Ma govorim generalno, cim nas klub kazne yebo komitet i slicno. Ovo za Torlaka pojma nemam sta se desilo, koliko vidim kaznjen je za sukob s policajcem. S navijacke strane stao je u zastitu navijaca i to je lijepo od njega, s profesionalne on je fudbaler i nije njegovo da djeli pravdu. Zamisli sad da su igraci Borca branili debile koji su uletili i gurali se s drotovima, bil rekli svaka im cast, il bi rekli da ih treba kazniti?JThomas wrote:brate čovjeka su udarili pendrekom a on dobi tri utakmice kazne. treba strogo kažnjavati, ali razumno i isto za sve. a ovo bogam'...
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#2476 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2477 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ti mislis da svaki onaj igrac u Italiji,Spaniji,Grckoj,Turskoj,Argentini ma bilo gdje ,koji dotrci do nekog svog navijaca koji je utrcao u teren i pokusa ga sprovesti do tribina i smiriti situaciju dobije suspenziju od 3 utakmice od svog saveza?Dead Man Walking wrote:Ma govorim generalno, cim nas klub kazne yebo komitet i slicno. Ovo za Torlaka pojma nemam sta se desilo, koliko vidim kaznjen je za sukob s policajcem. S navijacke strane stao je u zastitu navijaca i to je lijepo od njega, s profesionalne on je fudbaler i nije njegovo da djeli pravdu. Zamisli sad da su igraci Borca branili debile koji su uletili i gurali se s drotovima, bil rekli svaka im cast, il bi rekli da ih treba kazniti?JThomas wrote:brate čovjeka su udarili pendrekom a on dobi tri utakmice kazne. treba strogo kažnjavati, ali razumno i isto za sve. a ovo bogam'...
- JThomas
#2478 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ne mogu se oteti utisku da te kazne ne bi bilo da nije ove borcu. al' eto, to je samo moj lični utisak.
- Charuga
- Globalni moderator
#2479 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kazna za Borac je, za mene, poprilicno ocekivana. Uzeli smo vam 3 boda ali vas necemo puno kazniti a i smanjit cemo vam jednu utakmicu i par hiljada kad se budete zalili. Tako nekako ce to ici.
Kazna za Torlaka i Suljića ...

Kazna za Torlaka i Suljića ...
-
Dead Man Walking
#2480 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bas to se desilo u Trebinju?-LIBERO- wrote:Ti mislis da svaki onaj igrac u Italiji,Spaniji,Grckoj,Turskoj,Argentini ma bilo gdje ,koji dotrci do nekog svog navijaca koji je utrcao u teren i pokusa ga sprovesti do tribina i smiriti situaciju dobije suspenziju od 3 utakmice od svog saveza?Dead Man Walking wrote:Ma govorim generalno, cim nas klub kazne yebo komitet i slicno. Ovo za Torlaka pojma nemam sta se desilo, koliko vidim kaznjen je za sukob s policajcem. S navijacke strane stao je u zastitu navijaca i to je lijepo od njega, s profesionalne on je fudbaler i nije njegovo da djeli pravdu. Zamisli sad da su igraci Borca branili debile koji su uletili i gurali se s drotovima, bil rekli svaka im cast, il bi rekli da ih treba kazniti?JThomas wrote:brate čovjeka su udarili pendrekom a on dobi tri utakmice kazne. treba strogo kažnjavati, ali razumno i isto za sve. a ovo bogam'...
- JThomas
#2481 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
eto, amar je u subotu vratio bačenu flašu na njega u publiku. to je gore nego se uhvatiti za damu, jel i on po tebi treb'o jedno pet utakmica fasovat'?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2482 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
jok, torlak izvadio bokser i poceo lupat' jadne policajce.Dead Man Walking wrote:
Bas to se desilo u Trebinju?
-
todd_smith
#2483 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
"Sedin Torlak i Asmir Suljić, prvotimci Sarajeva, kažnjeni su sa 3, odnosno 2 utakmice suspenzije zbog neprimjernog ponašanja na susretu protiv Leotara"...
da jer kada te policajac udari palicom po glavi, a ti ni kriv ni duzan to je sasvim neprimjerno ponašanje...
