------------------------------------------------------------------.........................BECHO wrote:djula:
Ma igrom slucaja vise puta sam putovala vlakom ...
I ti mi neka Bosanka i Hercegovka! Sram te i stid bilo!!!
Pitari ( "Guzvari" ) su Vandali !
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djula
BECHO wrote:Procitaj podebljano djulice! Ali nema veze, ionako je bila zafrkancija!
Beco , pa meni je zeza infuzija
i ja zezu osjetim na 50 milja
al kako se na bosanskom kaze ono sto
ja nazva vlakom ?
Ja sam principijelna ,
bosanski rijecnik ce pisat Bosanskohercegovci a
ne Bosnjaci , Srbi i Hrvati.
Do tad upotrebljavam izraze koji su mi " slikovitiji " .
-
Djula
---------------------------------------------------------Ivy wrote:Ona se navlacila dok smo se mi vozali...BECHO wrote:djula:
Ma igrom slucaja vise puta sam putovala vlakom ...
I ti mi neka Bosanka i Hercegovka! Sram te i stid bilo!!!
Jel se i ovo ubraja u "umjesne" sale ?
-
zzzzz
KAD DODJE " VLAK" U SVRAKINODjula wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma igrom slucaja vise puta sam putovala vlakom
sa navijacima njemackih klubova i zbilja sam se zadivili njihovoj
ulozi navijaca .
Prvenstveno on je tu zbog sebe , da se opusti, zajebava , izgalami , ponapije , ispjeva itd.
Ma u svem tome on je nasao smisao a bude navijac jednog kluba i da se
poistovjecuje sa tim klubom ali u pozitivnom smislu , on je sretan ako njegov klub pobjedi a ako i izgubi on ne zeli da mu taj poraz pokvari stimung.
Sve se svodi na Prestavu na zajebanciju u kojoj i kordoni policije ucestvuju ali uglavnom nikad nisam vidjela bilo kakav incident a bilo mi je nepojmljivo da se tolike kolicine alkohola mogu popit a da se sve drzi pod samokontrolom.
A kamen ? Ma ja mislim da bi i jedan kamen pokvario sve i da bi te navijacke mase polako gubile na brojnosti a ipak je sve Biznis , Biznis u kojem svak ima sansu da zaradi il da uziva .
Np. da se Robijasi nisu kamenovali idice godine bi doslo jos toliko Robijasa pa ponovo jos toliko i svi bi u sarajevu imali koristi , materijalne dakako .
Ovako jedno bez vezno kamenovanje ostavilo je mnoge ascinice , cevapcinice , kafane , restorane praznim . A prazan Restoran neplaca Porez a od Poreza zive penzioneri , prosvjetari , invalidi , porodice ubijenih i poginulih Bosanskohercegovaca itd.
Ko je , na kraju , Kamenovan , pitam se ja ?
-
*Ledeni*
jao majko kakva tema i kakve rijeci za pitare
pa gdje ti gledas utakmice majke ti.ovo je prvi incident koji se desio na kosevu a nas robijasi godinama kamenjaju,psuju nam, markale.
cak su nas prosle sezone kamenjali na kosevu s juga plocicama iz wc-a i opet im niko nista nije uradio...molim te ne prosipaj se
pa gdje ti gledas utakmice majke ti.ovo je prvi incident koji se desio na kosevu a nas robijasi godinama kamenjaju,psuju nam, markale.
cak su nas prosle sezone kamenjali na kosevu s juga plocicama iz wc-a i opet im niko nista nije uradio...molim te ne prosipaj se
-
Mjesecarka
Pazi Djula da ti ne zapadne VLAK u snijegu!!!

-
Djula
----------------------------------------zzzzz wrote:KAD DODJE " VLAK" U SVRAKINODjula wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma igrom slucaja vise puta sam putovala vlakom
sa navijacima njemackih klubova i zbilja sam se zadivili njihovoj
ulozi navijaca .
Prvenstveno on je tu zbog sebe , da se opusti, zajebava , izgalami , ponapije , ispjeva itd.
Ma u svem tome on je nasao smisao a bude navijac jednog kluba i da se
poistovjecuje sa tim klubom ali u pozitivnom smislu , on je sretan ako njegov klub pobjedi a ako i izgubi on ne zeli da mu taj poraz pokvari stimung.
Sve se svodi na Prestavu na zajebanciju u kojoj i kordoni policije ucestvuju ali uglavnom nikad nisam vidjela bilo kakav incident a bilo mi je nepojmljivo da se tolike kolicine alkohola mogu popit a da se sve drzi pod samokontrolom.
A kamen ? Ma ja mislim da bi i jedan kamen pokvario sve i da bi te navijacke mase polako gubile na brojnosti a ipak je sve Biznis , Biznis u kojem svak ima sansu da zaradi il da uziva .
Np. da se Robijasi nisu kamenovali idice godine bi doslo jos toliko Robijasa pa ponovo jos toliko i svi bi u sarajevu imali koristi , materijalne dakako .
Ovako jedno bez vezno kamenovanje ostavilo je mnoge ascinice , cevapcinice , kafane , restorane praznim . A prazan Restoran neplaca Porez a od Poreza zive penzioneri , prosvjetari , invalidi , porodice ubijenih i poginulih Bosanskohercegovaca itd.
Ko je , na kraju , Kamenovan , pitam se ja ?
Svrakino je samo mjesto moga rodjenja .
-
NET.
#37 Re: Pitari ( "Guzvari" ) su Vandali !
mi smo tu i j...