Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
slucajan

#226 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by slucajan »

LSD wrote:
slucajan wrote:Svaki dan mi Zeljo sve vise i vise lici na pravu seljacku domacinsku ekipu (ala Velez, Celik, Leotar, Sloboda, Travnik, Posusje, Orasje svih ovih godina), kuci 1-0 i dosta, a cim se udje u autobus i predje Stupstka ili nedaj Boze Vogoscanska petlja... taraba!!!

Ali neka... bice i gore ako Bog da :thumbup:

Zivi bili pa vidjeli.

SIMO MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE!!!
šta ima urođenik...ne možeš ti bez Želje nikako- džaba sve kad kompleks udara i kad je Željo skoro pred raspadom...fol on nekog provocira-niđe veze.
...o tome ti pricam... volim kada se razumijemo ;-)
elSaik

#227 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

-LIBERO- wrote:
elSaik wrote:Samo me zanima koji će im izgovor biti poslije derbija. Koja će ih ovaj put viša sila spriječiti da nas pobijede. :)
Dozivjet cete poraz i na terenu i na tribinama... ;-)

I znam da to znate i vi i mi,samo sto vi to necete priznati..ali nema veze :D :D :D

Bordo cas,ulaz 5KM za polaznike navijackog kursa ,predavac Horde ZLa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vjeruj mi, nakon što se na prošlom derbiju orilo Koševom "Željina se pjesma čuje", nije uredu da pričaš o bilo kakvim predavanjima i časovima. ;-)
LSD

#228 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Jasno je da cemo doživjeti poraz na terenu,a za tribine cemo vidjeti...i nemojte se provaljivati sa tim nekim najavama i sl.gluposti...što ne mogu kad se neko diže i sam sebe velica preko neta...internet navijaci.
slucajan

#229 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by slucajan »

elSaik wrote:
-LIBERO- wrote:
elSaik wrote:Samo me zanima koji će im izgovor biti poslije derbija. Koja će ih ovaj put viša sila spriječiti da nas pobijede. :)

I znam da to znate i vi i mi,samo sto vi to necete priznati..ali nema veze :D :D :D

Bordo cas,ulaz 5KM za polaznike navijackog kursa ,predavac Horde ZLa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vjeruj mi, nakon što se na prošlom derbiju orilo Koševom "Željina se pjesma čuje", nije uredu da pričaš o bilo kakvim predavanjima i časovima. ;-)
Ti mi djelujes onako kao bistar i realan decko...

Pa ces vjerovatno realno i odgovoriti zasto se prosle godine Kosevom orilo "Željina se pjesma čuje" (a orilo se, jer sam bio prisutan), a zasto se ovaj put nece oriti... ( ja znam zasto...

Svi smo svjesni da Horde zla od prosle, nisu ni sjena ovogodisnjih ;-)

Znas to i ti... Ali svi mi volimo zivjeti od "stare slave" u svim pogledima (iako od toga nikakvog hajra nema)... pa ti je oprosteno ;-)
bato99

#230 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by bato99 »

PREMIER LIGA - 11 kolo
Leotar-Željezničar 2-1
Čelik-Zvijezda 0-0
Orašje-Posušje 2-1
Široki Brijeg-Velež 4-1
Zrinjski-Slavija 3-0
Borac-Laktaši 0-1
Sarajevo-Modriča 26.10
Travnik-Sloboda 1-1
Mikado

#231 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Mikado »

bato99 wrote:PREMIER LIGA - 11 kolo
Leotar-Željezničar 2-1
Čelik-Zvijezda 0-0
Orašje-Posušje 2-1
Široki Brijeg-Velež 4-1
Zrinjski-Slavija 3-0
Borac-Laktaši 0-1
Sarajevo-Modriča 26.10
Travnik-Sloboda 1-1
gosti i u ovom kolu nastavljaju sa uspjesima. Ovaj put na konto gostiju je leglo jos 5 bodova. Rezultati su manje-vise ocekivani, a eto Borac zapade u sjenu velikih "LakAtaša". :mrgreen:
elSaik

#232 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

slucajan wrote: Ti mi djelujes onako kao bistar i realan decko...

Pa ces vjerovatno realno i odgovoriti zasto se prosle godine Kosevom orilo "Željina se pjesma čuje" (a orilo se, jer sam bio prisutan), a zasto se ovaj put nece oriti... ( ja znam zasto...

Znas to i ti... Ali svi mi volimo zivjeti od "stare slave" u svim pogledima (iako od toga nikakvog hajra nema)... pa ti je oprosteno ;-)
Drama je koliko ste samo licemjerni, dramaaaaaaa... :mrgreen: No, vidjet ćemo sve... :mrgreen:
cappy_tempo

#233 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cappy_tempo »

elSaik wrote:
slucajan wrote: Ti mi djelujes onako kao bistar i realan decko...

