Pomislim "koji mi qrac trebaju rasprave i nerviranje radi foruma?" i promijenim šifru, shebem mail i samo čitam..Pa se vratim jer imam milion stvari za reći...ko i vi.
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoeyTribbiani
#2676 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@leet
Pomislim "koji mi qrac trebaju rasprave i nerviranje radi foruma?" i promijenim šifru, shebem mail i samo čitam..Pa se vratim jer imam milion stvari za reći...ko i vi.
- jeza u ledja
#2677 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
I jedni i drugi su jednako krivi.glade wrote:Sta ces... Gdje ces spomenuti Komitet u negativnom smislu... Tu je ipak Osim. Ne diraj im "gospodara familije" pa makar nam fudbal otis'o u 100 maminih spolnih organa (ako vec nije).jeza u ledja wrote:Meni je nevjerovatno kako ste opet uspjeli u kratkom vremenu svesti pricu na prepucavanje izmedju jednih i drugih.
Nije bitno ko je poceo i kako, vec kako ste u stanju postove i postove trositi da dokazete nesto o drugima, tako u roku 24h izgubiti osjecaj vaznosti onoga sto se desava trenutno na bh terenima. Mislim fakat pamcenje ko u ribe.
Nikad se nista nece rijesiti jer se isto ovako ponasaju i klubovi.
- JoeyTribbiani
#2678 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Eto ne znaš ni ko je rek'o...Nije trener dao tu izjavu nego Gredić, posro je Gredić.. Uhvatili se njega ko pjan plota. Reko šta je rek'o i ništa to neće promijenit. Meni i Manijacima nije svejedno ako vas kradu jer sutra mogu i moj klub...ali koliko daleko ide ova rasprava, počet će da me boli kurac za to.glade wrote:
Ne trebate, ali ne trebate ni vi ni vrli vam trener davati izjave "Ko gubi ima phavo da se ljuti". Cista provokacija, a dobro znate da smo upravu.
Ni Osim (koliko god ga ja postovao kao covjeka) ni bilo ko drugi iz Komiteta ocigledno se nije pozabavio PL.
Last edited by JoeyTribbiani on 28/09/2011 21:19, edited 1 time in total.
- glade
#2679 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Upravu si, do mene. Nervira me citava ova prica pa pola stvari zaboravljam.JoeyTribbiani wrote:Eto ne znaš ni ko je rek'o...Nije trener dao tu izjavu nego Gredić, posro je Gredić.. Uhvatili se njega ko pjan plota. Reko šta je rek'o i ništa to neće promijenit. Meni i Manijacima nije svejedno ako vas kradu jer sutra mogu i moj klub...ali koliko daleko ide ova rasprava, počet će da me boli kurac za to.glade wrote:
Ne trebate, ali ne trebate ni vi ni vrli vam trener davati izjave "Ko gubi ima phavo da se ljuti". Cista provokacija, a dobro znate da smo upravu.
Ni Osim (koliko god ga ja postovao kao covjeka) ni bilo ko drugi iz Komiteta ocigledno se nije pozabavio PL.
-
Dead Man Walking
#2680 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kokuz ako jos jedan post napise navesce me (a vejrujem i ostale navijace Zelje) da prestanem navijati za Zelju. Na ivici sam fakat, nemoj mi to raditi. 
- ultima_palabra
#2681 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Haj ba iskulirajte malo jedni druge... separatisti pokušavaju preko fudbala ostvariti svoje ciljeve, a mi se ovdje glođemo
Evo ja prvi kažem da su kazne za dva igrača Sarajeva nevjerovatne... do jučer sam mislio da su pretjerali sa jadikovkama, ali i ja bih bio ljut na njihovom mjestu.
- JThomas
#2682 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
mog'o je komotno svirati ono na početku kad je ih je jamak nekoliko izvrn'o. al' draže mi je što nije.