i Borac je kažnjen sa SAMO 10.000 KM? Da je bilo na Kosevu ili Grbavici pa ako nam ne bi spucali 30,000KM i jos 5-6 utakmica, evo moje glave
ovo nema smisla, znam svaki put sranje se desi i uvijek se ista prica prica, ali ovo je fakat previse
sta onda nama, tj.navijacima fali da skupimo pare za kaznu 10,000 je nista ako svaki navijac Sarajeva/Zelje da po 1KM i onda slobodno totalni haos praviti na utakmicama protiv Borca/Leotara/Slavije
ne znam vise kako ni da reagujem na ono zbog neprimjernog ponašanja, da je usred utakmice sam on izletio i uradio nesto, ili da je ignorisao sudiju nakon sto su ga pokusali sprijeciti ili bilo sta onda bi rekao hajd, jebi ga nije razmisljao...ali hej, momka udarili palicom i pokusali ga sutati..ne navijaci NEGO policija, i on eto bandit neki a ovi na tribinama izlaze sa kamenjem i cistom namjerom da naude navijacima Zelje, znaci izadje sa kamenom od 5kg, i baca da povrijedi i ugrozi LJUDSKI ZIVOT i dobiju samo 3 utakmice zabrane
fuj,fuj,fuj nemam vise sta reci, odmah treba odustati i povuci se iz lige i Zeljo i Sarajevo, jer mora neko radikalnu promjenu donijeti, pogotovo sad dok ima prilike jer ovi iz Uefe i Fife uskoro dolaze...
da jer kada te policajac udari palicom po glavi, a ti ni kriv ni duzan to je sasvim neprimjerno ponašanje...
i Borac je kažnjen sa SAMO 10.000 KM? Da je bilo na Kosevu ili Grbavici pa ako nam ne bi spucali 30,000KM i jos 5-6 utakmica, evo moje glave
ovo nema smisla, znam svaki put sranje se desi i uvijek se ista prica prica, ali ovo je fakat previse
sta onda nama, tj.navijacima fali da skupimo pare za kaznu 10,000 je nista ako svaki navijac Sarajeva/Zelje da po 1KM i onda slobodno totalni haos praviti na utakmicama protiv Borca/Leotara/Slavije
ne znam vise kako ni da reagujem na ono zbog neprimjernog ponašanja, da je usred utakmice sam on izletio i uradio nesto, ili da je ignorisao sudiju nakon sto su ga pokusali sprijeciti ili bilo sta onda bi rekao hajd, jebi ga nije razmisljao...ali hej, momka udarili palicom i pokusali ga sutati..ne navijaci NEGO policija, i on eto bandit neki a ovi na tribinama izlaze sa kamenjem i cistom namjerom da naude navijacima Zelje, znaci izadje sa kamenom od 5kg, i baca da povrijedi i ugrozi LJUDSKI ZIVOT i dobiju samo 3 utakmice zabrane
fuj,fuj,fuj nemam vise sta reci, odmah treba odustati i povuci se iz lige i Zeljo i Sarajevo, jer mora neko radikalnu promjenu donijeti, pogotovo sad dok ima prilike jer ovi iz Uefe i Fife uskoro dolaze...
-
north
#2484 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A šta ti misliš da se desilo, tražio od navijača baklju da drotu gurne u usta? Ili možda pitao koga od navijača ima li kakvo hladno oružje da iščakija policajca?
Ma dobro ti ipak relano pričaš, bitno je da je tvoj klub uzeo tri boda (opravdano), a drugo je sve po zasluzi...
Sreća pa ipak ima objektivnih poput "plavih 11" i dr.
Ma dobro ti ipak relano pričaš, bitno je da je tvoj klub uzeo tri boda (opravdano), a drugo je sve po zasluzi...
Sreća pa ipak ima objektivnih poput "plavih 11" i dr.
- strong69
#2485 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
U Engleskoj su radili gore stvari od Suljica pa nisam cuo da su ikada kaznjeni
Torlak je pokusavao smiriti situaciju, nikoga nije napadao nego je htio sprijeciti moguci belaj, dobio pendrek po ledima i kaznjen sa tri utakmice
A vidim o sudijama i sudenju nikakve price nije bilo. Pokazivanje 3 prsta u Lukavici... Ponisteni golovi protiv Leotara i Listice...
Borac kaznjen CAK sa 10.000 KM i 3 utakmice neigranja. Jaoooo, strasno. Ovakva nepravda nije se desila u istoriji fudbala. Fuj!
Neka nam je sa srecom!
Torlak je pokusavao smiriti situaciju, nikoga nije napadao nego je htio sprijeciti moguci belaj, dobio pendrek po ledima i kaznjen sa tri utakmice
A vidim o sudijama i sudenju nikakve price nije bilo. Pokazivanje 3 prsta u Lukavici... Ponisteni golovi protiv Leotara i Listice...
Borac kaznjen CAK sa 10.000 KM i 3 utakmice neigranja. Jaoooo, strasno. Ovakva nepravda nije se desila u istoriji fudbala. Fuj!
