Ostalima

Široki Brijeg djeluje najspremnije a teško mi je

Počinje u subotu 06.08.2005 mi protiv Posušja a pitaropivari

Volim te Željo

Moderators: Tomahawk11, Charuga
haj da i ja citiramMahalac wrote:manijak1 moram te pitati jes ti isti onaj od ranije ili neki novi lik...ozbiljno nije te dugo bilo mnogi te trazili a tebe nigdje...mozda sam fulio tvoj come back story
Ako je u pitanju sinoćnji meč zašiljio si najmanje 2500 dušaKoševo 10.000 gledalaca,
Eto, ti vi znate koliko je bilo! Ono raje napunilo bi grbavicu dupke. Tesko je priznati da mi jedini mozemo toliko gledalaca skupiti ali sta ces...manijak1 wrote:Ako je u pitanju sinoćnji meč zašiljio si najmanje 2500 dušaKoševo 10.000 gledalaca,samo ću reći ........nemate snage
i dobro ste prošli.
Naučili đonove od VasNe znam samo otkud vama obraz da se javljate
Baška ?Ono raje napunilo bi Grbavicu dupke.
E moj pasha, jadni su ljudi koji razmisljaju kao ti. I nemoj misliti da sam ljubomoran, imali smo i mi svog Nijaza (Hamu Granova) koji je kupovao sve zivo, tekme, sudije, titulu ali smo zato u dugu od oko 2.5 miliona maraka a Hamo je napravio firme i kuce gdje mu je qrcu cejf. Ista stvar je sa Nijazom, ima 2 kuce, ko zna koliko bankovnih racuna, 2 auta, vikendice i ostale pm ali zato zeljo duguje skoro 5 miliona kerma. Lako je biti nijaz ili hamo, valja nesto posteno napraviti i staviti ove jadne klubove na zdrave noge. Ni hamo ni nijaz nas nece sad iz govana vaditi.Prince wrote:Nijaz Brković je gigant od čovjeka, vi takvog nećete nikad imati, a Nijaz će opet biti u Želji, ne brini se ti ni za to.
Pa šta ti hoćeš da kažeš time, da su regularni dugovi prema tim sudijama ili da nam zato nedostaje para. ODAKLE Sarajevu dug? Glupa ti je priča, zaboravio si da je Sarajevo imalo i veći dug. Imaš na TheManiacs.org tačno sve detalje napisane, kome i koliko duguje Željo.Skoro wrote:Ta godine kada je Leotar osvojio titulu u zadnjem kolu niste sutnuli loptu na gol Sirokog a sa pobjedom bi ste bili prvaci. Za 90 min niste imali niti jednu jedinu sansu! Pa kako ste dosli do te pozicije onda? Sto se tice Osimovog vakta u zelji, kada ste i osvojili te 2 titule, pa svi znaju da je zeljo bas u tom periodu birao utakmicu koju će igrati a koju će platiti, da su se igraci odmarali zbog evrope - tada se dogodilo i ono antologijsko jedenje ŠPEKA na sokocu....
Na kraju, odakle vam DUG? Od ćevapa u 5-ci?