SVI se češu samo i isključivo kad njih svrbi, zato nam je tako kako jeste, i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
SVI se češu samo i isključivo kad njih svrbi, zato nam je tako kako jeste, i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2683 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Na ovo niko ne obraca paznju ovi incidentinisu slucajni ovo je planirano mnogo prijeultima_palabra wrote:Haj ba iskulirajte malo jedni druge... separatisti pokušavaju preko fudbala ostvariti svoje ciljeve, a mi se ovdje glođemoEvo ja prvi kažem da su kazne za dva igrača Sarajeva nevjerovatne... do jučer sam mislio da su pretjerali sa jadikovkama, ali i ja bih bio ljut na njihovom mjestu.
- JoeyTribbiani
#2684 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Super je što se mi koljemo ovdje...Niko nije rek'o da podržava odluke protiv vas, ima ih i na našu štetu (u manjoj mjeri, ali je smiješna posljednja). Ali 2-3 posljendja posta skreću pažnju na pravi problem. U 4 dana dva grupna ulaska u teren...U Banja Luci je vrlo neko od naših mog'o glavom platit. Nisam bio kući pa i ne znam za Mostar sve, ali čim je i po gradu bilo belaja, problem nije ništa manji. 2 mrtva momka (jedan zbog udaraca murije) izgleda govnima nisu dovoljna. Koliko god voljeli fudbal, nije vrijedniji od života.
Last edited by JoeyTribbiani on 28/09/2011 21:30, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#2685 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Izbrisao sam dosta toga ali mozda je jos nesto ostalo. Ako se nastavi bice dosta odlazaka na odmor. PAMET U GLAVU!
- bordo gandalf
#2686 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ako se nastavi pod kljuc i svak na svoju temu
- KPNCTNJAH
#2687 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Za kratko vrijeme smo imali tri utakmice visokog rizika s tim da na Kosevo nisu dosli gostujuci navijaci... ono sto se moze primijetiti je to da je upravo na Kosevu bilo najvise specijalaca, a na stadionima gdje je doslo do nereda reakcija 'kornjaca' je nula... moguce je da je neko planirao da dodje do nereda i na Kosevu, kad vec nema gostujucih navijaca, onda je tu sudija da provocira svojim odlukama... malo je falilo da i uspiju u tome... ne vjerujem da se ovo sve desilo spontano...
- Imamopobjednika
#2688 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Covjece, ja ne znam sta je tvoj problem. Pa evo vec par dana ljudi ovdje na forumu govore da niko ne trazi od vas da kukate zajedno sa nama. Ne treba nam vasa pomoc, ne treba nam vasa podrska, jednostavno - ne treba nam nista od vas. Po hiljadudvjestoosamdesetitreci put: nismo vas podrzavali kada su vas sudije guzile, necemo vas podrzavati kada vas u buducnosti budu guzile i opcenito nam puca kur.ac za vama. Ali isto tako bili smo dovoljno gospoda time sto niko iz naseg kluba tada nije srao o tome kako "ko gubi ima pravo da se ljuti", kao ona vasa seljacina prekodrinska.JThomas wrote: i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
Je li sada jasnije?
Last edited by Imamopobjednika on 28/09/2011 23:06, edited 3 times in total.
- Mikado
#2689 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ono što se dešavalo jest bilo tako.KPNCTNJAH wrote:Za kratko vrijeme smo imali tri utakmice visokog rizika s tim da na Kosevo nisu dosli gostujuci navijaci... ono sto se moze primijetiti je to da je upravo na Kosevu bilo najvise specijalaca, a na stadionima gdje je doslo do nereda reakcija 'kornjaca' je nula... moguce je da je neko planirao da dodje do nereda i na Kosevu, kad vec nema gostujucih navijaca, onda je tu sudija da provocira svojim odlukama... malo je falilo da i uspiju u tome... ne vjerujem da se ovo sve desilo spontano...
SARAJEVO je glavna meta saveza već godinama. Skoro svakoj ekipi se desilo jednom da budu zakinuti ili pokradeni, ali Sarajevu se to dešava svake sezone.
