
da nije red army, jer ovi su prije par godina dok smo se takmicili u federalnoj, izbacili puskomitraljez na jednu kucu dole i sekunda je falila da ljude obaspe kisa metaka. a bilo je i mnogo polomljenih auta.
mada sumnjam.
da nije red army, jer ovi su prije par godina dok smo se takmicili u federalnoj, izbacili puskomitraljez na jednu kucu dole i sekunda je falila da ljude obaspe kisa metaka. a bilo je i mnogo polomljenih auta.
mada sumnjam.
- FnatiC
#2927 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ja ipak mislim da je ovo neko mislio da su navijaci Zrinjskog,Sirokog il nemam ti cega pojma.Nesto bas sumnjam da ce se neko iz Sarajeva organizovat i cekat 10 ljudi iz Gabele da im slupa auta i kombije.
Mislim ono
Mislim ono
-
elSaik
#2928 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ukoliko se već napadaju ljudi jer su Hrvati, onda se svako drugo auto koje je naišlo tim putem moglo gađati kamenjem, zar ne?respo wrote:ovo je sigurno tacno
napali su nas jer smo hrvati
al ovo sada da su manijaci iz sarajeva isli dole malo smijesno
ko je uradio valjda ce se otkriti i za slucaj i za konkretno manijake da se obrise sljam sa imena ako ne budu oni
zasto mislim da je ovo prvo tacno je zato sto su oni mali klub da bi bilo neko fudbalsko rivalstvo kao npr spram sirokog ili zrinjskog
cak se ne sjecam da ni napadani navijaci posusja i orasja od strane sarajevskih navijaca cak i od ostalih
al eto
jebem ti politiku kad se mjesa u sve
- Charuga
- Globalni moderator
#2929 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Napisah vec na nasoj temi:
E cuj cekali ih Manijaci na Bradini da ih napadnu zato sto su Hrvati. Igrom slucaja, obavjestenje dolazi pred utakmicu GOŠK-Željezničar, da se malo dignu tenzije i nahajcaju hercegovci da dodju u sto vecem broju. I to sve pise novinar Srne ..
E cuj cekali ih Manijaci na Bradini da ih napadnu zato sto su Hrvati. Igrom slucaja, obavjestenje dolazi pred utakmicu GOŠK-Željezničar, da se malo dignu tenzije i nahajcaju hercegovci da dodju u sto vecem broju. I to sve pise novinar Srne ..
- karanana
#2930 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ima li policijski izvjestaj?
jeli ih pratila kakva policija?
- Charuga
- Globalni moderator
#2931 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Napisali su u onim "izvjescu" da policija nije dosla gore nego im je izjave uzela u Konjicu ali nema nikakve izjave policije ili nesto slicno ...karanana wrote:ima li policijski izvjestaj?
-
elSaik
#2932 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Makar ne kriju zbog čega rade to što rade...
Ogorčenje u Gabeli
- Po obilježjima koja su imali to su bili navijači Željezničara, njih između dvadeset i trideset.
- Vjerojatno su željeli malo dignuti tenzije pred susret u Gabeli, gdje dolaze u sljedećem kolu, objašnjava nam Raič. A kada u hercegovačko selo Gabelu stigne sarajevski Željezničar, tenzije neće biti ‘malo dignute’, nego potpuno uzavrele.
- Ljudi su ogorčeni. Ogorčeni su jer svoju djecu ne mogu poslati na utakmicu, jer im se ograničava sloboda kretanja. Ogorčeni su jer su nevini napadnuti na povratku iz Sarajeva. Ljudima u BiH, Hrvatima, ograničava se sloboda kretanja. Ultrasi i Škripari već su ranije napadani, a sada se napada i nas, ni krive ni dužne, samo zato što smo Hrvati, kazao nam je Raič zaključivši: “I tko sada može jamčiti da neće biti nereda kada Željezničar dođe u Gabelu?”
- FnatiC
#2933 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
E spizdim mu ga ja materi
- Jeff Bingham
#2934 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kakvi majmuni jebote 
- Charuga
- Globalni moderator
#2935 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
To je to o cemu sam odmah pricao. Dizu tenzije da napune stadion i naprave pritisak.elSaik wrote:Makar ne kriju zbog čega rade to što rade...
Ogorčenje u Gabeli
- Po obilježjima koja su imali to su bili navijači Željezničara, njih između dvadeset i trideset.