Drama je koliko ste samo licemjerni, dramaaaaaaa... :mrgreen: No, vidjet ćemo sve... :mrgreen:

elsaik,aj pogledaj klip od lidera na youtube sa tekme borac-sarajevo gdje lik snima njih a cuje se hordina pjesma.
Cape

#234 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Cape »

Samo mali savjet za komšinice da dva puta razmisle kad spominju prošli derbi na Koševu i skontaju šta se može desiti na proljeće na Grbavici... ;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#235 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by -LIBERO- »

elSaik wrote:
-LIBERO- wrote:

:D Prosli derbi na Kosevu vam je navijacki parirao samo istok ,sto nije navijacka tribina,dobro nas istok je djelomicno navijacka tribina zato sto "nisu normalni" nikako :D :D

A sad',sad' je situacija DRAMATICNO drugacija..sto cete se moci uvjeriti i sami ;-)

Zamolio bih vas,sve zainteresovane kursadjije :D ,da na vrijeme obezbjedite ulaznice za predavanje sa temom..."...manijaci su mislili da su najveca i najbrojnija(sto uvijek nagalasavate :lol: ) navijacka skupina,a sada su se uvjerili koja su zapravo mizerija....."

Karte se mogu kupiti u biletarnicama (citaj kontejnerima :D ) iza juzne tribine koja je obezbjedjena za ucenike :D :D

p.s nemojte kasniti,opravdanja se ne pikaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:
elSaik

#236 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

Cape wrote:Samo mali savjet za komšinice da dva puta razmisle kad spominju prošli derbi na Koševu i skontaju šta se može desiti na proljeće na Grbavici... ;-)
Da budete bolji na tribinam se može desiti, što nije ni čudno, jer je uvijek neko glasniji od drugoga, ali da se vaša pjesma ori na našem stadion dok mi samo nijemo posmatramo, duži vremenski period, ne, niti će ikada. ;-)

Ma uglavnom, vidjet će se sve. Na terenu sigurno nećemo izgubiti, a na tribinama, pa to je već subjektivno, jer kad se sjetim prošle godine "yebem majku onim iz TVSA što su sve mikrofone stavili kod juga pa se navijanje sa sjevera nije čulo", izgubim nadu u postojanje razuma i objektivnosti kod komšija. :mrgreen:
cappy_tempo

#237 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cappy_tempo »

elSaik wrote:
Cape wrote:Samo mali savjet za komšinice da dva puta razmisle kad spominju prošli derbi na Koševu i skontaju šta se može desiti na proljeće na Grbavici... ;-)
Da budete bolji na tribinam se može desiti, što nije ni čudno, jer je uvijek neko glasniji od drugoga, ali da se vaša pjesma ori na našem stadion dok mi samo nijemo posmatramo, duži vremenski period, ne, niti će ikada. ;-)

Ma uglavnom, vidjet će se sve. Na terenu sigurno nećemo izgubiti, a na tribinama, pa to je već subjektivno, jer kad se sjetim prošle godine "yebem majku onim iz TVSA što su sve mikrofone stavili kod juga pa se navijanje sa sjevera nije čulo", izgubim nadu u postojanje razuma i objektivnosti kod komšija. :mrgreen:
cek ba zar vi ne bojkotujete domace tekme tako da ce se na grbavici samo cuti pjesma hordi a i na kosevu,ma i da vas bude 20 000 na jugu i na kosevu i na grbavici necete se cuti,opet ti ponavljam samo pogledaj klipove od lidera sa tekme borac-sarajevo pa ces valjda sam priznat mada to vec znas al eto,volite se vi furate da ste najbrojnija i najjaca navijacka grupa u bih.i govoris za tim,jel to taj zeljo koji pobijedjuje u 94. minuti,kojim sudija pomaze kako zna i umije,koji sa gostovanja boda nije donio vec 3 sezonu...ma cuo sam ja za to,bice 7:0 za zelju na kosevo a 9:0 na grbavici
strong69

#238 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by strong69 »

cappy_tempo wrote: cek ba zar vi ne bojkotujete domace tekme tako da ce se na grbavici samo cuti pjesma hordi a i na kosevu,ma i da vas bude 20 000 na jugu i na kosevu i na grbavici necete se cuti,opet ti ponavljam samo pogledaj klipove od lidera sa tekme borac-sarajevo pa ces valjda sam priznat mada to vec znas al eto,volite se vi furate da ste najbrojnija i najjaca navijacka grupa u bih.i govoris za tim,jel to taj zeljo koji pobijedjuje u 94. minuti,kojim sudija pomaze kako zna i umije,koji sa gostovanja boda nije donio vec 3 sezonu...ma cuo sam ja za to,bice 7:0 za zelju na kosevo a 9:0 na grbavici
Ma nemoj se muciti pisuci im druze. Oni su iz nekog drugog paralelnog svemira gdje su bolji i od Reala. Samo ih hebe ovo 20. i 21. stoljece.