Neka nam je sa srecom!
- BHF_Manijak
#2486 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Amar mu ga je momacki sukno, jesi cito na org-u?! Papak ga gadjo flasom i normala promasio, Amar mu nakon toga ponudi svoju flasicu! Chetalji popizdili!JThomas wrote:eto, amar je u subotu vratio bačenu flašu na njega u publiku. to je gore nego se uhvatiti za damu, jel i on po tebi treb'o jedno pet utakmica fasovat'?
-
Dead Man Walking
#2487 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nisam to vidio, ali ako jeste bacio s namjerom provokacije treba i zato biti kaznjen, barem 1 utakmicu. U svakoj normalnoj ligi bi bio. Ako hocemo normalnu ligu mora se kaznjavati sve. Ako necemo, onda OK, ne trebamo se ni cuditi ovim stvarima.JThomas wrote:eto, amar je u subotu vratio bačenu flašu na njega u publiku. to je gore nego se uhvatiti za damu, jel i on po tebi treb'o jedno pet utakmica fasovat'?
- JThomas
#2488 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
krivo sam ja shvatio, to je još gora provokacija, to je trebalo sa jedno sedam utakmica kazniti!
-
todd_smith
#2489 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
nakon ovoga, mozemo da ocekujemo da ce i njega 2-3 utakmice suspendovatiBHF_Manijak wrote:Amar mu ga je momacki sukno, jesi cito na org-u?! Papak ga gadjo flasom i normala promasio, Amar mu nakon toga ponudi svoju flasicu! Chetalji popizdili!JThomas wrote:eto, amar je u subotu vratio bačenu flašu na njega u publiku. to je gore nego se uhvatiti za damu, jel i on po tebi treb'o jedno pet utakmica fasovat'?![]()
![]()
ali jebi ga, ne treba se nista manje ni ocekivati kad se predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH zove Goran Kosorić
-
todd_smith
#2490 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
zaboravio si i novcanu kaznuJThomas wrote:krivo sam ja shvatio, to je još gora provokacija, to je trebalo sa jedno sedam utakmica kazniti!
-
Dead Man Walking
#2491 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ja ba, Torlak fino prisao i uljudno rekao policajcima hajte vi na po jednu, ja cu ovo regulisati. A razulareni drot na to izvadio pendrek i izdegenico ga.leet wrote:jok, torlak izvadio bokser i poceo lupat' jadne policajce.Dead Man Walking wrote:
Bas to se desilo u Trebinju?
-
north
#2492 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Neće, jer se danas diskutovalo o toj utakmici...todd_smith wrote:nakon ovoga, mozemo da ocekujemo da ce i njega 2-3 utakmice suspendovatiBHF_Manijak wrote:Amar mu ga je momacki sukno, jesi cito na org-u?! Papak ga gadjo flasom i normala promasio, Amar mu nakon toga ponudi svoju flasicu! Chetalji popizdili!JThomas wrote:eto, amar je u subotu vratio bačenu flašu na njega u publiku. to je gore nego se uhvatiti za damu, jel i on po tebi treb'o jedno pet utakmica fasovat'?![]()
![]()
![]()
ali jebi ga, ne treba se nista manje ni ocekivati kad se predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH zove Goran Kosorić
-
todd_smith
#2493 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ali, da li bi ti bio iznenadjen da sutra kazu da je suspendovan? ja ne bihnorth wrote: Neće, jer se danas diskutovalo o toj utakmici...
- ultima_palabra
#2494 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
+1Plavih_11 wrote:Kazna za Borac je, za mene, poprilicno ocekivana. Uzeli smo vam 3 boda ali vas necemo puno kazniti a i smanjit cemo vam jednu utakmicu i par hiljada kad se budete zalili. Tako nekako ce to ici.
Kazna za Torlaka i Suljića ...![]()
- ganjeta
#2495 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jedina dobra stvar danas što se desila ( osim 3 bobe očekivane) je to što komitet nije uvažio prijedlog disciplinskle komisije da se zabrani odlazak navijača na gostujuće tekme, dobro je da ima malo razuma za nas paćenike koji volimo popratiti svoj klub van grada.
