Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Eborg

#2651 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Eborg »

Još nam samo fale da se na nekoj utakmici iziritiraju i ulete i "Balije" pa da se fino može reći: "Svi ste isti!"

E pa nismo gospodo, ovakve stvari samo kompleksaši rade! Dvije najgore grupe po fašizmu i mržnji su to napravile, bilo je i očekivati! :x

Ne mogu da shvatim toliku količinu mržnje i kompleksa u tim ljudima.
budzak

#2652 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by budzak »

Kuknjava na sve strane. Eto da nema tih fasista bilo bi super. A prodju dvije tri stranice i krene krvljenje izmedju bordo i plavih navijaca.
Ma to je nase prokletsvo, nesreca. Da zive u jednom dijelu politicki istomisljenici, opet bi u kratkom vremenu nasli, izmislili toliko "nepremostivih" razlika, i jedni druge optuzivali za svoju nesrecu.

@
Nisu svi isti. Razlike su u nijansama

http://www.index.hr/sport/clanak/pogled ... 87492.aspx

Ova desavanja prijete da sve preraste u opsti haos. Sta uraditi, nemam pojma. Nema se za sta ni komitet kriviti. Ne moze se od trulog drustva ocekivati nista drugacije.
GandalfSivi

#2653 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GandalfSivi »

Sta je ba ovo, dva puta ovaj statisticar :D i ja u istoj sekundi komentarisemo iste postove...
Pitarrr82

#2654 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Pitarrr82 »

Iskreno se nadam da se negdje nece desiti nova tragedija ali kako je krenulo ovakva liga nema smisla...

Bez rigoroznih i kad kazem rigoroznih mislim na kazne od kojih ce ih glava zaboliti ovo nema smisla igrati...
BHF_Manijak

#2655 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

zlo87 wrote: Izvini drug ali naporan si pravo. U skoro svakom postu napišeš da su pitari kompleksaši, nama vaše pobjede loše utiču na zdravlje (how yes no...još malo pa ću u bolnici završiti koliko mi je zdravlje narušeno), pitari ovaki pitari onaki :zzzz: :roll: Napiši neki drugi post osim da spominješ pitare i naš klub. :wink:
Izvini ti, ali ja ne mogu niti zelim da ravnodusan ostanem na komentare i one bljuvotine upucene legendi moga kluba i BH fudbala, ovdje nisam procitao nijedan jedini post gdje se tako nesto reklo za Haseta, i ne smije i ne treba da se kaze, ja bi prvi reagovo, jer se zna ko je i sta je Hase, ali ovdje ne vidjeh da je iko ista reko na post Dialera ili Lidera...Sto se kompleksa tice, pa kako drugacije nazvati to stanje kod ove dvojice nego kompleks?! Nadji adekvatniju rijec i ja je prihvatam! Ovdje ima itekako korektnih momaka, ali par debila usere kompletnu situaciju, a svima nam malo terba da sve krene niz brdo, osjetljivi smo svak na svoj klub, logicno!
FnatiC

#2656 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#2657 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by čoksa08 »

FnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
i to onda daje za pravao da vi pljujete i seret po njemu
FnatiC

#2658 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

čoksa08 wrote:
FnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
Mi? Ja nista lose reko nisam.a za druge pa nisam im ni majka ni otac da opominjem.
čoksa08

#2659 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by čoksa08 »

FnatiC wrote:
čoksa08 wrote:
Mi? Ja nista lose reko nisam.a za druge pa nisam im ni majka ni otac da opominjem.
pa cim se javljas u raspravu onda se stavljas na neciju stranu
FnatiC

#2660 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Stavljam se na svoju stranu.ja ti iznosim svoje vidjenje bez vrijedjanja doticnog
lijek-za-sve

#2661 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by lijek-za-sve »

Mi? Ja nista lose reko nisam.a za druge pa nisam im ni majka ni otac da opominjem.[/quote]
Nisam ja ni ostali krivi sto vas istina boli a sem toga niko drugi o njima nista lose nije rekao.....samo istinu......danas su to oni ili on sutra mozda budemo ja i ti ali tako je......sve drugacije je laz
BHF_Manijak

#2662 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Jok, legende BH fudbalu su Ljubojevic, Dominkovic, Colakovic, sve as do asa... 8-) Cuj nije nista lose rekao, ja ko je legenda BH fudbala, bas me zanima..Da probam redom, Hadzibegic, Musemic jedan i dva, Janjos, Biogradlic, Pape, Musovic... :oops: Edit: da ne bude zamjene, ovo JESU legende BH fudbala, ali nekim su SAMo ovi i niko vise, e to je problem...To isto da Svabo kaze: 'ta ce ba Uwe Seeler, samo Kaiser franz i Rummenigge, ostalo je smijesno.... :wink:

I zapitate li se onda nakon ovakvih komentara pojedinaca kako covjek da sa vama normalno prica?! FUJ! Upravu su mnogi Manijaci bili kad su rekli da ne bi voljeli vidjet Ivicu na mjestu predsjednika npr Nogometnog saveza, istrosi li bi covjeka za pola godine, a sto mu to treba da mu debili jebu majku??? A evo vec su poceli, jeste, za sve je Osim kriv sta vam se desava, od kradja, ponistenih golova, kaznjavanja, jel vam sad lakse?
Last edited by BHF_Manijak on 28/09/2011 20:19, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#2663 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

ne mogu vjerovat
:lol: :lol: :lol: :lol:
hebo te zivot golovi samo padaju iz prekida
hahahahahahahaha

da se na glavu usade ne mogu dat gola iz igre :mrgreen: :mrgreen:
FnatiC

#2664 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Osim kriv? Ja to reko nisam.not je Osim sviro ofsajd nit je osim udario torlaka.osim je samo jedan od ljudi u tim komitetima i on sam ne moze nista uraditi.a to legenda fazoni svak ima svoje.opcenito se mi pucamo tim legendama ko kospicama.
mrtva kokoš

#2665 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by mrtva kokoš »

BHF_Manijak wrote:
Jok, legende BH fudbalu su Ljubojevic, Dominkovic, Colakovic, sve as do asa... 8-) Cuj nije nista lose rekao, ja ko je legenda BH fudbala, bas me zanima..Da probam redom, Hadzibegic, Musemic jedan i dva, Janjos, Biogradlic, Pape, Musovic... :oops:

I zapitate li se onda nakon ovakvih komentara pojedinaca kako covjek da sa vama normalno prica?! FUJ! Upravu su mnogi Manijaci bili kad su rekli da ne bi voljeli vidjet Ivicu na mjestu predsjednika npr Nogometnog saveza, istrosi li bi covjeka za pola godine, a sto mu to treba da mu debili jebu majku??? A evo vec su poceli, jeste, za sve je Osim kriv sta vam se desava, od kradja, ponistenih golova, kaznjavanja, jel vam sad lakse?
:thumbup:
čoksa08

#2666 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by čoksa08 »

e nek vama cvjetaju golovi iz igre pa makar torlak dobio 10 utakmica ne igranja zbog udaranja policajca :lol:
ultima_palabra

#2667 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

kokuz_sa wrote:ne mogu vjerovat
hahahahahahahaha

A neko maloprije napisa da navijači Sarajeva ne prate Želju nikako 8-)
BHF_Manijak

#2668 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

hahahahahahahaha

Borac - Banja Luka, Leotar, prije toga Celik - Zenica... :wink:
Last edited by BHF_Manijak on 28/09/2011 20:21, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#2669 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

čoksa08 wrote:e nek vama cvjetaju golovi iz igre pa makar torlak dobio 10 utakmica ne igranja zbog udaranja policajca :lol:
mi izgleda znamo i potrcat i nekad UTURIT loptu preko linije nogom..
a Vi samo pasti i skociti..jos ako je glava ono prava bosanska masala..nema da je Zeba fuli :razz: :razz: :razz:
kokuz_sa

#2670 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

ultima_palabra wrote:
hahahahahahahaha

A neko maloprije napisa da navijači Sarajeva ne prate Želju nikako 8-)
ja to nisam pisao..ja redovno pregledam na gg.ba sve utakmice a zelju pretezno
ne zato sto mi je mrzak nego sto je komsijski klub

a to vidim vama draze kuci ostat nego otic na tekmu :roll:

sad ce mi navest 3mil razlga sto su sprijeceni :P
north

#2671 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Liga, a bogami i kup su nam fakat extra :D

Sad će i Velež dobiti bodove, tj. pošto je kup 0-3 za zelenim stolom zbog ovih divljaka...Dajte još narodu veselja....

Znači ko više dobije bodova za zelenim stolom novi prvak BiH.....super, meni je baš ovo cool, nova furka u čuvenoj premier ligi.....

Veležu puna podrška da me neko ne shvati pogrešno, ali ovo što se dešava u našem fudbalu je smijurija živa...pa bolje je bilo sviju mi igrati ratnu ligu 1995 g. , nego ovo smeće gledati....

Pogledati samo u prvih 8 kola i današnji kup gdje se imalo priliku gledati izljeve primitivizma, fašizma i nacionalizma: Slavija, Borac, Zrinjski.....Nagradno pitanje: ko je slijedeći?
Ali kao što bi neki rekli ima toga na svim stranama, pa što se to ne desi majka mu stara u Sarajevu, Zenici, Tuzli...što se tu ne vijore arapske zastave i ne ispoljavaju ratni pokliči????

