E pa nismo gospodo, ovakve stvari samo kompleksaši rade! Dvije najgore grupe po fašizmu i mržnji su to napravile, bilo je i očekivati!
Ne mogu da shvatim toliku količinu mržnje i kompleksa u tim ljudima.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Izvini ti, ali ja ne mogu niti zelim da ravnodusan ostanem na komentare i one bljuvotine upucene legendi moga kluba i BH fudbala, ovdje nisam procitao nijedan jedini post gdje se tako nesto reklo za Haseta, i ne smije i ne treba da se kaze, ja bi prvi reagovo, jer se zna ko je i sta je Hase, ali ovdje ne vidjeh da je iko ista reko na post Dialera ili Lidera...Sto se kompleksa tice, pa kako drugacije nazvati to stanje kod ove dvojice nego kompleks?! Nadji adekvatniju rijec i ja je prihvatam! Ovdje ima itekako korektnih momaka, ali par debila usere kompletnu situaciju, a svima nam malo terba da sve krene niz brdo, osjetljivi smo svak na svoj klub, logicno!zlo87 wrote: Izvini drug ali naporan si pravo. U skoro svakom postu napišeš da su pitari kompleksaši, nama vaše pobjede loše utiču na zdravlje (how yes no...još malo pa ću u bolnici završiti koliko mi je zdravlje narušeno), pitari ovaki pitari onaki![]()
Napiši neki drugi post osim da spominješ pitare i naš klub.
i to onda daje za pravao da vi pljujete i seret po njemuFnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
Mi? Ja nista lose reko nisam.a za druge pa nisam im ni majka ni otac da opominjem.čoksa08 wrote:i to onda daje za pravao da vi pljujete i seret po njemuFnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
pa cim se javljas u raspravu onda se stavljas na neciju stranuFnatiC wrote:Mi? Ja nista lose reko nisam.a za druge pa nisam im ni majka ni otac da opominjem.čoksa08 wrote:i to onda daje za pravao da vi pljujete i seret po njemuFnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
Jok, legende BH fudbalu su Ljubojevic, Dominkovic, Colakovic, sve as do asa...FnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikako
BHF_Manijak wrote:Jok, legende BH fudbalu su Ljubojevic, Dominkovic, Colakovic, sve as do asa...FnatiC wrote:Taj pomenuti moze bit legenda zelje i svoje porodice al Sarajeva i bh fudbala nikakoCuj nije nista lose rekao, ja ko je legenda BH fudbala, bas me zanima..Da probam redom, Hadzibegic, Musemic jedan i dva, Janjos, Biogradlic, Pape, Musovic...
![]()
I zapitate li se onda nakon ovakvih komentara pojedinaca kako covjek da sa vama normalno prica?! FUJ! Upravu su mnogi Manijaci bili kad su rekli da ne bi voljeli vidjet Ivicu na mjestu predsjednika npr Nogometnog saveza, istrosi li bi covjeka za pola godine, a sto mu to treba da mu debili jebu majku??? A evo vec su poceli, jeste, za sve je Osim kriv sta vam se desava, od kradja, ponistenih golova, kaznjavanja, jel vam sad lakse?
A neko maloprije napisa da navijači Sarajeva ne prate Želju nikakokokuz_sa wrote:ne mogu vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
hebo te zivot golovi samo padaju iz prekida
hahahahahahahaha
da se na glavu usade ne mogu dat gola iz igre![]()
Borac - Banja Luka, Leotar, prije toga Celik - Zenica...kokuz_sa wrote:ne mogu vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahaha
mi izgleda znamo i potrcat i nekad UTURIT loptu preko linije nogom..čoksa08 wrote:e nek vama cvjetaju golovi iz igre pa makar torlak dobio 10 utakmica ne igranja zbog udaranja policajca
ja to nisam pisao..ja redovno pregledam na gg.ba sve utakmice a zelju preteznoultima_palabra wrote:A neko maloprije napisa da navijači Sarajeva ne prate Želju nikakokokuz_sa wrote:ne mogu vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahaha
Ne trebate, ali ne trebate ni vi ni vrli vam trener davati izjave "Ko gubi ima phavo da se ljuti". Cista provokacija, a dobro znate da smo upravu.JoeyTribbiani wrote:
Vaslui...kako li se zovu oni što izbacise moćnu Spartu.
PS: nadam se da će se Ivica povuć i poslat sve u pičku materinu jer sa svojih 70 godina, nakon pretrpljenog moždanog udara, nije zaslužio da mu balavi dječaci sole pamet. Isti ti se javljaju samo kad im odgovara. Većina ih potpali, pa razguli...Čak mnogi ne spadaju u one redovne (naravno, i oni se uključili u sve) na forumu koji bar komentarišu svaku tekmu svog kluba.
Da se bar neko hoće sjetit zbog čega je počelo jebeno prepucavanje. Svaki forumaš s naše strane je s nevjericom propratio kažnjavanje tih vaših igrača. I mi smo dobili kaznu od par milja radi baklje koju smo vratili kad nas je gamad gadjala... Ali neka, trebat jebat mater Ivici, sjetit se Nijaza i tako dalje. Svi su krivi. Ne znam, je li trebamo na ulicu izadj i plakat što ta vaša dvojica ne igraju? Ko se sjetio nas kad su našu klupu u istom trebinju 2007. gadjali komadima betona? Niko. Nije nam tad Hase bio kriv (ljutite koliko hoćete, ono što je vama on puta 5, i meni je Ivica).
U svakoj komisiji sjede po 3 lika ako sam dobro vidio...u nekim 6 i iz svakog naroda dolaze po 1 ili 2. Srbin glasa onako kako odgovara klubu iz RS, Bošnjak izgleda kako treba, a Hrvata boli kurac sve dok na red ne dodje njegov klub. Na kraju dobijemo smiješnu odluku. Svi pomalo kažnjeni, dovolljno da se ne zajebe samo jedan klub koji se zaslužio.