Crne rupe im cuda napravise prebacivsi ih u ovaj, za njih teski i surovi svijet pa ce morati cekat novi "veliki prasak" i neka bolja vremena.
elSaik

#239 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

A vi baš imate potrebe nekome nešto dokazivati. Ko je to zad'o komplekse pa bi da se dokažete da ste bolji? Znam, nije niko. Samo mi se čini. Nebitno, to nije tema ovog posta. Tema ovog posta je moje priznanje da ste nabolji. Najjači ste, profesori, držite predavanja, zadajete zadaće, eseje, seminarske, znamo ba, dovoljno ste to puta napisali na forumu, tako da je sve jasno. Imate 5, ma kakvi 5, 10 puta jači tim. To se vidi na tabeli. Sarajevo 18, Željo 14 bodova. A vidi, pa nije baš 10 puta više bodova. Nije čak ni 5, ali dobro, nema veze. Nije to bitno, bitno je da imate 8 puta brojnije i bolje navijače. To se vidi i po posjeti, 2.000 vjernih, božanstvenih navijača koji su na vrhuncu svoje navijačke moći, nikad bolji, nikad jači poslije rata, davalo je svoju podršku Sarajevu protiv Modriče, dok je na Grbavici na posljednjoj domaćoj, gdje su domaći navijači bojkotovali bilo svega 800. Pa ček', to nije baš 8 puta više, ali dobro, nema veze.

A sad malo ozbiljnosti. Meni fakat ne treba da gledam bilo kakve klipove, slike i slično. Prošli derbi - niđe vas, pretprošli derbi - niđe vas, pretpretprošli derbi - niđe vas. Ne trebaju mi slike da bih to vidio, ja odem na stadion i vidim svojima očima.
dzipalo_junuz

#240 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by dzipalo_junuz »

Karanje je nauka elSaik a ti ga nemozes izbjeci za dvije hefte.

Pa ti vidi, palamudio ovdje nepalamudio... :dance: 8-)
Cape

#241 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Cape »

Nego je li bilo manijaka u Trebinju ili im je to ipak predaleko? :mrgreen:
Fordas

#242 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Fordas »

elSaik wrote:
Koliko je samo ovo celjade ne mjerodavno, pa to je stvarno ...nemam rijeci. Reci cu samo: Derbi 2004/5 - Grbavica
cappy_tempo

#243 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cappy_tempo »

elsaik samo ovo,kad je grupica navijaca na istoku bila jest nije se navijalo al smo vas cijeli tekmu zajebavali momacki i svaki put ste padali na isti fazon to je ono "ima slike nema tona",a to 2000 navijaca...koliko vas bude na jugu,200-300 a najbrojnija navijacka skupina u bih,nama kisa pada -60 na kosevu pa protiv slobode 900-1000 na sjeveru.i cuj ga mi 18 oni 14,ti majke mi kao da si od juce pa ne znas da je cijela liga od 2. do zadnjeg mjesta u 5 bodova,samo 1. bjezi vise
Baltazar_khan

#244 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Baltazar_khan »

Da se zna ko je tata u gradu.

Image
elSaik

#245 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by elSaik »

dzipalo_junuz wrote:Karanje je nauka elSaik a ti ga nemozes izbjeci za dvije hefte.

Pa ti vidi, palamudio ovdje nepalamudio... :dance: 8-)
Pa baš zato i kažem šta ste se koji racku naložili i počeli srati po forumu? Imate stadion, sve će se tamo vidjeti.
cico x

#246 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by cico x »

e moj "saiče"... :-)
Elvo

#247 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by Elvo »

mali plavi ce nam na kraju biti zahvalni,jer ce mo mi biti ti,koji ce staviti tacku na vladanje onog manekena Krunica u kelji.sa jednom laganom peticom u mrezi strumfova,neznam ko ga vise moze zadrzati u klubu!!!! :D
LSD

#248 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by LSD »

Elvo wrote:mali plavi ce nam na kraju biti zahvalni,jer ce mo mi biti ti,koji ce staviti tacku na vladanje onog manekena Krunica u kelji.sa jednom laganom peticom u mrezi strumfova,neznam ko ga vise moze zadrzati u klubu!!!! :D
Pa ja bih sad to potpisao i bio bih zahvalan-ako treba i najgore poniženje od 10-0 boli me neka stvar,samo da ode ovaj vampir iz kluba...a i sa njim komplet demonska uprava...ali to su pusti snovi.
A šta cemo kad nam odu Bekric,Cocalic i Rovcanin :? -jedino što valja u klubu...a otici ce na polusezoni garant-niko nije lud da ostane na brodu koji tone i kojeg vlastita uprava nogama gura na dno....sreca velika pa su iza nas Velež i Travnik,ali to ništa ne znaci.
tazmaniaBAN

#249 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by tazmaniaBAN »

sta ste se digli, ma da vas je i 100 000 vi ste i dalje pi.ke za nas, a to znate i sami !!!!!!!!!! :lol: :P
belissima

#250 Re: Premier liga BiH 2008/2009 Part IV

Post by belissima »

E to znamo...he he he...svaka cast strumfici! :thumbup:
Sarajevo,Horde,Bog i carsija!
Locked