Ali trpimo sve zarad mira u kući, ne smiju nam se osjećati ugrošeno naši prijatelji uz RS-a i zapadne Hercegovine...

Eh da su sad tu nadrealisti, kakvog bi materijala ovdje imali....
JThomas

#2672 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

istopila se najavljena dvocifrena prednost, pa frustracije izbijaju na površinu. pa pročitamo i stvari tipa da osim nije legenda bh fudbala, koje doduše govore mnogo više o autoru nego o osimu...
jeza u ledja

#2673 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

Meni je nevjerovatno kako ste opet uspjeli u kratkom vremenu svesti pricu na prepucavanje izmedju jednih i drugih.
JoeyTribbiani

#2674 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

PS: nadam se da će se Ivica povuć i poslat sve u pičku materinu jer sa svojih 70 godina, nakon pretrpljenog moždanog udara, nije zaslužio da mu balavi dječaci sole pamet. Isti ti se javljaju samo kad im odgovara. Većina ih potpali, pa razguli...Čak mnogi ne spadaju u one redovne (naravno, i oni se uključili u sve) na forumu koji bar komentarišu svaku tekmu svog kluba.

Da se bar neko hoće sjetit zbog čega je počelo jebeno prepucavanje... Svaki forumaš s naše strane je s nevjericom propratio kažnjavanje tih vaših igrača. I mi smo dobili kaznu od par milja radi baklje koju smo vratili kad nas je gamad gadjala... Ali neka, trebat jebat mater Ivici, sjetit se Nijaza i tako dalje. Svi su krivi. Ne znam, je li trebamo na ulicu izadj i plakat što ta vaša dvojica ne igraju? Ko se sjetio nas kad su našu klupu u istom trebinju 2007. gadjali komadima betona? Niko. Nije nam tad Hase bio kriv (ljutite koliko hoćete, ono što je vama on puta 5, i meni je Ivica).

U svakoj komisiji sjede po 3 lika ako sam dobro vidio...u nekim 6 i iz svakog naroda dolaze po 1 ili 2. Srbin glasa onako kako odgovara klubu iz RS, Bošnjak (ne zato što je musliman :-) nego što jedino on ima samo ovu državu, dok RSovci i Z.Hercegovci nostaju putovnice i prekodrinske pasoše) izgleda kako treba, a Hrvata boli kurac sve dok na red ne dodje njegov klub. Na kraju dobijemo smiješnu odluku. Svi pomalo kažnjeni, dovolljno da se ne zajebe samo jedan klub koji je zaslužio.
Last edited by JoeyTribbiani on 28/09/2011 21:14, edited 1 time in total.
glade

#2675 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by glade »

JoeyTribbiani wrote:
Vaslui...kako li se zovu oni što izbacise moćnu Spartu.

PS: nadam se da će se Ivica povuć i poslat sve u pičku materinu jer sa svojih 70 godina, nakon pretrpljenog moždanog udara, nije zaslužio da mu balavi dječaci sole pamet. Isti ti se javljaju samo kad im odgovara. Većina ih potpali, pa razguli...Čak mnogi ne spadaju u one redovne (naravno, i oni se uključili u sve) na forumu koji bar komentarišu svaku tekmu svog kluba.

Da se bar neko hoće sjetit zbog čega je počelo jebeno prepucavanje. Svaki forumaš s naše strane je s nevjericom propratio kažnjavanje tih vaših igrača. I mi smo dobili kaznu od par milja radi baklje koju smo vratili kad nas je gamad gadjala... Ali neka, trebat jebat mater Ivici, sjetit se Nijaza i tako dalje. Svi su krivi. Ne znam, je li trebamo na ulicu izadj i plakat što ta vaša dvojica ne igraju? Ko se sjetio nas kad su našu klupu u istom trebinju 2007. gadjali komadima betona? Niko. Nije nam tad Hase bio kriv (ljutite koliko hoćete, ono što je vama on puta 5, i meni je Ivica).

U svakoj komisiji sjede po 3 lika ako sam dobro vidio...u nekim 6 i iz svakog naroda dolaze po 1 ili 2. Srbin glasa onako kako odgovara klubu iz RS, Bošnjak izgleda kako treba, a Hrvata boli kurac sve dok na red ne dodje njegov klub. Na kraju dobijemo smiješnu odluku. Svi pomalo kažnjeni, dovolljno da se ne zajebe samo jedan klub koji se zaslužio.
Ne trebate, ali ne trebate ni vi ni vrli vam trener davati izjave "Ko gubi ima phavo da se ljuti". Cista provokacija, a dobro znate da smo upravu.

Ni Osim (koliko god ga ja postovao kao covjeka) ni bilo ko drugi iz Komiteta ocigledno se nije pozabavio PL.
Last edited by glade on 28/09/2011 21:16, edited 1 time in total.
Locked