- johnny_blazze
#2690 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
to mozes u svoje imeImamopobjednika wrote:Covjece, ja ne znam sta je tvoj problem. Pa evo vec par dana ljudi ovdje na forumu govore da niko ne trazi od vas da kukate zajedno sa nama. Ne treba nam vasa pomoc, ne treba nam vasa podrska, jednostavno - ne treba nam nista od vas. Po hiljadudvjestoosamdesetitreci put: nismo vas podrzavali kada su vas sudije guzile, necemo vas podrzavati kada vas u buducnosti budu guzile i opcenito nam puca kur.ac za vama. Ali isto tako bili smo dovoljno gospoda time sto niko iz naseg kluba tada nije srao o tome kako "ko gubi ima pravo da se ljuti", kao ona vasa seljacina prekodrinska.JThomas wrote: i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
Je li sada jasnije?
- JThomas
#2691 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pošteno, građanine s ove strane drine, sve je jasno k'o dan, pa i više nego što si napisao.Imamopobjednika wrote:Covjece, ja ne znam sta je tvoj problem. Pa evo vec par dana ljudi ovdje na forumu govore da niko ne trazi od vas da kukate zajedno sa nama. Ne treba nam vasa pomoc, ne treba nam vasa podrska, jednostavno - ne treba nam nista od vas. Po hiljadudvjestoosamdesetitreci put: nismo vas podrzavali kada su vas sudije guzile, necemo vas podrzavati kada vas u buducnosti budu guzile i opcenito nam puca kur.ac za vama. Ali isto tako bili smo dovoljno gospoda time sto niko iz naseg kluba tada nije srao o tome "ko gubi ima pravo da se ljuti", kao ona vasa seljacina prekodrinska.JThomas wrote: i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
Je li sada jasnije?
samo što su tvoji svu ovu hampu i digli kad je ganjeta napisao da ga boli tuki za vas i što vas pljačkaju. a promiče vam svima da dok god se tako ponašamo i bunimo se samo kad lično nas oštete - normalne lige neće biti.
- Mikado
#2692 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nama se, otkako se igra liga na nivou cijele države u svakoj sezoni dešava svašta i svaki mogući put rasplet je išao na našu štetu. Mi se češemo godinama, al nepomaže nikako.JThomas wrote:mog'o je komotno svirati ono na početku kad je ih je jamak nekoliko izvrn'o. al' draže mi je što nije.
- Charuga
- Globalni moderator
#2693 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ima tema Kup BiH pa na njoj pisite sve vezano za vecerasnju utakmicu u Mostaru.
- jeza u ledja
#2694 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ovaj momak iznad je prvi rekao da su kazne Suljicu i Torlaku kompenzacija za 0-3 iz BL. Ima 10ak stranica unazad.Imamopobjednika wrote:Covjece, ja ne znam sta je tvoj problem. Pa evo vec par dana ljudi ovdje na forumu govore da niko ne trazi od vas da kukate zajedno sa nama. Ne treba nam vasa pomoc, ne treba nam vasa podrska, jednostavno - ne treba nam nista od vas. Po hiljadudvjestoosamdesetitreci put: nismo vas podrzavali kada su vas sudije guzile, necemo vas podrzavati kada vas u buducnosti budu guzile i opcenito nam puca kur.ac za vama. Ali isto tako bili smo dovoljno gospoda time sto niko iz naseg kluba tada nije srao o tome kako "ko gubi ima pravo da se ljuti", kao ona vasa seljacina prekodrinska.JThomas wrote: i vi gospodo pitari niste ništa bolji po tom pitanju bili niti ste se plaho sekirali kad su želju pljačkali skoro svako gostovanje tri sezone zaredom. čak štaviše, čast izuzecima.
Je li sada jasnije?
- Imamopobjednika
#2695 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Realna opcija. Ali da se razumijemo: bilo sta drugo osim tih 0:3 predstavljalo bi lakrdiju u istoj mjeri kao i kazne Torlaku i Suljicu.jeza u ledja wrote:Ovaj momak iznad je prvi rekao da su kazne Suljicu i Torlaku kompenzacija za 0-3 iz BL. Ima 10ak stranica unazad.
