Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote: ↑16/05/2026 12:48
A to za slicice nisam znala , ako naidjes na neku posalji, to je bas super
Evo ga. Neke od njih ti neće proći jer nisu sve za evropsko tržište. Uglavnom imaju sve na netu. Ovdje fali Camavinga, a mislim da ide u onaj naš online album.
turbofolk wrote: ↑16/05/2026 11:02
Hvala @plain vanilla za informaciju vezanu za skeniranje coca cola boca za popunjavanje online albuma.
Dodao bih još da skenirati možete i fotografiju logotipa coca cola direktno s monitora (ona srednja ocija), kao što možete skenirati i ove kodove iz paketića, koje ljudi ovdje postavljaju (gornja opcija skeniranja) takođe direktno s monitora. Sve to jednom dnevno, ali svaki dan možete skenirati istu sliku i nebrojeno mnogo nas može skenirati jednu te istu sliku.
I sad ono najvažnije. Nađite na internetu izgled sličica iz coca cola section albuma, onih 12 komada. Skenirajte i tu sličicu s monitora (ona donja, treća opcija skeniranja) i otključavate jednu coca cola sličicu u albumu. Ovo može više puta dnevno. Ja skeniro Kimicha, dobio Virgila otključo sam tri sličice. Virgil, Kane i Lautaro. Dosta za danas. Nek šta ostane i za naredne dane
Moze se skenirati i QR kod s prave slicice, u aplikaciji desno, gdje smo unosili one kodove sto smo nasli na netu, i tu ima opcija scan.
Edit
Nasla, radi
Nasla na tiktoku, uslikala i scan
Mozes album svaki dan skenirat (sliku albuma) i znak coca cola - 2 paketica plus 2 besplatna i ne treba ti vise
Evo ga. Neke od njih ti neće proći jer nisu sve za evropsko tržište. Uglavnom imaju sve na netu. Ovdje fali Camavinga, a mislim da ide u onaj naš online album.
Dosadno mii wrote: ↑16/05/2026 13:31
Mozes album svaki dan skenirat (sliku albuma) i znak coca cola - 2 paketica plus 2 besplatna i ne treba ti vise
Znam. Vanila je isto to napisala ovdje prije par dana, zato joj na početku mog upisa ide zahvala ja sam samo dodao da se sve može skenirati kao slika sa ekrana, ne moraš imati stvarnu opipljivu bocu coca cole ni stvarne sličice sa kodovima. Uz to sam dodao ovu informaciju za 12 coca cola sličica.
plain vanilla wrote: ↑16/05/2026 13:57
E hvala, bas si drug , naskenirala sam se
Ma ništa, idemo dalje . Ali online album je baš prava zabava i.prava je šteta što nije identičan ovom stvarnom. Treba još naći način pa sakupit one postere sa gradovima domaćina, pa da mu do kraja dohakamo Btw ja čuvam dva dosadašnja online albuma koja sam skupljao. Euro 2016 kao malu aplikaciju za desktop računar i PDF albuma Russia 2018.
plain vanilla wrote: ↑16/05/2026 13:57
E hvala, bas si drug , naskenirala sam se
Ma ništa, idemo dalje . Ali online album je baš prava zabava i.prava je šteta što nije identičan ovom stvarnom. Treba još naći način pa sakupit one postere sa gradovima domaćina, pa da mu do kraja dohakamo Btw ja čuvam dva dosadašnja online albuma koja sam skupljao. Euro 2016 kao malu aplikaciju za desktop računar i PDF albuma Russia 2018.
Za razliku od pravog albuma i slicica koji su bas izazvali stres zbog nestasice, ovaj online je samo zadovoljstvo. Otvoris 4 paketica, stavis nove u album i onda mijenjanje. Pa mijenjala sam slicice s ljudima iz cijelog svijeta. Vec sam spominjala da mi je zao sto nema history razmjena jer ne stignem uvijek prepoznati zastavu pošiljaoca
A negdje u albumu ima stranica gdje pise update i kad tu kliknes, otvore se sve drzave. Nesto se nadam da ce apdejtovati album jer u albumu ima onih koji nece doci na SP, a da nama skupljanje duze traje.
hvala drug, skenirao neke i prosle, druge odbija jer kaze da nisu dostupne u mojoj zemlji wtf
malo bolje pogledam album, kad tamo nedostaju mi antoinee robinson i william saliba, jeli to kod mene dupljak virtuelni album?