- Vjerojatno su željeli malo dignuti tenzije pred susret u Gabeli, gdje dolaze u sljedećem kolu, objašnjava nam Raič. A kada u hercegovačko selo Gabelu stigne sarajevski Željezničar, tenzije neće biti ‘malo dignute’, nego potpuno uzavrele.
- Ljudi su ogorčeni. Ogorčeni su jer svoju djecu ne mogu poslati na utakmicu, jer im se ograničava sloboda kretanja. Ogorčeni su jer su nevini napadnuti na povratku iz Sarajeva. Ljudima u BiH, Hrvatima, ograničava se sloboda kretanja. Ultrasi i Škripari već su ranije napadani, a sada se napada i nas, ni krive ni dužne, samo zato što smo Hrvati, kazao nam je Raič zaključivši: “I tko sada može jamčiti da neće biti nereda kada Željezničar dođe u Gabelu?”
-
Baudelaire
#2936 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Idu mi na kurac jer godinama sami sebe majoriziraju i seru prema Sarajevu. Kad jednom počnu Bosnu i Hercegovinu a ne Hrvatsku doživljavati kao svoju, vidjet će da ih Bosna i Hercegovina tretira jednako kao što tretira sve druge narode koji u njoj žive. Ide mi na kurac seljačka priča o nedostatku prava, kad ljudi sami sebi uskraćuju pojedina prava. Ne voli Bosnu, ne voli Srbe i Bošnjake, a hoće da mu bude dobro. Lijepo imaš granicu, pa pređi ako ti se ništa ovdje ne sviđa. Najlakše je parlati da je BiH kriva za sve.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2937 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
I jos mozda izazovu belaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2938 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne vidim logiku da Manijaci napadaju navijace GOSK-a. Pogotovo da to rade dok se igra utakmica sa Slobodom na Grbavici. Nema pravog motiva za to. Logicno je da Pehar nije pisao neke stvari na Facebook-u, ali nije logicno da je neko obukao obiljezja navijaca Zelje kako bi postigao odredjene ciljeve?! 
- karanana
#2939 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hoce li ici manijaci dole?
mozda bi bilo bolje da ne odu, ali hajde de.
mozda bi bilo bolje da ne odu, ali hajde de.
- jasko_ba
#2940 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pokusaj da se i tzv. "bosnjacka" strana, koliko god to glupo zvucalo, ubaci u ova zadnja desavanja...jer, svi smo mi isti (sad kad osvanu kolumne)Tomahawk11 wrote:Ne vidim logiku da Manijaci napadaju navijace GOSK-a. Pogotovo da to rade dok se igra utakmica sa Slobodom na Grbavici. Nema pravog motiva za to. Logicno je da Pehar nije pisao neke stvari na Facebook-u, ali nije logicno da je neko obukao obiljezja navijaca Zelje kako bi postigao odredjene ciljeve?!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2941 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa onog momenta kada sam u izjavi doticnog napadnutog "navijaca" procitao " napadnuti smo jer smo Hrvati.." sve mi je bilo jasno,a i svima ostalima

- M.Laktasenko
#2942 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kako je izgledao grb Borca prije? Prije proslog rata i prije WWII?
- jasko_ba
#2943 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
za svaki slucaj, biti mirni i ne mogu vam nista..nek crknu od muke

- respo
#2944 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
obicne ljude hrvati srbi bosnjaci vanzemaljce rijetko ce ko ili nikako neko zakamenjati bilo gdje da odeelSaik wrote:Ukoliko se već napadaju ljudi jer su Hrvati, onda se svako drugo auto koje je naišlo tim putem moglo gađati kamenjem, zar ne?respo wrote:ovo je sigurno tacno
ko je uradio valjda ce se otkriti i za slucaj i za konkretno manijake da se obrise sljam sa imena ako ne budu oni
zasto mislim da je ovo prvo tacno je zato sto su oni mali klub da bi bilo neko fudbalsko rivalstvo kao npr spram sirokog ili zrinjskog
cak se ne sjecam da ni napadani navijaci posusja i orasja od strane sarajevskih navijaca cak i od ostalih
al eto
jebem ti politiku kad se mjesa u sveA ako nije gađano svako drugo auto nego se čekao baš kombi sa GOŠKovcima onda se nisu čekali Hrvati već navijači.