- JThomas
#2496 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kad ga već oni/vi/mi sami nemaju

- JohnnyS
#2497 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kazna Borcu je definitivno preniska, ali što se tiče kazni igračima malo ste neobjektivni. Igrač nije tu da dijeli pravdu i da se naguruje s policijom. Bobana u Hrvatskoj gledaju kao idola jer je skočio na policajca, a objektivno trebao je završit u zatvoru. Vidio sam snimku, nije Torlak učinio ni približno, ali svejedno on nema što trčati do policajaca. Što se tiče druge kazne, ja ne znam gdje vi živite, pa UEFA i ostali nogometni savezi su jako rigorozni kad su u pitanju provokacije prema publici. Pa jel onom srbinu prijeti petogodišnja (!!!) suspenzija u Belgiji jer je pokazivao rukama ko mitraljez prema publici... U Španjolskoj su još prije deset petnaest godina kaznili nekog igrača Reala čini mi se jer je pokazivao Kotromanićev
grb navijačima Barce. Igrači nisu tu da se svađaju s policijom ili dobacuju gledateljima, nego da igraju i treba oštro kažnjavati sve šzo odstupa od toga...
-
north
#2498 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ništa tu nije dobro, kako bi se ti osjećao da odeš u Trebinje, cijeli dan potrošiš, odvojiš iz svog budžeta cifru za to sve, a na utakmici doživiš dva poništena svog tima, pa onda na snimku kojeg naveče pogledaš se ne prikaže jedan od dva poništena gola (a i prvi je prikazan na brzinu tako da se ništa nije moglo vidjeti), pa onda stručnjak iz Trebinja u prilogu kaže kako je Leotar zasluženo slavio (a prikaže se samo gol domaćina, bez dva mrtva zicera gostiju i već pomenutog poništenog gola) i onda kao šlag na tortu kapiten tvog tima bude kažnjen sa 3 utakmice neigranja jer je samo pokušao smiriti sukob policije i navijača...ganjeta wrote:Jedina dobra stvar danas što se desila ( osim 3 bobe očekivane) je to što komitet nije uvažio prijedlog disciplinskle komisije da se zabrani odlazak navijača na gostujuće tekme, dobro je da ima malo razuma za nas paćenike koji volimo popratiti svoj klub van grada.
I tebi bilo dobro što si prisustvovao takvom krasnom ugođaju???? ..... poserem im se na svaku odluku koju ti kriminalci donose.....
Ili možda tebe to sve ne interesuje, jer ipak tvoj klub takvo što još nije doživio, a da sutra doživi malo bi promijenio ploču?
- ganjeta
#2499 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Tek sad sam čuo da smo i mi kažnjeni sa 2.000 km zbog ubacivanaj baklji.
- ganjeta
#2500 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Prisustvovao i gorim situacijama vjeruj mi, baš u tom Trebinju nekad 2001 godine kad niko nije kročio u RS na gostovanje, mi Manijaci bili, i gle čuda drama nas oštetili, ne postojeći penal svirao za domaćina, ali nismo dizali ovoliku hampu oko toga, pa poslije toga baš protiv mog tima se lik drži za jaja dok ide himna države BiH, ali opet bilo mirno.north wrote:Ništa tu nije dobro, kako bi se ti osjećao da odeš u Trebinje, cijeli dan potrošiš, odvojiš iz svog budžeta cifru za to sve, a na utakmici doživiš dva poništena svog tima, pa onda na snimku kojeg naveče pogledaš se ne prikaže jedan od dva poništena gola (a i prvi je prikazan na brzinu tako da se ništa nije moglo vidjeti), pa onda stručnjak iz Trebinja u prilogu kaže kako je Leotar zasluženo slavio (a prikaže se samo gol domaćina, bez dva mrtva zicera gostiju i već pomenutog poništenog gola) i onda kao šlag na tortu kapiten tvog tima bude kažnjen sa 3 utakmice neigranja jer je samo pokušao smiriti sukob policije i navijača...ganjeta wrote:Jedina dobra stvar danas što se desila ( osim 3 bobe očekivane) je to što komitet nije uvažio prijedlog disciplinskle komisije da se zabrani odlazak navijača na gostujuće tekme, dobro je da ima malo razuma za nas paćenike koji volimo popratiti svoj klub van grada.
I tebi bilo dobro što si prisustvovao takvom krasnom ugođaju???? ..... poserem im se na svaku odluku koju ti kriminalci donose.....
Ili možda tebe to sve ne interesuje, jer ipak tvoj klub takvo što još nije doživio, a da sutra doživi malo bi promijenio ploču?
Prošlu sezonu u Zenici nas masakrirali, udarali par puta laktom u glavu pred očima sudije,ali nikom ništa.Prije toga pred derby crveni dobije Zeba za dvije banalne situacije, ali opet nikom ništa.Protiv Olimpica 9 žutih i crveni koji se desio sudiji iza ledja, ali ide to. Hoćeš još da nabrajam?
Čuj moj tim to nije doživio