Mogu ja reci da je lobi Zelje i Borca trenutno najjaci u Komitetu za "normalizaciju", mozes ti reci da se javljamo samo kada nas pokradu. Ali kada "magistar" to izjavi pred kamerama onda to nije stav pojedinca, navijaca, nerealnog fanatika koji u svemu vidi konspiracije - nego predstavnika jednog fudbalskog/nogometnog kluba. E u tome je razlika. Niko rijeci nije rekao sve do njegove izjave.
- jeza u ledja
#2696 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Aha, to sam propustio sta je rekao. Vidio sam pricalo se nesto o Gredicu ali nisam skonto.Imamopobjednika wrote:Realna opcija. Ali da se razumijemo: bilo sta drugo osim tih 0:3 predstavljalo bi lakrdiju u istoj mjeri kao i kazne Torlaku i Suljicu.jeza u ledja wrote:Ovaj momak iznad je prvi rekao da su kazne Suljicu i Torlaku kompenzacija za 0-3 iz BL. Ima 10ak stranica unazad.
Mogu ja reci da je lobi Zelje i Borca trenutno najjaci u Komitetu za "normalizaciju", mozes ti reci da se javljamo samo kada nas pokradu. Ali kada "magistar" to izjavi pred kamerama onda to nije stav pojedinca, navijaca, nerealnog fanatika koji u svemu vidi konspiracije - nego predstavnika jednog fudbalskog/nogometnog kluba. E u tome je razlika. Niko rijeci nije rekao sve do njegove izjave.
Javljali su se navijaci Sarajeva ovdje i sve do jednog je rekao da za ovo u BL Zeljeznicar treba dobiti 0-3.
Doduse, sto se tice sudijskih lakrdija taj je problem malo tezi za rijesiti , pa i misljenja nisu jednostavna za donjeti.
- JThomas
#2697 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
a što se pališ k'o kutnjak na gredićevu izjavu kad si upravo sad priznao da isto razmišljaš?
-
LSD
#2698 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Previše vi pridajete znacaja izjavama predstavnika Želje, pogotovu jednog GredićaImamopobjednika wrote:Realna opcija. Ali da se razumijemo: bilo sta drugo osim tih 0:3 predstavljalo bi lakrdiju u istoj mjeri kao i kazne Torlaku i Suljicu.jeza u ledja wrote:Ovaj momak iznad je prvi rekao da su kazne Suljicu i Torlaku kompenzacija za 0-3 iz BL. Ima 10ak stranica unazad.
- bordo gandalf
#2699 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Opet ista tema 
- Imamopobjednika
#2700 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
To je drugo. Barem u mojim ocima. Ovo sto cu sada napisati je moje misljenje, ne kazem da je ispravno - ali je moje: jedno je prepucavanje izmedju nas i vas prije, tokom i nakon derbija. U tom kontekstu ja branim sve izjave Blekica, kao sto ces ti braniti izjave Amara Osima. Juniora organski ne podnosim, ali je ispao gospodin u BL-u, ali bas gospodin. Ali nicim izazvan poceti srati o stvarima koje se tebe ne ticu ni najmanje je nesto sasvim deseto.LSD wrote:Previše vi pridajete znacaja izjavama predstavnika Želje, pogotovu jednog Gredića...tako ste i prošle godine pjenili i režali na izjavu A.Osima kad je bio derbi, to je bila tema za prepricavanje mjesecima....previše se uzrujavate oko toga, a s druge strane se žmiri kad predsjednik (ponavljam predsjednik) kluba Bleky javno naziva svoje komšije ciganima, a njegovog predsjednika pizdom...i ne samo da se žmiri, nego se gromoglasnim aplauzom daje podrška takvim vatrenim govorima koji masu bacu u ekstazu.
JThomas: Kada kazem da nam vasa podrska nije potrebna, da ne racunamo na nju i da nas naravno apsolutno boli ....... da li ce vas i na koji nacin pokrasti na iducem gostovanju - to ne znaci da ocekujemo da ce neko od vas na ovako hinjski nacin zabosti noz u ledja sa onim nipodastavajucim komentarom. Tu je razlika izmedju mene i svercera farmerki.