Logika, neprijatelj svih Hrvata.
navijaci su vec nesto drugo
iskazivanje nacionalne pripadnosti zastave klinci palci
da su tim putem prosli i "srbi" opet bi ih neko zakamenjao
da su prosli "bosnjaci" sumnjam da bi ista bilo
al zato bi njih recimo kamenovali u han pijesku ili tako
shvatas li sada ili moram crtati
- ultima_palabra
#2945 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Meni ovo liči na huškanje na neko novo Posušje, ili ne daj Bože Široki 
- bingov buraz
#2946 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Glupani,mogli su spokojno ici na gostovanja,niko ih ne bi dirnuo cak stavise svima su bili simpaticni.
Ko ce znati ko ih je zakamenjao ako uopste i jeste.
Ovaj predsjednik im je posebna vrsta idiota.
Ko ce znati ko ih je zakamenjao ako uopste i jeste.
Ovaj predsjednik im je posebna vrsta idiota.
- armin071
#2947 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Poziv na linc je pao. Manijaci u pamet. Mozda ne bi bilo lose i zaobici ovu herc. zabit jer ocito da se ovo kuha na vecem nivou. Kad mrtva glava padne kasno je.ultima_palabra wrote:Meni ovo liči na huškanje na neko novo Posušje, ili ne daj Bože Široki
-
elSaik
#2948 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Žao mi je, morat ćeš nacrtati.respo wrote:obicne ljude hrvati srbi bosnjaci vanzemaljce rijetko ce ko ili nikako neko zakamenjati bilo gdje da odeelSaik wrote:Ukoliko se već napadaju ljudi jer su Hrvati, onda se svako drugo auto koje je naišlo tim putem moglo gađati kamenjem, zar ne?respo wrote:ovo je sigurno tacno
al eto
jebem ti politiku kad se mjesa u sveA ako nije gađano svako drugo auto nego se čekao baš kombi sa GOŠKovcima onda se nisu čekali Hrvati već navijači.
Logika, neprijatelj svih Hrvata.
navijaci su vec nesto drugo
iskazivanje nacionalne pripadnosti zastave klinci palci
da su tim putem prosli i "srbi" opet bi ih neko zakamenjao
da su prosli "bosnjaci" sumnjam da bi ista bilo
al zato bi njih recimo kamenovali u han pijesku ili tako
shvatas li sada ili moram crtati
Ja ti fino kažem da je ovo iscenirano da bi se uvukla i treća strana u sukobe. Prvo su belaj pravili Sokolovi, pa Lešinari, pa Ultrasi u dva navrata. Zna se ko fali u toj računici pa da bude "mir, mir, svako je kriv" isto kao što se zna zašto nikada ne dolazi do sukoba na utakmicama Borac - Zrinjski, Slavija - Široki itd...
PS I Red Army da je prošao bio bi zakamenjan, ali takav scenario ne bi odgovarao pincomu i drugih ercegovačkim portalima.
- respo
#2949 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
da je prosao red army nesto ne vjerujem da bi se bacio i kamencic
a to na kojem se nivou kuha samo mozemo nagadjati isto sto i ovo mozemo nagadjati jesu li kamenovani ili nisu
ko ih je kamenovao itd itd
ja ti samo kazem da vjerujem da su gadjani jer su hrvati
e sad jesu li ih hrvati gadjali da bi bilo izrezirano ili neki drugi radi revolta revansizma ili izjednacavanja krivice mozemo nagadjati kao sto rekoh
slavija siroki sukobi?
pa i jedni i drugi dodju u goste sa toliko navijaca da se prebroji skoro na prste i kakav tu belaj mozes ocekivati
a to na kojem se nivou kuha samo mozemo nagadjati isto sto i ovo mozemo nagadjati jesu li kamenovani ili nisu
ko ih je kamenovao itd itd
ja ti samo kazem da vjerujem da su gadjani jer su hrvati
e sad jesu li ih hrvati gadjali da bi bilo izrezirano ili neki drugi radi revolta revansizma ili izjednacavanja krivice mozemo nagadjati kao sto rekoh
slavija siroki sukobi?
pa i jedni i drugi dodju u goste sa toliko navijaca da se prebroji skoro na prste i kakav tu belaj mozes ocekivati
- tazmaniaBAN4
#2950 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Vucovi ih napali 100%, provjerena informacija!